meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Me je že tudi ke pod rebro nekaj udarlo in me je kar fajn zabolelo. Sicer me je to G opozorila, ker sem v trup izjemno kratka, da bom to vse veliko bolj zaznala. Vendar mene ne moti, meni je prav prijetno ;) Saj vem, da je z mojo žabico vse v lepem redu. Meni je v prvi nosečnosti enkrat v tem času začel en del med trebuhom in levo dojko postajat mravljinčast in mi je ostal mravljinčast še kakšen mesec po porodu. Saj pravim, glede na to kaj vse se nam premakne v nosečnost v naših telesih je še tak dobro, da se še kdaj sestavimo. IZVIRNO SPOROČILO: vipercat meta 21 - somrak joj ne me spominjat. jest sem gledala najprej film, pa mi je bilo kar nekaj, ko pa sem prebrala 1. knjigo, pa sploh nisem mogla nehat brat. sedaj sem jih že 2x prebrala in seveda vse filme pregledala ene parkrat Dobra si, da si šla po filmu brat knjigo. Jaz sem imela vse filme doma pa jih nisem upala pogledat, ker sem se bala, da se mi pol ne bo dalo brat. Dobre so, ja. Še zdaj včasih pomislim: Kaj pa zdaj Bella in Edward počneta? Veš kaj je pa najhujše, da zdele ko si to napisala razmišljam, kako veš, da sem to brala. Jao, moj spomin. Kot da sem vsak dan mrtvo pijana. IZVIRNO SPOROČILO: valek punce , kakšno banico + previjalno mizico boste kupile?? js sm že dosti gledala po trgovinah, na internetu in bom kmal diplomirala od tega...a še vedno nevem kaj bi bilo najbolje...dati več denarja za eno praktično stvar ali malo denarja in se pač malo bolj trudiš zraven?? predlogi prosim.... Previjalna naj bo dovolj visoka, da te ne bo bolel križ, ker mali brcavčki lahko kar nekaj časa preživijo na njej in dovolj široka, da imaš zraven prostor tudi za kakšno posodo z vodo, robčke, olje, kremo in za odlaganje oblačil. Pa ne pozabi, da boš previjala tam nekje do 2. leta, ko je otrok velik že skoraj 100 cm (no, vsaj moj). Po mojem mora bit velika ca. 80x80 plus dodaten prostorček za kozmetiko. Banjica: Ne komliciraj. Čim bolj preprosto. Otroka lahko umiješ v vsakem škafu, če je le ca. 70 cm širok oz. dolg. Pol pa že kmalu sedijo ali pa tako brcajo, da si prisiljen banjico ali pa vsaj otroka prestavit v veliko banjo.
|