|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
28.8.2010 22:13:19   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

ponavad je tko, ce ti scitnica dela premalo se redis, ce prevec pa hujsas.

Jap. No, sicer po tvojem opisu sodeč je veliko boljše, če ti deluje premalo ampak meni je popolnoma nehala delovat. Laboratorijske vrednosti so bile take, da me je sestra iz ZD zjutraj ob 6.30 vrgla iz postelje po mobitelu in me urgentno nagnala v LJ na polikliniko. Žal sem že celo življenje med težjimi in mi dodatnih 8kg v enem samem mesecu, 3 mesece po porodu ni bilo ravno v vzpodbudo. Vem, da sem takrat večkrat pomislila, da bi rajši vidla, da bi bilo obratno-zdaj pri tebi vidim, da sem imela celo srečo. Je pa možno, da se ti res popravi. Konec koncev, meni je nehala delovat zaradi spremembe v telesu, ki jo je povzročila nosečnost.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
28.8.2010 22:19:02   
meta21
Ne uspem vsega prebrat ampak videla sem, da se spet pogovarjate o tem v katerem mesecu ste. Enkrat sem že pisala ampak najbrž vas takrat še ni zanimalo. Meni je najlažje takole. Če imaš rok npr. 15.2., si od 15.1. dalje v 9. mesecu, ne? Torej:
- rok: 15.2
-9. mesec: 15.1-15.2.
- 8. mesec: 15.12-15.1.
- ...
- 4. mesec: 15.8.-15.9.
Zadeva ni čisto točna, ker smo noseče 9 mesecev in 1 teden ali 10 lunarnih tednov, kot ste že ugotovile ampak po "mojem" sistemu vedno točno veš koliko imaš do konca.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
28.8.2010 22:29:10   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

tudi jaz jem eutirox 25mg, ginekologinja mi je rekla da lahko jem samo tifol od folne in nobenih ki imajo dodan jod, to pa so tako vsi...

No, to pa nisem vedla. Jaz jemljem eutirox 150 pa sem jemala najprej centarmed mami, potem pa femibion. Grem takoj preverit, kako je z jodom v th dveh. Ja, groza, no!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
29.8.2010 7:14:16   
sara1986
Dobro jutro. Jaz jemljem euthyrox 25mg za ščitnico in mi je ginekologinja prav zaradi tega odvsetovala elevit, ki sem ga na začetku jemala, mi je pa napisala recept za Flacin, ki ga sicer moraš doplačati (kljub recptu) , ampak ima pa veliko veliko več folne kot vse ostale. Očitno ona že ve zakaj je to dobro.
Naj vam povem še, kaj je bilo v petek.. V službo sem si nesla za malico pohano piščančjo bedro, k isem jo dan prej kupila že pečeno v leclercu. Ko sem jo pojedla, mi je postalo tako slabo, da sem že v službi 2 krat bruhala, potem pa še doma 2 krat. Včeraj sem bila čisto brez energije, danes sem že spet kot nova. Očitno imajo tam izdelke, ki dolgo stojijo (stare), ozirroma staro olje, nekaj ni bilo vredu. Ker se mi je to prvič zgodilo, da ni jaz zaradi hrane bruhala. Ne priporočam, da kupujete že gotove izdelke. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
29.8.2010 8:59:25   
d3lfink4
Hej hej!
Wauuu, j6, čestitke za veliko družinico in vse dobro tudi ob tej nosečnosti! Jaz bi jih tudi mela pet ... hihi user posted image

Glede mleka: a pomaga proti zgagi?? Wau, dobr da vem - čeprav naj bi se sama izogibala mleka in ml.izdelkov, ker mam preveč kalcija v telesu in posledično ledvične kamne (ki bolijo, kot sam vrag), grrr user posted image in naj bi se v nosečnosti še poslabšali. Ampak dva šluka pred spanjem me mnda ne bo ubil, pa če bom lahk spala brez zgage ... mmm, neprecenljivo user posted image Bom poskusla ...
Tiste, ki ne prenašate mleka ... mičken se pa le potrudite, bojda se približno od 15.-22.tedna plodku delajo zasnove za zobke in rabi velik kalcija, če ga ne dobi dovolj ga pa jemlje "iz naših kosti in zob", pol majo pa ene hude težave z zobmi al pa z ukrivljenimi nogami ... 
Jekica, čim prej se pozdravita, boščka ... user posted image   user posted image

Aja, ena je napisala, da naj si ne bi kupovale črpalke od TommyTippee-ja, men je pa ta ta nova ful fajn zgledla pa še trgovka jo je ful hvalla, da je neki izboljšana pa boljša od Aventove ... Zakaj pa, če smem vprašat? Tolk, da vem, ker naj bi jo dobila za darilo pa da jim prej povem, da rajš ne bi to user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
29.8.2010 9:33:07   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4

Tiste, ki ne prenašate mleka ... mičken se pa le potrudite, bojda se približno od 15.-22.tedna plodku delajo zasnove za zobke in rabi velik kalcija, če ga ne dobi dovolj ga pa jemlje "iz naših kosti in zob", pol majo pa ene hude težave z zobmi al pa z ukrivljenimi nogami ... 

Jaz sem si zdaj kupila sojin napitek s kalcijem. Ni druge. user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
29.8.2010 9:33:40   
j6
Dobro jutro vam vsem, otroci gledajo risanke, tko da imam mal  časa da napišem še kaj o sebi. Imam 36 let, prva moja ima 8 let, druga, 6, tretji je fant in ima 4 leta, četrti pa ima 2 leti, zadnji pa ima rok poroda 4. februar 2011, za spol pa še ne vemo in verjetno niti ne bova vprašala, ker je zdaj pa res vseeno. drugače se mi pa zdi da bo fantek. Pri vseh me občutek ni varal, tko da bomo vidl. Rodila bom pa v Ljublanski porodnišnici, ker živim 20 minut stran od P. Sem vidla da že pogovor o črpalkah, po mojem je boljš počakat na to, al jo boš sploh rabila al ne, jaz je pri nobenem nisem, za parkrat ko sem pa kam šla mi je bilo pa lažje stiskat na roke. Tudi jaz že čutim male gibe, vendar bolj zvečer, ker čez dan občasno pozabim da sem nosečauser posted image . Drugače pa me zaenkrat še nič ne boli, slabo mi ni bilo nič, no pustimo se presenetiti vsakemu dnevu posebej. Moram iti, ker je že akcija,vskočim naslednjič.Uživajte.

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
29.8.2010 10:05:58   
hayabusa

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčnauser posted image  user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P:8.9.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 31.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 24.9.
user posted image MoSoNi,29,Velenje,1.user posted image ,user posted image ,user posted image ,P:24.8.
  j6,36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P:

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image   , user posted image , user posted image , P: 22.9.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 7.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image P:13.9, M:___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image ,P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P:13.9.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , P:____
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 30.8.

8.2.
 user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M:21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P:16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image ,P:___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image P:1.9.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: _____

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.

14.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: _____

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 23.8
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:7.9.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P:______

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P:30.8.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P:31.8.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 13.9.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 30.8.,14.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:14.9.
user posted image Mišyka, 29, Škofja loka, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:6.9.

24.2.
 user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image user posted imageuser posted image , P: 31.8.
25.2.

user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:26.8., P:16.9.

28.2.
user posted image tarikata,23,Ljubljana,1.user posted image ,user posted image ,P:
user posted image tanjusi,..,..3.user posted image ,user posted image ,P:14.9.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image
huda83user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

[/quote]

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 29.8.2010 10:17:49 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
29.8.2010 10:11:45   
Teyla
j6 dobrodošla med februarkami in seveda čestitke za tako številčno družinico.

Dobro jutro februarke, kako ste kaj? Jaz sem žepojedla enega izmed bolj redilnih zajtrkov (jajce in slanino) ampak ker to jem tako redko, me niti ne skrbi. Sem pa predno sva šla v London to prakticirala malce več, ker sem rekla, da moram povadit. Pred tem pa nisem jajca za zajtrk jedla skoraj eno leto.

Kakorkoli danes bo en tak lep in ne prevroč dan. Greste kam na izlet ali sprehod? Jaz upam, da se bova kam premaknila, ker drugače se bova še zrastla s kavčem. user posted image

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
29.8.2010 10:29:26   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4
Aja, ena je napisala, da naj si ne bi kupovale črpalke od TommyTippee-ja, men je pa ta ta nova ful fajn zgledla pa še trgovka jo je ful hvalla, da je neki izboljšana pa boljša od Aventove ... Zakaj pa, če smem vprašat? Tolk, da vem, ker naj bi jo dobila za darilo pa da jim prej povem, da rajš ne bi to user posted image

Imela sem jo sama in tudi 2 moji prijateljici, pa si nobena ni mogla glih kaj sčrpat. Jaz sem si morala polovico na roke, zakaj pol sploh mam črpalko? ne kupim je več! sicer pa roko na srce, trgovkam ni vedno vsega za verjet;)

sem že zadnjič hotela komentirat bundico. Mi je lani nismo in je ne bomo imeli. Lani je bilo januarja in februarja krepko pod ničlo, midve sva pa bili vsak dan zunaj, celo takrat ko je bilo -10. sem vprašala pediatrinjo pa je rekla da je otroka potrebno smao dobro pokriti in sva šli. imela pa sem jo v vreči - kapuca, rokavi, vreča za noge in v košari. Ko je bilo zelo mrzlo pa sem jo preko še z dekico pokrila. in ni bila potem nič bolna! meni je vreča full fajn ker otroku nikjer ne piha in ker lahko spodaj oblečeš kar želiš in ga potem en dve tri slečeš. Tako da bundice nismo imeli, za letošnjo zimo pa že imamo kombinezon ker vem da bo cel dan v snegu.

Pozabljivost
- tiste ki vas je že napadla, to ni še nič user posted image počakajte da boste v porodni, če že niste v bolniški. TE ČISTO PODEBILI user posted image jaz včasih ne vem kateri dan je, pozabljam sproti, tako da si pomembne zadeve vse pišem itd.

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
29.8.2010 10:39:57   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

V album sm dodala sliko mojega trebuha v "šele 15. tednu". Joj, joj, kaj šele bo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak se ti že pozna. Superuser posted image . Me pa zanima za koliko kg si že šla gor?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
29.8.2010 10:46:44   
suzy29
j6 dobrodošla med februarkami .

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
29.8.2010 11:22:28   
Anonimen
V ponedeljek imam G upam, da mi bo dala zeleno luč, vsaj za plavanje user posted image

Sem pa sicer zelo zbolela oz. prehladila, tako hudo kreham, da me kar davi. Sem pa trenutno brez osebne zdravnice. Ne vem kaj narediti.user posted image

Sem pa kupila v soboto v DMu trobico za baby potrebščine. Super je! Sicer nisem pogledala, kaj mora biti vse notri, tako, da je nekdo ven vzel hladilno kremico. No pa sej ni panike bom tako kupila še vse to.

j6 dobrodošla!

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 29.8.2010 11:23:42 >

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
29.8.2010 11:57:43   
Mišyka
Klepetate pa da je joj! En dan ne grem na PC, pa mam pol dela za ene 15 minut. Včerej smo meli 50-letnico od obeh mojih staršev in je blo res fajn, skor ko poroka. Smo prišli domov ob 11h, mali je bil ful priden, ta prav žurer, jst sem tud kr mal plesala, res je blo super. Pit ga pa spet nisem smela! Mi ni usojeno... ampak če je dober žur tega sploh ne rabiš.

Glede dvoma okoli spola. V bistvu sem v dvomih, seveda, pa še malemu govorimo o sestrci... Sicer pa sploh ni tko pomembno, kar bo bo fajn. Za fantka vemo, da je luštn, punčko bi blo pa tud zanimivo met. Če katero zanima, kolegica mi je posredovala en link glede razlik med spoloma http://baby2see.com/gender/external_genitals.html
in po zadnji teoriji, torej kotu, je nama napovedala punčko.

Jst še vedno jemljem Centramed Mami, da pač porabim. Potem mam pa poskusno ta Femibion. Naprej pa ne vem, al bom še jemala, al ne. Pa magnezij proti krčem v mečih obvezno.

Metujlčki so včerej plahutali kot za stavo. Seveda, če sem pa plesala in vse ostalo. Revca oz. revček ni mel miru!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
29.8.2010 13:21:46   
maurica
j6 pozdravljena med nami. O hudo, 5 otrok! Ful dobro user posted image . Jaz si drugače ful želim 4, moj mož 3. Sem mu rekla, da bova imela 3 in da se bo 4. ponesrečil user posted image . No, bomo videli kako bo ...

jekica, upam, da sta boljše z malim!

Pilotegirl, kako si brez zdravnika? če ga želiš zamenjat, pokličeš novega in vprašaš, če ima kaj fraj in če ima, pokličeš starega zdravnika in prosiš, da ti pošljejo karton v novo ambulanto.

Jaz imam Aventovo črpalko (baterijsko, lahko pa jo uporabljaš tudi kot ročno), jo je nabavil mož v Ameriki. Upam, da se bo obnesla.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
29.8.2010 13:41:03   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

j6 pozdravljena med nami. O hudo, 5 otrok! Ful dobro user posted image . Jaz si drugače ful želim 4, moj mož 3. Sem mu rekla, da bova imela 3 in da se bo 4. ponesrečil user posted image . No, bomo videli kako bo ...

Mogoče bosta pa v 3.user posted image   user posted image user posted image   user posted image . De bo bolj zabavno user posted image . Lohk pa celo trije user posted image , je eno mamino znanko pred leti podobno presenetilo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Glede dvoma okoli spola. V bistvu sem v dvomih, seveda, pa še malemu govorimo o sestrci... Sicer pa sploh ni tko pomembno, kar bo bo fajn. Za fantka vemo, da je luštn, punčko bi blo pa tud zanimivo met. Če katero zanima, kolegica mi je posredovala en link glede razlik med spoloma http://baby2see.com/gender/external_genitals.html
in po zadnji teoriji, torej kotu, je nama napovedala punčko.

Meni je tut vseeno, kaj bo, pa tut na NS niso nič rekli. Mi je pa smešno, ker skori vsi, ki vejo,da sem user posted image mislijo, da si želimo punčko user posted image . Kt da je to nek velik in edini cilj vsem družinam - imet par. Bi bilo zanimivo imet punco, to je res,saj še ne vem, kako je to user posted image , pobu bi pa pomoje bratec bolj "prav" prišel user posted image . No, al pa ne, niko se ne ve. Kukrkol, na morfologiji sem user posted image obljubila, da vprašamo. Saj mogoče pa ne bo hotel/a pokazat user posted image .

Teyla, jajčka s slanino, mljask. Jaz sem jih pa z jurčki, tut ni švoh blo user posted image .
Meta21, tale tvoja z mesci je prav u redu, jaz se tut bol na to stran nagibam, če me kdo kej vpraša user posted image . Drgač mam pa na vse možne načine poračunan (pač rada to delam user posted image ), tud do dneva natančno vem, kolk delč smo (tut če ne pogledam na ticker user posted image ). No, še to:  a si Nodija našla? Upam, de. Moj pobec je pa 20 dni mlajši user posted image , bo 3.10. dve upihnil user posted image .

Letim kosilo sfiniširat, lep vikend vsem!

Nina

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 29.8.2010 13:42:55 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
29.8.2010 14:28:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maurica

Pilotegirl, kako si brez zdravnika? če ga želiš zamenjat, pokličeš novega in vprašaš, če ima kaj fraj in če ima, pokličeš starega zdravnika in prosiš, da ti pošljejo karton v novo ambulanto.

Ja bila sem pri petih zdravnikih in vsi s me odklonili, moja me pa ne mora več imeti. Tako da ji je dala ultimat, da moram letos najti novega (prej sem živela v Mostah in sem imela tam zdravnika, ki ima ogromno ljudi (po besedah zdravnice), sedaj smo se pa preselili v hiško). Tudi kot študentka me na aškrčevi vzamejo samo pod nujno, da bi si uredila za osebnega zdravnika pa nočejo, ker bom diplomirali kmalu in da majo gužvo tako, da ne vzamejo. Tako, je zdravstvom nimaš kej. Novega osebnega zdravnika iščem ze dve leti no skoraj, pa vedno se me na lep način znebijo, da je gužva, da ne smejo nobenega vzeti. Velike Lašče mi je pa predaleč se vozit. Ponedeljek grem poskusit še v Grosuplje, ker sem bližje, samo dvomim. Idealno mi bi bilo Lj, ker mam do lj 15 km, tudi upravno enoto imamo v lj. Mi imamo malo nesrečo, ker nekaj mamo v lj neki v V. Laščah in niso ne krop ne voda. Tako, da se za gradbena ping pongajo pa pri urejanju papirjev in zdravniških in zobozdravstvenih zadvevah. Če te pa prejšni zdravnik ne vzame te ne vzame in ti lepo zaskladišči karton, tako je, sprijazniti se moraš in iskati rešitev in upat, da se te ker zdravnik usmil.

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
29.8.2010 14:31:07   
Anonimen
Jaz tudi upam, da bomo imeli dva različna spola, če bosta pa ista pa bosta. Sicer trenutno mi je vseeno za spol, si pa želim izvedeti kaj bo user posted image

Še nekaj me zanima, kdaj je najbolje opraviti 3d UZ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
29.8.2010 14:43:16   
Anonimen
Moje user posted image tiste, ki si želite quinnyja freestyle, popust je v BC na spletni strani: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=212128

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
29.8.2010 14:54:29   
maurica
pilotegirl; o, to se ti je pa res zakompliciralo. No, jaz sem tudi morala zamenjati zdravnika, ker sem imela prejšnjega še na Obali. In sem šla k eni zdravnici v Trzin. A ti je to predaleč? Jaz sem šla k tej, ker smo mi rekli, da nič ne čakaš, ker ima ful dobro splanirano. In da če si naročen in zamudiš več kot 10 min, da te ne vzame, ker se res držijo reda. V praksi še nisem sprobala, ker še nisem rabla nič zdravnika od kar sem pri tej (tako da info ni čisto iz prve roke). Sem bla pa enkrat tam, ker moraš neki podpisati, ko zamenjša zdravnika, pa ni blo gužve. Jaz sem kolebala med Kamnikom in Trzinom, ampak v Kamniku je ponavadi ful gužva in sem rekla raje se vozim 10 min in sem hitro na vrsti, kot da imam 500m do ZD in čakam 1 uro al pa še več.

nina33; ja, to tudi ne bi bilo švoh, da se kakšni dvojčki najavijo user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
29.8.2010 15:09:33   
cukica
Pozdravljene!

3D je najbolje opraviti med 25 in 30 tednom.Itak,ko se naročiš ti tudi sestra pove v katerem tednu.Jaz grem v 26,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
29.8.2010 15:21:50   
Anonimen
maurica a mi, daš na zs cifro pa naslov. Bom jaz še jutri poklicala, ker mam kot brohitis kašel in ko se napenjam pri kašlju me spoda stebuh boli. Malo se bojim, da se nam preveč napenjala zaradi kakega SS. Sama si pa tudi ne upam nič vzet, ker ne vem a je varno za pikico ali ne.

Cukica thx za info, se bom tudi jaz naročila.

Držite psesti jutri, da bo vse ok. user posted image

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
29.8.2010 15:41:34   
cukica
Pilotgirl itak da bo vse ok,evo eno  user posted image za srečo,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
29.8.2010 15:49:08   
maurica
pilotegirl, sem ti poslala :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
29.8.2010 16:06:46   
Nina33
PilotGirl upam, da tole za dohtarji in kašljem čimprej in čimbolje zrihtaš user posted image user posted image user posted image ! Probaj s kakšnim a'la ledvičnim pasom, da te ne bo tok "motilo" kašljat, mene je groza že če samo kihnem user posted image . Za ostalo, če imaš kaka zdravila že doma, pa pokliči dežurno lekarno. So prijazni, no vsaj pri nas v KR so bili, ko sem jih jaz enkrat nekaj rabila med enimi prazniki.
Vidim, da nas ima jutri kar nekaj preglede, a še kero kaj "stiska"? Jaz se že par dni neki psihiram, da kaj če user posted image sploh niso user posted image , pa da ne bomo user posted image slišal pa take groze user posted image user posted image user posted image . Saj se spomnim, da sem prejšnjo user posted image tut take imela, pa se trudim prepričat, da ni nobenga razloga za take fuzle, pa me vseen stiska user posted image . Komi čakam, da sem fertik (na srečo imam že ob 7-ih, upam, da bom hitro zrihtala) pa da poj za ene tri tedne neham komplicirat. Ker vem, da bo slab teden pred naslednjim P spet podobna panika (pa še morfologija bo, kar je sicer super, ampak za zakomplicirat si kej u glavi je pa tut "fajn").
En je kakal user posted image , moram it.
LP, Nina

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?