katy83
|
pozdravljene. Tudi jaz oz. midva bi se vam rada pridružila, če naju sprejmete. 3sonček3 bravo za temo. Torej, Timotej se je rodil 18.marca2010 v 35t 4/7 dni. Porod je trajal 8 ur in pol, s tem da sem bila že 3 dni prej v porodnišnici, ker sem imela popadke na 5 minut, ampak se nisem odpirala, ker pa je bilo še prehitro za sprožitev mi niso mogli kaj dosti pomagat. No, to je pozabljeno, rojevala sem sicer z epiduralno, ampak ni ravno tako prijela kot bi morala, ker so me po drugi strani filali z umetnimi popadki. Ob 4.00 se je rodil Timotej težki 2320g in velik 47cm, Apgar 3,5,8. Ker ni takoj zadihal, so ga aspirirali in po 2 minutah se je naš junak zajokal. dali so ga v inkubator, ampak ni bilo nekih posebnih težav, postal je pravi jedec, na dojenje je že 2 dan v bolnici pojedel 50ml, dobila sem ga k sebi vendar ne za dolgo, ker je fasal zlatenico. potem pa so ugotovili, da še streptokok. No, po 1 tednu se je zlatenica porihtala, sva šla domov, za streptokok pa se itak ne ve kake bodo posledice ali pa jih ne bo. So mu še 1x kri vzeli in je bilo vse ok. Zdaj smo stari 4 mesece, težki 6600g in veliki 60cm. Naš junak je enak svojim vrstnikom, lepo se razvija, se smeji, uživa ko je nagec . na razvojni ambulanti so rekli, da je ok, tak da smo veseli. Kaj več še vam drugič napišem, všeč mi je da je odprta ta tema. Lep dan vam želim.
|