Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Teyla, sej bo. Samo, da bo zdravje pri hiši, ostalo se bo pa tudi poštimalo. IZVIRNO SPOROČILO: maurica teyla; poskusi, če ti bodo podaljšali. sicer imaš še dve varianti: se prijaviš na zavodu za zaposlovanje in ti pripada minimalna porodniška (je še nekaj več, kot če si študentka) ali pa če te kakšen privatnik "kao" zaposli, do porodniške mu plačaš prispevke (330 eur na mesec za minimalno plačo), potem pa v času porodniške on nima več stroškov s tabo (prevzame vse država). lahko tudi s.p. odpreš (danes to urediš v enem dnevu), 3 mesece si plačuješ prispevke, ko greš na porodniško pa prevzame vse država. če te še kaj konkretno zanima pa povej IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka Teyla tale finančna negotovost zna bit pa res stresna zadeva. Upam, da ti vseeno podaljšajo, če ne drugače zaradi materinstva, ki je za moje pojme dovolj dober razlog. IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Teyla, obkroži materinstvo, dodaj kopijo materinske knjižice, mogoče celo kakšno "potrdilo" svoje G, če se jo da kej naštimat, pa bo skor moglo it skoz. Saj boš konec semestra že mami . Pa Maurico posluš ! Hvala vsem za tolažbo. Sem oddala zadevo in obkrožila materinstvo in dodala potrdilo od G. Upam, da bo dovolj. če ne drugega, mi lahko podaljšajo vsaj za 6 mesecev, saj res rabim samo do diplome. Do takrat bi se pa tudi v službi po moje že dalo zmenit za zaposlitev. maurica, saj vem glede porodniške oz zavoda, ampak jaz bi imela status zaradi tega, da lahko še delam preko študenta, ker drugače ne vem, kaj bo. Pa še služba mi je ful fajn in je res res težko dobit službo v tej smeri, tak da sem res lahk vesela, da jo mam. Mogoče se bo dalo tudi s šefi kaj zmenit, če ne bom dobila podaljšan, ampak kot pravjo- "we'll cross that bridge when we come to it". Ko sem šla s faksa, sem se ustavla še v trgovini in potem sem šla kar peš domov (cca 3km) in mi je ful dobro delo. Sem pa še kosilo naredila, posodo pomila, zdaj pa lahko samo še dol padem. Dragija še ni in ne morem začet brez njega.
|