Nina33
|
Helou! Je treskal ponoč, a ne ? No, zdej bo pa drgač treskal, a Teyla ? Lepo, da je vse OK . Pa lepe misli, ja, sem spet "puščala", ma men se to kar skoz dogaja, ampak na srečo v dobro smer. Ninchi9, lepo, da sta se pogovorila in da si bolje. Takle pač mamo, me srečke . Mi "ta bolšga" vozka skor nikol s sabo ne peljemo, samo na dopust gre z nami. Ko je bil še mali majhen , je bila itak zima pa nismo nikamor daleč z njim šli, no vsaj ne tko, da bi vozek rabili (mamo kengurujčka, ki se ga da v ležeči položaj naštimat in je že od rojstva uporaben), poj sva pa marelco kupila pa je to to. So mi bili pa slingi (une "vreče" za otroke) res všeč, smo si emga sposodili, pa mali ni bil zadovoljen z njim. Poj, ko je bil pa skoraj že eno leto star, mu je pa všeč ratal, samo smo ga morali vrniti . No, sej sem poj za RD novega dobila . Praktične zadeva, sploh ker sva z malim velikrat sama šla v Kran z busom (uživancija za miškota) in mi je bilo marelo štorasto s sabo vlečt. Za v kenguruja je bil pa pretežek za nosit spredaj, čeprav piše, da je za do 15kg - kdo tolk lohk spredi nos, men ni jasno . Sem pa dons si v DM uno torbo ogledala, pa me ni impresionirala kej preveč, mogoče ker imajo samo v črni, men pa črna za otroka nekak ne sede . Sem si pa zato trebušni pas kupila, sicer ne vem, zakaj ga bom rabila, a sem ga "morala " imet. Pa še znižan je bil . Bo pa namest kiklce . Al pa za čez zimo, da me ne bo v ledvice zeblo . Eh, unih 6€ bom že požalvala. Mene RR tud danes heca, a še kero? Pa nekam drgačen je, so posodabljali? Grem mal kosilo pobezat pa vas poj mal počekiram! LP, Nina