|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
19.7.2010 10:56:34   
maurica
Pozdravljene.

Midva doma nimava klime, zato sva bila čez vikend v hiši mojih staršev (ki so na dopustu) in se hladila pod klimo. Sva bila tudi na plaži, pa je bilo dejansko bolj osvečujoče pod senco kot v vodi (prava mlakuža).user posted image

Jaz sem tudi kar čez noč spet dobila težave z zaprtostjo in imam zato še bolj napet trebušček. Zaenkrat še kar vsem razlagava (če kdo kaj omeni), da gre za postporočni sindrom in da sva se po poroki oba malo zredila user posted image . Sicer pa komaj čakam, da bova lahko končno povedala novico.

Diane, prve tri mesece načeloma naj bi nas mučile slabosti, pol pa se začne situacija počasi umirjat. So pa seveda izjeme.

Srečica17, držim pesti, sporoči nam, kako je bilo na pregledu!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 876
19.7.2010 11:03:15   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE

A mogoč katera ve kak dolgo ti je slabo sm prebla da do konca 3 meseca a torej tm do 14 tedna al kak??

Kot so punce že napisale, nekje do 3 meseca, 14 dni gor, ali pa celo dol, tu nekje. Jaz se moram pohvalit da mam že kaka 2 tedna mir user posted image je pa res da se kot vsaka stvar tudi slabosti od nosečke do nosečke razlikujejo, ena moja kolegica ni imela nekih slabosti, medtem ko so drugi trajale skoraj do 9 meseca. Ampak te so zelo redke ;)

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 877
19.7.2010 12:56:33   
cukica
A ve ste že vse dale vodo za pregled? Jaz jo bom prvič šele v 15 tednu,sem pa dala kri za vse preglede,...

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 878
19.7.2010 13:05:48   
Mišyka
Jst uradno sploh še nisem bla na pregledu, tko da nisem dala ne krvi, ne vode. Čez 2 tedna.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 879
19.7.2010 13:41:18   
lil_
danes sem bila na pregledu v porodnisnici. jst tistih zdravniskih govoric in latinskih izrazov nc ne razumem, se mi pa zdi, da je blo recen, da nista enojajcna dvojcka. mi je zdravnik reku, da ma vsak svojo membrano, ce ma pa vsak svojo postlco, se pa se ne vid. ok morm priznat da se na dvojcke ne spoznam se nc user posted image me je pa mal prestrasu, ker je reku, da je pr dvojckih velikrat tko, da en do 12. tedna "izgine". sam to mi je reku najprej, k je se mislu, da sta enojajcna. po tem, kar je pa vidu na UZ je reku, da ni tok reskirano in da je zaenkrat vse vredu in da smo ze kar veliki user posted image oba imata blizu 1,7cm...en mal mn, en mal vec, ceprov, je reku da sta oba enako velika, le da se na UZ ne da tko lepo zmert. noben mi ni nc povedu v kerm tednu sm. sam se sploh ne obremenjujem. ker G mi je rekla da sta majhna in da sta 2 tedna mlajsa, glede na izracune. sam glede na to kok sta zrasla in glede na to, da jima srcka veselo bijeta, mi je cist vseen kater tedn smo. k bosta zadost velika, bosta ze prsla vnuser posted image med pogovorom mi je zdravnik tut priporocu nuhalno, sam je tut glede na UZ pol reku da ni tok nujna, da pa je vseeno fajn ce grem. no pa sej sem ze tko in tko narocena.
a ni ena enkrat omenila, da je nuhalna za dvojcka drazja? ali to drzi? pa sej je sam en pregled, ce sta pa pac v trebuscku dva, nej pa oba pogleda user posted image

ne tut jst se nism dala vode in krvi...me caka 3.8. in mi bojo takrat nardil vse. takrat bi pac mogla met prvi uradni pregled, ki pa se je izkazov za ne tok prvega user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 880
19.7.2010 13:49:06   
sara1986
Punce a se ve tudi ponoči zbujate za na wc=? Jaz skoraj vsake dve uri moram lulat :) user posted image  

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 881
19.7.2010 14:17:52   
DIANE
o lil fajn da je vse tako kot mora biti superca.
Jst grem tk včas 1 do 2x na večer premal pijem to mi vsak tečnar če pa ne morem k mi je kr slabo pa v ustim mam skos poln sline pač slabosti.
Z mojo vodo je vse kul nimam več bakterij jeeeeeeeee zej bom pa še 2 tedna počakala da pride moja G in se naročim pr njej pa da potem vidim mojega čmrlaaa.

Zej ta tedn bom še vrjetn kr v bolniški, ker nimam preveč energije za službo pa salbosti pa to. Če se bom pa bolje počutla bom pa šla delat.
A je katera od vas tut doma??

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 882
19.7.2010 15:17:11   
cukica
Jaz sem na bolniški že cela 2 meseca in bom verjeten do poroda zarad službe,delam namreč v livarni,...
lil_ super sam,da je vse v redu,ja jaz sem se tud sekirala zarad velikosti zarodka ampak sem se nehala važen je,da mu bije srček in,da so rekli,da je vse v redu,...

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 883
19.7.2010 16:29:28   
srečica17
evo sem s pregleda.......srček ne biije več , jutri grem na čiščenje....hvala za vso podporo....srečno nosečnost vsem....upam da se kmalu pridružim še kakšni skupini.....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 884
19.7.2010 16:39:47   
DIANE
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

evo sem s pregleda.......srček ne biije več , jutri grem na čiščenje....hvala za vso podporo....srečno nosečnost vsem....upam da se kmalu pridružim še kakšni skupini.....

user posted image user posted image user posted image
Žal mi je zate res. Točno vem kako se počutiš. Če boš rabila kak čvek ni panike mi piši.
Drgč ti pa želim, da čimprej donosiš zdravo pikico.user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 885
19.7.2010 16:41:12   
KLARA 1
srečica, ma grozno...ampak ne obupat, čimprej ti želim novo nosečnost

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 886
19.7.2010 17:19:44   
d3lfink4
Hej!
Srečica user posted image user posted image iz srca ti želim, da ne obupaš in se res kmalu pridružiš novim srečkam user posted image pa seveda, donosiš malo zdravo bibo!

Lil_  ja, jaz sem napisala, da je dražja NS - no, men je rekla gin., da ko se bom naročala naj povem, da nosim dvojčke, ker potrebujejo (1x) več časa za pregled ... in jst povem in mi una prijazna teta na drugi strani reče, da je pa za dvojčke 20eur dražje. V Domžalah pri Strahovi - ne vem, če je povsod, ampak tam je. user posted image

Drugače pa sem jaz dala vodo in kri na prvem pregledu ... pa pri moji g. se potem voda daje še vsakič, ko prideš na pregled.

Lulat hodim 2x na noč ... in ja, groza ... pa ni mi težko it do wc-ja, ampak mi je težko pol nazaj zaspat, to je največji problem. user posted image

Mi2 sva bla "primorana" povedat že kr pri 9 tednih (čeprav sva imela namen počakat do NS), ker me je v treh dneh takooo napihnal, da se čisto očitno vidi nos.trebušček user posted image user posted image , sem sicer taka suhica, tako, da trebuha nisem mela nikol nč ... Zadnjič me je v mestu srečala kolegica, ki se nisva vidle priblžno pol leta in je kr takoj skočla v mene: "Oooo, a ti si pa nosečka, wau pa kak trebušček, si že tam okrog 4., 5. mesca ne?!" -->mhm, me je skor kap user posted image user posted image Tko da ja, vidi se ...

Pozdravček!

(odgovor članu KLARA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 887
19.7.2010 17:36:11   
cukica
Srečica17 vem kako ti je izjoči bolečino in si vzemi nekaj mesecev počitka,nato pa ti želim,da zanosiš in donosiš zdravega otroka,...

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 888
19.7.2010 17:44:17   
lil_
jst pa sploh ne lulam tok, kokr pravjo da nosecnice lulajo. tut ponoc ne grem nikol. grem zvecer in pol zjutri.

jst sm itak doma, ker sm studentka in mm pocitnice. drugac pa ce bi hodila v sluzbo bi mela bolnisko. tut zdej so mi rekl, da nobenga naprezanja. se dons se mi je zdravnik v porodnisnici smeju, da najbrz jesen ne bom mogla na fax hodt...na ksn izpit je reku da bom se lahko sla, kej vec pa ne.

brez veze se sekirat zarad velikosti. po mojih izracunih sm v devetem tednu in sta cist dovolj velika. to sm zdele pogledala, drugac pa mi je vseen, vazn da srcka bijeta.

srecica user posted image user posted image user posted image user posted image tut jst ti zelim cim prej novo pikico.

delfinka ja jst k sm se narocila na nuhalno nism vedla da so dvojcki user posted image kaj me briga kok casa rabjo, k bom tm, si ga bojo pac mogl vzetuser posted image sm pa tut jst narocena k strahovi. no da prblizno vem kok evrckov vzet.

men se pa trebuscek se nc ne pozna. sploh po teh hudih slabostih, k sm shujsala tri kileuser posted image no sam se tolazm, da mi bo se vse ful pasal jestuser posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 889
19.7.2010 17:57:31   
ninchi9
Zdravo punce

Ravno smo prišli iz zasluženega in zelooo vročega dopusta... Ma kaj nam je vročina delala.... In voda kot mlakuža... Od mojga tamali je dobil sončarico, kljub stalni senci in kapi na glavi... Groznooo. Meni pa je blo tak slabooo skoz... user posted image Mi slabost žal še nič ne pojenja...

Srečica - saj ne morem verjet.... user posted image user posted image Nimam besed... Čimprej ti želim eno zdravo pikico...Drži se!!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 890
19.7.2010 18:42:27   
maurica
Srečica17, tako mi je žal zate user posted image  user posted image

Meni je rekel G, da bom vodo in kri dala na 2. pregledu, torej 4.8. Zgleda, da je praksa povsod drugačna.

Lulat pa tudi jaz hodim ponoči, od 1x do 2x. Mi je kr tečno ampak kaj čmo.

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 891
20.7.2010 7:25:19   
Mišyka
srečica17, žal mi je zate in za tvojo pikico, ki ji izgleda ni bilo usojeno. Verjamem da je trenutno hudo, tako da ti želim, da misliš pozitivno, kolikor se pač v takšni situaciji da in da se čim prej spet pobereš.

Ko tkole berem te stvari, se včasih kr ustrašim, da se to lahko naredi kadarkoli tudi meni. Ampak kej dost vplivat ne mormo. Upamo lahko samo na najboljši izid!

Pri nas je oblačno, kar je prav navdušujoče po tem vročinskem valu.

Neposredna povezava do sporočila: 892
20.7.2010 7:27:42   
Teyla
srečica17  zelo mi je žal zate. Želim ti, da počasi preboliš in  da boš kmalu med novimi nosečkami. user posted image

DIANE v Dravljah ni pretirane gužve, je pa odvisno katero zdravnico želiš. Jaz sem klicala za dr.Reš, ki baje dela v Dravljah, pa ni našla termina in je rekla, če me lahko da k drugi zdravnici, to je pa dr.Lomšek, ki drugače dela za Bežigradom. Verjetno to vsi skupaj sodelujejo, al kako. V glavnem pokliči, mislim da ne bo panike. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 893
20.7.2010 8:53:23   
sara1986
user posted image user posted image user posted image  mi je pa res iz srca žal zate!!!

Ne privoščim nikomur kaj takega.. upam da bosta čimprej spet zagledala user posted image .

Veliko sreče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 894
20.7.2010 8:54:55   
sara1986
Tudi jaz sem naročena drug teden 28.07 za nuhalno pri dr. Lomšek v Dravljah. Je bila katera od vas pri njej? Kakšne izkušnje?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 895
20.7.2010 8:55:31   
jekica
srečica17 ful mi je žal zate.user posted image user posted image user posted image Drži se in upam, da boš čim prej spet  srečka nosečka.user posted image user posted image user posted image
Le pogumno naprej.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 896
20.7.2010 9:06:34   
5ra8
srečica17, hudo mi je zate user posted image
drži se user posted image user posted image , upam da čimprej zagledaš magični user posted image  

vem kako ti je, če rabiš pogovor, me lahko kontaktiraš na ZS user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 897
20.7.2010 10:12:42   
Mišyka
A katera že dodaja magnezij svoji prehrani? Jaz imam zaenkrat Centramed Mami (s folno in ostalimi vitamini). V prvi nosečnosti sem pila magnezijeve šumeče tablete proti mišičnim krčem (v mečah), pa se ne spomnim kdaj sem začela.

Z mojimi slabostmi je ta teden zaenkrat precej bolje, me pa daje glavobol in utrujenost. Kolikor vem je Lekadol za bolečine nosečnicam dovoljen, ampak jst prve tri mesece kr ne upam.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 898
20.7.2010 10:14:14   
Jane77
srečica17 user posted image user posted image žal mi je, drži se ! Dejansko vem, da se lahko vsaki od nas to zgodi..ker nikoli ne veš... Čimprej preboli in želim ti čimprejšnji user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 899
20.7.2010 10:14:34   
hel32
Holja

Srečica71, moje sožalje, ne morem si predstavljat, kako hudo je to lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Se po doooooolgem cajtu javljam, pač je malo majn časa pri dveh čmrljih, pa še dragi je na dopustu. Slabosti no ja so pa niso, ma nimam časa razmišljat, sem pa kronično utrujenauser posted image , kr naprej, pa nekako nimam časa počivat, ma, saj bo sam da ta 2 tedna še mineta, bo že boljši, se je pa mali začel na noge postavljat in je cel cirkus, in križ me boli,..
Ponoči hodim na wc tam od 2x do 1x, odvisno, kolk pijem, podnevi pa tudi kr, ker res veliko pijem, pa saj, sem že navajenauser posted image
Delfinka, ma kaj boš pa za mene rekla, ko imam trebuh, ne trebuščekuser posted image , tam, za nekje 5mesecevuser posted image
Lepo mi bodite srečkeuser posted image , in pazite svoje pikice.
Se še javim kaj več, ko bo več časa.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.