|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
10.9.2010 13:11:30   
Nina33
Teyla, obkroži materinstvo, dodaj kopijo materinske knjižice, mogoče celo kakšno "potrdilo" svoje G, če se jo da kej naštimat, pa bo skor moglo it skoz. Saj boš konec semestra že mami user posted image . Pa Maurico posluš user posted image !
Maurica, očitno obvladaš, pa te bom jaz neki vprašala user posted image : kolk pa dobiš porodniške, če "delodajalcu" plačaš 330€ recimo zadnje 3 mesce? A dobiš tega jurja hitro notri? Jaz še kolebam med socialno porodniško in "fehtanjem" za "službo". Kakšen s.p. mi pa niti ne diši, kaj pa vem, moram prespat idejo user posted image .
Vipercat, teli rotavirusi ipd. so pa user posted image , ja. Pa še angina, bošček user posted image . Pogumen poba, se ni dal, še shodil je zarad tega mal hitrejš user posted image . A vabilo za šolo ponekod celo kar tako pošiljajouser posted image Jaz tut ne verjamem, da bi/bova še enkrat šla, sej kej dost novga že iso pogruntal vmes, al pač? user posted image Pa pijana nevesta, joj, kaj si me spomnila user posted image . Upam, da imam vse zanjo doma, v štacuno se mi (še enkrat, sem dons že bila) ne da.
Strije - sem tut jaz prepričana, da so kremce bolj blažev žegn, škodijo pa ne user posted image . Odvisno od genov pa tko. Se pa tole arganovo olje grozno dobr sliš, strije gor al dol user posted image . Kolk se ga pa lohk čez mejo prpelje, ne da bi kolegico čudn gledal user posted image ?

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
10.9.2010 13:24:15   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

hehe, sej nevem kok je dovoljeno nosit .. Evo tole je čisto naravno. In ni čist mešano.

http://www.bbnatura.si/si/cioccolatina/650/

res je, da ne bomo krive za kaj ;) hvala za link!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
10.9.2010 13:47:31   
sara1986
Nevem, moja mt in fotr sta prnesla 500ml olja:), zavila med obleke.  user posted image  Pa še neke kremice za obraz .

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
10.9.2010 14:10:49   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Jutro punce.

Kaj pa ve uporabljate proti strijam? Jst sem mela zdej od Vishy, pa so se mi nardile po prsih vseeno. Tuhtam, da bi ga sedaj ko mi ga je zmanjkalo zamenjala. Slišala sem, da zelo hvalijo mandeljevo olje, pa tudi Evcerinovo olje proti strijam. Kaj menite?

jest sem že v prvi nosečnosti uporabljala kremo od orija (oriflame) pa jo sedaj tudi. moram priznat da skoraj do konca nikjer nisem imela strij, čisto na koncu pa se mi jij je naredilo nekaj, ki sem jih opazila šele po porodu, ker prej sploh nisem videla tistega predela trebuha user posted image . izgleda da nisem dovolj nizko mazala in so se mi naredile čisto spodaj - tokrat mažem vse user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
10.9.2010 14:29:09   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

user posted image Teyla, sej bo. Samo, da bo zdravje pri hiši, ostalo se bo pa tudi poštimalo.  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maurica
teyla; poskusi, če ti bodo podaljšali. sicer imaš še dve varianti: se prijaviš na zavodu za zaposlovanje in ti pripada minimalna porodniška (je še nekaj več, kot če si študentka) ali pa če te kakšen privatnik "kao" zaposli, do porodniške mu plačaš prispevke (330 eur na mesec za minimalno plačo), potem pa v času porodniške on nima več stroškov s tabo (prevzame vse država). lahko tudi s.p. odpreš (danes to urediš v enem dnevu), 3 mesece si plačuješ prispevke, ko greš na porodniško pa prevzame vse država. če te še kaj konkretno zanima pa povej

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Teyla tale finančna negotovost zna bit pa res stresna zadeva. Upam, da ti vseeno podaljšajo, če ne drugače zaradi materinstva, ki je za moje pojme dovolj dober razlog.

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Teyla, obkroži materinstvo, dodaj kopijo materinske knjižice, mogoče celo kakšno "potrdilo" svoje G, če se jo da kej naštimat, pa bo skor moglo it skoz. Saj boš konec semestra že mami  . Pa Maurico posluš !

Hvala vsem za tolažbo. user posted image user posted image user posted image

Sem oddala zadevo in obkrožila materinstvo in dodala potrdilo od G. Upam, da bo dovolj. če ne drugega, mi lahko podaljšajo vsaj za 6 mesecev, saj res rabim samo do diplome. Do takrat bi se pa tudi v službi po moje že dalo zmenit za zaposlitev.
maurica, saj vem glede porodniške oz zavoda, ampak jaz bi imela status zaradi tega, da lahko še delam preko študenta, ker drugače ne vem, kaj bo. Pa še služba mi je ful fajn in je res res težko dobit službo v tej smeri, tak da sem res lahk vesela, da jo mam. Mogoče se bo dalo tudi s šefi kaj zmenit, če ne bom dobila podaljšan, ampak kot pravjo- "we'll cross that bridge when we come to it".

Ko sem šla s faksa, sem se ustavla še v trgovini in potem sem šla kar peš domov (cca 3km) in mi je ful dobro delo. Sem pa še kosilo naredila, posodo pomila, zdaj pa lahko samo še dol padem. Dragija še ni in ne morem začet brez njega. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
10.9.2010 15:25:54   
cukica
Teyla sej bo boš vidla in držimo pesti,da ti podaljšajo status,...user posted image
Midva sva šla danes mal za posteljice gledat in sva se odločila,da kupiva od lip poljčane posteljo Eva,...Tko,da jo greva drug mesec naročit,pa mal sva vozičke gledala,pa zapravla sem za nečakinjo,ki ma danes 2 leti.Sva ji kupila hlačke roza mal bl tople pa iz flisa oblekico z kapuco tko,da bo fensi,...Sem pa če se nemotim danes čutila tistoi pravo malo brco,ampak bom kr še mal počakala,tko vem,da je vse v redu in,da miga,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
10.9.2010 17:35:49   
Patrisha
ola srecke user posted image !
ekola, danes pa se tudi jaz sladkam user posted image , ceprav mi nekak nic ne pase, kar je superca ... no z mami peceva sadni kruh, brez cokolade in samo z rzeno mokco in iz domacega susenega sadja, ki ni sladkano, direkt za mene.

Glede postlce.. ojej, mi2 sva si ze vse nagledala ko sem bla v 2 mesecu user posted image ! totalna norca! user posted image user posted image ... tako, da nimam pojma kaksna bo, bo pa definitivno 60 x120 in bo imela previjalno plosco preko, ker nimam prostora za tako veliko komodo.

glede vozicka, sem gledala Römer Britax B-smart v BC ce ima mogoce katera kaksne izkusnje so zelo zazeljene user posted image ... hvala v naprej. Sem pa nekje na enem forumu zasledila komentarje za tele poceni vozicke ala jaguar car itd, da so "slabi" zdaj iskusen nimam je pa cena definitivno privlacna... tako, da ce ima katera kak dober nasvet glede te opreme pa se kr priporocam... definitivno pa bo treba cez kaki mesec zacet, ce ne bo prevelik financni sok pa prevec letanja na kupu... malo po malo user posted image .

Aja moje hlace user posted image user posted image nasla sem ene stare v omari zakopane 3 x ozane juhej in ko so odparane sem pomoje lahko tudi 15 mesec noseca user posted image . Prav vesela sem, za druge pa sem rekla da bom si dala vsitke noter in zadeva resena user posted image .

Glede FB kaj me bo kdo potrdil al ne user posted image , da zacnemo se malo tam cvekat user posted image

Uzivajte, ker tale lep soncek pri nas prav pase juhuuh, se malo pa na sprehod!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
10.9.2010 17:37:16   
Patrisha
ma sem se razpisala user posted image Teyla bos vidla da ti bo uspelo user posted image navijam za tebe!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
10.9.2010 18:10:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

našla! pa tista ki ima možnost urejanja naj da not neko slikico če je možno! ;)

punce ki ste iz LJ ali blizu, od danes do 12 je otroški bazar na gosp. raztavišču - brez vstopnine, če se kateri gre na sprehod in malo oči napast! http://www.otroskibazar.si/domov/

Sem že dodala slikco!

Tudi vse sem že potrdila :) Sem bila pri G voda je ok, tako da ni uroinfekt. Sem tako vesela! Za ščitnico pa še čakamo izvide. Sicer je rekla, da tudi, če je težava z njo, da se nimam kaj bati, da pač dobim zdravila in bo ok, ker iz hujšega sem ven. Je pa povezovala s tem, ker sem zelo težko zanosila in ker imam en DHT hormon prenizek, zato se boji predčasnega poroda ali ss (sicer so zelo redki, ko gre 3 mesece skos).

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
10.9.2010 18:17:42   
Anonimen
Jaz sem šla malo pofirbcat na bazar, je blo prov lepo.

Skupina je trenutno skrivna, se prav moram vsako potrdit!

Sej v grupi sem že napisala, kaj želito kok odprto, kok javno vse. Vsaka bo lahko vse gor dajala: slikce, filmčke,.....
Tudi slikco, sem že predlagano dodala user posted image

Tako, da lahko tukaj al pa tam daste ideje, kaj bi rade imele in kako

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
10.9.2010 18:21:25   
Anonimen
Punce kaj pa tista varanta, ko so se včasih zaposlovale kot gospodinje pri partnerju?
Baje nerabiš s.p. ne nič. Sicer bom jaz malo povprašala kolegico, ki je to naredila, samo če jo bom kaj videla in Teyla ti poročam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2636
10.9.2010 19:31:15   
sara1986
Patrisha, vidim da imave skupno prijateljico, mojo sodelavko Petro Malajner user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
10.9.2010 19:45:36   
tamy82
Ojla punce! user posted image
Da se še jaz malo javim danes user posted image Sva bla z mojim na MOS-u v Celju, ker je ravno tata zrihtal zastonj karte, ma nisva nič kaj zelo zanimivega vidla. user posted image Sem pa kar utrujena od celega dne...

Glede posteljice: se ne rabim sekirat, ker mi jo bo posodla moja teta. user posted image Sam itak sva oba za to, da bo vsaj prvo leto najin user posted image spančkal pri naju v ta veliki postelji.

FB: kako lepo, da bomo lahko še tam klepetale in se še drugače spoznale user posted image

A katera razmišlja/ ma izkušnje s slingi? Kateri so fajn, praktični, koliko so uporabni? Ker se kar zanimam za to in se mi vsaj ko je user posted image še majhen zdi super ideja. Bova pa vseeno kupla tudi voziček, sicer še ne veva katerega, ker nisva še nič gledala (no, samo na netu).

Teyla upam, da ti rata tole s stutusom. Če ne pa kakšno zdravniško potrdilo, da ti podaljšajo status vsaj za pol leta. Ker kolikor vem ti sicer pripada dodatno leto študija zaradi otroka, ampak šele ko se ta rodi in ne vem če lahko to že prej uveljaviš.
Pa tudi ta varijanta glede "navideznega zaposlovanja" ne vem če se splača, ker sem se tudi sama zanimala za to. Pa sem potem ugotovila, da bi morala kar dosti prispevkov plačevat, da bi potem dobila kej več porodniške. Ker če si zaposlen manj kot eno leto (ne več samo 3 mesece!!!), nisi upravičen do polne porodniške, ampak le delne (glede na čas zaposlitve). No, ne vem prav točno, ampak to se je fajn pozanimat pri kakšnem, ki res spremlja te zadeve, ker se res hitro spreminjajo. user posted image

No, dovolj za zdej user posted image

Uživajte! user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
10.9.2010 20:59:54   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Da se še jaz malo javim danes user posted image Sva bla z mojim na MOS-u v Celju, ker je ravno tata zrihtal zastonj karte, ma nisva nič kaj zelo zanimivega vidla. user posted image Sem pa kar utrujena od celega dne...

Kako "vzpodbudno" mi gremo ju3 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
A katera razmišlja/ ma izkušnje s slingi? Kateri so fajn, praktični, koliko so uporabni?

Jaz mam sleepy wrap http://www.sleepywrap.com/ , sem lani oktobra rodila in hodila peš na sistematske in čisto vsakič je deževalo al pa bilo nekaj extra sem jo v "žakl" naložila pa sva šle. Je pa res da sva to uporabljali samo čez zimo ker ji potem ni več ustrezalo poleti pa je za tega malo pretoplo;)
so mi pa full pri srcu slingi, ampak me gane cena. Obstaja pa na FB http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=4147229&id=182744192219&ref=fbx_album ena ki jih dela po polovični ceni

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
10.9.2010 21:16:15   
tamy82
hayabusa midva sva šla na sejem sam tko malo pogledat, ker sva ravno dobila priložnost. Tako da če veš kaj greš gledat, kaj te zanima, boš gotovo našla kaj uporabnega. Predvsem je dosti razstavljalcev s področja sončne in druge alternativne energije, pa okna/vrata, kovinski deli ipd. No, sej boste videli user posted image

Za tale sling pa razmišljam, da bi mami malo zaposlila, ker že rada šiva user posted image Ker se mi zdi, da ni ravno neka umetnost. Mi je pa všeč tale sling z obroči.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
10.9.2010 21:36:20   
Anonimen
A ima katera izkušnjo s pestunja? Mene ta veliko bolj mika. Ker se mi zdi, da bom s trakom štorasta.

user posted image

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
10.9.2010 21:58:13   
Teyla
Cukica, Patrisha, tamy82, Pilotigrl hvala še enkrat. Pilotgirl prvič slišim za kaj takega, pvoej, če kaj izveš. Sicer me pa še niso zavrnili.
tamy82  meni je koelgica (pravnica) rekla, da ti pripada porodniška čim si bila zaposlena vsaj 2 meseca (za manj nisem 100%), za mesece ko ne delaš pa ti pripada 55% minimalne plače. S plačili prispevkov in tega pa ne vem, če se splača kaj več kot par mesecev, ker potem že več plačaš kot pa nazaj dobiš. Al jaz narobe računam?user posted image

Danes sem si pa privoščila panacotto z jagodo, pa sladoled, pa še musaka je bila za kosilo. V glavnem kake pol kile sem ziher težja. Pa sem si rekla, da se ne bom sekirala, razen če bo G že kaj omenila (se zna kmalu zgodit, G in sestre so same suhice).user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
10.9.2010 22:43:03   
tamy82
Ah, Teyla mogoče vsak po svoje pove. Ker pred petimi leti, ko je bila noseča svakinja od mojega moža, so jo tako zaposlili 3 mesece prej v tej družinski firmi in je potem dobivala od tega porodniško. Ampak zdej naj bi se podaljšalo to obdobje za prejem porodniške iz 3 mesecev na 12. Sej dobiš porodniško tudi če si manj časa zaposlen, vendar le del (npr. za 6 mesecev pol, za 7 mesecev 7/12 in tako dalje). Ne vem, jst sem tako razumela.
Midva sva potem še eno drugo varjanto hotla provat, in sicer da moj odpre popoldanski s.p. in da v svoji redni službi vzame porodniško ter ta čas dela preko popoldanskega s.p.-ja. Ker nekje pravijo, da lahko delaš nekaj ur na mesec preko tega tudi če si na porodniški, drugje pa, da ne. In sva potem vprašala na CSD in obrtno zbornico, pa so rekli, da ne sme delat v tem času potem preko s.p. Tako da je tudi to padlo v vodo user posted image
Zdej bom pač jst na porodniški (itak študentka), bo pa moj proval še kej dodatno zaslužit, ker ma tako fajn službo, da je praktično od 4 dni 3 skoraj cele doma.
Ah, bomo že user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
10.9.2010 23:19:14   
Anonimen
Jaz sem tudi slisala da moras biti zaposlen vsaj 2 ali 3 mesece, da ti pokrije to kar si plsceval. To bi najbolje vedeli na zzzsju. Samo vem, da v lj na salterju so prav neprijazni, ko sem jaz nekaj za delovno dobo sprasevala. So me posiljale iz enega na drug salter. tako da se ne pustit odgnat :)

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
10.9.2010 23:25:13   
Anonimen
Tamy ja moj ma tudi dopoldansko pa je tud zvedu to kar si ze napisala. Vem pa da bo.od sosolke fant na crno fusal pa na porodniski istocasno. Spet odvisno od podjetja.

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
11.9.2010 0:06:52   
Nina33
Sling sm jaz imela najprej sposojen, z eno tako peno na robu not všito, mi je bil štorast, mali pa se je not drl kot bi ga s kože dajal user posted image Pa tut grozno čudn mi je zgledal. Poj, ko je bil že blizu enega leta in ko kenguru ni več prišel v upoštev ( čeprav naj bi bil do 15 kg, sam jaz take teže - še manj, okoli 9, 10 kil je imel takrat -  spredi ne morem nosit) sem si kupila enga, ki mu je res bil všeč (za nosit user posted image na glih za gledat), s tele strani, tacgale (podložen je del, ki pride mami čez ramo, da ne žuli):
http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=305&detailID=708&ime=Maya_Wrap_rahlo_oblazinjen_sling
In srčno upam, da bo dete to pot že v najranejši mladosti zadovoljno z njim.
Pa še en link s filmčki o nošenju slingov:
http://www.bundlesofluv.ca/instructions.html
Men so zelo všeč, čeprav te kje gledajo kt Cgana user posted image Oziroma Cganko user posted image Pa še bol temna sem, mali pa ves blond, kt de ni moj user posted image
Na FB se verjetno ne rabim predstavt, naša Cilka (mačka) lepo to delo opravi, ne?

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
11.9.2010 8:50:19   
cukica
Najprej dobro jutro vsem skupaj,sem bila že pridna in sem šla na en kratek sprehod je prav pašal mal osvežitve,....
Tukaj sem vam pripravila en mali obrok za zajtrk,...mmmmm
user posted image

Danes grem popoldan na rojstni dan od nečakinje,komaj čakam,da bom mal v družbi z tamalmi,....
Lep dan pa naj bo vsaj danes sončen,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
11.9.2010 9:22:07   
HoneybeeMaja
Dobro jutro punce!
 Nina33 vaša Cilka je ful lepa mucica,najbolj mi je seveda ime posrečeno. user posted image

cukica hvala za zdrav virtualni zajtrk.

Meni pa danes prideta dva dečka iz Ikeje končno montirat novo kuhinjo user posted image ,dva tedna sva se kot brezdomca prehranjevala zunaj tako,komaj komaj čakam pravo domačo juhico.

Še to,ker se mi je zdelo da me večina spodnjih hlač tišči,sem si kupil nosečniške,z visokim pasom,zaenkrat so mi še malo velike,oziroma imam še veliko prostora za trebušček (pri user posted image user posted image ,mi bo to prišlo še kako pravuser posted image ) so pa taaaakoooo udobne, v primerjavi z bivšimi,da me niti ne moti tako zelo kako so...hmmm....so malo ponesrečene res.user posted image Me ke pa nasmejal odziv mojega...user posted image bil je precej v šoku in zgrožen (moški pač),na koncu je povzel,da bolj nesexy perila res niso mogli nardit user posted image .Se bo že sprijaznil... V naslednjih mesecih jih bo še velikokrat videl!user posted image

Nič... uživajte vikend,veliko počitka in razvajanja!

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
11.9.2010 9:35:57   
tamy82
Jutro user posted image !
Nina33 tale sling na tvojem linku se tudi meni najbolj dopade user posted image Bomo najprej z mamo provale ga doma naredit, če pa ne rata, ga pa še zmeraj lahko kupim. Sicer so kar dragi user posted image Ma ja če bi vedel, da bo user posted image ok in da mu bo všeč v njem ni panike, ampak da ga kupiš in potem ni ok..

cukica hvala za zajtrk! Res dobro zgleda user posted image

HoneybeeMaja super za novo kuhinjo! user posted image Zdej boš lahko s še večjim veseljem kuhala in pospravljala po njej user posted image
Glede spodnjic pa sicer najbrž res niso najbolj sexy, ampak bo user posted image pač moram malo potrpeti user posted image

Pa kar dosti se nas je že nabralo v FB skupini! user posted image pridne!

uživajte!

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
11.9.2010 9:58:56   
Teyla
Dobro jutro vsem user posted image

cukica hvala za zajtrk, izgleda zelo okusno.

HoneybeeMaja super za kuhinjo. Kdaj se lahko najavimo za domačo juhico? user posted image

Danes je pa res lep dan - škoda, ker sem spet v sužbi. Ampak mogoče bom šla kej prej domov, pa bova šla z user posted image na kakšen sprehod ali pa na ogled otroških zadev (sva že včeraj hotla it). V glavnem čudovit vikend je pred nami, izkoristite ga, po moje je eden izmed zadnjih lepših in še ne mrzlih. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.