|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
22.9.2010 7:44:05   
sara1986
Dobro jutro, danes sem pa jaz prva user posted image

A mi lahko poveste, ve ki ste že občutile prvo brco, ali čutite čez cel dan kako brca, ali samo enkrat na dan, kako je s tem? Ker meni se je zdelo, da me je včeraj zvečer 3 krat zapored brcnil, potem ko pa sem dala roko gor in čakala da bi še enkrat, da potrdim da je to to, pa ni nič več user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
22.9.2010 7:51:04   
Teyla
Dobro jutro čveke user posted image

sara1986  jaz čutim večkrat na dan, verjetno tudi zato, ker sedim v službi. Običajno pa neha, ko daš roko gor, (mogoče tudi zaradi tvojega pričakovanja). Danes zjutraj sem se obrnila na hrbet in me je seveda moral opomniti, da on tega položaja ne mara in me je začel tako močno in v ritmu brcati, da bi lahko taktometer po njemu naštimala. user posted image
Brez skrbi, če misliš da si čutila brco, je to ziher to. user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
22.9.2010 7:53:16   
Tisia
dobro jutro vsemuser posted image
vidim da ste včeraj kar veliko čvekale tako da komaj dohajam ker sem nova...
sara jaz brcike najbolj čutim zjutraj ko takole sedim za rač v tem položaju očitno mu ne paše prevečuser posted image
zdaj pa grem kavico pit mmmmm..

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
22.9.2010 7:59:11   
Mišyka
Dobro jutro!

Jst čutim brce zdej recimo 1 teden, ampak to pomeni, mehurčke oz. metuljčke, potem pa sem in tja (lahko samo 1x na dan al pa tud nikol) kšno brco (zelo nežno). To ponavadi čutim v službi ko sem za računalnikom, doma pa se pred večerom itak ne umirim, tko da mogoče šele zvečer (pa tudi ne vsak večer).
Te začetni premiki - brce so zlo nežne in vedno jih tudi ne čutimo, kar povzroči ponavadi nepotrebne skrbi. Jst ponavadi začutim samo eno brco (ne več zaporedoma) tko da se vedno sprašujem, če se mi je samo zdelo al je blo res.

Včerej ko sem pojedla sirov burek, je takoj začelo nekej rogovilit v trebuhu. Pol pa ne vem, al je tko dober, al obratno user posted image

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
22.9.2010 8:06:22   
sara1986
Mišyka, točno to kar si napisala, skos neke skrbi, ali je vse ok... Upam da bo kmalu ponedeljek in da mi potrdi, da je vse vredu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
22.9.2010 8:09:29   
Teyla
Ali katera ve, če na morfologiji tudi daš vodo in kri ali ne? Ker jaz sem do zdaj imela samo dva pregleda, od tega sem dala 2x vodo in 1x kri. Pa mi je ful čudno, ker ene dajete/dajejo vodo vsakič, pa pregledi so na 4-5 tednov (že od začetka), pri meni pa na 8-9 tednov. user posted image
Hvalabogu, da bodo zdaj pregledi pogostejši.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
22.9.2010 8:10:28   
vipercat
tretjedete dobrodošla user posted image

aja od mojega golaža in pireja včeraj ni bilo nič, je moj klical da pride šele zvečer, tako da sva se z malim kar pri kolegici prijavla ker je bila tudi sama s svojimi otročki. na hitro sva naredile krokete in pire... pa veliko skledo radiča s krompirjem user posted image

valek a bi bilo tako dobra in mi (korak po korak) zaupala kkako narediš filano papriko? nikoli jih nisem marala, sedaj pa mi vsaj tista fila tok paše, da bi jih kar naredila user posted image

super cukica sem zelo vesela zate in seveda za tvojega korenjaka user posted image

haha sem ravnokar malo preletela seznam. prva polovica je plava, druga pa roza... kok smo se dobro razdelile user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
22.9.2010 8:14:30   
maurica
sara, seveda je vse OK. Jaz sem tudi na začetku ful na nežno čutila najprej metuljčke, nato brcike. Malo kasneje je bilo tako, kot si ti napisala: 2, 3 nežne brcike, pol pa nič več. Včasih 1x na dan, včasih 2x. Zdej pa jih čutim že večkrat na dan in tudi bolj konkretne so (da veš da je res to to). To je pa itak zmeraj, ko daš roko gor, neha brcat user posted image . Ko moj čmrlj začne,hitro pokličem dragega naj pride potipat, pol pa neha user posted image .

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
22.9.2010 8:27:44   
Mišyka
sara če čutiš, si probaj dopovedat da je vse ok, vem pa da vedno ni lahko, sploh glede na nihanje našega razpoloženja. Držim pesti (jst moram čakat še skor 3 tedne!)

Teyla jst sem do zdaj imela samo 2 pregleda (prvega v 10. tednu - ko sem dala kri in vodo, drugega pa v 15.tednu - ko sem dala samo vodo), naslednjega (morfologijo) imam v 22. tednu (takrat se da kri in vodo). Od tega UZ samo eden! Ne vem, a se ne morjo ti ginekologi s svojimi pregledi iz UZ nekako poenotit!

DIANE jst sem redno uporabljala kremo (mazat je treba proti srcu, torej od spodaj navzgor) dokler me je bolelo, zdej pa mal pozabim user posted image  nogavice pa sem tud planirala, da jih bom mogla uporabljat, če bo bolelo, ampak zdej se je mal umirilo, tko da upam, da jih ne bo treba.
Trebuh in ostala mesta, kjer imam že strije, si redno mažem, tako da me zaenkrat trebuh še ne srbi, v bistvu se čoham takrat ko me naša bebica žgečka (ker res žgečka! user posted image )

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
22.9.2010 8:49:41   
Tretjedete
Dobro jutro user posted image !

Kako lepo, da ste me sprejele medse - šmrc, šmrcuser posted image . Sem res vesela.... HVALA vsemuser posted image .

lil, z veseljem pomagam z nasveti, če bom le znala.... Je pa res, da se je od moje prve nosečnosti marsikaj spremenilo v smislu, kaj se zdaj priporoča in kaj ne...

DIANE, po moje se koža razteza in te zato srbi. Pa drugače imaš bolj suho kožo?? Jaz trebuh mažem z oljem v spreju od Aventa; mi je res super. Fajn navlaži kožo, obenem pa se hitro vpije in se ne svetiš kot pečenka celo naslednjo uro. Sem uporabljala že v prvi nosečnosti in nimam nobene strije. Po telesu pa uporabljam od L'occitane kremo s karitejevim maslom - ko se mi da mazati, sem bolj lena za te stvariuser posted image . Za žile na nogah pa ti ne morem svetovati....

hayabusa, jaz sem že ful pozabila, kako je ko si noseč; kot da sem prvič...

d'ori, kako je bilo na pregledu? Poročaj... Otrdevanje trebuha pa je res skrajno neprijetna zadeva. Meni je v prvi nosečnosti ginekologinja ves čas pravila, da zadeva ni nevarna, dokler se ne začneš odpirati... Samo kaj, ko dejansko nikoli ne veš, kaj se tam doli dogaja....

Tamy82, tista guma za hlače je dolga nekje 10 cm, pa se razteguje se (ker je gumauser posted image ), tako da pridobiš kar lepo število centimetrov pri hlačah. Dejansko dokler svoje "normalne" hlače lahko spraviš čez rit in se torej nisi ne vem kaj razširil v bokih, je zadeva uporabna. Jaz sem zelo zadovoljna....

Šebela, me veseli, da si se odločila za nakup, z veseljem pomagam.... Verjamem, da boš zadovoljna.

Cukica, samo da je vse ouser posted image k... Ma v nosečnosti te v bistvu vedno nekaj skrbi....

Meta21, jaz sem tudi zdaj v drugi nosečnosti neprimerno bolj utrujena kot pa prvič, pa čeprav sem nosila dvojčka. Ma malo me bašejo leta po mojeuser posted image . Mi po pravici povedano zelo paše, da delam samo štiri ure, pa še to upam, da bom na koncu ostala doma. Ti kar jamraj, naj ti nikar ne bo nerodno. Kdo bo posrbel za tebe in dojenčka, če ne ti??

Sara1986, prve brce so bile pri meni 1x na dan, ponavadi zvečer, ko sem se umirila. Pa res kot da bi mogoče 3x počil mehurček in to je to. Potem pa vedno bolj pogosto in bolj intenzivno...

Teyla, jaz na vsakem pregledu dam vodo. Kri pa v vsakem trimesečju 1x.

Lep dan vsem...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
22.9.2010 9:34:43   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj,...
NAš mali že kr veselo razgraja vtrebušku in me opominja,da je tudi on prisoten,...
Teyla jaz nisem dala včeraj nič vode niti krvi,...Tko,da nevem kako majo drugje,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
22.9.2010 9:36:57   
d3lfink4
Juhu, juhu, juhu! Jst sem pa ful srečna user posted image ker sem včeri zvečer čutla brcike! Hihi ... Sej kr ne morem verjet ... Še dobr, da sm male bibe vidla zadnjič na M kok veselo brcajo in migajo, drgač bi me pa že zares panika grabla ... No, in včiri so se pa pojavle ...Pa to take kr konkretne (sej ne da bi kej zabolel al pa kej takega ...) pa to kakšnih 10 zaporednih. In prav tam k majo nogice. Mah, sej ne morem verjet, nobenih metuljčkov pa nič (razen, če sem jih spregledala user posted image ) pol pa včiri kr brcike. Sem še mojmu rekla pa je dal roko na trebuh pa je on tud ful čutu.
No, zdle zju3 so pa spet, na istem mestu. Zgleda pa tko kokr da bi nekdo narahlo trku po trebuhu, od znotraj ... user posted image

Ok, zdej pa dost evforije user posted image sam sem mogla povedat ...

Pozdravljene ta nove! Madonca se množimo, men je to ful dobr, prave carice smo februarke! user posted image user posted image

Sem vidla, da se pogovarjate neki glede žil - nam so ravno včiri v materinski šoli povedal, da res priporočajo te kompresijske nogavice, tud če še nimamo nobenih težav. To pa zato, ker se velikokrat krč.žile v 1.nosečnosti ne pojavijo ali pa čisto na koncu, se pa v večini primerov potem ponovijo v 2.nosečnosti in takrat dosti prej in dosti hujše. Pa lahko to že zdej (s preventivo) preprečimo.
Nam jih je pa sestra pokazala n so na 1.pogled take čist ok, klasične "holahopke", take tanke pa še v različnih barvah, tko da so videt super. Ker jst sem si to predstavljala res ko ene debele žabe, kot da bi človk imel povoje po nogah user posted image
Ja, sploh pa jih priporočajo tistim, ki dosti sedijo/stojijo.
Ne vem pa kako je s ceno ... ve katera?

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
22.9.2010 9:40:36   
lil_
zdej ste me pa cist prestrasle s tem otrdevanjem trebuha...se mi zdi, da se men tut to dogaja, ampak samo zvecer. pol zaenkrat ni nic narobe? grem pa dons takoj po magnezijeve sumecke.

sara1986 joj ti morm povedat, da se mi je dons sanjal o tep. sam kej vec, ti nemorm povedat, k me "ne poznas" user posted image

tretjedete no k bom kej rabila, bom vedla kje vprasat user posted image

teyla jst sm do zdej dala 1x vodo in 1x kri...to sm dala pr svoji ginekologinji. zdej pa so mi rekl, da morm v porodnisnici naslednjic tut dat vodo. to je pa to...

pr ns brcik in metuljckov se vedno ni...me je pa zvecer bolel trebuscek, sam sej pravm, da je blo najbrz otrdevanje user posted image

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
22.9.2010 9:50:20   
Teyla
d3lfink4 čestitke za brcike user posted image  user posted image  

Srečno vsem, ki imate danes pregled. Na seznamu sicer ni nobena, ampak je dosti "nedefiniranih". user posted image

Včeraj sem se pa prav namučila na telovadbi in mi je bilo prav fajn. Pa še s puncami smo se malo pogovarjale, tak da bom, ko mi zmanjka obiskov sedaj, prav gotovo kupila obiske za 2 meseca. Naprej bom pa videla, če bo šlo. Ene telovadijo tudi v 8.mesecu, pa pravijo, da ni težav.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
22.9.2010 9:52:11   
lola_J
cukica tudi tebi čestitke za opravljeno morfologijo in fantkauser posted image Sedaj pa ti v drugi polovici želim čim mirnejšo in brezkrbno nosečnostuser posted image
 teyla glede pregledov: jaz sem tudi do sedaj imela tri preglede, enega v 7 tednu, kjer sem imela ultrazvok in ginekološki pregled(vaginalni), ter v dala kri in vodo. Drugi pregled sem imela v 15 tednu, ter v 12 tednu NS (samoplačniško), ter sedaj v 20 tednu morfologijo. Imela sem tudi vaginalni pregled ter tudi vaginalni ultrazvok, da je preveril stanje materničnega vratu. Tega v prvi nosečnosti nisem imela, tako da sem bila kar malo presenečena, ker nisem bila pripravljena na ta pregled. Od 20 tedne naprej pa dam vedno malo vode, sestra preveri z nekim listkom stanje vode. Kaj točno preverja ne vem. Vrjetno pristonost kakšnih bakterij ali beljakovin.

No kot lahko opazimo, vsak G ima nek svoj način dela in pregledov, ki se razlikuje od drugih. Mislim, da če bi posumil,da tvoja nosečnost poteka bolj rizično, bi prav gotov imela prelgede bolj na pogosto. Sicer je pa res, da si bolj pomirjen, da imaš teh pregledov več, saj v prvi nosečnosti je tako. Potem v drugi že malo veš kaj in kako in se ne sekiraš za vsako krč ki te zagrabi. user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
22.9.2010 9:55:15   
tamy82
Jutro user posted image !
Jaz sem pa danes kar malo potegnila, skoraj do devetih! user posted image Ma je pa pašalo user posted image

Brcik in user posted image pri meni še kar ni ... tako da vam še ne moram povedat svoje izkušnje s tem ... upam, da bo kmalu kej user posted image

Teyla jaz sem kri in vodo dala samo prvič, potem pa ne več (toksoplazmo sem že prebolela, če ne bi verjetno dala še enkrat kri). Tako da bom videla kaj bo naslednji teden na M.

Tretjedete bom zdej naprej preverila kako mi stojijo "stare" hlače, če jih sploh dam na rit. Če bo problem samo v pasu, bom gotovo kupila tole user posted image

d3lfink4 čestitke za brcike! Verjamem, da je občutek nepozaben! user posted image Moram pa res malo pogledat kakšne noge imam, če se že kaj kažejo tele krčne žile, ker mam tole v sorodstvu (stara mama ma ful problemov, zdej pa še mama). Tako da kakšna preventiva mogoče res ne bi bila odveč.

Uživajte v sončku! Jaz moram danes malo po nakupih, ker ma moj ju3 rojstni dan. Pa moram malo nakupit, da mu bom lahko kaj spekla. user posted image Pa še kakšno darilo, čeprav nekaj sem mu že kupila user posted image

lp

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
22.9.2010 9:57:03   
d3lfink4
Aha, vodo dam pa jst vedno (sam ne v laboratoriju ampak kr pri moji gin.), kri sem dala pa zdej 2. - zarad toksoplazme, ki jo še nisem prebolela.

Lil_, ni to nič hudga, dokler ne zgleda in ne boli kot menstrualni krči. No, tko je men na M rekla gin., ker sem jo čist izprašala, je blo mene tud strah ...
Maurica, v BC v Celju so popusti??? Grem kr danes zvečer mal počekirat user posted image

Ja pa da se še mal pohvalim (vem ja, danes me je sama hvala user posted image ) - jaz sem si pa kr sama pobarvala/porisala majčke, ker so mi une iz trgovine ful predrage pa še take "umetne" so, no men je pač bolj všeč, da se vidi, da so ročno poslaikane in je supercaaa! Priporočam - je ustvarjalno, poceni pa še une majčke, ki jih imate že doma lahk ponucate. Ja, lahk tud nove, ampak jst sm se poslužla kr tistih ... Morm še počakat da se za ziher posušijo pol pa polikam pa pofotkam pa pokažem. user posted image

No, tko - zdej grem pa mal po stanovanju popucat, kosilo naredit ... pa spet v škatle pakirat stvari, ker bova čist preuredila dnevno in spalnico pa morva počas začet ... Po kosilu pa mal uživat na sončka, ker bo vikend bojda spet deževen ... user posted image Bljek.

Pobožajte svoje pikice user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
22.9.2010 9:59:09   
IsabellaLana
Punce, mene pa zanima, ali je katero že popadel strah, da morda izcedek le ni izcedek ampak odtekanje plodovnice po kapljicah?

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
22.9.2010 10:24:31   
Mišyka
Teyla tud jst sem hodila na aerobiko v prvi nosečnosti še v 8. mesecu, pa bi še naprej če me nebi takrat tko zlo prestrašili krči za katere se je izkazalo, da so izvirali iz ledvic, boleli so pa bolj kot popadki (ampak po pol ure jih ni bilo več). Po tistem me je blo strah kam tko hodit, pa z avtom se sama vozit... Tokrat tudi kmalu začnem, predvidoma čez dobra 2 tedna.

d3lfink4 čestitke za brcike. To pa mora bit že kar močno, da oba lahko čutita. Super!
Me firbec matra kako bodo te majčke izpadle - glej da poslikaš!

Jst se pa ne spomnim, da bi po prvem UZ imela v prvi nosečnosti še kakšen vaginalni UZ s čimer naj bi ti merili dolžino oz. stanje materničnega vratu. Imam pa enkrat napisano v materinski podatek glede tega. Ali lahko to izmerijo in ugotovijo tudi z običajnim UZ?

Aja, sem v materinski zasledila, da sem imela v prvi nosečnosti posteljico spredaj, ampak trebuh ni bil pretirano velik. Tako da ne vem če trditve o velikosti trebuha, ki  naj bi bila odvisna tudi od tega, držijo.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
22.9.2010 10:30:39   
Teyla
IsabellaLana, mene ni nič strah glede tega. je pojasnila babica v šoli, da plodovnica nima barve, nima vonja in je tekoča. Pri meni se ne more zgodit, da bi jo zamenjala z običajnim izcedkom, vsaj za zdaj še ne. user posted image

d3lfink4 to si barvala z barvami za tkanino? Si mi dala prav idejo, ker mam par majčk, ki so "puste" in bi si lahko kupila še kakšno, pa jih potem malo porisala. Seveda, če nabava barv ne ob preveč stala. Komaj čakam, da slikice prilepiš, da vidim majčke. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3170
22.9.2010 10:30:41   
Tisia
isabellalana -nič ne skrbi to je normalen strah ki ga imaš v nosečnosti sploh pa če si prvič noseča ,če bi plodovna voda odtekala bi vedla saj bi se slej ko prej začeli popadki user posted image  
vidim pa da imaš m. pregled na isti dan kot jaz user posted image
vse kar te muči si zapiši in vprašaj ginek. saj do pregleda običajno vse pozabimo sploh pa ko zagledamouser posted image  na ultrazvoku

Neposredna povezava do sporočila: 3171
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 10:34:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu d3lfink4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3172
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 10:36:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3173
22.9.2010 10:37:35   
Mišyka
Registrirana kje pa si kupila te "žabe"? Jst mam tud na levi nogi stanje slabše, ampak zdej je zaenkrat vse ok. Ko pa boli je pa res občutek kot da ti bo nogo raznesl, pa peče ko hudič. Upam da se tudi tebi stanje umiri če ne drugače pa s temi "žabami"

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
22.9.2010 11:41:51   
FoxyLady
 Lep pozdrav!

vsem novim lepa dobrodošlica.

ČUKICA-čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image . sm full vesela za vaju. Jz mam morfo komi 5.10. in srčno upam,da se bo pokazalo kdo tako razgraja v trebuhuuser posted image . Seveda pravijo da fantek in da bo nogometaš sam jih moja hčerka kaj hitro ustavi pa reče <kaj pa če je punčka in bo trenirala karate>user posted image .....res jih je zanimivo poslušat ko se takle "pričkajo" med seboj.

Drugače pa glede izcedka ,ki bi lahko bila plodovnica. Naj povem svojo zgodbo iz prve nosečnosti. Sm bla v bolnici en mesec prej zaradi "lažnih" popadkov. Drugače je bilo vse ok.Ampak zadnji teden se mi je zdelo da mi po malem odteka polodovnica,kar mi seveda babica v porodni ni dala prav. In ko sem to omenila še moji zdravnici, ki me je sprejela v bolnišnico me je takoj dala na uz in res ugotovila da mi odteka plodovnica ampak čist po malo. zato sm šla naslednji dan rodit. Tak da punce če imate tak občutek bolje da greste k ginekologinji in ji omenite da vas bo pregledala.Bolje da vam reče da je vse ok ali pa celo da ste malo panične kot pa da bi to pripeljalo do česa negativnega.
Sej resnično ne želim nikogar strašit sam bolje preventiva kot pa kurativa.

Ja mesec februar je res lepi mesec za rojevanje a ne user posted image .... res nas je veliko... pa prav je tako tudi sama sem rojena v tem mesecu.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.