Nina33
|
Samsara, jaz sem v nosečnosti (in med dojenjem, že od štarta - pred,med in po porodu sem bila prehlajena) brez kakšnih problemov apisirup jedla (ima propolis not) in si žajbljevo mleko skuhala, mi ni nihče niti namignil, de ne bi smela. Tko, de pomoje kr pogumno po teh stvareh. Proti glavobolu sem pa raje kot kakšen tablet spila nesladkano kavo (ne zdej na orto močne, seveda) z limono. Mal nenavaden okus, al mi je vedno zaleglo. Sara, za brce, ki jih tut ati čuti . PilotGirl, fino za fleten pregled . Spol pa kasneje razkrije, če ne prej, pa februarja . Ooo, pa za ornk brce tut . Teyla, v KR NewYorkerju imajo majčke kar fletne, malo daljše, de pridejo čez bauh, pa nekatere nabrane pri strani,. Men prav fino zgledajo, pa niso drage, pod 10€, bliže petim. Pa v TallyWeijl se lušne zadeve dobijo poceni (no, ne zmeri, pogosto pa), pa v MegaFactoryOutlet se tut splače it pogledat, vsaj na une štante z ornk popustom - sem zanč v minutki dobila res lep pulover (od T.W.) za 5€ . Je pa res, de jaz nisem glih fan kakšnih hudih cote-šopingov, rada samo uč vržem in upam, da mi bo kaj všeč (in moji denarnici tudi ). Aja, pa kupim kakšno cifro večke cote zdej, de niso glih oprijete. Se bodo tudi za "po" obnesle . Patrisha, a ti nimaš materinske knjižice ? Kt mislim, de je Pilotka tam gledala za telovadbo? Pa morfo delajo prek trebuha, vratu pa pri teh tednih običajno še ne merijo in niti ga ne merijo vsem (meni ga v 1. 100% ni nikoli niti me ni ginekološko pregledala), razen če bi imela res močne krče maternice ali pa kakšna huda vnetja - poj preverijo tko, de je vse OK. MoSoNi, glede ti svetujem čimveč obiskov kakšnih dojenčkov/malčkov (s starši, ki jih ni preveč strah sevede), da se navadi na vse tiste sunkovite, hitre gibe, ker pomoje glih to ta največ škode nardi - se žival ustraši pa je, al pa razume ko igro, kar tut ni glih kul, dokler je dete res malo. Pa še otrok se ustraši,če pes(mački pač res niso taki ponavadi) preveč vanj sili - naš se je, pa ima noro rad vse kar se leze in gre . Drgač se pa pod PilotGirl podpišem, klofam tole še preden do konca preberem, brisala pa ne bom . Glede posvetovalnice ste pa itak vs ena boljšem kot jaz pomoje : kri ipd. pridem dat med sedmo in osmo (jaz raje ob sedmih ali še kej prej), poj pa čakaš ko debil, de ti pove, kdj prideš h G na "pregled" - in ponavadi pred deseto to ni in poj še kakšno urco čakam tam v čakalnici za unih 5 minut noter (no, sej srčka posluša, ampka nič drugega). Če pa pridem kasneje kri dat sem pa sploh tam kjer ni muh (sem hotla grš napisat, pa sem se potrudila ). Tko de... srečke ste, kaj čmo Dons mi pa ni treba kosila štimat, gremo ven na južno .