|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
27.8.2010 12:28:55   
lil_
jst sm tut strelka in sm si tut ful zelela da bi biv otrocek strelcek, pa ni znesl. mogoce pa bo ksn nasledn user posted image tut sama sem edinka in si zelim veliko druzino. ok za mene velikouser posted image najprej sm vedno sanjala o treh in tut fant se je s tem strinjal, pol pa k nism mogla takoj zanost in k je bla zelja po otrocku res tok velika sem dobila idejo o stirih...fant je najprej vihov nos, zdej bi pa tut on pristov na stiri. sicer pa bomo vidl kaj bo. zelja je sicer velika...sta pa ze tedva pikca za naju cudez. lani k sm resno zbolela za scitnico so rekl da nesmem met otrok, ce pa jih bom kasnej kdaj sploh lahko imela pa je se vprasanje. tko da v najslabsem primeru bova mela tedva pikca in sva jih resnicno fuuul vesela.

vidm da mam saj nekej stroskov prihranjenih z pralnim strojem, likalnikom in likalno desko. sam ker nisem huda ljubiteljica likanja, sem se zdej zapicla v susilni stroj. no pa mam spet naslednjo investicijo. ga bom sla pa najbrz iskat v avstrijo, ker so veliko bol ugodni kot pri nas. je pa res, da nikoli ne kupujem poceni strojev, saj sem mnenja, da ko nekaj kupujes, kupi orenk in ti bo dolgo sluzilouser posted image

kar se pa tice stvari za user posted image user posted image jst se tok stvari nebom kupila kot ste jih ve nastele. tut vozek bova najbrz kupila ko bova imela otroka ze doma. glede na to da znamo bit januarski in da je takrat se ful mraz, ga na vrat na nos ne bom potrebovala. zbrala ga bova ze prej, kupila pa sele kasneje. moram priznat, da nakupovanje prelagam zaradi rizicne nosecnosti...in se kar vsega skupi bojim. ce nebi imela nobenih tezav, bi imela verjetno ze veliko stvari doma. bom pa tudi jaz pocasi kupila kaksno oblekico..lih toliko za dusouser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
27.8.2010 12:54:39   
Anonimen
Jaz mam tudi riznicno nosecnost, pa ravno zaradi tega ker jo mam si s tem voljo vlivam, da se ne dava (jaz in pikica). Tudi, ko me vsakokrat G opozorim skomignem ja ja ok, prav, da me opozarjas, samo spet vse stiri od sebe pa ne bom molila. Nezdržim takšna pač sem. Sicer ne pretitravam. Sem tudi jaz strelčka planirala, pa sem ugotovila, da nemoraš vse skupaj planirati user posted image

Nebi pa zdržala, da nebi nič kupila. Zanč sem v BC kupila ful lep ziski pajacek pa še poceni je bil, pa barve je take neglede na spol. Jaz si sicer tudi v enem mesecu ne moram privosciti, da bi vse na mah kupila user posted image tako, da kupujem, ko vidim popust, pa če nujno rabimo za novorojenčka.

Nekaj me zanima, to bolj mamice veste, koliko se realno rabi prsna črpalka? Ali pa tiste, ki ste študentke, ste jo uporabljale?

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 27.8.2010 12:55:43 >

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
27.8.2010 13:04:26   
Teyla
Midva sva pa planirala jeseni začeti delat, torej dvojčka ali rakca, pa naju je malce prenesetil in bo vodnarček. user posted image
Glede oblekic imam občutek, da jih bom dosti dobila (ker obiski zmeraj nekaj prinesejo) in potem itak ne bo dovolj časa, da vse obleče, ker jih bo prej prerasel.

A pa ve boste kupovale bundico malemu? Res da je februar še kar mrzel ampak a ne bi bila kaka volnena odeja dovolj? Pa še dekica ali kaj podobnega? Al mam jst napačne predstave o vsem tem. user posted image

Moja mami doma ni skoraj nikoli likala, tak da sem sprakticirala že vse te zadeve, da ni treba likat. Ampak kako stvar bo treba, pa če se mi bo dalo, bom likala. Drugače je pa to najmanj luštno opravilo, vsaj zame.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
27.8.2010 13:05:58   
Juxy
Ojla user posted image ,
da vas po dolgem času spet pozdravim... smo vredu, dete pridno raste (16 t. 4/6 d.), na NS vse v najlepšem redu, tako da se ukvarjam z običajnimi nosečniškimi tegobami kot so nizek pritisk in vrtoglavica, zgaga (kar naprej), "normalne" cunje so vse šle v omaro itd.

Kar se tiče bundic, bom imela isto kot pri hčeri pred 10 leti (se je rodila isti termin), in to je debela jopica, v vozičku pa volnena odejica in zimsko vrečo v vozičku... če bi bilo pa še premalo, pa imamo pajacka (ki bo sicer še malo prevelik, ampak za ležanje v vozičku bo ok).

< Sporočilo je popravil Juxy -- 27.8.2010 13:08:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
27.8.2010 13:09:51   
Anonimen
Teyla meni je mami rekla, da je veliko bolj praktična dekica, druge na forumu pa pravijo zimska vreča. Češ, da ga ne matraš preveč z oblačenjem, kaj je pa praktično pa ne vem, jaz sem pristaš pajacka, da ga lahko v lupinico dam in pripnem. V košari pa dekico čes.

(odgovor članu Juxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
27.8.2010 13:40:20   
meta21
Teyla, meni se bundica pri prvem ni obnesla, ker itak prve pol leta praktično samo leži v vozičku ali pa je na rokah in mu skoz gor leze. Tudi zimska vreča se mi zdi nepotrebna, če imaš košaro. Jaz prisegam na kombinezonček-tak ki ima tudi noga ali pa ne, je vsaeeno.

PilotGirl, za v lupinico (predvidevam, da jo boš imela samo v avtu) jaz nisem nikoli oblekla kombinezona ampak mogoče eno jopico več kot v hiši in pokrila z deko potem pa med vožnjo počasi odkrila. Spodaj je lupinica itak topla in ga greje, za nest iz hiše v avto je pa volnena deka po mojem dovolj. V avtu je pa itak ravnotoliko stopinj, ko se segreje, kot v hiši. Jaz si v avtu tudi slečem bundo. Je pa res, da mam nenavadno vročega otroka in mu je nonstop vroče. Boste že same pogruntale kolk zmrznjene otročke mate.

Glede prsne črpalke pa sicer ne vem, kaj ima veze, če si študentka al neuser posted image ampak jaz sem jo uporabljala, ker sem imela premalo mleka in sem jo uporabljala še za stimulacijo dojk med obroki. Nekatere jo imajo za izčrpavanje in potem zamrzovanje mleka, ki ostane v dojki, nekatere zato, ker otrok raje vleče po flaši ali ker jih bradavice pri dojenju bolijo. Meni se zdi, da jo skoraj vsaka vsaj malo rabi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
27.8.2010 13:44:05   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

lani k sm resno zbolela za scitnico so rekl da nesmem met otrok, ce pa jih bom kasnej kdaj sploh lahko imela pa je se vprasanje.

Saj sem te že enkrat vprašala pa si najbrž spregledala (ali pa jaz). Jaz imam tudi težave s ščitnico (mi praktično ne deluje) pa mi ni nihče rekel, da ne bi smela imet otrok. Zdaj vsak dan jem zdravila in to je to. Imaš ti kaj bolj zakompliciranega? Ti preveč deluje? No, upam, da nisem preveč radovedna.user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
27.8.2010 13:44:08   
cukica
Jaz sem se danes naročila na 3d in mam datum 22.1o. drug teden kličem pa še za morfologijo,...komaj čakam,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
27.8.2010 13:46:17   
Mišyka
Zdravo punce!

Me je tale Ringaraja ni več obveščala o novih prispevkih na mail, pa nisem več sledila. Zdejle me je pa skor kap, kolk sem mogla prebrat za nazaj.

Kar se tiče krčnih žil jst zaenkrat nimam izbočenih, ampak samo take drobne rdeče žilice, ki so na zunanji strani stegna na eni strani malo debelejše in tiste me bolijo, ko me majo za bolet. Druge, tiste čisto ta drobne me ne. Ampak mam pa tud jst ves čas težke, utrujene, vroče noge, sploh, če je zunej tud vroče. Zaenkrat si pomagam s kremo, pa zvečer noge mal dvignem, kolikor pač čas omogoča. Če bo hujš bom pa šla tud na nogavice (dobr da bo konc poletja!)

Tudi mene še vedno muči utrujenost, tko da tiste ki imate probleme s ščitnico, ne vem če gre kriviti ravno to. Še vedno smo v obdobju, ko je ta simptom čisto normalen.

Zdi se mi, da so tud mene obiskali metuljčki. Jupi! Prov žgečka me... Že skor en teden, ampak zdej vedno bolj. Potem po enih dveh tednih pa so pri moji prvi nosečnosti pršle že male brcike.

Jst že kr en mesec nosim nosečniške hlače. Seveda so mi kakšne še precej ohlapne čez trebuh, pa še stegnjene so katere od prvič, ampak za navadne pa ni šans. Tko da zdej mam na voljo samo 2 dolge, 1 kratke hlače in krilo, tko da je zjutrej lažje izbrat, ker izbire praktično ni user posted image  Sej bomo napolnile te hlače, še prekmal!

Prsna črpalka bo moj obvezen pripomoček. Jst sem jo imela prvič sicer izposojeno, ampak brez nje ne vem kako bi. Mali je ves čas spal, ga je blo zlo težko zbudit za hranjenje (samo prvi mesec!) jst pa mastitis oz. ves čas kasneje tud nekje na meji user posted image

Ena je omenjala uporabo tamponov pri kopanju v bazenu. Mi gremo naslednji teden v Olimje, tko da me to res zanima. Upam, da ne bom česa staknila, lih namakala se sigurn ne bom.

Pridne bodte!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
27.8.2010 13:46:44   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Meta21, saj tvoj je tut kmalu na vrsti, ne? Ampak že za drugo svečko. Moji mami se spomin ni (še) nič popravil, verjetno se bo spomnila par dni po tem, ko boš ti drugo varianto speljala. Po Murphyju pač user posted image . No, moj škratek ima pa še dober mesec do 2. svečke. res gre (pre)hitro.

Lovro ima RD 13.9. in ja 2. svečko (mam v tickerjuuser posted image ). Nodija sta pa najbrž videli v lesnini. Možno?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
27.8.2010 13:49:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Glede prsne črpalke pa sicer ne vem, kaj ima veze, če si študentka al neuser posted image ampak jaz sem jo uporabljala, ker sem imela premalo mleka in sem jo uporabljala še za stimulacijo dojk med obroki. Nekatere jo imajo za izčrpavanje in potem zamrzovanje mleka, ki ostane v dojki, nekatere zato, ker otrok raje vleče po flaši ali ker jih bradavice pri dojenju bolijo. Meni se zdi, da jo skoraj vsaka vsaj malo rabi.

Zato ker bom veliko na faksu tudi po 10 ur, odločila pa sem se, da če bom le mleko mela, ga bom hranila vsaj pol leta, če ne dle. Ker me pri otroku ne bo zraven, sem razmišljala o tem, da bi mleko srhanjevala, ko me ne bo. Zato sem študentke predpostavila, ker so, če so resne in imajo zahtevne fakse kar dosti kljub malemu otročku na faksu. To je zame slaba plat našega faksa user posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
27.8.2010 13:51:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Jaz sem se danes naročila na 3d in mam datum 22.1o. drug teden kličem pa še za morfologijo,...komaj čakam,...

Cukica, zakaj greš plačniško na morfo? To ti tako pripada, če se ne motim. Se pa tako dela šele med 20. in 23.t

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 13:53:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
27.8.2010 13:54:30   
Juxy
PilotGirl7, mleko si lahko s črpalko lepo iztisneš in spraviš v stekleničke (v hladilniku); jaz sem to pri svoji hčeri delala, pa ne zato, ker me ne bi bilo doma, ampak ker deklca ni hotela več drugače jest kot preko flaške.

Registrirana, jaz jemljem sicer Elevit in ga bom jemala do konca nosečnosti (če ne še malo dlje), ker ima res vse notri, kar telo potrebuje. Tudi G mi je svetovala, da ga kar jemljem vso nosečnost.

< Sporočilo je popravil Juxy -- 27.8.2010 13:55:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
27.8.2010 14:02:40   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

A jemlje katera Centrum Materna ( res posrečeno ime - ne )? Sem ga dobila eno škatlico gratis, no za 1 teden.
Folno kislino še jemljete?

Folno kislino- Tifol jst še jemljem, Centrum Materna pa ne poznam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 14:06:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
27.8.2010 14:24:22   
cukica
Sej na morfologijo ne grem samoplačniško mam napotnico sam moram klicat v ljubljano v porodnišnico,da mi dajo datum,...sem že klicala pa je rekla naj pokličem 1 septembra,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
27.8.2010 14:36:50   
Anonimen
Cukcia, dobro, da si mi to napisala, ker jaz bom tud v LJ porodnišnico šla, ker moja genikologinja ne dela morfo. pregleda. Sicer 30. 8. imam pregled in vem, da mi je prejšnič omenjala sestra, da bom za morfo dobila napotnico. Sedaj mi je vse jasno. Kaj je gužva v Lj porodnišnici, da vem koliko prej se moram naročiti user posted image

Jaz tudi jem Elevit, sem pa dobila tudi testnega za teden dni, vendar nisem poskušala menjati, pa še ni mi čisto jasno, kako naj bi jemala, ker sem dobila dve različni varianti kapsul, nič pa razloženo kako pa kaj. Torbico pa uporabljam za kozmetiko, je taka lična.

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1893
27.8.2010 14:44:38   
lil_
Saj sem te že enkrat vprašala pa si najbrž spregledala (ali pa jaz). Jaz imam tudi težave s ščitnico (mi praktično ne deluje) pa mi ni nihče rekel, da ne bi smela imet otrok. Zdaj vsak dan jem zdravila in to je to. Imaš ti kaj bolj zakompliciranega? Ti preveč deluje? No, upam, da nisem preveč radovedna.

zgleda sem jaz spregledala. meni pa dela prevec. glede na to, kaksno zmesnjavo sem imela s hormoni so mi rekli da nesmem met otrok, tut ce bi zanosila, bi bil plod okvarjen, ali pa sploh nebi prezivel. pol k so mi hormone nekak naglihal, sm dobila zeleno luc in smo zacel delat na otrocku. ok zascite nisva uporabljala kar nekaj casa, pa ni bilo nic. prov nacrtno sva se pa "trudila" 7 mesecev. to je se vedno cisto normalno. je pa znano, da ce imas tezave s scitnico, da zelo tezko zanosis, ali pa sploh ne. tudi ko sem bila pri strahovi in sem povedala za tezave s scitnico, mi je rekla, glede na to, da sem zanosila in da imam dva...nimam ksnih hudih problemov.
lahko pa sta zaradi hormonov tudi dva...nemorm vedt. je pa res, da poznam par zensk, ki so imela tezave s scitnico in imajo dvojcke. ne pravim da je povezano, lahko je zgolj naklucje.
ja no sem tut jst pol skos jemala zdravila in je blo vse ok. ko pa sem zanosila, sem mogla takoj nazaj, da mi zamenjajo zdravila, ki naj nebi skodovala plodu. sm sla res nazaj, so mi vzeli kri, pregledali hormone in so rekli da so vredu in da nej zdravila opustim, ker se nekaterim v nosecnosti stanje popravi, oz. scitnica deluje tako kot mora. no po enem mesecu pa zopet odvzem krvi in katastrofa vse narobe...zato me je pol tut skrbel, kako je lahko v enm mescu scitnica vplivala na moja otrocka, no pa na nuhalni zaenkrat ni blo nc vidt, da bi blo kej narobe...upamo da tko tut ostane. zato sem tudi ful shujsala namest, da bi veselo pridobivala kilogramcke. ponavad je tko, ce ti scitnica dela premalo se redis, ce prevec pa hujsas. sam sej pol ti zdravniki na sreco to tko naravnajo, da so hormoncki taki kot morjo bit. so mi tudi ze svetovali ce bi sla na radioaktivni jod, pa se se nisem odlocila. ker je bilo recen, da v enm letu naj nebi zanosila, ker pa imam scitnico zelo povecano bi mogla po pol leta zadevo ponovit. torej najmanj eno leto in pol nebi smela zanost, pa se pol nikol ne ves kako bi blo. cez eno leto in pol pa mam lahko spet ksne druge tezave...sej je vedno kej. tko da sva se odlocila da zdej otrocki, pol bova pa vidla kako bo. glede na to, da tut z zdravili normalno shajam nevem zakaj bi sla na jod. ker bi tut pol mogla jemat zdravila. se mi zdi vseen a jem zdravila k mi delovanje scitnice zmanjsujejo ali pa ce bi pol mogla jemat zdravila k bi mi spodbujale delovanje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
27.8.2010 14:48:44   
lil_
vendar nisem poskušala menjati, pa še ni mi čisto jasno, kako naj bi jemala, ker sem dobila dve različni varianti kapsul, nič pa razloženo kako pa kaj.

tut jst sm dobila tole testno in mi ni blo jasno kaj jemat in kaj ne...pol k sm pa ene 5x prebrala ti pa lepo pise da jemles po eno tableo in eno kapsulo na dan.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
27.8.2010 14:48:52   
cukica
lej ti napišem telefonsko številko kam se mormo naročit za morfologijo v ljubljani.Ne nimajo gužve,nimajo še razporeda za naprej kako bodo delali,....  015226110 delajo pa vsak dan od 8-14

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
27.8.2010 15:31:07   
Anonimen
Cukica Hvala zlata si! Kam boš pa 3d šla delati?

Nosecke, ne prej na jod jit dokler nimate otročkov. Moji mami so tko scvrli scitnico, da more za celo življenje jest tabletke. So dvakrat ponovil, češ da se to vedno tko zdravi. Sedaj je pa tako nezaščitena naravno, da vsak prehlad stakne in je švoh, pa še nenormalno se je zredila so ji rekla, da zaradi ščitnice, da je to zakup.

Pri nas je to tud v familji, sumim, da jo tudi sama imam, samo nekako mi na krvi ne odkrijejo, naprej te pa ne dajo, če nimaš na krvi. S fantom sva se leto pa pol matrala, da sem zanosila. To je mal tko, ker mami so odkrivali 10. let, potem ko je pa udarilo, je pa v bolnici pristala. Pa so ugotovili, da je ščitnica in še nekaj drugih reči.

Tudi za jod, ko če se boš odločila, moraš ful paziti, če boš mela majhne otročke, da se boš čim bolj odmikala, ker je zelo škodljivo jodov izotop. Sevaš kot božična jelka, se jaz hecam.

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
27.8.2010 15:58:35   
lil_
sej mors v vsakm primeru tablete jest do konc zivlenja. moja babica je sla na jod in mora lih tko jemat tablete. sej pravm a ni vseen kere jes...ene pa tko in tko mors. ja sej pr ns je to tut zgleda v druzini, pa nikol prej niso nc opazl. najbrz sm mela pa ze zlo dolg.

ja vem da morm pol ful pazt...sej pravm, da zaenkrat o tem ne razmisljam. res nerazumem. ce bom pa sla, mam pa se celo zivlenje cas. moja babica je sla ko je bila stra 40 let. no so ji tut tok kasnej ugotovil. ampak casa mam se vec kot dovol user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
27.8.2010 16:05:03   
Teyla
Moja prijateljica ima tudi težave s ščitnico. Najprej ji je delala preveč, potem so ji jo uničili z jodom, zdaj dela pa premalo-jasno. Kot je že lil rekla, če jemlješ tablete v vsakem primeru se tudi meni zdi bolj smiselno zavirat delovanje kot pa ščitnico uničit z jodom. ker tud tablete niso čudežne pa če ščitnica dela 5% je ne morš spravit na 55%. Vsaj po moji kmečki logiki. Da ne omenjam težav s težo. Mogoče bi kakšna "nežna" doza joda naredila svoje, ampak kot kažejo izkušnje je do zdaj povsod naredila več škode kot koristi.user posted image

Aja, jaz ne jemljem folne že več kot mesec dni. Ve jo vse jemljete? Imam pa namen kupit kak magnezij, ker me običajno kar fajn špikne spodaj. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 27.8.2010 16:06:11 >

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
27.8.2010 16:26:19   
hayabusa
Čveke, čevkave, saj vam ne morem sledit!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Ena je omenjala nosečniške hlače, jaz sem prejšnjo nosečnost imela kavbojke iz H&Ma in se dajo regulirat (ne vse). Ne vem če veste kak sistem imajo nekatere otroške hlače ampak enako imajo te hlače. V pasu je vstavljena gumica z luknjami in potem lahko to gumico zatakneš za gumb in  jih tako reguliraš, da jih kje po poti slučajno ne izgubiš;)

Prsna črpalka- čudovit "izum" če moraš od doma. Spet ponavljam, ne glede na ceno ne kupujte Tommee tippee- jeve ker je v 3 primerih neuporabna! Drugače pa če imaš dovolj mleka, ga sčrpaš, v hladilniku ga lahko imaš mislim da nekaj dni medtem ko ga lahko imaš v zamrzovalniku 6mesecev. Obstajajo posodice in vrečke posebej za shranjevanje mleka. Je pa dobro povedat- kdorkoli ga bo segreval, da se ga ne sme dajat v mikrovalovno ker se potem uniči cel kup maščob in verjetno še česa. Segreva se v "parni kopeli" - beri topli vodi.

Utrujenost- pri meni ne gre nikamor, morda zato ker sem jo nakopičila v prvih 6 mesecih ko je gospodična prišla na svet in se je ne morem rešit.

L.P.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?