|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
27.8.2010 16:28:26   
maurica
ojla!

jaz sem danes precej boljše. zgleda, da je bil tak čuden dan včeraj. hvala za vse vaše nasvete! pri nas je mami doma zmeraj delala karamelizirano mleko z žajbljem (njami) user posted image

joj, te težave s ščitnico so pa res grozne. upam, da boste imele čim manj težav v nosečnosti.

jaz grem ponoči lulat, če se zbudim. če se zbudim 5x grem lulat 5x, če se ne zbudim, pa ne grem user posted image

tiste tablete za en teden sem dobila tudi jaz. samo so tako velike, da jih ne morem niti pogoltnit. še zmeraj pa jemljem folno kislino, toliko, da porabim škatlico do konca, pol pa neham.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
27.8.2010 16:29:26   
cukica
PilotGirl na 3d bom šla v postojno je najbližje,pa še poceni,...80 evrov,sicer ne vem za drugje vem,da je pri Strahovi 110.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
27.8.2010 17:02:46   
Mišyka
Dodala sem še 3 slikice s 3D iz prve nosečnosti, če je katera firbčna.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
27.8.2010 17:13:00   
d´ori

Jaz pa se na srečo kar dobro počutim, le popolden sem še vedno utrujena a ker sem doma si lahko privoščim počitek čez cel dan kolikor mi paše. Kar pa se tiče spanja pa že nekaj časa ne vstajam več ponoči. Sicer se zbujam a se mi nekako ne da vstati tako, da sem in tja sicer še grem na wc enkrat proti jutru, večinoma pa zadremem nazaj. Kar sem doma in ker me ne preganja kak mali navihanček si privoščim poležavanje do 10.00 user posted image Spat pa hodim šele okrog polnoči. Mi ja pa prav čudno, ker nimam kakih nihanj v razpoloženju in sem neverjtno umirjena in prav nič tečna. No vsaj jaz tako mislim user posted image

Jaz sem si vedno želela vsaj ene tri otročke a se bojim, da bo to naše dete edino, ker za v tujino najbrš ne bova več nabrala denarja, pa še strašno nama je bilo odveč delati tako dolgo pot. Mogoče prideva kljub temu, da bomo imeli enega otročka na vrsto pri nas a se bojim, da imajo prednost punce, ki še nimajo naraščaja. Da pa bi uspelo po naravni poti pa nimamo nobene možnosti, ker jaz nimam več svojih celic, vsaj kvalitetnih ne. Tako se probam sprijazniti z mislijo, da bo to dete najbrš edino, ki ga bomo imeli. Po drugi strani pa imam kar slabo vest, ker tako razmišlajm namesto, da bi bila hvaležna, da bomo imeli vsaj enega.

Jaz nisem še nič nabavljala za pikca, saj moram prvo videti kaj bom dobila od sestrične, da nebi nabavljala stari, ki jih potem ne bom potrebovala. Menda bom dobila vse oblekice do enega leta starosti, posteljnino, povšterček, kovterček in mogoče še kaj. Od bratranca pa bova najbrš dobila posteljco. Zato bomo še malo počakali z nabavo. Bo pa najbrš voziček prva stvar, ki jo bova kupila, ker brez tega pa res ne moreš.

Jaz tudi jemljem Elevit in sem ga začela jemati že kak mesec pred zanositvijo. Moj G mi je svetoval, da naj ga jemljem vso nosečnost in med dojenjem. Je pa fajn, ker vsebuje vse kar nosečnica potrebuje in če slučajno kdaj ne ješ kvalitetno naj ti nebi primanjkovalo kakih vitaminov.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
27.8.2010 17:55:02   
cukica
Ko berem,da jemljete folno kislino mi je kar hudo,ker sem jo jaz samo v 1 mesecu nosečnosti in potem zaradi stranskih učinkov nič več.Sem pač jedla sadje in zelenjavo,ki jo vsebujejo.Pa sem probala elevit,tifol,centramed,...vesela bom,če bo z mojo pikico vse v redu,... Tudi jaz do sedaj razen kapice,nogavičk in rokavičk nisem še nič kupila.Mi je tašča kušila brisačko s kapuco.Dobila nekaj cunjic,pa blazinice za v posteljo,črpalko za prsa,sterilizator za flaške in dudke,grelec,....potem sem šla iskat v pikapolonico paket za novorojenčka,ker sem naročena na revijo mama,...ostalo pa še pride in komaj čakam,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
27.8.2010 18:18:57   
Teyla
mene tudi malo stiska, ker ne jemljem več folne. Ampak jo nisem pred nosečnostjo in ne prvi mesec. Potem sem jemala in ko mi je zmanjkalo, nisem več. Zdaj itak nima več smisla. Kanal se je zapiral že takrat ko sem jaz šele izvedela za nosečnost. Tako da srčno upam, da zdaj ne bo nobene škode zaradi tega. user posted image   Kar se pa pomanjkanja vitaminov tiče, bi pa to pomanjkanje prej čutila jaz, pa bi že vedela, da je kaj narobe. Ampak se dosti raznoliko preharnjujem, tako da s tem po moje nimam težav.

Pa malce prejle so si sodelavci naročili kosilo in meni je tako zadišalo, da so se mi kar sline pocedile. Eden je imel pico, pa sem mu rekla za en košček user posted image , potem so me pa vsi skupaj tako nahranili, da sem zdajle čisto napokana. Pa prej sploh lačna nisem bila. user posted image   Krivim nosečnost, ker drugega mi niti ne preostane. user posted image
me je pa sodelavec presenetil/šokiral z ijzavo, da je njegova žena, ki je prej tehtala 48kg v 1.nosečnosti pridobila 35kg. user posted image
Bi me na rit vrglo, če ne bi že sedela.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
27.8.2010 18:24:14   
tanjusi
pušenjak pravi da po 12 tednu sama folna nima več nobene vloge...škodi ne, ni pa tudi koristi od nje, tak da brez slabe vestiuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
27.8.2010 18:28:36   
tanjusi
Pa še to sem zasledila pri nekaterih da imate težave z ščitnico , tudi jaz jem eutirox 25mg, ginekologinja mi je rekla da lahko jem samo tifol od folne in nobenih ki imajo dodan jod, to pa so tako vsi...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
27.8.2010 18:55:18   
maurica
Punce, mene tako hrbet boli, da bom verjetno šla v sredo naslednji teden pogledat na vodno telovadbo v Atlantis. A bi šla še katera? Sem rekla, da bi prvič vzela samo eno uro, da vidim kako zgleda, pa če bi mi bilo kul, bi vzela paket ur.
Računam, da bi pol v bodoče kombinirala npr. 4x telovadba na suhem, 2x v vodi. neki takega ...

a ima še katera bolečine v hrbtu in trtici?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
27.8.2010 19:28:53   
Teyla
maurica jaz bi tudi šla pogledat v atlantis v kratkem. Grem pa na pilates, ki se začne naslednji teden, ampak še nisem poklicala. Je pa prvi obisk zastonj, lahk greš zraven pokukat, ker vidim, da si omenla vadbo na suhem.
Mene križ še ne boli, ampak ker se mi to občasno dogaja že sedaj, se mi bo kasneje (če ne že kmalu) prav gotovo. Tako da grem na telovadbo ravno iz tega razloga. Pa da ne zakrnim doma, ker v službi itak skoz sedim, doma pa ni nič od mene.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
27.8.2010 20:39:14   
trsica
Evo nas doma z dopusta. Ma ste načvekale 10 strani v enem tednu. Vas berem že eno uro, pa še nisem prišla čez. user posted image user posted image

No, počutje se umirja. Na morju mi je bilo slabo "samo še en dan". user posted image A še to sumim premastne lignje na žaru. Zdaj pa tudi jaz lahko rečem, da resnično čutim premike. A zaenkrat samo "ta zgornjega" sostanovalca. Za "ta spodnjega" pa še ne morem določit lege. Imam pa v torek pregled, pa bomo videli, kje je. user posted image

Zdaj grem pa še malo prebirat vaše čvekanje. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
27.8.2010 20:56:31   
Anonimen
Ja jaz tudi sem še vedno utrujena, pomoje, če do sedaj ne bo se to prenehalo se bo nadaljevalo to počutje. Mi je pa manj slabo, pride dan, ko je pa tako hudo, da nič ne jem.

Jaz sem po folni imela grozen stranski učinek, slabost, driska,... Tako, da sve se potem z G dogovorili elevit in sicer ga vzamem med jedjo. Moram rečt, da ga lepo prenašam razen tega, da imam zelo močno vodo in da me srbi. Verjetno zaradi skupka vitaminov in se urinu peha dvigne v kislo. Sem pa tudi jaz zasledila, da sedaj folna kislina nima pomena razen to, da preprečuje slabokrvnost. Zato je pa v feminin tabletkah, če se ne moti manj, ko se je femini. 2. Nisem pa pripričana čisto. Tudi pušenjak je lepo napisal, da sploh nima takega pomena, kot prepričujejo nosečke ali pa bodoče mamice. Da dejansko ne zdravi ampak samo preprečuje morabitne napake in preprečuje slabokrvnost, nekaj takega je napisal, če se ne motim, članka na MON ne najdem, da bi točno citirala ga. Pa vem, da se je neda predozirati.

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
27.8.2010 22:04:38   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Meta21, saj tvoj je tut kmalu na vrsti, ne? Ampak že za drugo svečko. Moji mami se spomin ni (še) nič popravil, verjetno se bo spomnila par dni po tem, ko boš ti drugo varianto speljala. Po Murphyju pač user posted image . No, moj škratek ima pa še dober mesec do 2. svečke. res gre (pre)hitro.

Lovro ima RD 13.9. in ja 2. svečko (mam v tickerjuuser posted image ). Nodija sta pa najbrž videli v lesnini. Možno?

Jp, možno user posted image . Sva bli v LJ v Merkurju pa je Lesnina v isti stavbi user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
27.8.2010 22:16:15   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

Punce, mene tako hrbet boli, da bom verjetno šla v sredo naslednji teden pogledat na vodno telovadbo v Atlantis. A bi šla še katera? Sem rekla, da bi prvič vzela samo eno uro, da vidim kako zgleda, pa če bi mi bilo kul, bi vzela paket ur.
Računam, da bi pol v bodoče kombinirala npr. 4x telovadba na suhem, 2x v vodi. neki takega ...

a ima še katera bolečine v hrbtu in trtici?

Joj, rajš sploh ne napišem user posted image Pri 1.user posted image se je štartal tam bol prot koncu, po porodu je bilo sploh zabavno, poj se je že skor mal začelo umirjat ( sem celo lahko na trebuhu spala in vstala - nekaj časa sem se zbujala, če sem zaspala na trebuhu, ker se niti obrnt nisem mogla, mi je čist hrbet zaštekal), no, zdej pa jovo na novo. Hodim včasih ko kaka 80 ali več letnica. Pa še nič ne pomaga, za križ še gre kaj na boljš z masažo, trtica se pa ne da sploh. Živa groza. Ampak, če ni hujšga user posted image .

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
27.8.2010 22:25:02   
little*miss
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4

Jah ... sam problem je, ker so dvojni vozički (vzporedni) tko ozki, da gor niti slučajno ne greta dve lupinici. Tko ozki pa so zato, da lahk greš skozi vsa al pa vsaj skoz večino vrat. user posted image Oboje skup, pri vzporednem vozičku pač ne gre ...

Oooo, morje, lušte ... uživajte! Mali pa vse naj naj za rojstni dan! user posted image

Ravno včeraj sem videla voziček za dvojčka, ki sta imela lupinico gor, sta bila vzporedna, edino levo je bil nižje, desno višje (če veš kaj mislim povedat). Je pa res, da ni bil ravno ozek voziček. <--(je že mucica2 napisala o katerem se gre)user posted image Se mi zdijo tisti en za drugim bolj praktični, čeprav res izgledajo kot da sedita otroka na avtobusu. Všeč so mi taki, ki se dajo obrnit da gledata en proti drugemu. Peg perego ima takšnega, pa mislim da tudi ABC zoom, ampak nisem ziher user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

PilotGirl, za v lupinico (predvidevam, da jo boš imela samo v avtu) jaz nisem nikoli oblekla kombinezona ampak mogoče eno jopico več kot v hiši in pokrila z deko potem pa med vožnjo počasi odkrila. Spodaj je lupinica itak topla in ga greje, za nest iz hiše v avto je pa volnena deka po mojem dovolj. V avtu je pa itak ravnotoliko stopinj, ko se segreje, kot v hiši. Jaz si v avtu tudi slečem bundo. Je pa res, da mam nenavadno vročega otroka in mu je nonstop vroče. Boste že same pogruntale kolk zmrznjene otročke mate.

Jaz sem isto delala. Če greš v avto imaš vklopljeno gretje in je potem otročku vroče. Po trgovinah je tudi bolj toplo in mu bo prevroče, če bo v kombinizonu. Tudi ko boš hodla k zdravnikom v posvetovalnico imajo tam toplo. Jaz malički nisem niti enkrat oblekla kombinizona ko sem vedla da gre v lupinico. Pokrila sem jo z odejico, ko smo prišli na toplo pa sem odejico dala dol. Ampak kot je že meta povedala, sama boš potem najbojše vidla. Me lahko samo naše izkušnje delimo. user posted image

delfinka in nina33 hvala za čestitke. Se vama malička zahvaljuje user posted image

Jaz sem pa od prvega poroda ful pozabljiva postalauser posted image , tako da sem tifola pojedla samo 1 tablico. Zdaj naj bi vsaj dan jedla Ferrum (za železo) ampak več ali manj pozabim vzet. Moram si opomnik za vsak dan naret, ker mi tablete ne bodo pomagale, če ležijo na mizi user posted image Pa še zraven računalnika jih imam, pa vedno pozabim.

Grem zdaj spat, jutri bo naporen dan. Lepo bodite

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
27.8.2010 22:54:44   
Nina33
Ojla!
Tisto z bundico je pa zanimivo debato naprej potegnilo user posted image . Men oziroma svojemu vnuku je moja mami prnesla bundo za prihajajočo zimo, ki je št. 80 (mali jih ima že krepko čez), ampak je kar velika cifra in mu je zaenkrat prav. Pa tut če mu pozimi ne bo več prav, jo bo "podedoval" prihajajoči otroček, samo ne še to zimo user posted image . Mamo od prej en kombinezon za pol leta (kao), za na sprehod v hudem mrazu je zelo prav prišel. Je pares, da nimamo košare (trde) za v vozek, sem ga imela v mehki košari (upam, da sem vsaj približno razumljiva user posted image ), normalno oblečenega kot za notri in fajn pokritega. Pa sem zafršlusano košaro v poležan vozek dala, še vozkovo "košaro" čez zapela, pa ga ni nikol zeblo user posted image . Za v lupinico so že vse povedala (čveke user posted image ), dodam lahko samo, da mu je tut v kengurujčku blo zelo toplo samo malo bolj kot za notri je bil oblečen, le rokavičke pa zokne je imel v več plasteh pa debele. Pa smo januarja, februarja okol rili z njim user posted image .
Tut jaz ne jem tablet že dober mesec, se mi zdi, da je večina slabosti s Tifolom šla user posted image . In ne mislim nobenih jest. Se mi ne jejo, taka sem user posted image . Še Tifol sem bol zarad filinga jedla, de ne bi imela slabe vesti. In jih tut veselo pozabljala jemat, ne sicer tako zelo kot Little*miss user posted image , ampak vseen. A ste praznovali lepo, nisi nič napisala? Al vas še čaka žurka user posted image ?

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

me je pa sodelavec presenetil/šokiral z ijzavo, da je njegova žena, ki je prej tehtala 48kg v 1.nosečnosti pridobila 35kg.
Bi me na rit vrglo, če ne bi že sedela.

Joj, 35 kil user posted image Mene je pa že mojih 18 skrbelo user posted image . No, sem pa vsaj enkrat 70 kil imela user posted image . Važn, da gre vsaj večina poj dol.

Tršica, dobrodošla z dopusta. Kolk se mate eni fino user posted image . Sem ko Pika Nogavička, ki sicer ni v šolo hodila, se ji je pa zamal zdelo, de nima počitnic user posted image . Pa lignji na žaru... a morš na večer take lušte delat user posted image , jaz pa na kornfleksih.
Mišyka kere dobre slike! Spol pa po taki "fotki" res ni več uganka. Sem pa zasledila, da te mal firbec matra, kako na NS spol določijo user posted image . A dvomiš, de bo punčka?
Maurica, karamelno mleko, ja, se nisem spomnila kako se reče ( takle se mi pogosto dogaja zadnje tedne/mesce user posted image user posted image ). Z žajbljem ja, poleg Apisirupa, ki mi je bil vedno super okusa, še ena dobra stran prehladov ipd. user posted image . Fajn, de si bolš.

IZVIRNO SPOROČILO: cukica
....potem sem šla iskat v pikapolonico paket za novorojenčka,ker sem naročena na revijo mama,...ostalo pa še pride in komaj čakam,...

Kakšen paket? Sem firbčna, pa še Gorenjka (je zastonj, ne?, no razen naročnine user posted image ).

Aha, še tema prsna črpalka: imela sposojeno Aventovo, sej verjetn je fajna (prjateljica jo je hvalila), sam kere muke user posted image . Na srečo je nisem velik rabila, razumem pa zakaj nekatere nujno rabijo imeti na zalogi načrpano mleko. Jaz se bom probala "na roko" naučit, zna bit nežnejše do bradavic. Upam. Ker tut upam, da ne bom prve 3,4 mesece +/- samo doma visela, z enim priklopljenim. Da bom lohk mal od doma ušla user posted image . Sem si pa začela bradavice z Bephantenom mazat in je dost bolš, še vedno občutlije, a se vsaj gledat pustijo user posted image .
Eh, zdej sem pa pomoje vse obdelala user posted image .
Lepe sanje vsem srečkamuser posted image ,
Nina

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 27.8.2010 22:56:24 >

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
28.8.2010 5:47:02   
d3lfink4
Jutrooo! user posted image
Joj, danes je celo noč takoooo ulival, da sm se zbujala na 2 uri ... in ne morem več. Zdej pa nimam kej velik za počet ...ok, kavica pa RR, to je prava uživancija, sam sm že pri koncu ...

Ja, za un voziček (vzporedni dvojni+lupinici) sem vidla, ja, sam je kr širok pa ne potegne mi tok user posted image Sem zbirčna ja, hehe ...

Glede druž.članov - jaaa, mi2 si oba želiva ful vlko družino, kar pomeni, da sva se oba napalila na številko 5 (otrok). Ja, sej vem, da je velik, sam bi blo po mojem fajn ... sama sem edinka, ki si je vedno želela bratca in sestrico, ker mi je blo nepopisno dolgčas ... pa ju žal nisem nikol dočakala user posted image moj ma pa enga brata. Ampak obožujeva družine z velik otroki. Se mi zdijo vsi tko ful povezani. Sicer morš bit ful skromen kar se financ tiče, ampak so pa notranje vsi tolk bolj "polni". No, moje mnenje ... user posted image

Folne tud jaz od 13t ne jemljem več, tud ne mislim več ... mogoče sam kakšno šumečko z magnezijem al pa železom, po potrebi.

Križ me na trenutke ful boli, tko da kr čakam, kaj šele bo ... pozabljiva sem pa ko kaka mamca, stara 90let user posted image resno ... in sploh nisem navajena. Pa moj je čist v šoku in v krizi zdej, ker sem drgač še bolj ali manj za njega vse misla (da ni vsega doma pozabu, ko sva kam šla) - zdej pa mi ne uspeva, sploh. In je na njemu, da se še za mene kej spomni. In potem hodva oba okol čist raztrešena kot kure, skor brez glave user posted image user posted image Baje, da se spomin vrne nazaj po porodu, močno upam. Drugač ... am ... bogi otroc?! user posted image

Upam, da ne bomo imele težav s ščitnico, vsaj ne prevelikih ... tiste, ki jih pa žal že mate pa upam, da ni/ne bo prehudo. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
28.8.2010 6:50:20   
tarikata
kaj  pa omega 3, kaj jeste? meni so kolegice svetovala, naj bi bila dobra za razvoj možganov?

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
28.8.2010 7:40:28   
šebela
Oj punce! Dobro jutro! Kolk pa ve čvekate, vsake tolko vas malo preberem, ampak ko pridem do konca sploh ne vem kaj bi napisala.... itak vse povesteuser posted image
Drugače sem jaz ok, brez slabosti, ko rožica user posted image . user posted image user posted image še na žalost ne čutim, ampak upam da kmalu pridejo, sem vam kr fauš. Ampak pravijo da prvorodke komaj okoli 20 t. Jaz pa sem v 16 t.
Prsno črpalko bom jaz nabavla pol ko bom vidla če jo bom res rabla, ker nobena od mojih znank je ni.
Vozički tudi nam delajo probleme, zaenkrat so mi najbolj všeč mutsy in maxi cosi - ta dragi seveda.... Res moram it pogledat te baby spa v živo, ker zgledajo kr kul sam so sumljivo poceni.... kar ni nujno slabo, a jih je katera slučajno že videla?
Tifol sem tudi jaz nehala jest, zdaj jem pa Neo Vin, ki ima tud omega 3 tabletko, samo ne vsak dan, ko se pač spomnim, vsak tretji dan mogoče. Centrum Materne pa sem jedla tik preden sem zanosila, ker sem bla nekaj prehlajena... mogoče je glih za to ratalo user posted image
Lep vikend, je tak prav za se zabubit na kavču al pa v postelji in kako knjigo prebrat al pa film pogledat!

(odgovor članu tarikata)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
28.8.2010 8:33:56   
Teyla
Dobro jutro vsem skupaj. Danes ste pa zgodaj začele kljub temu, da je vikend.user posted image
Meni se je prejle zazdelo, da nekaj čutim spodaj, nisem pa 100%, da so to res user posted image . Čez kak teden bom že ziher.user posted image

Midva bi mela pa 3 otročke ali pa 4. Samo že sedaj ne vem kako bo s financami, ker po 40-em letu pa res ne mislim met ostale tri.  Sicer pa kdo mi lahk garantira da bo do takrat s financami vse ok.

Vreme je super, odličen izgovor, da grem za diplomo delat. Sam kaj ko je tolko drugih "bolj pomembnih" stvari. user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
28.8.2010 8:43:57   
d3lfink4
Uuu, pridna Teyla, ti si že vsaj pri diplomi ... mene čaka pa še kr neki izpitov do tam user posted image user posted image in ja, dans je idealen dan za učenje, sam ...itak je treba vse druga prej ja, hehe. Eh, sej bo user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
28.8.2010 8:48:32   
d3lfink4
Aja, sem hotla prej še to povedat pa sm pozabla (itak! user posted image ). Nerodna sm že zdej, ko kak slon, je še pri kateri tko? Ker to baje tud nosečnost prinese ... in potem je največja fora to, da sploh nisem navajena trebuščka in se z njim vedno kam zaletim, al ga pa vsaj vsak dan popackam user posted image skor vedno, ko jem/pijem, mi kaka kapljica odfrči in se vedno ujame na trebuščku user posted image user posted image Takle mamo ...

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
28.8.2010 9:03:24   
DIANE
U čvekate vidim, da ste že tudi učno pripravljene tudi jaz bi se mogla učit pa je tak fajni dan za poležavanje da se mi kar ne da in ne da.

cukica tudi jaz nisem velik jedla folne ker mi je blo tok slabo, še hrane nisem zdržala v seb kar da bi te tablete tako, da res upam da bo vse vredu. Sem si pa neke tablete centra med mami kupla ki majo vitamine mah vsake tok časa jo vzamem tok so vlke k konjske tablete user posted image .

Nč bom počasi morala za knjigeuser posted image user posted image

Lep dan

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
28.8.2010 9:05:39   
Teyla

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčnauser posted image  user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P:8.9.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 31.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 24.9.
user posted image MoSoNi,29,Velenje,1.user posted image ,user posted image ,user posted image ,P:24.8.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image   , user posted image , user posted image , P: 22.9.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 7.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image P:13.9, M:___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image ,P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P:13.9.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , P:____
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 30.8.

8.2.
 user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M:21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P:16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image ,P:___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image P:1.9.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: _____

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.

14.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: _____

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 23.8
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:7.9.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P:______

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P:30.8.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P:31.8.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 13.9.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 30.8.,14.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:14.9.
user posted image Mišyka, 29, Škofja loka, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:6.9.

24.2.
 user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image user posted imageuser posted image , P: 31.8.
25.2.

user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:26.8., P:16.9.

28.2.
user posted image tarikata,23,Ljubljana,1.user posted image ,user posted image ,P:
user posted image tanjusi,..,..3.user posted image ,user posted image ,P:14.9.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image
huda83user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
28.8.2010 9:09:06   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4

Uuu, pridna Teyla, ti si že vsaj pri diplomi ... mene čaka pa še kr neki izpitov do tam user posted image user posted image in ja, dans je idealen dan za učenje, sam ...itak je treba vse druga prej ja, hehe. Eh, sej bo user posted image

Ah kje pridna, veš da sem stara 25. če bi bila pridna, bi mela diplomo že v žepu. user posted image   Saj se mi sploh ne da delat, pa še nič ni za delat, za zdaj samo knjige in članke o moji temi preučujem.

Drugače pa s pozabljivostjo (še) nimam težav, pa upam, da tudi ne pridejo, ker bi to v moji službi pomenilo katastrofo. user posted image

Sem uredila seznam, upam, da je vse ok, naj vsaka zase preveri.user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?