hel32
|
Ste tolk naklofale, da vas sploh ne utegnem spremljat, sam tolk, da se malo javim. Vikend smo imeli lep , smo kupili voziček, tako, da, bo treba malo prkečekirat, kako deluje,... Drugače, pa smo zdravi, trebušček veselo raste, malena razgraja 100/h , imamo se fajn Glede sezanov za oblačila: Sama sem sinu lani nakupila številko 56 in 62, pa še tisto je prerasel v kratkem času, tako, da manjših se res ne splača kupvat, edino, če dobite. Za ven sem mu dala gor plišastega pajaca, nogavičke, 2 kapici in kombinezona, pa z deko pokrila, sva šla ven skoraj vsak dan, pa ga ni zeblo, če je snežilo, pa sva imela dežno pregrinjalo. V hiši imamo kr fajn toplo, ker kurimo na drva, in sva imela po navadi gor navadne pajace iz bombaža, in bodi, ter nogavičke, za spat pa spalno vrečo, zdaj je nima več. Vse skupaj: 5plišastih pajacev !0 bodijev-nekaj na preklop, nekaj navadnih 10 bombažnih pajacev nogavičke kapice.bombažne, za po kopanju 1 zimski pajac 2zimski kapici Pa še ostale stvari, za prve 3 mesece se rabi enih 40-50 tetra plenic za široko povijanje in 10 povijalk. Evo, to je to, upam, da sem kateri pomagala, zdaj pa moram končat, je razgrajač poslan, smldiiiiii! Lep dan vsem