Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 18:17:08
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka probavam seznamčke kopirat, pa je problem s temi znaki!!!!!!! Aninchy... kako se to nrdi, a si ti pr majčicah kopirala??? Am... jst sm se mal pomatrala, pa sem vse na novo prepisala, ker slikce nikakor ne grejo Drugače pa lahko pišeš moderatorki, pa da ona prestavi, ona baje to lahko, tak je blo men povedan, ampak kot rečeno sem rajš kr nov seznamček nardila.
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 18:42:21
|
|
|
|
gajka
|
Je moj šel s tamalim na sprehod, pa je tak mir, da človek kar verjet ne more.
< Sporočilo je popravil gajka -- 28.5.2010 18:44:45 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 18:50:24
|
|
|
|
gajka
|
Aninchy - a si ti zdaj majčica ali junijčica? Rok imaš junija, vsaj na tickerju ti tako piše.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 18:59:04
|
|
|
|
gajka
|
Sem pozabila omenit... Včeraj sem s podstrehe še jajčko prinesla, pa isofix podstavek za v avto, pa ležalnik/gugalnik... Je bilo še vse lepo čisto, sem očitno dobro zapakirala v folijo. Voziček sem tudi dobila ta teden s servisa, samo prevleke moram zdaj enkrat nazaj namontirat (se že veselim ). Upam, da mi ne bo ostal kak ekstra šrauf kot pri Zoji83. Saj res, kje pa je ta dečva danes? Še torbo imam napol pripravljeno. No, ne ravno pripravljeno, nekaj reči je zloženih na eni polici v omari, zraven pa je listek, kaj vse je še treba dodat. Madonca, za razliko od prvič se zdaj celo nekaj preventivno pripravljam. Pol bo pa 1 teden zamude...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 19:14:59
|
|
|
|
bcljka
|
poleg Zoje83 je pogrešana tudi innes4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aninchy - hvala... bom vidla, mogoče bom mela voljo po izpitu se s tem ukvarjat... zaenkrat bom kr tko pustila... itak pa ratuje nov seznamček (rodile smo)
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 19:17:34
|
|
|
|
Zoja83
|
hehe, me že pogrešate potuhnila sm se mal, ker me je sram, da skoz s temi lažnimi popadki strašim kolkr dogaja, pa boli, bi lahk že zdavnaj vn prlezel pa se ne da... drugač nič novega, razen da že komaj čakam, da dam mojo "ritonjo" iz sebe... zadnjič na pregledu, ga je dr.tako ljubkovalno poklical, sestra mu je pa rekla, da je cel grof drugač pa moj (računalničar) pravi, da tako vsaj ve, da je njegov drugač ste čist pridne-nov del, pišete kot da ste že vse v porodniški jst bi šla rodit!!! (pa jagode bi jedla )
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 19:20:44
|
|
|
|
Zoja83
|
sm šla prav na FB pogledat, če se z innes4 kaj dogaja, jo jst tud že mal pogrešam pa se ni od srede nič javila (se počutim kot 007 )
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 19:56:25
|
|
|
|
Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Aninchy - a si ti zdaj majčica ali junijčica? Rok imaš junija, vsaj na tickerju ti tako piše. Hehe, no pa še enkrat razložim... Glede na menstruacijo mi je G določila PDP 4.6., pol mi je pa glede na UZ prestavila na 31.5., ampak v materinski je vseen pustila 4.6. In jst sem bla čist vesela, ko je rekla, da bo kr pred rokom, no, zdej pa zgleda, da bom kr v juniju.... Mal je smešn k sm glih tok vmes, da nikamor ne pašem in povsod!
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 19:57:19
|
|
|
|
Aninchy
|
Sam res.... innes4 Upam, da ji je luna pomagala!
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 20:13:56
|
|
|
|
bcljka
|
kopirano iz lj nosečk: Krtkova sporoča: "Dobila sva hčerko Emo." čestitke!!! upam da ni nč narobe da sm skopirala...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 20:15:18
|
|
|
|
bcljka
|
Kiya - 19.3. JULIJA Štajerka26 - 22.4. EVA in LIA Meymey - 17.5. TOMI (49cm, 2885g) *Špela* - 20.5. ZOJA (52cm, 3100g) Bonnie_RR - 24.5. VITA (48cm, 2785g) Krtkova - 28.5. EMA (53cm, 4050g)
< Sporočilo je popravil bcljka -- 28.5.2010 20:21:05 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 20:23:36
|
|
|
|
nikita*
|
Bravo krtkova in čestitke za emo , želim vam čim več cartanja.
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 20:44:23
|
|
|
|
naraščaj
|
Čer, najprej iskrene čestitke krtkovi za Emo. No da vam sporočim, frizuro mam super, sam na abrahama pa nisem šla - razlog: mal so me naše babe na šihtu že odpisale in me pr darilu niso štele, ker kao se nism nč javla, čeprav sem ob obvestilu potrdila da peidem, razen če prje rodim. No pa sem pol raj ostala doma, itak, pa mi tole vreme ni nč po godu. Noge mi zatekajo Zdej pa študiram kam nej glavo naslonim, da bi do jutr taka frizura ostala, ko jst praznujem Ma dol mi visi, kaka bo jutr, sam da bi jst spala Nč grem še mal poblust, dans itak nisem spet nč nrdila - nč novga
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 21:14:21
|
|
|
|
nikcaa
|
Krtkova: Čestitke za Emo...... joj, same pupe...hehh... meymey..tvoj pa je blazen med zenami...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 21:16:44
|
|
|
|
Bam Bam
|
Madonca kako se tem junijskim punčaram mudi. Imamo že 6 ubežnic in Tomija. Ja, me res zanima končni izzid po spolu :) Sicer pa iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam in mnogo, ogromno in raje preveč crkljanja, kot premalo. Nikar ne poslušajte starih tetk, ki govorijo, da ne smeš dojenčkov razvajat... japajade... To so še tako nedolžna bitjeca, ki nimajo pojma kaj pomeni izsiljevanje. Vedo samo to, da želijo mamino bližino in ljubezen. Da ne govorim kako prehitro zrastejo in kar bežijo iz naših naročij novim dogodivščinam naproti. No, pa da ne zabluzim preveč, bom raje še potem na starševskem čveku kaj pametovala :P Smo pa zdaj večinoma že kar vse v nizkem šatrtu, kajne? Še malo pa bomo vse raznežene stiskale svoje kepice k sebi. Uwwiiiii... komaj čakam, da spoznam tega mojega razgrajača. Zdaj pa tako študiram, kaj bi še napisala.... pa nimam nobene prave inspiracije :P Tako da grem v horizontalo. Bušike, imejte se fajn! Izkoristite vikend, bodisi ob banjicah sladoledov, bodisi v objemih dragijev...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 28.5.2010 22:04:29
|
|
|
|
Aninchy
|
Bam Bam - to si pa tk lepo napisala! krtkova - čestitke! Grem jst tud ležat....
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 29.5.2010 7:44:49
|
|
|
|
ajdameti
|
Dobro jutro! Če bi lahko temu tako rekla, sem spala za en k....ker sem prva pa danes jaz častim eno veliko . Jaz sem jo že spila pa mi nič ne pomaga, sem vsa polomljena. Sončka ni, v trebuhu vse mirno in očitno še nič ne bo, ampak priznam da sem že fuuuuuuul nevčakana Ne bom pametovala že na vse zgodaj, uživajte vikend pa kjer koli boste in kar boste počele....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 29.5.2010 7:46:31
|
|
|
|
ajdameti
|
Itak me skleroza daje...KRTKOVA ISKRENE ČESTITKE ZA EMO
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 29.5.2010 7:59:52
|
|
|
|
soncnica 3
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa Krtkova: Čestitke za Emo...... joj, same pupe...hehh... meymey..tvoj pa je blazen med zenami...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 29.5.2010 8:02:32
|
|
|
|
nikita*
|
Ojla, tudi moja noč je bila katastrofa . Drugače sem pa že od 5:45 pokonci. Kr neki je tole vse skupaj. ajdameti: pridi k nam, pri nas sije sonce Jaz si grem tudi skuhat en slaset_en cappiuccino, potem moram it v nabavo. Dopoldan pa ima naša deklica plesni nastop. No pa bo dopoldneva konec. Moj spi, ker je iz nočne in bog vedi kake plane ima z nama popoldan. Uživajte
< Sporočilo je popravil nikita* -- 29.5.2010 8:04:03 >
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 29.5.2010 8:33:32
|
|
|
|
tukaj
|
Najprej iskrene čestitke krtovka za punčko EMO. Je bila pa težka ta mala punca. Sonček siej tudi pri nas - tako da grem sedaj sprati preobleko za jogi za našega in seveda kovtrčke - potem pa bo počasi vse oprano in pripravljeno. Včeraj sem bila pri svojih in smo z babico in dedijem urejali voziček - imava pri nas doma še enega rezervnega, da ne bova potrebovala vedno najinega voziti sem ter tja. Joj kak se je dedi trudil . Vsako kolo je snel, lepo odstranil vso umazanijo in na novo prebarval-babi pa je vse dele iz blaga oprala in dala sušit. Danes ali pa jutri pa ga sestavimo in pripravljen je za prvi obisk našega pri babici in dediju. Mislim, da že komaj čakajo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 29.5.2010 8:34:39
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro čvekice Krtkova čestitke za Emo , zdaj vem zakaj se junijčicam ni nič več javljala, ker je vedela, da bo med majčicami pristala današnja noč katastrofa,spat sem šla itak šele ob polnoči potem je tamala ob 3:30 galamila eno uro, glih zaspim pa ob 5ih zvoni budilka mojega , ker jo je seveda pozabil izklopit sem bila tako jezna, da mi je šla para skoz ušesa. no saj pol smo pa spali do 8ih sam mi vseeno manjka. pa še tečna sem ko sam vrag evo to je to, grem zdaj kaj pojest, bom prec boljše volje
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 29.5.2010 8:43:38
|
|
|
|
nikcaa
|
JuTrOooo usem ... spanje- moje spanje je tako-tako... ubistvu ponoci spin...en obisk WC-ja... pol pa ze en teden ob 5.30 al kaksno minutko cez skocim pokoncu... in ne morem vec zaspat... no, to so priprave za pol... pri nas je tud sonček..ampak bolj zaspančkan... upam da ne bo dzka... uciraj sm bla v baby centru.. pa sploh nimajo nic lepega..kaksne pajacke..kaj podobnega se mi zdi da ni nic izbire... al ne vem.... pol sm neki dobila v C&A..majo bolj tam... ta teden morem po kozmetiko... jooooj, to govorim ze en cel mesec sm se odlocila da bom uporabljala use od Sebamed, razen kremico za rito bom Fissan...... to bom sla v Sanalabor, ker so cene bolj ugodne kot v BC... tako sm neki zasledila.... kaj naj recem...uzivajte v vikendu....in naj sije cim vec sonckaaaa....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 29.5.2010 8:51:26
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka kopirano iz lj nosečk: Krtkova sporoča: "Dobila sva hčerko Emo." čestitke!!! upam da ni nč narobe da sm skopirala... Valda da ni nič narobe! Lepo od tebe bcljka! Jaz se vam nič ne javljam, ker se tako lepo pogovarjate, da se enostavno ne vklopim. Pri nas je vse o.k., k majčicam ne pobegnem, pravi pa moj doktor, da bo prej.... no saj obe sem rodila v 38 t, tudi za tegale velikega fanta se predvideva tako (jaz bi že zdaj). Trebuh se mi nima več kam razširit, mišice ga držijo skupaj, edino mesto, kjer mi je popustila koža je okoli popka (imam podputbo). Glede gela pa, Bcljka....to da ga nima smisla, če si toliko odprta je pa babiška nebuloza...al pa še ne vejo dovolj o njemu.... gel je namenjen temu, da otrok lažje drsi čez porodni kanal (drset začne ob potiskanju, ne??) In ti kar probaj, škodit ne more, lahko ti samo kakšne šive prišpara (to je šele sranje), je ene vrste porodni lubrikant No sicer pa vsaka po svoji pameti, nič nočem sugerirat...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2010, 2.del 29.5.2010 9:15:52
|
|
|
|
dvojčica6
|
čestitke krtkovi čimveč cartkanja Kilaža res ta prava... Pri nas sončece sije, je bil pa dež napovedan... in jaz sem mela v planu pranje in likanje ma se mi zdi, da bom rajš šla ven in čakala da se samo od sebe kaj naredi spanje... zaenkrat super... med tednom mi še manjka kaka urca k vstajam ob 6.20, za vikend pa mi je zgleda glih fajn ta 8 ura... kar naj ostane tako gel... meni se tudi zdi drag za pop... sam po drugi strani pa upam da pomaga pr teh raztrganinah k me najbolj plašijo... vsekakor bom probala ga zrihtat po nižji ceni, če ne pa...jah, bom upala, da se ne raztržem... gre tut za to, da babice v Šempetru kamor mislim it rodit ne slovijo ravno po svoji prijaznosti... pa da bi kjira mi nekaj čuvala presredek po moje ne gre upati... jah, ki čmo... grem js zdej... me pelje tašča na ledeno kavo pa darilo za rd dobim že danes mejte se lepo junijčice/majčice
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?