|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
2.10.2010 8:40:47   
Patrisha
ojla dobro jutro

cukica si prava revica ko ne mores spat!! Jaz ( morem res potrkat )! Spim tak ko tvoj hehehe MEDO! upam, da cim dlje, ker ko se bodo zacela moja predavanja in ucenje pa se sluzba si sploh ne predstavljam :S.

Nic uzivajte danes, opazam da vrjetno nebo dezeka, zato jaz skocim malo po stacunah!! juhuhu glih poslusam na VH Classic Don't wory be happy! prav polepsa jutro

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
2.10.2010 8:42:52   
tamy82
Jutro user posted image !

cukica kako lepa slikica za dobro jutro! Pa še tko lepo zraven piše ... user posted image spet sem dobila solzne oči user posted image Boga, da tako slabo spiš. Ampak žal nimam nobenega nasveta zate, ker HB zaenkrat čist ok spim. Upam, da boš tudi ti kmalu boljše user posted image

ninchi9 držim pesti, da tvoj čim prej okreva. Ker tole s hrbtom res ni niti najmanj prijetno. Mene je do zdej samo enkrat res fajn bolel križ, ampak sem lahko hodila (bolj sključeno sicer - kot ene babica user posted image ), ma je kar hitro potem tudi minilo. Tako da sporoči še kaj kako sta user posted image

Sicer pa je danes tako lep dan zunaj! Bom verjetno kar kmalu šla ven vsaj na en sprehod.Moj je sicer danes cel v službi, tako da bom imela tudi čas, da kej pospravim tle po stanovanju ... če se mi bo dalo seveda user posted image

Uživajte!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
2.10.2010 9:01:36   
HoneybeeMaja
Dobro jutro punce!

Najprej tršica čestitke za parček user posted image .jaz tudi že komaj komaj čakam na morfologijo,ki jo imamo v ponedeljek,me bo vsak čas pobralo od radovednosti kaj imamo,tako da res upam da se bo tokrat videlo.

cukica mogoče je pa tvoja nespečnost priprava za potem user posted image in ti ne bo sploh nič nenavadnega vstajat ponoči in boš brez težav prenašala samo po nekaj ur spanja.Tako,da če vprašaš mene,si v prednosti pred nami zaspankami user posted image .

Sicer pa zadnja dva dni čutim rahle spremembe v trebuščku,pojma nimam če so to brce...zaenkrat se čuti kot bi se mi nekaj pretakalo user posted image .

Lep konec tedna uživajte,počivajte,pustite se razvajati! user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
2.10.2010 9:12:04   
šebela
Jutro vsem user posted image !
Trsica čestitke zauser posted image user posted image !
Cukica, tudi jaz bolj slabo spim, se mi zdi, da se celo noč samo z enega boka na drugega premetavam in pogrešam spanje na trebuhu, ki sem ga bila tako vajena. Ampak res več ne gre...user posted image Čeprav čez dan nisem nič utrujena, tako da mislim, da to pomeni, da v resnici spim čisto dovolj. Samo ko vstanem me vse boli, tako, da se moram prav malo pretegnit.
Ninchi, mojega fotra so operirali ene pet let nazaj in je zdaj še vedno ful ok. Upam, da si tvoj čim prej opomore, malo ga lahko pomasiraš, če mu paše, drugače mu tako ne moreš pomagat.
Jaz grem pa zdaj tud malo v šoping, si kupujem že cel teden en flis s H&M, pa ni blo časa, upam da je še ostal kak zame. Pol pa k mamici na kosilo!!!
Lep vikend!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
2.10.2010 9:19:10   
MoSoNi
Jutro bejbe!

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Isabellalana in MoSoni - a vidve bota dali dojenčke kar sprve v svojo sobico?? Jaz pa sem taki paničar bolj po naravi in ga bom mela v najini sobi, sicer bo v svoji postelji, ampak obvezno z AC (naprava za nadzor dihanja). Še ta večji (sin od mojega, 7 let), ko spi pri nas (ima svojo sobo), se mi zdi, da se kr zbudim, ko se obrne user posted image user posted image Po moje ne bom nič spala, ker me bo skrbelo, ali še diha, kaj če ga zebe, itd.... Kaj šele, da bi moral biti v svoji sobi, pol pa tak ne bi nič spala po moje. Ojoj, že vidim, kak bo moje dete razvajeno user posted image

Jaz mislim sobico zrihtat do takrat da mali pokuka na svet in najprej je celo padla ideja da bo že od začetka tam spal. Otroško imam takoj zraven spalnice, brez vrat (samo obok je vmes), ampak po moje se mi bo naredlo enako kot večini - njegovo posteljico bom dala zraven svoje postelje potem pa vprašanje kdaj jo bom prestavla nazaj user posted image

ninchi9, upam da mož čim prej okreva. Tale križ je res user posted image , mamo to v družini in vidim kako človeka zmatra. Držim pesti...

cukica, tud men se dogaja podobno s spanjem... spim po dve uri, se zbudim in nikakor zaspat nazaj. Ampak vstat pa nočem... trmasto vztrajam v postelji in sem fouš mojmu ko tako pridno drnjoha user posted image Tako da v noči spravim skup po moje kake 4, 5 ur spanja. Po moje je to res priprava na (ne)spanje po porodu user posted image

Vsem lep dan - upam da dobimo vsaj mal sončka!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
2.10.2010 9:58:00   
Teyla
Dobro jutro vsem skupaj

ninchi
jooj tole pa ne zveni prav nič fajn. Upam, da bo s tvojim vse ok čim prej.

cukica žal tudi jaz nimam nobenih nasvetov za boljši spanec, ker zaenkrat spim kot top, pa mojmu kradem odejo in podobno. user posted image

Jaz sem bila pa že pridna danes. Sva z mojim peljala papir v zabojnik na Viču pred interspat- zbirajo papir za živalce-društvo za zaščito živali Lj in kranj. Če katero zanima bodo tam do 13h in vsak lahko prispeva. Jaz sem papir nesla iz službe več mesecev, v kontejner je bil pa zložen v pol minutke. user posted image

Zdaj sem pa v službi pa upam, da bom šla kej prej domov. Rada bi se oglasila še pri mojih doma, ker že strašansko pogrešam mojga mačka- ja ste prav prebrale, mucka pogrešam, ne starše. user posted image   Mi je ful žal, pa slabo vest mam, ker je tam in ne more bit pri nama. Nekako zarad higiene se gre vse skupaj. Pa še tako stanovanje je, da gre muc res lahko vsepovsod, ta bi še v posteljici z bebico spal. Sicer se meni to ne zdi nič narobe, ampak zaradi dlak nisem ziher. Zanimivo včasih sem bila največja zagovornica tega, da dojenčki in živalce seveda pašejo skupaj-zdaj pa ne vem več. Ah kompliciram, saj vem. Sam moj je tudi takega mnenja. user posted image  

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
2.10.2010 10:20:03   
HoneybeeMaja
Teyla midve sva pa na podobnem,tudi jaz sem mojega Murija user posted image (Muri je ogromen samec ameriške gozdne mačke),čisto na začetku nosečnosti preselila k mojim,ki živijo v hiši in ne v stanovanju v bloku,kot midva.Razlogi so bili precej podobni tvojim,poleg tega so me prepričevali,kako mu bo v hiši z bistveno več življenskega prostora veliko lepše,pa se mi zdi da mu tudi dejansko je,na začetku ni upal niti pogledat ven,zdaj se pa že na veliko pretepa z okoliškimi mačkami. user posted image Ga pa še vedno takooooo pogrešam,veliko bolj kot on mene naprimer user posted image in ga grem vsaj vsak vikend pogledat in pocartat,kar ga naredi zelo nesrečnega,ker mora biti potem kake pol ure v hiši.
Kljub temu,da je bil muc moj,mu pa nebi zaupala ko bi prišla user posted image user posted image ,ker je bil zelo sovražen do otrok in je nečaka in nečakinjo prav strašljivo napadal vsakič,ko sta bila tukaj.Poleg tega sta imela stalne vojne z mojim user posted image ,ker se nekako od prvega trenutka nista marala,tako da na koncu koncev je verjetno res za vse boljše tako.

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
2.10.2010 10:33:49   
tamy82
Midva sicer nimava mačka, ampak psičko. In je non stop tle pri nama v stanovanju, razen ponoči spi v garaži. V načrtu imava, da ji zagradiva kar velik prosotor za hišo tako da bo lahko v garaži ali pa zunaj. Ampak moj še zdaj ni dokončal tega projekta user posted image Ker psička je sicer zelo prijazna do otrok, ful jih ima rada, ampak vseeno bo verjetno boljše, če bo potem malo več časa sama. Gotovo bo tudi potem preko dneva veliko z nami v stanovanju in na sprehode bomo tudi hodili skupaj, toda vseeno bo malo drugače. Tako da upam, da bo lepo sprejela prihod novega člana user posted image
Sicer pa ni govora, da bi  jo dala h komu drugemu - pri mojih starših ne marajo psov, tukaj pri njegovih pa se mama celo boji večjih psov, tako da že od samega začetka veva, da bova midva skrbela zanjo. No, sej moj je itak ne bi dal stran za nobeno ceno, ker je njegova razcrtanka user posted image

Mam pa danes dan za mafine! Se zdeje že drugi pečejo in imam namen še ene spečt. Tako da malo poskusim nove recepte user posted image moram kar šibat zdej, da se mi ne zažgejo user posted image

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 2.10.2010 10:35:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 3708
2.10.2010 10:34:48   
Teyla
HoneybeeMaja Tale tvoja zverina pa zveni prav nevarna.  user posted image  
Moj je čisto navaden maček, malce ekstra vleikosti, to je vse. Je pa zelo plašen. Sva ga pa peljala k mojim ko sva šla na počitnice in ker res ne mara voženj in tiste košare se je potem vsakič skril, ko sv aprišla na obisk. Šele pred kratkim od zadnja dva obiska je tko, da ne zbeži, ko naju vidi in se pusti božat. Pa ne vem, če mu je tam doma kaj fajn, pri nama mu je bilo bolj, ker je postajal tudi vse bolj pogumen, zdaj je pa spet reva kot na začetku. user posted image
Pa moj je tudi zadnjič priznal, da ni verjel, da bo kdaj pogrešal to zverinico. Je pa že star mucek (9let) in ne bi rada, da bi zadnja leta preživel kar pri mojih. Zato upam, da ko bi se preselila kam drugam, bi ga vzela s sabo. Zdaj v tem malem stanovanju je v glavnem problem samo to, ker ima res dostop do vsega - še na pult si je upal skakat (doma za kaj takega res ni imel poguma), ampak sva ga hitro prevzgojila s plastenko vode. user posted image
Kaj pa vem, mogoče bi ga kasneje lahko vzela s sabo, bova videla. Te žverce sam probleme delajo kot vidim. Can''''t live with them can''''t live without them. user posted image

tamy82  lušte si mi nardila z muffini. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 2.10.2010 10:37:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 3709
2.10.2010 11:51:02   
Tisia
ojlauser posted image
cukica jaz imam podobne težave s spanjem,spim do 2 potem čujem do 5-6 in gledam tvuser posted image
večkrat se že zaradi nočnih mor zbudim...
ninchi9 upam da se bo tvoj dragi čimprej pozdravil, je pa zoprno ko nemoreš pomagat
trsica kako lepo da imašuser posted image user posted image  čestitkeuser posted image user posted image
jaz sem pa včeraj gobe nabirala ,nisem mogla več zdržat k me tako matra da bi jih jedla,šla sva z dragim 3 ure v gozd tako da sem imela mal večji sprehoduser posted image
večinoma je že pobrano ampak nekaj jurčov,lisičk in marel sva pa našla....tako da so danes  na jedilniku gobeuser posted image
jutri bova šla bolj zgodaj pa jih dam še kaj v skrinjo....
želim vam lep vikend in veliko brcikuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
2.10.2010 12:16:00   
Teyla
Jaz bi imela eno vprašanje. Do sedaj sem čutila brce vsak dan in to na področju pod popkom, se pravi je mali/mala brcal/a navpično navzven- že 2 tedna skupaj. Zdaj pa že par dni zapored brce čutim navzdol, se pravi kot da bi "trkal", da hoče ven. Me ne skrbi preveč, samo sprašujem, če bi me moralo skrbet oz če je to znak za to, da se je otroček premaknil malo nižje in obstaja možnost prezgodnjega poroda? user posted image

biljana veš kako ti zavidam gobice-še posebej marele. kje sta jih našla, jaz bi jih tudi jedla, pa že tolko časa nisem šla nabirat gobe, da me je kar sram.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 2.10.2010 12:17:04 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
2.10.2010 13:16:03   
Tisia
teyla verjamem da se ti cedijo sline po gobah,ker meni se že cel mesec,ampak potem ko so mi na forumu rekle da so jih že jedle v prejšnjih user posted image in da ni bilo nič narobe,sem se opogumilauser posted image
nabirala sva jih blizu gorjancev vendar je bolje da greš zjutraj ker midva sva šla pop. ko je prišel iz službe pa so bile že kar pobrane,ampak za nas je bilo dovolj...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
2.10.2010 13:18:58   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Tak tako. Mi imamo pa parček. user posted image Vse ostalo je BP. In dečva je večja in težja. Mož je komentiral: "Phe, mamo poglej." user posted image

user posted image   Čestitke user posted image user posted image user posted image !!! Super, da ste OK.
Teyla, nč komplicirat zarad mačka. Moja Cilka je najraje spala v vozičku in/ali posteljici (preden se je Šimen rodil), zdej je pa nisem tam dobila že... pa pomoje od rojstva user posted image . Pa bi jo bil on prav vesel user posted image . Dlake pa...jaz sem samo upala, de ne bo kej alergičen, ker poj res ne vem, kaj bi user posted image sam bi blo to že kar preveč žleht od unga zgori al usode al česarkoli že user posted image Se pa res pozna, de je z živalmi gor rasu (al pa so geni user posted image ), nobenega strahu, je sicer previden, prvo roko ponidi za povihat...poj pa..navali narod, tko na +/- nežno, a se kar sam ustavi ponavadi, če kej pretera (npr, mucke naše jahat glih ne gre, čeprav ma tam ene 6 kil). Higiena je pa tut tko - naša ima WC v enmu koncu kuhinje /ne se zgražat), "pod" omaro, hodimo vsak dan miljonkrat mimo pa še ni zamenjal WCja za peskovnik user posted image . Mu je zanimivo gledat, ko pucam, kej več pa ne. Je pa veliko od mačka odvisno - če je bolj tak kot je honeybeeMaja napisala, poj res e moreš vedeti, naša je pa grozno potrpežljiva, ko ima pa dost, jo pa zvizne se skrit (bolj kao skrit, a namen doseže), pa je rešeno. So pa eni mački bolj "vzgojljivi" kot drugi, najina je skoz notri (sva jo prej imela v bloku, v malem stanovanjcu), ne sili ven, za kreganje pa pr nas zadostuje tlesk s prsti - takoj ve, de ga je v kamn user posted image . Je pa res, da tole moje tleskanje še pr sosedovmu nevzgojenmu psu prime, ne vem, če ni še kaj zadaj za temuser posted image .
Tamy, jaz psičke ne bi glih ven dajala zarad user posted image . Če že mislita tako, poj to hitro zrihtajta, še pred mrazom ta hudim, da se aklimatizira, pa tudi zaradi user posted image bo bolje čimhitreje, de ne bo zamere. Je pa jaz res ne bi ven dajala, spet sicer odvisno od njenjega karakterja, a ponavdi so "samo" zelo dobre varuške tele naše žvalce. Je pa treba na začetku spoznavanja absolutno vedno in 100% zraven bit. Prvi vtisi tudi tuki štejejo user posted image .
Ninchi, naj se tvojmu hitro izboljša user posted image .
Cukica, jaz sicer res težko zaspim, al poj se me ne zbudi. Na žalost ti pa iz lastnih izkušenj povem, de ne boš zarad tega nč kej bolj nočnega nespanja navajena. Sicer jaz se jaz res ne zbujam na 2 uri, al spim pa tut bolj mal ponoč. In se mi zdi, de mi bo zato le še težje poj. Mah, prov fletn ni nobenmu non.stop neki vstajat, prav grozno pa tut ne more bit, če si vseen še novih user posted image želimo? user posted image
Teyla, tole z brcami ni pomoje nč druzga kot de se je pač obrnil. Strah je (spet pomoje user posted image ) čist odveč. Kar navadi se, de jih boš itak vsepovsod čutila user posted image .
Mi bomo pa dons zadnje domače paradajze pojedli za kosilo. Prav škoda, da je tako vreme, bi jih z veseljem še kej dalj imeli, tko pa... Čakamo na drugo leto user posted image . Gobice so pa tut men slastne, ta teden smo imeli in marele in jurčke. Zdej bom mal pavzice z njimi naredla, de se mi bodo čez kak tedenček spet res fest luštale user posted image .
Pa mafini pomoje tut pr nas dons pridejo na vrsto. Pa tut kakšna torta, de ne o jutri preveč "dela" user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
2.10.2010 15:19:15   
tamy82
Nina33 sej psičke ne mislimo prav ven dati zaradi user posted image , ampak bo pa vseeno malo manj z nami kot je bila do zdaj. Itak bo še vedno vsak dan tle. Ampak zdaj si lahko vse privošči, potem se bo morala malo navaditi user posted image Itak bomo vedno zraven, ne bomo je pustili samo z user posted image . Sej verjetno mu namenoma ne bi ničesar naredila, ampak je zelooo radovedna in ne vem kako bi bilo tole všeč user posted image , če bo čist fajn rinila vanj. Me prav zanima kako se bo odzvala na začetku, ker nima dosti izkušenj s tako majhnimi otroci, samo z malo večjimi. Ma ja s časoma bo gotovo vse ok user posted image

biljana pridna, da si šla nabirat gobe! Jaz o gobah nimam pojma, nabiram pa samo marele in še to res redko. Sem jih pa ravno en dan ta teden videla po travnikih tle blizu res dosti. Ostalih gob pa ne poznam, tako da boljše, da jih pustim pri miru user posted image

Sem bila pa zdej pri naših na kosilu, je blo prov fajn, da mi ni blo treba kuhat user posted image no, sej neki sem vseeno mogla pomagat, ker sem prezgodaj prišla user posted image tako da grem zdej malo ven, da pokurim te kalorije user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
2.10.2010 16:25:00   
ninchi9
Napisala sem tak dolgo sporočilo, pa mi je nekaj zaštekalo. Uf, sem jezna. Ne da se mi več zdaj isto pisat še enkrat.

Uživajte v današnjem sončku.. Papa

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
2.10.2010 16:45:39   
cukica
Ja bo že to s spanjem.Sem zdaj ležala 3 ure me je ob 13 tko neki zabolel pod rebri,da sem se skoraj zložila v kuhinji,me je moj sam v postlo poteral.Sem se vstrašla,da je že kaj s tamalim narobe,pa vidim,da veselo razgraja,.....
Drgač pa smo v drvah in drug tden komaj čakam se bo moj lotil belit sobo in končno preurejanje,....

Lp

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
2.10.2010 20:12:50   
hayabusa
mi smo bli cel dan pridni zunaj, smo imeli delovno akcijo tako da grem počasi spat, sem hotela samo napisat da čestitam tršici za paček, to je pa bolj redka varianta!user posted image če ne bom pozabla;)
aja pa še želodec me full boli,mam občutek da mi ga bo razneslo, bo treba malo začet pazit kaj jem sem zadnje čase na sami "svinjariji"user posted image
lepo bodite!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
2.10.2010 21:08:20   
Patrisha
ojla, zvohala sem ponovno nekaj zelo zanimivega, sicer za zdaj ne tako pomembnega, ampak tale cas se pride!

Vaje, ki pomagajo plodu da se obrne!

1. Nosečnica se postavi na vse štiri. S koleni in komolci se nasloni na tla, zadnjico ima dvignjeno. Z zadnjico in boki miga sem ter tja, levo in desno ter gor in dol. To dela 20 minut. Prej si lahko z mehkimi blazinicami zaščiti kolena. Po 20 minutah vadbe naj si nosečnica vzame dve uri počitka in nato preide na drugo vajo. 2. Ženska leži na tleh. Noge pokrči v kolenih in dvigne zadnjico. Pod zadnjico si lahko podloži 2–3 velike vzglavnike, da si olajša vajo in tako čim dlje drži zadnjico navzgor. Z zadnjico začne zibati levo in desno, sem ter tja in po malem gor in dol. Vajo dela 20 minut. Po 20 minutah naj si nosečnica vzame dve uri počitka oziroma poljubno preživlja svoj čas, nato naj preide na tretjo vajo. 3. Ženska se plazi – pomika po prostoru po vseh štirih. Dobro je, če si pred tem zaščiti kolena in dlani. To dela 20 minut. Omenjenim vajam posvetimo 1–2 dni. Po navadi zadostuje že en dan. Naslednji dan preverimo lego otroka. Če se otrok ni obrnil v pravilno lego, vaje drugi dan ponovimo.Včasih kljub našemu prizadevanju otrok vztraja v svojem izbranem položaju. Plod take lege nikoli ne zavzame brez razloga. Odvisna je od materinega telesa, dela, ki ga mati opravlja, gibanja, dražljajev iz okolice, od popkovine, prostora v maternici, od mesta posteljice …

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
2.10.2010 21:30:29   
Patrisha
Videi iz youtuba za nosecnisko telovadbo, ce slucajno katera nima casa hodit...

http://www.youtube.com/watch?v=ToDCJ8gJd_U&feature=channel

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
2.10.2010 21:53:27   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
Videi iz youtuba za nosecnisko telovadbo, ce slucajno katera nima casa hodit...

http://www.youtube.com/watch?v=ToDCJ8gJd_U&feature=channel

Kaj pa za take, kt se nam sam nč ne da...? user posted image
drgač pa lepo od tebe, de tko skrbiš za nas in naše user posted image s takilimi članki/linki user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
2.10.2010 22:54:19   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Nina33 sej psičke ne mislimo prav ven dati zaradi user posted image , ampak bo pa vseeno malo manj z nami kot je bila do zdaj.

Joj, res nisem hotla težit, čeprav se mi je res bolj tako bralo. Čeprav zase ne vem, kako bi jo lohk ven dala - tut en od razlogov, zakaj (še) nimam/o psa: ne vemo, kje bi ga imeli - men psi večinoma niso glih za notr, za ven pa tut neuser posted image In mamo rajš mačke, manj dilem in dela, eno notr - drugi zuni user posted image Ja, sprememba pa itak de bo user posted image . Ampak verjamem de lepa. Za vse, tudi user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
3.10.2010 7:36:19   
samsara04
Dobro jutro vsem user posted image

Vas pridno spremljam, vendar sem bolj lenoba v pisanju. In ko rabim nasvet, ne morem kaj, da vas ne bi izkoristila user posted image Izgleda, da sem se prehladila. Ponoči sem zelo slabo spala, imam nahod, bolita me grlo in glava, da ne govorim o utrujenosti user posted image Zanima me, če katera ve, kaj bi mi lahko pomagalo pri takem prehladu. Jem sadje in pijem čaj z medom, limonado, tudi lekadol po potrebi, vendar sem malo skeptična glede propolisa in žajblja. V torek imam pregled, na katerega sem čakala več kot mesec dni in res ga zaradi prehlada ne želim prestavljati.

Na srečanje v Lj bi rada prišla, vendar imamo ravno tisti vikend krst nečakinje in še ne vem, kako bo s časom in počutjem.
Krvno skupino imam 0, rhd +.

Lep dan vem želim

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
3.10.2010 7:57:22   
sara1986
Dobro jutro dekleta!

Rada bi se malo pohvalila, pri as so brce končno že tako močne, da jih lahko začuti tudi moj dragi. In ravno včeraj zvečer se je to zgodilo user posted image  jej, smo veseli! Pa lep dan vsem skupaj user posted image  

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
3.10.2010 8:28:32   
tamy82
Jutro!

Nina33 sej nisi težila user posted image samo povedala svoje mnenje, nič narobe user posted image

samsara provaj čim več počivat, mogoče kakšne kapljice za nos ali pa inhalacije za nos in pa kakšno tableto za grlo (se mi zdi, da sem jaz imela granobil, ker so čisto naravne). Sicer pa traja nekaj časa, da se pozdraviš, žal. Držimo pesti, da bo vse ok user posted image

sara1986 čestitke za brcike! user posted image Joj, meni je ta občutek tako noro dober, da se mi kar smeje vedno ko jih začutim user posted image

Uživajte v sončni nedelji! user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
3.10.2010 9:55:30   
Anonimen
Ojla, noscečke!

Soboto smo šli pogledati EuroDog Show, pa malo sem nakupila, za mojo veliko in malo marcinico.

Spet sem zbolela, znosa mi tako teče, grlo peče in kašlam spet kot kronik :( Upam, da se bom hitro pozdravila.user posted image

No v petek sem imela pregled, upali smo, da bo tudi morfologija, vendar smo še premajhni, tako, da nismo izvedeli spola... kar nezdržim tale čakanje. user posted image Ostalo je vse super, posteljica vsredu, moj razgrajač je priden je primerno velik, srček lepo pravilno bije, tako da sem vesela, da sem saj nekaj informacij dobila. Tudi dragi ga je videl, je čisto fasciniran bil se je kar smejal in v veselju gledal v ekranček, nakoncu sta debatirala sem še on in genikologinja, tako da jaz moje strucke sploh videla nisem user posted image .

Prosila bi, da mi izpolnite seznamček, naslednji pregled imam 21. 10., spol upam, da izvemo takrat ;)

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.