meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Edward + Bella ahh Jaaaaaaaa! Mi je kar malo žal, da si nisem izpisala, kakšnih njunih pocukranih dialogov. Mene je očarala njegova skrb zanjo! Mah jest znam bit na trenutke en tak pocukran človečk, moj mož me pa včasih samo prestrašeno gleda, ko se raznežim ob kakšnih nemogočih stvareh. Npr. prejle me je skor do solz spravil, ker sem mu rekla, da grem najbrž naslednji teden v šolo za starše in mi je odgovoril, da mora preverit, če bo lahko dobil fraj. Prepričana sem bila, da mu ne bo do tega, da bi šel, ker sva prvič hodila v LJ na skoraj vsa predavanja in grem zdaj v Grosuplje malo osvežit. In potem mi reče, da bo z veseljem šel, če bo le lahko. Ahhh IZVIRNO SPOROČILO: Teyla meta21 čestitke za 3500 postov! To pa je številka. Ja, sem v prvi nosečnosti veliko več prečvekala kot zdaj. Hm, če se ne motim dobiš tudi za 500 objav zvezdico. Ti nisi daleč ... IZVIRNO SPOROČILO: zasi Ker pa je v bodoči otroški sobi, kjer bom sicer previjala dokaj hladno za kopanje, sva se odločila, da bova tam načeloma samo previjala, v kopalnici pa kopala in potem po kopanju tudi oblekla otroka. V ta namen sem danes preko bolhe kupila tako zložnjivo stojalo za banjico s prvijalno podlogo, ki se v času kopanja da na stran. ( Tu jo lahko vidite http://www.bolha.com/previjalne-mize/2-v-1-stojalo-z-banjico-in-previjalna-podlaga-prenatal-oglas1272583706) In sva s tem rešila problem male kopalnice, saj je zaveda zložljiva). Meni link sicer ne dela drugače smo pa mi hlad v otroški sobi rešili z enim kaloriferjem, ki smo ga vklopili par minut pred kopanjem in je tudi šlo. Mi pa nimamo malo prostora ampak mamo majhno kopalnico, kjer je samo tuš kabina in je kopanje otroka tam posatlo smiselno šele potem, ko je že stal. IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 meta21 Začne se od 16:30 pa do 19h. Moram najti, ko sem si zapisala. Baje je za oba in da tudi dobi dovoljenje, da je lahko pri porodu. Še nekaj me zanima, a čez betonske stene pa trope nese tale angelcare varuška? Sem bila danes na informacijah, ja. Verjetno bom šla, bomo vidli, kaj bo moj predragi zvedel v službi. No, drugače bom šla pa najbrž sama. Potrdilo pa že imava od predlani pa mislim, da 4 al 5 let velja. AC pa meni v hiši vleče iz 2. nadstropja v 1. in v pritličje pa še kakšnih 30 metrov okoli hiše. Stene pa mislim, da imamo iz opek. Vprašaj v BC, saj bojo vedle (no, odvisno na katero naletiš)
|