|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
25.8.2010 8:30:10   
sara1986
HoneybeeMaja

Ful lepo si napisala user posted image user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
25.8.2010 8:48:22   
d3lfink4
Ja, jaz sem tudi že navsezgodaj tole prebrala in je tkoooo lepo napisan user posted image
Babike, jaz (in moj, no) grem čez 14dni že v materinsko šolo, komaj čakam ... je pa 1x na teden pa potem naslednji termin šele novembra, tko da ni problema, da grem že zdaj ... Saj to je isto, ne?! ---> Materinska šola in Šola za bodoče starše. user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 9:15:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu d3lfink4)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
25.8.2010 9:29:44   
maurica
ojla punce.

uh, kakšne lepe misli za dobro jutro, prav polepšajo dan user posted image

ninchy; moški (sploh če niso že po duši kaki hudi romantiki), enostavno ne razumejo tako hitro naših sprememb (sej, še me jim komaj sledimo). Tudi midva sva se na morju skregala zaradi ene bedarije. Jaz sem bila še cel večer užaljena in se nisem hotla pogovarjat, moj pa sloh ni razumel, kaj je narobe. In pol sem jaz zvečer v postelji najprej jokala zaradi te bedarije, nato pa še zato, ker nisem mogla verjet, da se lahko jočem zaradi te bedarije user posted image . Ko me je spraševal kaj mi je, sem rekla, da mu niti nočem povedat, ker vem, da je neumno. No, pol sem mu povedala in sva se na koncu oba smejala user posted image . Tako da ti mu kar povej, razlagaj, kako se počutiš. Moj je ful bolj pozoren, čeprav verjetno ne razume čisto dobro, kaj se dogaja v moji glavi. Ampak se trudi.

No, včeraj sva se malo skregala v BC, sva šla gledat vozičke. In pol sem jaz hotela pogledat še posteljice in previjalne mize in je kr živčen ratal, da on je danes prišel gledat vozičke in ne drugih stvari. Jao user posted image  (on drugače ful ne mara po trgovinah hodit).

Zdej pa en problem, pa prosim za kakšno mnenje. Midva sva bila skoraj odločena, da kupiva Freestyla od Quinnija (nama je super v vseh pogledih). No in pol sem ga jaz probala dat v avto in sem ugotovila, da mi je malo pretežek. In zdej ne veva kaj narediti user posted image  Sva šla pol še v MC in mi je bil všeč njihov my3. Zelo enostaven in praktičen. Pa precej lažji. A ima katera ta voziček? Joj, sploh ne vem, kaj naj naredim ... 

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
25.8.2010 10:55:13   
Teyla
HoneyveeMaja res lep citat.

No takole, pregled je mimo. Srček je OK, smo poslušal (slišal se je kot da bi nekaj na hitro vrtel skozi zrak na vrvici, če veste kaj mislim), izmerila je tudi trebuh, in to je bilo vse. Sem kar vesela, da je srček ok, tak da se sploh ne sekiram da otročka nisem videla. user posted image
Kg gredo počas gor, pritisk je 116/66, kar je ok (prvi je bil 133/61, pa se mi je zdel grozno nizek, sestra je pa rekla, da sploh ne). Tokse še nisem prebolela, tako da se moram še pazit. Ni mi prepovedala vadbe v vodi za nosečnice ali pilates, samo rekla je, naj se pazim okužb oz uporabim tampon. Je bilo tako na hitro vse skupaj, da sem pozabila vprašat, če se mava z dragim lahk zdej fajn. user posted image Ampak predvidevam glede na to, da je vse ok, da lahko. Tak da bo zdaj akcija. user posted image

No vidim, da nisem edina, ki se krega zaradi bedarij. je treba verjetno v nosečnosti v zakup vzet. user posted image

za seznam (če ga bo katera urejala) naslednji pregled je morfologija in sicer 23.9. Komaj čakam. Mi bo pa čas dosti hitreje minil.

maurica žal ne vem za voziček, ker ga še nimava, ampak saj če ga daješ v avto, je običajno dragi zraven, pa ga lahko on dvigne? No, ne vem kam se mislita vidva z otročkom podajat, ko bosta sama, ampak prav gotovo teža vozička ni tak problem. Če ti je vse ostalo ok, potem bi jaz rekla, da vzemi tega. Poleg tega pa bi se po moje zmeraj našel kak mimoidoči, ki ti z veseljem pomaga zadevo dat v avto. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 25.8.2010 11:02:43 >

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
25.8.2010 11:48:36   
samsara04
Res lepe misli za lep začetek dneva, hvala HoneybeeMaja user posted image

Na Obali pa spet grozno vroč dan...kaj bi dala za malo oblakov ali dežja!

Drugače pa sva bila z mojim v soboto v Baby centru, nov voziček Peg Perego GT3 stane malo manj kot 500 eurov in, seveda, brez navette. Mislite ve navetto kupiti ali ne? V zimskem času je verjetno kar precej potrebna.
In po tem sem iskala takšen voziček na Bolhi...in ga našla, za 200 eurov, res lepo ohranjenega in iz Kopra. Pa sva ga šla v nedeljo pogledati in ga kar kupila user posted image Zraven sem še dobila dežno prevleko in torbo. Vem, da sva zgodnja, samo ko nikdar ne veš, če bodo še takšni vozički na voljo za tako ceno in tako blizu. Je pa res, da tista, ki želi kupiti nov voziček znamke Peg Perego, naj ga gre kupovati v Italijo.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
25.8.2010 11:49:42   
samsara04
user posted image Teyla!

Zdaj pa čimprej nadoknadit, kar si oz. sta zamudila user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
25.8.2010 12:29:24   
HoneybeeMaja
user posted image Teyla upam,da boš kljub akciji user posted image ,našla še kaj časa za nas,souser posted imageuser posted image

Sicer sem pa tudi jaz razdražljiva in totalno občutljiva,če tako malo razmislim me moj user posted image    še precej dobro prenaša. user posted image   Sicer pa pride za naju večji test vzdržljivosti in živcev,naslednji teden,ko bova ostala brez kuhinje,ker pride nova,vključno z izolacijo,keramiko po tleh,skratka vse gre ven...kako preživeti brez kuhinje,vam bom sproti javljala user posted image ,me pa precej skrbi,ker bo zadeva trajala predvidoma 10 dni in si ne znam čisto predstavljati tega.user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
25.8.2010 12:33:07   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

Zdej pa en problem, pa prosim za kakšno mnenje. Midva sva bila skoraj odločena, da kupiva Freestyla od Quinnija (nama je super v vseh pogledih). No in pol sem ga jaz probala dat v avto in sem ugotovila, da mi je malo pretežek. In zdej ne veva kaj narediti user posted image  Sva šla pol še v MC in mi je bil všeč njihov my3. Zelo enostaven in praktičen. Pa precej lažji. A ima katera ta voziček? Joj, sploh ne vem, kaj naj naredim ... 

Tudi meni je bilo važno, da ga dobim v avto (Peugeot 207). Sem bila ziher, da mi bo šel Quinny Buzz3 noter, pa ni šel (ne da bi gume dol pobrala, kar se mi pa ne da), zato smo se potem tudi odločili za MC My3, poleg vseh drugih prednosti seveda user posted image Jaz bom namreč med porodniško kar veliko leteča, predvsem zato, ker bom non-stop na relaciji Kr-Lj (familija, frendi), da ne omenim trgovin in podobnega, ki niso na dosegu pešačenja, in moj seveda ne bo vedno z mano, zato mi je pomembno, da gre v moj mali avto in da je lahek.

< Sporočilo je popravil antoninap -- 25.8.2010 12:35:53 >

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
25.8.2010 13:03:48   
sara1986
Lep pozdravček vsem skupaj. Danes je pa zame osebno super dan, končno se je malo ohladilo, vročino res slabo prenašam.
Imam pa kar težave že z zatekanjem nog. Ima katerega podobne težave? V službi sedim 8 ur in ko pridem domov imam tako težke in občutljive noge.. Groza. Še dobro da me moj malo zmasirauser posted image   samo pa res ne vem kako bo proti koncu, če je že zdej tko? Ste se ve kaj zredile? Jaz sem se 4 kg v malo manj kot dveh mesecih user posted image  Pridno jem, bruhala pa nikoli nisem, tako da vse v meni ostaja. user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
25.8.2010 13:14:17   
ninchi9
Babike, hvala vam za tolažbo... Sva se včeraj pogovorila z mojim.. Čeprav dolgo ni mogel priznat, da dela kaj narobe, sem ga pol le prepričala, da bo moral bit malo bolj pozoren. In zdaj mi je ful boljše, razen tega, da me glava boli, še od včeraj verjetno user posted image So pa ti hormončki res zahrbtni... Nikoli ne vem, kakšne volje se bom zbudila naslednji dan... user posted image

No, drugače vidim, da boste same lepe vozičke nabavle.. Jeeee

Kak je fajn izbirat stvari za dojenčka, jaz bi kr vse že zdaj kupila. Predvčerajšnjih sem kupila nogavičke za novorojenčka, dvojne v kompletu iz h&m - na enih piše I love mum, na drugih pa I love dad.... Iiiiiii
Sem pa bila s kolegicami zadnjič na kavici, pa so mi rekle, da ne smem vsega kupit, ker potem ne bodo mele nič za podarit ob rojstvu user posted image user posted image No, pa sem se odločila, da ne bom kupila ležalnika.... Tak, da smo se v bistvu že kr zmenle...hahaha

A ve ste že kaj nabavljale, že mate kaj doma??

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
25.8.2010 13:23:18   
ninchi9
Sara - meni tudi včasih zatekajo noge, še posebej če spijem veliko Donata (Mg) ali pa če dolgo sedim.. Ko prideš domov, daj noge v zrak, nekam jih nasloni, podloži... Meni to pomaga.. Drugače pa naj bi bilo to normalno.

Kar se tiče pridobivanja kg v nosečnosti:

Pridobivanje teže po tednih

0 – 12 teden 5 % od vse pridobljene teže
12 – 20 teden 20 % od vse pridobljene teže
20 – 30 teden 50 % od vse pridobljene teže
30 – 36 teden 25 % od vse pridobljene teže
36 – 40 teden teža ostane praktično enaka

Zakaj dodatni kilogrami?

Otrok 3-3,5 kg

Dodatna kri 1,25 kg

Povečane prsi 400 g

Večja maternica 900 g

Plodovnica 800 g

Posteljica 650 g

Dodatna maščoba 1,7 kg

Zastala voda 2 kg

Jaz imam +2 kg od začetka nosečnosti... Sem mislila, da se bom fuuul zredila, ker rada papcam. A me je nosečnost presenetila z manjšim apetitom in vse sladko se mi je zagablo.. Ne morš verjet - prej pa vsak dan 1 Milka user posted image user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
25.8.2010 13:35:30   
Nina33
Helou!
Je treskal ponoč, a ne user posted image ? No, zdej bo pa drgač treskal, a Teyla user posted image ? Lepo, da je vse OK user posted image .
Pa lepe misli, ja, sem spet "puščala", ma men se to kar skoz dogaja, ampak na srečo v dobro smer. Ninchi9, lepo, da sta se pogovorila in da si bolje. Takle pač mamo, me srečke user posted image .
Mi "ta bolšga" vozka skor nikol s sabo ne peljemo, samo na dopust gre z nami. Ko je bil še mali majhen user posted image , je bila itak zima pa nismo nikamor daleč z njim šli, no vsaj ne tko, da bi vozek rabili (mamo kengurujčka, ki se ga da v ležeči položaj naštimat in je že od rojstva uporaben), poj sva pa marelco kupila pa je to to. So mi bili pa slingi (une "vreče" za otroke) res všeč, smo si emga sposodili, pa mali ni bil zadovoljen z njim. Poj, ko je bil pa skoraj že eno leto star, mu je pa všeč ratal, samo smo ga morali vrniti user posted image . No, sej sem poj za RD novega dobila user posted image . Praktične zadeva, sploh ker sva z malim velikrat sama šla v Kran z busom (uživancija za miškota) in mi je bilo marelo štorasto s sabo vlečt. Za v kenguruja je bil pa pretežek za nosit spredaj, čeprav piše, da je za do 15kg - kdo tolk lohk spredi nos, men ni jasno user posted image .
Sem pa dons si v DM uno torbo ogledala, pa me ni impresionirala kej preveč, mogoče ker imajo samo v črni, men pa črna za otroka nekak ne sede user posted image . Sem si pa zato trebušni pas kupila, sicer ne vem, zakaj ga bom rabila, a sem ga "morala " imet. Pa še znižan je bil user posted image . Bo pa namest kiklce user posted image . Al pa za čez zimo, da me ne bo v ledvice zeblo user posted image . Eh, unih 6€ bom že požalvala.
Mene RR tud danes heca, a še kero? Pa nekam drgačen je, so posodabljali?
Grem mal kosilo pobezat pa vas poj mal počekiram!

LP, Nina

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
25.8.2010 15:32:37   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

user posted image Teyla!

Zdaj pa čimprej nadoknadit, kar si oz. sta zamudila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja
Teyla upam,da boš kljub akciji user posted image ,našla še kaj časa za nas,souser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Helou!
Je treskal ponoč, a ne ? No, zdej bo pa drgač treskal, a Teyla ? Lepo, da je vse OK .

Hvala vsem. Ja, zdej bo drugače treskalo. user posted image Vas pridem še kaj pogledat. Če me kak dan ne bo, veste zakaj. user posted image

Honeybeemaja: To je odličen izgovor, da gresta ven jest. Ti rabiš kuhano in zdravo hrano, ker si srečka nosečka. user posted image Jaz si tudi v službi kupujem kosilo vsak dan, ker enostavo moram nekaj toplega pojest in glede na moj čuden delovni čas(9h-17h+) lahko samo na ta na način dobim normalen obrok.

ninchi9 super, sem res vesela, da si mu povedala in da bo zdaj vse ok. user posted image
Glede nakupov: midva nisva kupila še nič. moja mami se je ponudila, da bi kupila voziček, pa sva oba rekla da ne, ker je to skoraj cela njena plača. user posted image   Bi pa ful rada kej kupila, samo me še malo vraževerje daje. Vsekakor bo treba počas, da ne bo potem prevelik strošek naenkrat. Nekaj luškanih majčk/bodjiev pa sva že dobila od kolegice. Ampak samo na posojo.

Ste doma že vsem povedale? Pri meni samo še brat ne ve. Komaj čakam, da pride v Lj, da mu lahko v živo povem. je tolko boljše kot pa preko telefona. Čeprav je on včasih taka flegma, da mam občutek da bo rekel samo "ja, ok, lepo" in to je to.user posted image   Je pa baje oči včeraj oblekel majico "Februarja bom dedi" in je šel ven. Zaenkrat še nimam informacij o tem, kaj so njegovi kolegi rekli.

Torej, katera je za plavanje ali pialtes v Lj? Jaz bi šla na katerokoli, plavanje me celo malo bolj miak od kar je ribi bibi napisala, da si lahko še 3 ure notri (upam, da to še vendo velja). Bi bilo res fajn, če bi šla še kakšna izmed februark.

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
25.8.2010 15:59:21   
DIANE
Dan, tudi midva še nč nisva kupila edin mal firbcam za vozički.
Mi je kr všeč mutsy urban. Pa še fajn ječe greš kam po makedamskih cestah je fajni kolegica je fuul zadovoljna z njim.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
25.8.2010 16:19:26   
Nina33
Oj!
Sem prej pozabla user posted image :
- Otrok: čustveni in vedenjski razvoj vašega otroka: sposojena od kolegice, večkrat "preverim", če je moj mali mišek "normalen" user posted image . Pa je user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Sara - meni tudi včasih zatekajo noge, še posebej če spijem veliko Donata (Mg) ali pa če dolgo sedim.. Ko prideš domov, daj noge v zrak, nekam jih nasloni, podloži... Meni to pomaga.. Drugače pa naj bi bilo to normalno.

Se podpišem pod to. Samo še en predlog dodam: noge u luft pa sobno strežbo poklicat user posted image , zdej mamo tak fajn "izgovor" user posted image . Glede teže se pa jaz ne bom več sekirala, se je apetit vrnil user posted image . Mogoče se bom pa vseen spet za skor 18 kil zredila user posted image . Je pa tole zatekanje kar zoprna stvar, sem vesela, da me to šele čaka, izognila se pomoje ne bom.

LP

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 25.8.2010 16:20:35 >

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
25.8.2010 17:49:15   
Teyla
haha, sobna strežba, ta je dobra.  Se jo bojim preveč izkoriščat zdajle, da ne bo potem "dala odpoved" ko jo bom pa res rabila. user posted image

Drugače je pa meni všeč vozek baby spa pa tud tisti, za katerega je enkrat ena dala link (s ene spomnem imena) je pa v akciji avgusta. Predvsem se mi gre, da je poceni, ker kaj drugega še ne vem kaj mora imet. Bi mogla it malo firbcat, da bom vidla, katere druge lastnosti še mora imet. user posted image
Na kaj pa ve gledate pri vozekih, kaj vam je najbolj pomembno?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
25.8.2010 18:08:48   
ninchi9
Teyla - odvisno kakšnega potrebuješ... Jaz se bom veliko sprehajala po makedamu, zato sem gledala, da ima velika kolesa, napihljiva in da je trikolesnik, aja pa da ima zavoro, ker bom rolala zraven..
Potem, da je lahek, da ga z lahkoto zložim in dam v mojega Twingeca user posted image Jaz sem še gledala, da se da športni del čisto dol spustit (vodoravno), da bo lahko otrok, ko bo malo večji, lepo ajal. Ker pri nekaterih vozičkih se ne da čist v vodoravni položaj dat. Potem pa sem še jaz gledala na ceno in vse dodatke, ki jih dobiš zraven za to ceno.. Jaz sem dobila košaro za dojenčka, lupinico, zimsko vrečo, torbo za stvari in prevleko za dež...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
25.8.2010 18:17:03   
Nina33
Sara1986 hvala za komentar slikice user posted image . Sem šele dons opazila.
Za vozke je pa pomoje najbolj pomembno, da veš, kje in za kaj ga boš/boste rabili: za makadam in off road varianta al bolj asfalt pa za po mestu. Pa kolk se misliš z avtom z njim okol furat. Mi smo na kmetih doma, pa sem hotela enga "terenca", ki mi je super, za po mestu bi bil pa verjetno mal tko. Pa pomembno mi je, da ima veliko in močno košao spodaj, sva lani neštetokrat "piknikirala" pa se men ne lušta glih ko ena mula tovora na hrbtu okol vlačit. Pa tut za v štacuno je verjetno to fajn met.
Tale ohladitev ima pa še en plus: muh ni več toliko user posted image !!!! Smo, kot sem že napisala, na kmetih, in jih je bilo kot...muhuser posted image . Na komarje pa na žalost verjetno ne bo prijelo, jih vsako noč (in vsako jutro, ko vidim kako so spet malega popikali) preklinjam, user posted image male. Pa imamo komarnike na oknih pa uno visokofrekvenčno lučko, ki jih pa pomoje samo živčne dela, odganja jih očitno ne. Kakšnih kemikalij pa nečem vtikat u štrom, mi je že prej smrdelo to, zdej pa sploh, pa ne dam se prepričat, da ni škodljivo to vohat user posted image .

Drgač mam pa dons občasno ene take čudne misli/ideje o tem, kako se ne bo user posted image slišalo v ponedeljek. In kot zanalašč nobenih user posted image ne čutm dons. Tale psiha je tut svojga dnarja vredna. Se bom zvečer zrelaksirala in bom zihr kej čutila in bom/bova OK. Pa komi čakam pondelk user posted image , da me bo za neki cajta nehal morit, tile pregledi me zmeri napsihirajo.

Midva sva mojima povedala in tako zdaj vsa bližna in dalna žlahta po moji strani ve ( ati je, kot pr nas temu pravimo, "radio Mileva" user posted image ), user posted image ata tut ve, a je dementen in ne širi kakšnih verodostojnih novic že nekaj časa (se mal grdo sliši tole, ampak je res), njegovi bratje/sestre me pa sicer že neki cajta postrani gledajo/ogledujejo, reku ni pa še noben nič, čeprav so me v 1.user posted image zelo zgodi pogruntal in tut kuj vprašali. Očitno sem preveč zobe kazala, pa zdej noben ne upa user posted image . No, kmal ne bodo mogli več ignorirat user posted image .
Eko, sem se razpisala, zdej pa povečerjat pa spat. Vsaj en user posted image .
LP

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
25.8.2010 18:18:38   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Teyla - odvisno kakšnega potrebuješ... Jaz se bom veliko sprehajala po makedamu, zato sem gledala, da ima velika kolesa, napihljiva in da je trikolesnik, aja pa da ima zavoro, ker bom rolala zraven..
Potem, da je lahek, da ga z lahkoto zložim in dam v mojega Twingeca user posted image Jaz sem še gledala, da se da športni del čisto dol spustit (vodoravno), da bo lahko otrok, ko bo malo večji, lepo ajal. Ker pri nekaterih vozičkih se ne da čist v vodoravni položaj dat. Potem pa sem še jaz gledala na ceno in vse dodatke, ki jih dobiš zraven za to ceno.. Jaz sem dobila košaro za dojenčka, lupinico, zimsko vrečo, torbo za stvari in prevleko za dež...

Ej, super si tole razložila user posted image . Se čisto strinjam z vsem. Meni so sicer bolj 4-kolesniki pri srcu, ampak to je pač stvar okusa.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
25.8.2010 18:40:33   
meta21
Ojla punce!

Odkar sem v službi vas komaj uspem malo preletet. Še en seminar delam preko računalnika in traja 3 tedne, tak da čas za računalnikom namenjam bolj temu.user posted image  Vmes sem zasledila, koliko bi se naj zredile (saj vem, da je vsaka drugačna) ampak po tej razpredelnici se bom jaz zredila ca. 30 kg. Jao, jao!user posted image  Bom jaz rabila vozek, ne otrok.user posted image user posted image user posted image

Pa še to glede vozičkov. Midva sva tudi kupovala voziček z velikimi kolesi in napihljivimi, da bi lahko vozila po vsakem terenu in ko potem vidiš, kako malo bitje premetava v vozičku, ti nobena kolesa in nobeno vzmetenje ne pomaga. Jaz sem tudi ena tistih mamic, ki se zeeeloooo izogibam tresenju otroka v vozičku in v naročju, ker meni to ne bi pasalo in ker v materinski šoli oz. šoli za starše to strogo odsvetujejo. Tresenje možganov otroka namreč prisilno uspava. No, v hudi krizi (ko otrok ni in ni spal) sem se tudi jaz poslužila kakšne bankine z enim kolesom ampak več si pa dokler je bil v košari nisem upala. Pol ko sedi je drugače.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
25.8.2010 20:22:31   
DIANE
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Za vozke je pa pomoje najbolj pomembno, da veš, kje in za kaj ga boš/boste rabili: za makadam in off road varianta al bolj asfalt pa za po mestu. Pa kolk se misliš z avtom z njim okol furat. Mi smo na kmetih doma, pa sem hotela enga "terenca", ki mi je super, za po mestu bi bil pa verjetno mal tko. Pa pomembno mi je, da ima veliko in močno košao spodaj, sva lani neštetokrat "piknikirala" pa se men ne lušta glih ko ena mula tovora na hrbtu okol vlačit. Pa tut za v štacuno je verjetno to fajn met.

Drgač mam pa dons občasno ene take čudne misli/ideje o tem, kako se ne bo user posted image slišalo v ponedeljek. In kot zanalašč nobenih user posted image ne čutm dons. Tale psiha je tut svojga dnarja vredna. Se bom zvečer zrelaksirala in bom zihr kej čutila in bom/bova OK. Pa komi čakam pondelk user posted image , da me bo za neki cajta nehal morit, tile pregledi me zmeri napsihirajo.

Glede vozeka ti povem da tale mutsy je za tak teren kolegica ga ma k je pr njej tut sam makedam, drgč una vse neki šinfa sam voziček je pa rekla da je pa bomba gre kamor češ. Ma vlke 4 napihljive kolese, pa športni sedeš se da tut lahko čist nizko, da k otrok zaspi da spi koker tok udobno. Sm ga sedaj na morju vozla in je kar fajn za vozit zato se mi je tak dopadu.

No  kot si rekla tut jaz mam te brezvezne misli in komaj čakam torek da vidim kakšno je stanje.

AJst še koj nimam prevelkega apetita, mi še baš nč kej ne diši. Probam res jest na vsake 2 uri vsej kak mandelj žvečim če ne mi je še kr slabo.user posted image Ampak sej bo, vrjetn bom kaj kmal dubla tak apetit da nem mogla nehat jest hehehe.

Fajn spite.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
25.8.2010 21:52:12   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

No  kot si rekla tut jaz mam te brezvezne misli in komaj čakam torek da vidim kakšno je stanje.

AJst še koj nimam prevelkega apetita, mi še baš nč kej ne diši. Probam res jest na vsake 2 uri vsej kak mandelj žvečim če ne mi je še kr slabo.user posted image Ampak sej bo, vrjetn bom kaj kmal dubla tak apetit da nem mogla nehat jest hehehe.

Fajn spite.

Sem jaz ene user posted image začutla, sem kuj boljš user posted image .
Apetit je šu pa na en izlet zgleda, ga že od popoldne ni user posted image . Mogoče sem se pa sam preveč palačink in pudinga (jp, sama zdrava hrana user posted image ) nažrla. Mamo nekam velik mleka pr bajt zadnje dni, sem ga v ponedeljek 2L kupila (unga nehomogeniziranga) pa mi je še isti dan soseda skor 2L domačga prinesla, pa dons spet. Pa morm "packarije" delat, če nečem, de se mi pokvar user posted image .
Aja, pa za vozek: sej jaz ga že mam user posted image , Inglesininega Magnuma, sem čist in popolnoma zadovoljna. Sam mal pametujem rada tkole na forumu, kaj se mi zdi pomembno pa zakaj. user posted image

Meta21, kako si si pa ti 30kg plusa naračunala? Si me čist prestrašla user posted image , men se jih je že 18 velik zdel user posted image . Za vozek se bi pa tut jaz priporočala kdaj, čeprav se ne mislim glih za 30 kil zredit user posted image . Ko opoldne svojega malega lubekana sprehod za zaspat peljem, pa je včasih prav nemarno vroče in tak, si res iz srca želim, de bi mene en tkole mal okol zapeljal user posted image . Pa me nbedn neče user posted image user posted image . Glede šejkanja v vozku pa ne vem kaj pametnega, sem zgleda bl počasna na sprehodih, ga je samo enkrat, ko je bil že kar velik, prerukalo, ker naju je nevihtica ujela in sem tekla ko za stavo user posted image . Mali se je pa režal. Seveda, kt se je pelou, jaz sem pa švicala user posted image . Ko je bil mali, je pa itak samo med dojenjem zaspal, ni blo večjih pretresov user posted image .

Lepe sanje tut z moje strani, čeprav zna bit, de bom še kej napisala ncoj, se mi nekak ne spi spet user posted image .

LP

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
26.8.2010 7:10:54   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Lep pozdravček vsem skupaj. Danes je pa zame osebno super dan, končno se je malo ohladilo, vročino res slabo prenašam.
Imam pa kar težave že z zatekanjem nog. Ima katerega podobne težave? V službi sedim 8 ur in ko pridem domov imam tako težke in občutljive noge.. Groza. Še dobro da me moj malo zmasirauser posted image   samo pa res ne vem kako bo proti koncu, če je že zdej tko? Ste se ve kaj zredile? Jaz sem se 4 kg v malo manj kot dveh mesecih user posted image  Pridno jem, bruhala pa nikoli nisem, tako da vse v meni ostaja. user posted image

Ja, tud jst mam tokrat probleme s tem. Tkole, ko ni vroče je velik boljš. Pa tokrat bom mela očitno tud probleme s krčnimi žilami. Ima kakšna od vas tud te težave?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
26.8.2010 8:05:45   
Teyla
Dobro jutro februarke. Kako ste kaj danes?
Kakšen lep dan je že zunaj, ozračje je čisto "spucano". Nazadnje, ko je blo tak sem pri letališču videla Julijske alpe.

Jaz (še) nimam težav s krčnimi žilami, pa tudi upam, da jih ne bom imela. Čeprav imam potencial glede na to, da sedim v službi, ampak se skušam primerno gibat na vsake toliko. user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?