|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
3.10.2010 9:59:15   
Anonimen
Glede telovadbe, je zelo lepo opisano tudi v tisti beli knjigici, ki smo jo dobile zraven materisnke knjižice. G jo je zelo pohvalila in je rekla, če vsak dan vadim tiste vaje, da je tu super in tudi idealna priprava za porod. Je rekla, da je tudi primerno za tiste, ki ne morejo na telovadbo, da je to idealno.

Če katera nima, mi naj sporoči, pa bom poskenirala in jo dala gor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
3.10.2010 10:11:38   
Teyla
Dobro jutro

sara1986  čestitke za močne brce. Dragi je prav gotovo vesel. user posted image

Pilotgirl čestitke tudi tebi- za pregled. Sem vesela zate, da je dragi tak vesel. user posted image

Včeraj sem šla malo pofirbcat v H&M na rudniku, pa se mi ni zdelo nič vrednega nakupa. Majice so pač navadne smao daljše, razen ena vrsta je imela majčko nabrano v predelu trebuščka. Tako da izbira ni ne vem kaj. user posted image   Moram it še v C&A pogledat, ker jo kar hvalite. Če ne bom pa zavila v avstrijo v H&M takrat ko bova šla po voziček.

Lepo nedeljo želim vsem skupaj. user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
3.10.2010 10:18:32   
Anonimen
Moj je končno čutil brciko.... wiiiiiiiiiiiii kako sem vesela user posted image NJegova izjava HUDO, a tko čutiš. Sem rekla, no jaz še močneje.

Teyla tudi jaz sem žalostna ker nimajo dolgih majčk, da bi dala kaj gor natisnit.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 3.10.2010 10:23:06 >

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3728
3.10.2010 10:19:27   
Patrisha
Teyla se popolnoma strinjam! Nimajo ama nista pametnega.. jaz sem ucere tudi tam vse prekopala! Sem imela namen kupit enga pajaca in ali imas ful plave al pa ful roza cotike! blaaaaaah :S jaz sem sicer privrzenka rumene, zelene... sicer pa naslednic pejt v leclerk malo pofirbcat! majo res lepe stvari, ampak spet vecino modrih in plavih! Tako, da jaz upam, da jutri zvem, kaj bomo imeli, cda bo lazje kupovanje, al belo al plavo :) jaz sem sicer ucere celo nekaj nakupla! 2 dudi-prozorni ( lepi sta ko sus ), crpalko ( k je bla znizana ) in higienski set pa ene nogavicke, aja pa 2 flaski.. tako, da sem napredovala iz tocke 0!

Pilotgirl juhej samo da je vse ok! sicer pa za tisto "knjizico" bi se priporocala...tnx  sicer se nisem sla na MŠ ker cakam na nasega gospoda da se vrne iz sluzbene poti, ker mi je zabruso, da hoce bit obvezno zravne in pika! no sicer se ne branim... me pa prav zanima kaki bo njegov odziv. On je bol tehnicni clovek in gleda tudi na otroke tako :D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
3.10.2010 10:24:49   
Patrisha
aja Teyla ce bos ze sla v avstrijo pocakaj pa idi v vse stacune gledat!! Jaz sicer obicajno hodim ko grem domov v Graz in Lipnico, no vcasih tudi v Celovec in moj komentar? v SLO spravljajo najbolj klump robo!! in to so mi povedale celo prodajalke v A, kar pr njih ne gre pride lepo v SLo. Pa se cenejse je gori in imajo veckrat kake akcije.

Pilotgirl hitro se pozdravi! pa cestitke za brcke! nas akrobat tudi ze dela salte... hehe je prau zabavno :)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
3.10.2010 10:25:45   
Anonimen
Patrisha vem kako tehnični moški gledajo. Boš videla, kako bo pogledu, pa kako bo vesel ;)

Bom kar celo knjigico poskenirala, ker je notri vse živo informacij. So jo prav zdravniki in babičarji napisali. ;)

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3731
3.10.2010 10:30:17   
Anonimen
Tukaj poglejte, za majčke. Majo par dobrih idej ;) in poceni tisk
http://www.smesnemajice.si/zenske-majice/nosecnice.html

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3732
3.10.2010 10:46:48   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Midva sicer nimava mačka, ampak psičko. In je non stop tle pri nama v stanovanju, razen ponoči spi v garaži. V načrtu imava, da ji zagradiva kar velik prosotor za hišo tako da bo lahko v garaži ali pa zunaj. Ampak moj še zdaj ni dokončal tega projekta user posted image Ker psička je sicer zelo prijazna do otrok, ful jih ima rada, ampak vseeno bo verjetno boljše, če bo potem malo več časa sama. Gotovo bo tudi potem preko dneva veliko z nami v stanovanju in na sprehode bomo tudi hodili skupaj, toda vseeno bo malo drugače. Tako da upam, da bo lepo sprejela prihod novega člana user posted image

Kaj pa narediti s kužkom, ki VERJETNO ne bo najboljše sprejel novega družinskega člana? Sicer sploh ni hudoben ali karkoli podobnega, ampak je pač bokser in totalno hiperaktiven... ves čas bi se igral in norel in v svoji norčavosti včasih mal pretirava (bokserji so večni klovni), je pa z nami v hiši - sicer samo v pritličju. Namenoma vem da ne bi naredil nič, ampak je pač norček user posted image Niti slučajno pa ga ne mislim dati stran, ker je moj "otroček", čeprav vem da po rojstvu ne bo več toliko časa zanj. No, bomo že nekako, si bo pa mogu moj dragi vzet mal več časa zanj...

Punce, a mogoče katera ve, če ima C&A v Celju ali Velenju oblačila za nosečnice? v H&M tudi sama ne najdem ne vem kaj... Popek in podobne variante so občutno predrage, pa bi mal pobrskala po bolj ugodnih trgovinah. Obstaja še kaj drugega podobnega?

Lep dan!!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
3.10.2010 10:59:48   
Anonimen
MoSoNi imam iste skrbi kot ti, ker imamo doma rodezijskega grebenarja in toy pudla (poleg dihurčkov), obe hiper aktivni, pa oba preveč navezani name. Doma, smo se malo pogovarjali, da bo potrebno malo bolj paziti, kadar se spravita po hiši loviti in skakljati. Vsekakor pa ostaneta pri nama in to ni ti nikoli nisva razmišljala, da bi ju stran dala. Tako, da že sedaj planirava, kako bova kaj ogradila, počasi jo tudi navajava, na dojenčke, vozičke, da jih povohata... Skratka enakopravni članici bosta tudi po rojstvu otročka. Edino kar me skrbi, ker je včasih moja rodezijka storasta ali pa v elementu, da mi nebi dete prevrnila. Pač bomo bolj pazlivi.

Jaz mislim, da se vse da, samo, če je volja. Tako, da ne skrbeti, samo pozitivno razmišljaj pa se bo vse uredilo.

(odgovor članu MoSoNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
3.10.2010 11:12:37   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

aja Teyla ce bos ze sla v avstrijo pocakaj pa idi v vse stacune gledat!! Jaz sicer obicajno hodim ko grem domov v Graz in Lipnico, no vcasih tudi v Celovec in moj komentar? v SLO spravljajo najbolj klump robo!! in to so mi povedale celo prodajalke v A, kar pr njih ne gre pride lepo v SLo. Pa se cenejse je gori in imajo veckrat kake akcije.

Kaj? user posted image OMG tega pa nisem vedela. Vem, da nas še zmeraj obravnavajo kot balkan, ampak da dobivamo samo robo, ki pri drugih ne laufa je pa tud... To bi nas mogli nekak zaščitit pri EU, ker tole je prav nesramno. A mamo sploh kje prvorazredno robo, če so hrana, praški, in obleke drugorazredni? user posted image

H&M majčke (navadne ne nosečniške) bodo pri meni samo še za nekaj časa, čeprav so dajlše. Kak mesec ali dva, potem bo pa že vse premajhno. Tako da prav gotovo mogla kupit kako pravo nosečniško. Res si bova z mojim vzela kak dan frej pa kar v avstrijo skočila. A tam imajo v vsakem H&M nosečniške zadeve? Če katera ve, kam se bolj splača, Graz ali Celovec? Se priporočam za seznam trgovin. user posted image

Pilotgirl tebi tudi čestitke za brcike.  user posted image

upam da se obe s saro hitro pozdravita. Čajčka pit, pa med, pa počakat, da mine, ni druge. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
3.10.2010 11:29:37   
HoneybeeMaja
Teyla jaz sem bila nekaj dni nazaj v H&Mu v Grazu,West Center (to je pri Ikeji) in sem bila razočarana,ker imajo za nosečke enake stvari kot v MB,nič več,nič manj user posted image .
Lahko pa pogledaš ponudbo tudi tukaj: http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?dept=DAM_MAM_ALL&shoptype=S

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
3.10.2010 11:30:53   
Patrisha
teyla mhm! ko bos v A pogledala se pridi potem k nam! bos vidla, da skor niti ene cote niso iste! in kvaliteta... obupna razlika. Pri diskontni trgovini Kik je isto!! pri nas se sploh ne splaca not it, kaj sele da bi kaj kupo. V A je zgodba za 1000 % drugacna! Mogoce pa sem do zdaj imela samo jaz sreco... ampak grem dosti rajsi v A v trgovino, so vsaj prijazne in te pozdravijo, pri nas ko prides na blagajno za 200 € te sploh ne smirgla!

PilotGirl7 tnx v naprej. Evo zdaj sem glih sla na sprehod do nasega Mercatorja in sem nabavla ene 3kg mandarin! Dobre so ko sus, in se dosti vitaminov imajo in malo kalorij. Posebej zdaj so ok, ko je ze vecina folka smrkavega! PilotGril7 tebi jih tudi priporocam! ;)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
3.10.2010 11:34:33   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Teyla jaz sem bila nekaj dni nazaj v H&Mu v Grazu,West Center (to je pri Ikeji) in sem bila razočarana,ker imajo za nosečke enake stvari kot v MB,nič več,nič manj user posted image .
Lahko pa pogledaš ponudbo tudi tukaj: http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?dept=DAM_MAM_ALL&shoptype=S

Ja ta link sem včeraj gledala in grem vsa upanja polna v H&M na rudniku in tam skorajda nič od te ponudbe. Izgleda da mate v Mariboru boljšo ponudbo. Tu je res bolj žalostno.

Bom vidla kam bom šla, časa je še dovolj. Te majčke na linku so mi luštne, ampak jih je treba dobit. user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
3.10.2010 11:41:24   
Patrisha
HonneybeeMaja no za te cunje pa se pardoniram, ker jih nikoli nisem gledala, zdaj pa tudi nisem sla... bom pa sla v Celovec cez 2 tedna ko ns pride domov. Ampak do zdaj C&A ma trsasansko razliko. H&M sicer v lipnici ali? V Siesber si sla pogledat?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
3.10.2010 11:57:34   
Patrisha
punce imam eno vprasanje... Kako so vam delali "morfologijo" al ste imele tudi ginekoloski pregled al sam prek busija? da vidim, al se morem psiholosko pripravit :) na zalost se se zdaj nisem na tole storanje tam spodaj user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
3.10.2010 12:11:52   
Teyla
Samo preko trebuha mi je pogledala. Ne vem pa kako je bilo pri enih, ki jim je merila MV (meni g ani)- tam te verjetno pregleda tudi vaginalno. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
3.10.2010 12:17:24   
Anonimen
Morfo dela preko bušija, nč sekirat. Tud jaz mam z vaginalnim težave, ker mi je neprijetno sploh, ko sem nosečka.
Hvala bogu smo skos s tem. Te bo pa verjetno stehtala, zmerila pritisk, vodico bos dala,... tudinsko cisto.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3742
3.10.2010 12:18:44   
cukica
Men je morfologijo delala preko trebuha,mi je pa vaginalno zmerila maternični vrat in pogledala,če sem kaj odprta,...
Danes sem spala k ubita,tko,da me je res zmankal on 23 in sem spala z mojim do 9,...Ja moj pa še ni začutil brc,ker vedno ko da roko gor neha mali migat,...
Jutri imam pregled in komaj čakam,da vidim kako napredujemo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
3.10.2010 12:36:53   
Patrisha
user posted image upam, da res sam prek trebuha. No pa ce bo se tam spodaj kaj se "pasla" pa tut ok. Cukica juhej pol sma ze dve trpinki :S dobro opravi... jaz imam sele ob 11. To pa so mi najbolj debilne ure kaj ti jih lahko kdo da! user posted image zjutraj ob 8 ih in pika. Da se mam kaj od dneva. Prvo bom pol dneva ziucna pol bom do pol 12 al pa do 12 konc, do sihta bom prlezla, komaj najdla parkplac in sla domov :) juhej morem naslednic rect, da ko me naroca, naj me da zjutraj in pika!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
3.10.2010 12:51:59   
Teyla
Potem so pa sestre pri nas res kul, ker me vedno vprašajo kdaj mi ustreza, si v bistvu lahko še uro izbiram. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
3.10.2010 12:58:30   
Patrisha
user posted image no to je super. Pri naj je tak, ko pride kaka tecna pol je joj. Je ena mladicka in ona je kul. Upam, da bo ju3 ta. Ker tiste tastare so zatezene da joj :S 

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
3.10.2010 13:04:06   
Nina33
Samsara, jaz sem v nosečnosti (in med dojenjem, že od štarta -  pred,med in po porodu sem bila prehlajena) brez kakšnih problemov apisirup jedla (ima propolis not) in si žajbljevo mleko skuhala, mi ni nihče niti namignil, de ne bi smela. Tko, de pomoje kr pogumno po teh stvareh. Proti glavobolu sem pa raje kot kakšen tablet spila nesladkano kavo (ne zdej na orto močne, seveda) z limono. Mal nenavaden okus, al mi je vedno zaleglo.
Sara, user posted image za brce, ki jih tut ati čuti user posted image .
PilotGirl, fino za fleten pregled user posted image . Spol pa kasneje razkrije, če ne prej, pa februarja user posted image . Ooo, pa za ornk brce tut user posted image .
Teyla, v KR NewYorkerju imajo majčke kar fletne, malo daljše, de pridejo čez bauh, pa nekatere nabrane pri strani,. Men prav fino zgledajo, pa niso drage, pod 10€, bliže petim. Pa v TallyWeijl se lušne zadeve dobijo poceni (no, ne zmeri, pogosto pa), pa v MegaFactoryOutlet se tut splače it pogledat, vsaj na une štante z ornk popustom - sem zanč v minutki dobila res lep pulover (od T.W.) za 5€ user posted image . Je pa res, de jaz nisem glih fan kakšnih hudih cote-šopingov, rada samo uč vržem in upam, da mi bo kaj všeč (in moji denarnici tudi user posted image ). Aja, pa kupim kakšno cifro večke cote zdej, de niso glih oprijete. Se bodo tudi za "po" obnesle user posted image .
Patrisha, a ti nimaš materinske knjižiceuser posted image ? Kt mislim, de je Pilotka tam gledala za telovadbo? Pa morfo delajo prek trebuha, vratu pa pri teh tednih običajno še ne merijo in niti ga ne merijo vsem (meni ga v 1.user posted image 100% ni nikoli niti me ni ginekološko pregledala), razen če bi imela res močne krče maternice ali pa kakšna huda vnetja - poj preverijo tko, de je vse OK.
MoSoNi, glede user posted image ti svetujem čimveč obiskov kakšnih dojenčkov/malčkov (s starši, ki jih ni preveč strah sevede), da se navadi na vse tiste sunkovite, hitre gibe, ker pomoje glih to ta največ škode nardi - se žival ustraši pa je, al pa razume ko igro, kar tut ni glih kul, dokler je dete res malo. Pa še otrok se ustraši,če pes(mački pač res niso taki ponavadi) preveč vanj sili - naš se je, pa ima noro rad vse kar se leze in gre user posted image . Drgač se pa pod PilotGirl podpišem, klofam tole še preden do konca preberem, brisala pa ne bom user posted image .
Glede posvetovalnice ste pa itak vs ena boljšem kot jaz pomoje user posted image : kri ipd. pridem dat med sedmo in osmo (jaz raje ob sedmih ali še kej prej), poj pa čakaš ko debil, de ti pove, kdj prideš h G na "pregled" - in ponavadi pred deseto to ni user posted image in poj še kakšno urco čakam tam v čakalnici za unih 5 minut noter (no, sej srčka posluša, ampka nič drugega). Če pa pridem kasneje kri dat sem pa sploh tam kjer ni muh (sem hotla grš napisat, pa sem se potrudila user posted image ). Tko de... srečke ste, kaj čmo user posted image
Dons mi pa ni treba kosila štimat, gremo ven na južno user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
3.10.2010 13:19:15   
Patrisha
user posted image jaz!! slepa pa se kaj sem!!!! sorci :D imam valda MK, pa tut ono belo :) ampak je tako lepo noter zlozena, da jo komaj zdaj 1 vidim :) tnx za opozorilo

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
3.10.2010 13:29:30   
Nina33
Sem hotla še ta drugo torto za drugi Rd v album dat, pa jo bom kasneje, ko bodo baterije nafilane user posted image . Smo pa svečko skor celo ponucal, ker jo je tko fino pihat user posted image . No, sej je ne bomo več rabili, tko de bo dons še pihal pomoje user posted image . Sem pa mal mehka zadnje dneve zaradi tega, lani se mi zdi, de nisem bila pol tok "čustvena" user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
3.10.2010 14:07:37   
cukica
Jaz mam pregled šele ob 14 ampak moram bit pa ob 12 v laboratoriju,ker delajo sam do 12-30. Ja tko je upam,da bo vse v redu,...
Fajn odpravte jutri vse,ki mate preglede,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.