scarlett_
|
živjo! dala sem ji kapljice, ki jih izdelujejo lekarne ljubljana .. meni se zdi, da zaenkrat ji pomagajo, sem pa res slišala, da dosti teh kapljic nič ne pomaga .. sicer pa ponoči so bli spet hudi krčki, reuca mi je kr švicala, tok jo je zvijal .. in pol sva jo dala k nama spat, se mi zdi, da je blo lumpi prec bolš hihi .. drugač pa nam nikol ne rata noči prespat, pa sva ji dans spustila njen zadnji obrok ob polnoči, potem sva pa ponoči normalno vstajala in se mi zdi, da sem bolj spočita .. zdej si pa spet poskušam zamenjat G, pa kr nobeden ne sprejema, vsi mi rečejo jeseni ali pa celo drugo leto .. kaj pa vem, privat se mi pa zdi tok neumno, da še to plačujem .. drugače gremo pa danes popoldne k njegovim na prvi obisk in že razmišljam kako jo oblečt, ko je tko vroče .. pomoje ji bom dala dolge rokave, ampak čist tanke .. mislte, da je ok? za trakec na ušeska so mi pa rekl, da vedno rabi .. no učeri popoudne sem klicala tisto gospo za dojenje .. in joj kako je prijazna!!! sva bli skor pol ure na liniji, mi je namignla, da verjetno se ne bo nikol dojila, ampak da pa nej se velik crkljava na goli dojki, pa bo mogoče enkrat potegnila, oz. bo vsaj imela tisti stik z mano .. pa da naj jo poskušam podojit PO obroku, če je še pripravljena sesat .. ker patronažna mi je pa rekla, da naj jo pustim, da bo toliko lačna, da bo že potegnila, ampak meni se to zdi grozno!!! no, pa še rekla mi je, da mogoče bi se lahko začela dojit takrat, ko bova imeli PDP, ker nedonošenčki takrat se kakor "zbudijo" .. no ampak sej to sem tko že vedla .. me je pa če nič drugega zelo lepo pomirila! lep sončen dan!
|