Tretjedete
|
Dobro jutro ! Kako lepo, da ste me sprejele medse - šmrc, šmrc . Sem res vesela.... HVALA vsem . lil, z veseljem pomagam z nasveti, če bom le znala.... Je pa res, da se je od moje prve nosečnosti marsikaj spremenilo v smislu, kaj se zdaj priporoča in kaj ne... DIANE, po moje se koža razteza in te zato srbi. Pa drugače imaš bolj suho kožo?? Jaz trebuh mažem z oljem v spreju od Aventa; mi je res super. Fajn navlaži kožo, obenem pa se hitro vpije in se ne svetiš kot pečenka celo naslednjo uro. Sem uporabljala že v prvi nosečnosti in nimam nobene strije. Po telesu pa uporabljam od L'occitane kremo s karitejevim maslom - ko se mi da mazati, sem bolj lena za te stvari . Za žile na nogah pa ti ne morem svetovati.... hayabusa, jaz sem že ful pozabila, kako je ko si noseč; kot da sem prvič... d'ori, kako je bilo na pregledu? Poročaj... Otrdevanje trebuha pa je res skrajno neprijetna zadeva. Meni je v prvi nosečnosti ginekologinja ves čas pravila, da zadeva ni nevarna, dokler se ne začneš odpirati... Samo kaj, ko dejansko nikoli ne veš, kaj se tam doli dogaja.... Tamy82, tista guma za hlače je dolga nekje 10 cm, pa se razteguje se (ker je guma ), tako da pridobiš kar lepo število centimetrov pri hlačah. Dejansko dokler svoje "normalne" hlače lahko spraviš čez rit in se torej nisi ne vem kaj razširil v bokih, je zadeva uporabna. Jaz sem zelo zadovoljna.... Šebela, me veseli, da si se odločila za nakup, z veseljem pomagam.... Verjamem, da boš zadovoljna. Cukica, samo da je vse o k... Ma v nosečnosti te v bistvu vedno nekaj skrbi.... Meta21, jaz sem tudi zdaj v drugi nosečnosti neprimerno bolj utrujena kot pa prvič, pa čeprav sem nosila dvojčka. Ma malo me bašejo leta po moje . Mi po pravici povedano zelo paše, da delam samo štiri ure, pa še to upam, da bom na koncu ostala doma. Ti kar jamraj, naj ti nikar ne bo nerodno. Kdo bo posrbel za tebe in dojenčka, če ne ti?? Sara1986, prve brce so bile pri meni 1x na dan, ponavadi zvečer, ko sem se umirila. Pa res kot da bi mogoče 3x počil mehurček in to je to. Potem pa vedno bolj pogosto in bolj intenzivno... Teyla, jaz na vsakem pregledu dam vodo. Kri pa v vsakem trimesečju 1x. Lep dan vsem...
|