Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica Tak tako. Mi imamo pa parček. Vse ostalo je BP. In dečva je večja in težja. Mož je komentiral: "Phe, mamo poglej." Čestitke !!! Super, da ste OK. Teyla, nč komplicirat zarad mačka. Moja Cilka je najraje spala v vozičku in/ali posteljici (preden se je Šimen rodil), zdej je pa nisem tam dobila že... pa pomoje od rojstva . Pa bi jo bil on prav vesel . Dlake pa...jaz sem samo upala, de ne bo kej alergičen, ker poj res ne vem, kaj bi sam bi blo to že kar preveč žleht od unga zgori al usode al česarkoli že Se pa res pozna, de je z živalmi gor rasu (al pa so geni ), nobenega strahu, je sicer previden, prvo roko ponidi za povihat...poj pa..navali narod, tko na +/- nežno, a se kar sam ustavi ponavadi, če kej pretera (npr, mucke naše jahat glih ne gre, čeprav ma tam ene 6 kil). Higiena je pa tut tko - naša ima WC v enmu koncu kuhinje /ne se zgražat), "pod" omaro, hodimo vsak dan miljonkrat mimo pa še ni zamenjal WCja za peskovnik . Mu je zanimivo gledat, ko pucam, kej več pa ne. Je pa veliko od mačka odvisno - če je bolj tak kot je honeybeeMaja napisala, poj res e moreš vedeti, naša je pa grozno potrpežljiva, ko ima pa dost, jo pa zvizne se skrit (bolj kao skrit, a namen doseže), pa je rešeno. So pa eni mački bolj "vzgojljivi" kot drugi, najina je skoz notri (sva jo prej imela v bloku, v malem stanovanjcu), ne sili ven, za kreganje pa pr nas zadostuje tlesk s prsti - takoj ve, de ga je v kamn . Je pa res, da tole moje tleskanje še pr sosedovmu nevzgojenmu psu prime, ne vem, če ni še kaj zadaj za tem . Tamy, jaz psičke ne bi glih ven dajala zarad . Če že mislita tako, poj to hitro zrihtajta, še pred mrazom ta hudim, da se aklimatizira, pa tudi zaradi bo bolje čimhitreje, de ne bo zamere. Je pa jaz res ne bi ven dajala, spet sicer odvisno od njenjega karakterja, a ponavdi so "samo" zelo dobre varuške tele naše žvalce. Je pa treba na začetku spoznavanja absolutno vedno in 100% zraven bit. Prvi vtisi tudi tuki štejejo . Ninchi, naj se tvojmu hitro izboljša . Cukica, jaz sicer res težko zaspim, al poj se me ne zbudi. Na žalost ti pa iz lastnih izkušenj povem, de ne boš zarad tega nč kej bolj nočnega nespanja navajena. Sicer jaz se jaz res ne zbujam na 2 uri, al spim pa tut bolj mal ponoč. In se mi zdi, de mi bo zato le še težje poj. Mah, prov fletn ni nobenmu non.stop neki vstajat, prav grozno pa tut ne more bit, če si vseen še novih želimo? Teyla, tole z brcami ni pomoje nč druzga kot de se je pač obrnil. Strah je (spet pomoje ) čist odveč. Kar navadi se, de jih boš itak vsepovsod čutila . Mi bomo pa dons zadnje domače paradajze pojedli za kosilo. Prav škoda, da je tako vreme, bi jih z veseljem še kej dalj imeli, tko pa... Čakamo na drugo leto . Gobice so pa tut men slastne, ta teden smo imeli in marele in jurčke. Zdej bom mal pavzice z njimi naredla, de se mi bodo čez kak tedenček spet res fest luštale . Pa mafini pomoje tut pr nas dons pridejo na vrsto. Pa tut kakšna torta, de ne o jutri preveč "dela" .