Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:41:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj jaz sem tudi skakala ko zmešana.Pa še na glavo mi je priletela.Igit!!!! jaz imam pred kobilico nenormaln strah...se je bolj bojim kot nevemkaj .....verjetno se mi zmeša,da prileti notri.. ..pa bi bila drugi tantadruj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:42:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj jaz sem tudi skakala ko zmešana.Pa še na glavo mi je priletela.Igit!!!! jaz imam pred kobilico nenormaln strah...se je bolj bojim kot nevemkaj .....verjetno se mi zmeša,da prileti notri.. ..pa bi bila drugi tantadruj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:42:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bi se te bala domačih živali. Pri nas so vsi dobrodošli razen komarjev. ma komarji me ne motijo,muho ubijem brez problema...ostalih me je strah
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:44:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moj dragi pa je okoli bajte na vseh okni sam naredil komarnike malo se hvalim Kaj se ukvarja s tem?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:44:44
|
|
|
|
arabela*
|
trola spet visim tu...učbenik pa me nemilo gleda...ste bolj zanimive kot Kette,Kosmač, Župančič..pa vsa ostala elita,ki zravn spada
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:44:58
|
|
|
|
katy83
|
mene pa komarji motijo samo zato, ker ko zaspim se mi ravno pri uhi nekaj dere. Pa naj gre k nogam, pa me tam piči. če že mora.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:45:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moj dragi pa je okoli bajte na vseh okni sam naredil komarnike malo se hvalim priden
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:45:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj jaz sem tudi skakala ko zmešana.Pa še na glavo mi je priletela.Igit!!!! jaz imam pred kobilico nenormaln strah...se je bolj bojim kot nevemkaj .....verjetno se mi zmeša,da prileti notri.. ..pa bi bila drugi tantadruj Jaz tudi.Te veš,kak je blo meni to ugabno nabirat,da sem pajka futrala.Bljak!!!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:46:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moj dragi pa je okoli bajte na vseh okni sam naredil komarnike malo se hvalim Kaj se ukvarja s tem? ma ne, moj dela v gostinstvu, ampak zna vse sam. Celo bajto si je sam postavo, pa noter vse sam naredo Priden je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:46:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj jaz sem tudi skakala ko zmešana.Pa še na glavo mi je priletela.Igit!!!! jaz imam pred kobilico nenormaln strah...se je bolj bojim kot nevemkaj .....verjetno se mi zmeša,da prileti notri.. ..pa bi bila drugi tantadruj Jaz tudi.Te veš,kak je blo meni to ugabno nabirat,da sem pajka futrala.Bljak!!! ma daj...jaz pomislit ne morem nato...en kolega je imel doma leguana in so imeli v kuhni v elementu te male kobilice...niti na obisk nisem šla tja,ko sem zvedla to
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:46:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya trola spet visim tu...učbenik pa me nemilo gleda...ste bolj zanimive kot Kette,Kosmač, Župančič..pa vsa ostala elita,ki zravn spada Jaz pa sem jih ful rada mela,sploh Prešerna,pa Jurčiča!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:46:44
|
|
|
|
arabela*
|
BDW...matcar...kak pajek
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:47:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya trola spet visim tu...učbenik pa me nemilo gleda...ste bolj zanimive kot Kette,Kosmač, Župančič..pa vsa ostala elita,ki zravn spada kaj maš ti to neke izpite? še v šolo hodiš? al že spet? al kak je to? pojma nima, pa sem radovedna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:47:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mene pa komarji motijo samo zato, ker ko zaspim se mi ravno pri uhi nekaj dere. Pa naj gre k nogam, pa me tam piči. če že mora.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:47:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moj dragi pa je okoli bajte na vseh okni sam naredil komarnike malo se hvalim Kaj se ukvarja s tem? ma ne, moj dela v gostinstvu, ampak zna vse sam. Celo bajto si je sam postavo, pa noter vse sam naredo Priden je. No,lepo to.Sta z mojim približno ista.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:48:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Celo bajto si je sam postavo, pa noter vse sam naredo Priden je. a še delajo take?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:48:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya BDW...matcar...kak pajek Tarantela!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:48:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya trola spet visim tu...učbenik pa me nemilo gleda...ste bolj zanimive kot Kette,Kosmač, Župančič..pa vsa ostala elita,ki zravn spada Jaz pa sem jih ful rada mela,sploh Prešerna,pa Jurčiča! ...ma če jih je tolk da pamet zgubiš
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:48:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bi se te bala domačih živali. Pri nas so vsi dobrodošli razen komarjev. ma komarji me ne motijo,muho ubijem brez problema...ostalih me je strah Ja no vsak ima svoje fobije. Me ni nič strah, če pa mi že ni za prijemat je pa vedno kaki papir pri roki.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:49:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya trola spet visim tu...učbenik pa me nemilo gleda...ste bolj zanimive kot Kette,Kosmač, Župančič..pa vsa ostala elita,ki zravn spada Jaz pa sem jih ful rada mela,sploh Prešerna,pa Jurčiča! ...ma če jih je tolk da pamet zgubiš To pa ti dam prav!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:49:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem jih ful rada mela,sploh Prešerna,pa Jurčiča! v to sploh ne dvomim.....vince,pa to
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:50:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj bi se te bala domačih živali. Pri nas so vsi dobrodošli razen komarjev. ma komarji me ne motijo,muho ubijem brez problema...ostalih me je strah Ja no vsak ima svoje fobije. Me ni nič strah, če pa mi že ni za prijemat je pa vedno kaki papir pri roki.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:50:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Celo bajto si je sam postavo, pa noter vse sam naredo Priden je. a še delajo take? ne bi vedla. ima kar malo višji emšo , no ne tak fejst, moja generacija fantov dvomim da bi to znala. Ampak tu pa tam se verjetno še najde kateri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:50:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem jih ful rada mela,sploh Prešerna,pa Jurčiča! v to sploh ne dvomim.....vince,pa to Itak! Moj pivski bratec!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:50:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya trola spet visim tu...učbenik pa me nemilo gleda...ste bolj zanimive kot Kette,Kosmač, Župančič..pa vsa ostala elita,ki zravn spada kaj maš ti to neke izpite? še v šolo hodiš? al že spet? al kak je to? pojma nima, pa sem radovedna kka te ne veš,kaj nam nisi sledila Na stare leta sem šolarka,ja......delam peto stopnjo....(maturo delam...ustne še imam)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.