Nina33
|
Joj, punce, sej je grozn, če ne morš spat, sam če ne morš kakat je pa še hujš . Sem se cca. uro matrala na wc-ju, če bi se za tole dalo dobit kak kao dianatal gel, ga kupim, pa če je ornk čez 100€ (pa sem Gorenka), noge me že zdej bolijo kt bi glihkar rodila (kako bo jutri rajš ne vem, verjetn kt de bi na Storžič in nazaj laufala), znebila se nisem pa vseskup ničesar, tko de me zihr še čaka ena takale vaja (upam samo, de uspešnejša) . Tolk o jogurtu za dobro prebavo - dreka peka. Pa še ves cajt vmes travmiram, če tole napenjanje res nč ne more škodit malemu . No, zgleda de ne, zdejle prav fletno pobrcava . O, mama, kolk paše samo sedet pa nč "delat" . Upam, de nisem keri zajtrka pokvarla . Ninchi, super, de je tvoj vsaj malo boljši. Upam, de ga bodo fajn "zrihtal", pr nobenih letih ni takle fajn, če si pa še bl pr ta mladih, se ti pa sploh zamau zdi. Pa mali pobič se zihr preteguje , al je to en lušten občutek . Petrap, sej dotarji verjetn že vejo kako in kaj , važn de bo z malima vse OK. Jaz morm pa tut okol sedmih vstat,čeprav ne gre nihče v vrtec, me mali mož priganja: "Mami, ap, ap! Dan!" Ap pomeni nej vstanem , dan pa de je že dan , če ne zaleže pa začne še zvonove oponašat (smo na vasi in ga vsako jutro (skoraj) ob sedmih zvonenje zbudi ). Sovražim WC