|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
17.7.2010 23:52:31   
PilotGirl_
Sem se malo pogovarjala o teh zadevah in bolečinah, ki naj bi bile podobne menstrualni, pa so me dekleta pomirila, da je to normalno. Če nimam krvavitev, da je preplah odveč. Danes ko je datum že mimo, ki naj bi bila user posted image me je nehalo boleti. Tako, da sem se kar oddahnila, me pa žoka v trebuh. Prvič sem user posted image in me včasih kar panika, ker ne vem kako vse skupaj poteka.

Ponedeljek odputujem na skiciranje v Toskano, vas bom kar pogrešala, predvsem spodbude in moralno pomočn ter nasvete. No upam, da čim hitreje mine, pa da bom čim bolj prenašala vročino.

Pišem iz drugega accaunta, ker so mi prejšnega pohekali :( Upam, da ga čim prej nazaj dobim.

< Sporočilo je popravil PilotGirl_ -- 17.7.2010 23:55:04 >

(odgovor članu mica13)
Neposredna povezava do sporočila: 851
17.7.2010 23:56:22   
Anonimen
No pa sem ga dobila nazaj super! Hvala administratorjem.

(odgovor članu PilotGirl_)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
18.7.2010 9:41:01   
srečica17
Dobro jutro v deževen danuser posted image
Prav paše tale ohladitev.
Jaz sem pa spet zaskrbljena 100/h.
Od predvčerajšnjim sem popolnoma brez vsakih znakov (slabo mi že prej ni blo), prsi so mi čist "splahnele", nič več me ne bolijo, ne čutim nobene napetosti več v trebuhu, kava mi spet paše.....
Prav strah me je, da to pomeni, da je kaj narobe s pikico. Še dobro da imam jutri pregled.
A ma katera kakšne izkušnje z nenadnim prenehanjem vseh nosečniških znakov?
Lahko to pomeni odmrtje ploda, čeprav nimam nobenih krvavitev , izcedkov ali krčev???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 853
18.7.2010 11:29:32   
Teyla
srečica ne verjamem, da bi bilo karkoli narobe s pikico, ker nimaš nobenih izcedkov, krvavitev ali bolečin.
Hormoni se malce umirjajo, tudi slabosti naj bi bilo manj, tako da le brez skrbi. user posted image
Sicer boš pa lahko jutri G povprašala kako pa kaj.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 854
18.7.2010 11:31:30   
srečica17
Hvala Teyla......upam na najboljše.....jutri bom videla kako pa kaj....
Glede na moja leta me pač malce bolj skrbi:-)
Lepo nedeljo ti želim:-)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 855
18.7.2010 11:40:48   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17
Dobro jutro v deževen danuser posted image
Prav paše tale ohladitev.
Jaz sem pa spet zaskrbljena 100/h.
Od predvčerajšnjim sem popolnoma brez vsakih znakov (slabo mi že prej ni blo), prsi so mi čist "splahnele", nič več me ne bolijo, ne čutim nobene napetosti več v trebuhu, kava mi spet paše.....
Prav strah me je, da to pomeni, da je kaj narobe s pikico. Še dobro da imam jutri pregled.
A ma katera kakšne izkušnje z nenadnim prenehanjem vseh nosečniških znakov?
Lahko to pomeni odmrtje ploda, čeprav nimam nobenih krvavitev , izcedkov ali krčev???

Točno to se je meni zgodilo v prejšnji nosečnosti. Iz danes na jutri sem bila ok in ker na prvem pregledu še ni bilo videti srčka, sem bla čisto zmozgana do pregleda. Vse je bilo ok. To so pač čudeži narave in moč telesa. Verjamem da je vse vredu!

Komaj sem se prebila čez teh nekaj strani postov. Par dni me ni bilo pa ste se kar razpisale. Mi danes uživamo 100/uro ker je vreme kot je. Za nekaj dni smo bili na morju kjer so nas časlili z 38 stopinjami. Groza! Moje slabosti so čisto izzvenele, ostaja pa še utrujenost, to je sicer malo povezano tudi z vročino ampak važno je da ko bomo imele največji trebuh zunaj ne bo peklenske vročine user posted image

Pozdrav novim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 856
18.7.2010 11:43:56   
Anonimen
Jaz sem sicer januarka a vas spremljam ne bi te rada strašla a imam za sabo en ss za katerga nisem vedela 1 mesec po prvem pregledu so se ustavle slabosti kar nisem niti šla za tem nisem imela nobenega izcedka niti kapljice krvi in ko sem šla na 2 pregled da bom končno vidla svojo pikico mi je ginekolog samo lahko rekel da moje pikice že 1 mesec ni z mano.No upam da se pri tebi vse lepo izteče saj pravijo da je vsaka nosečnost drugačna in smo nosečnice vse v skrbeh ko ne čutimo več nosečniških znakov.A ti misli samo pozitivno pa boš vidla da bo vse v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 857
18.7.2010 11:50:13   
srečica17
Hvala za vaše spodbude in mnenja......sej vem, da se glede na situacijo ne more nič določenega rečt......sporočim jutri.....kako bo na pregledu.....:-)
Hvala za lepe besede......uživajte  oblačnem vremenu:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
18.7.2010 14:21:53   
d3lfink4
Hej srečke user posted image !

Joj, ampak vam res malo zavidam, da ste imeli dež, oblačno  dopoldne in predvsem malo ohladitve ... No, v naših koncih pa nič od tega. Grrr, vročina zopet pripeka 100/h, tako, da sem že čisto izmozgana od takšnega vremena ... Kaj bi renutno dala za 10 stopinj manj user posted image

PilotGirl7, uživaj v Toskani in pazi na malo pikico! user posted image
Srečica17, ti pa odmisli skrbi, počivaj ... in boš videla, da bo jutri vse ok! user posted image

Byuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 859
18.7.2010 16:01:31   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

srečica ne verjamem, da bi bilo karkoli narobe s pikico, ker nimaš nobenih izcedkov, krvavitev ali bolečin.
Hormoni se malce umirjajo, tudi slabosti naj bi bilo manj, tako da le brez skrbi. user posted image
Sicer boš pa lahko jutri G povprašala kako pa kaj.

sej ne da bi te strašila, ampak jaz tudi pri prvi nosečnosti nisem imela nobenih izcedkov, bolečin krvavitev....pa je plod odrml v 10 tednu in je sledila abrazija.

držim pesti da bi blo vse ok srečica

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 860
18.7.2010 17:24:04   
tamina
5ra8 in Anonimen zakaj sploh pišite kaj takega, če ne bi radi strašili??? kaj pa drugega s takimi post-i naredite kot preplašite vse nas do konca??????????  Edino, kaj lahko narediš na forumu je to, da človeka malo potolažiš, če ga skrbi, ne pa napišeš svojo najslabšo možno izkušnjo potem pa še: saj te ne bi rada strašila!! Kaj bi pa rada??? To ali je kaj narobe ali ne lahko pove SAMO zdravnik!! Me se pa lahko tukaj samo podpiramo in tolažimo... Sploh ne nameravam več tega brati, ker taki post-i me samo napsihirajo.. Vsem želim lepo nosečnost še naprej!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 861
18.7.2010 17:31:02   
srečica17
Jaz to nisem vzela kot nekaj negativnega in da me hočeta strašit. Sej mi je kristalno jasno, da je lahko jutri na pregledu vse OK ali pa da tile znaki pomenijo konec moje tako zaželjene nosečnosti. Ženske imajo pač različne izkušnje in prav je da vsaka pove svojo.
Poročam jutri kakšna bo moja.
Lep dan:-)

(odgovor članu tamina)
Neposredna povezava do sporočila: 862
18.7.2010 20:02:18   
5ra8
tamina, a sedaj pa še ne smem povedat kako je blo pri meni v prvi nosečnosti?
mislim svašta..... user posted image
Ja verjetno je ne želimo strašit, povemo pa ji lahko kako je blo pri meni in Anonimen.

DA bo pa isto pri njej pa noben ne ve.

Neposredna povezava do sporočila: 863
18.7.2010 20:16:00   
sara1986
Se strinjam s tabo.. tu smo da potolazimo ena drugo, ne pa da se bolj napsihiramo..user posted image user posted image
pa lepo nosečnost vsem skupajuser posted image

(odgovor članu tamina)
Neposredna povezava do sporočila: 864
18.7.2010 21:00:27   
KLARA 1
tamina, to si pa dobr povedala... ko ti je že tako hudo in si v skrbeh, si res želiš slišat predvsem pozitivne stvari, negativne pa naredijo samo slabše, te prestrašijo, sploh zdaj, ko nam hormoni tako divjajo...pa brez zamere punce... sama vem, da sem taka....psiha dela svoje, pa če je kaj narobe al pa ne... vem pa, da je hudo, ko doživiš kaj slabega, negativne izkušnje prinašajo drugačen pogled... zato moramo bit pozitivne, pa vsem puncam želim, da se bo vse dobro izteklo :))

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 865
18.7.2010 21:02:55   
tamina
5ra8 seveda lahko poveš karkoli na forumu, samo vseeno se mi zdi, da moraš malo razmisliti KDAJ to poveš... Prav zaradi takih izjav punce množično zapuščamo forume in iščemo podporo drugje... Me veseli, da srečice17 to ni prestrašilo, mene pa je! Popolnoma sprejemljivo je seveda, če deliš nekaj negativnega, kar se ti dogaja prav zdaj ali kar se ti je že zgodilo in se ne nanaša na neke strahove drugega človeka, ki jih ne spremljajo čisto nobeni drugi znaki. Ne vem, no... Zdi se mi logično, da moraš biti v naši situaciji, ko smo tako zelo občutljive res zelo previden kaj izjavljaš in kakšne so posledice tvojih izjav.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 866
19.7.2010 7:53:25   
trsica
Mene je isto zmotilo tole strašenje, pa sem človek, ki se ne sekira kaj dosti. In še pod anonimno. Kot, da nima obraza povedat pod svojim nickom (5ra8 izvzeta, njen post sem že ob branju vzela manj dramatično, ker tudi do zdaj ni pisala samih slabih stvari).

Res je, lahko se ti zgodi črn scenarij. A vedno moramo upati na najboljše in biti pripravljeni na najslabše. user posted image  In nikoli nam ni prav. Če nas špika, ni prav, če nas ne špika ni prav. user posted image  Malo se umirite s tem paničarjenjem. Boste še mene prestrašile, ko sem reeees flegma. Pa nosim dvojčke. user posted image

(odgovor članu tamina)
Neposredna povezava do sporočila: 867
19.7.2010 8:02:06   
5ra8
točno tako kot je tršica rekla. Treba je biti pripravljen tudi na najslabše.
In jaz bi rada bila pripravljena že vnaprej, da vem kaj me lahko čaka, tako da rada preberem tako negativne in pozitivne stvari.
Tiste pa, ki so tako občutljive na vsako besedo (ne nanaša se to na kakšno posameznico) pa po mojem ne bi smele brat foruma sploh. Ker konec koncev vemo da je tega vsega sr*** dandanes preveč, in branje pač nekoga zelo hitro spravi v slabo voljo in negativno razmišljanje.

Jaz vem, da kljub temu da imam za sabo že eno abrazijo, bom še zmeraj brala forum, in rade volje preberem tako negativne kot pozitivne izkušnje, ne pa da si govorim, to se pa meni že ne more zgoditi....

srečica, pa brez zamere user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 868
19.7.2010 8:21:36   
Teyla
No, menni se ne zdijo zadeve tako hude. Rada preberem vse, dobro ali slabo. Verjetno 5ra8 in anonimna nista mislili nič drugega kot dpredlagati naj gre čim prej na pregled, ki ga pa tako ali tako že ima danes, če se ne motim. Poste tu na forumih je treba jemati z rezervo, saj to veste. Vsaka nosečnost je drugačna, to se opazi že pri isti nosečki, ki je noseča drugič ali tretjič.user posted image
Punce ne se preveč kregat, čeprav vem, da hormoni malce divjajo. user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 869
19.7.2010 8:32:52   
srečica17
Joj punce....lepo vas prosim, ne se kregat.
Itak sem prestrašena.....ampak ne zato k ste ve povedale kaj se vam je dogajalo.
Jaz sem vesela, če zvem kakšne so pač možnosti, seveda upam na najboljšo.
Je pa prou da zvem tud slabšo varianto in se lahko pripravim.....da me lahko tud kej slabega čaka.

U glavnem.....hvala za vsa mnenja......vem da mi vse privoščite da se srečno konča,.....pri svojih 42 letih pač nimam veliko časa:-),,....ampak kljub vsemu....nekaj ga pa še imam....tok hitro se pa tud ne vdamuser posted image
Vam popoldne sporočim......kako pa kaj.....
Vam vsem pa želim, da vam dnevi minevajo v miru in srečiuser posted image , v mislih na to, da bomo kmalu zbirale vozičkeuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 870
19.7.2010 8:33:17   
Mišyka
Dejmo preklopit na čvekanje o kakšni drugi stvari...

Kako so kaj danes vaši trebuščki? Moj je iz dneva v dan večji in bo prav težko skrivat do nuhalne. Prejšnji teden sem imela že nosečniško krilo, včeraj hlače. Pa upam, da v službi ni nihče opazil, da je nosečniško. Je pa res, da te cunje še dodatno poudarijo trebušček, čeprav je še bolj majhen. Nama se obema sicer zdi neumno, da je treba to skrivat (staršem sva že povedala), ampak nikol ne veš kaj lahko gre še narobe. Tko da do nuhalne imam namen počakat. Še dolge 3 tedne...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 871
19.7.2010 8:34:26   
Mišyka
srečica17 upam da izveš čim boljše novičke popoldan!

Neposredna povezava do sporočila: 872
19.7.2010 8:36:47   
Anonimen
Sicer sem marčevka, ampak se mi prav lahko zgodi da bom februarka , tako je rekla zdravnica... tako da bom kakšno rekla tudi z vami..., če vam je prav
user posted image

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
19.7.2010 10:31:35   
DIANE
Pozdravljene punce,

u ste se načvekale. Vem da ni dober odpirat teme ki je vroča samo men se zdi, da vsako mnenje je dobrodošlo pozitivno ali negativno. Pač punce povejo iz izkušenj, pač ljudje takoj vidimo na to bolj negativno kot pozitivno.
Nč jaz sem dones šla dat vodo držte pesti da bo v redu slabo mi je še ker se je mal shladil se mi zdi kar bolje za zdržat.
A mogoč katera ve kak dolgo ti je slabo sm prebla da do konca 3 meseca a torej tm do 14 tedna al kak??

Mene je tut kar skos strah da je kej narobe mam pač slabe izkušnje upam da me ta tedn da na UZ in da vidim svojga malga čmrlčka.

Moja G je na dopustu do avgusta pa nevem a se nej prijavim na NU. A ve katera a je gužva v Dravljah??

Lep dan vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 874
19.7.2010 10:46:03   
cukica
Diana slabo,odvisen od posameznice pri men se stanje mal umirja,od mojga brata ženi je blo slabo do 16 tedna,...tko,da držim,da te čimprej mine,...jaz sem si doma kr ingverjeve piškote spekla in jih glodam,ko mi je slabo,tko,da mi kr pomagajo,...
Naj vas še jaz malo pozdravim,smo super zdaj,ko se je ohladilo in mamo v hiši celih 23 stopinj,zunaj pa je 26,...Tko,da sem kr v nogavičkah in trenirki,paše pa še spala sem k ubita celo noč,...Sicer se zbudim za lulat,ampak je tko fajn k pridem nazaj pa takoj zadrnjohcam,...moram pa povedat,da sem zadnje dni kr oreng utrujena in grem popoldan spat za cirka 2 uri,...
Nič en lep hladen pozdrav vsem,....

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.