![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:30:45
|
|
|
|
katy83
|
Saraya in Ly, koliko pa imata vi2 stare otroke?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:31:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sem pa vas dokaj redno brala. ne vem za kaj se nisem že prej pridružla. Bi zdaj imela že 5 zvezdic. a ti si ena izmed "tistih"
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:31:29
|
|
|
|
elevitka
|
moj ima tako težavno kožo da se mu samo neki izpuščaji in fleki rdeči ven spuščajo po vseh kremah in milih, sploh zdaj ko se še poti...... bom zdaj poskusila eucerin 12% omega mažo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:31:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sem vas htela vprašat v kaj imate ve male oblečene ko jih date ajat zdaj v tej hici ? jaz sem ga oblekla v bodi z kratkimi rokavi in noče bit niti z plenico pokrit, okno imam kipjeno in v sobi 25 stopinj. jaz odprem okno na kip, mali je pa v takih full tankih hlačkah s stopalci, ki imajo kao naramnice. Saj ne vem kaj je to? Žabice? Tak da rokice ima gole, pa še to včasih švica. Pokrit pa je s poletno odejico, ampak tak zbrca to dol. ne vem..jaz po sebi vedno nekak gledam..jaz imam vedno i poleti i pozimi odejo,mi paše,ker ne morem odkrita spat pa kje ste to besedo kip našle? prvič slišim
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:31:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sem pa vas dokaj redno brala. ne vem za kaj se nisem že prej pridružla. Bi zdaj imela že 5 zvezdic. a ti si ena izmed "tistih" ja, ja jaz sem ena "tistih".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:32:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya in Ly, koliko pa imata vi2 stare otroke? Moj bo 19-ga 14 mescev.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:32:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya in Ly, koliko pa imata vi2 stare otroke? M bo konec avgusta 2 let, A pa je bila maja 5 let
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:33:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sem pa vas dokaj redno brala. ne vem za kaj se nisem že prej pridružla. Bi zdaj imela že 5 zvezdic. a ti si ena izmed "tistih" ja, ja jaz sem ena "tistih".
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:33:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sem vas htela vprašat v kaj imate ve male oblečene ko jih date ajat zdaj v tej hici ? jaz sem ga oblekla v bodi z kratkimi rokavi in noče bit niti z plenico pokrit, okno imam kipjeno in v sobi 25 stopinj. jaz odprem okno na kip, mali je pa v takih full tankih hlačkah s stopalci, ki imajo kao naramnice. Saj ne vem kaj je to? Žabice? Tak da rokice ima gole, pa še to včasih švica. Pokrit pa je s poletno odejico, ampak tak zbrca to dol. ne vem..jaz po sebi vedno nekak gledam..jaz imam vedno i poleti i pozimi odejo,mi paše,ker ne morem odkrita spat pa kje ste to besedo kip našle? prvič slišim jaz isto moram bit vedno pokrita. Mi je ravno mama včeraj razlagala kak sem bla jaz hecen otrok, da sem se še na plaži pokrivala z brisačo, ker me je zeblo. beseda KIP - hm, veš da ne vem od kod. Jo pa uporabljam že odkar pomnim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:34:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 balkonske vrata a vas ni strah,da se kaj uturi not? jaz sem si včasih upala.....pa se je vedno kak nočni bauc našel in nam družbo delal.. .....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:34:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sem vas htela vprašat v kaj imate ve male oblečene ko jih date ajat zdaj v tej hici ? jaz sem ga oblekla v bodi z kratkimi rokavi in noče bit niti z plenico pokrit, okno imam kipjeno in v sobi 25 stopinj. jaz odprem okno na kip, mali je pa v takih full tankih hlačkah s stopalci, ki imajo kao naramnice. Saj ne vem kaj je to? Žabice? Tak da rokice ima gole, pa še to včasih švica. Pokrit pa je s poletno odejico, ampak tak zbrca to dol. ne vem..jaz po sebi vedno nekak gledam..jaz imam vedno i poleti i pozimi odejo,mi paše,ker ne morem odkrita spat pa kje ste to besedo kip našle? prvič slišim Ja,reče se tak.No jaz drugače pravim oberliht.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:35:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sem pa vas dokaj redno brala. ne vem za kaj se nisem že prej pridružla. Bi zdaj imela že 5 zvezdic. a ti si ena izmed "tistih" ja, ja jaz sem ena "tistih". smo pa te veseli
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:35:45
|
|
|
|
katy83
|
no, fajn, same izkušene mamice, potem pa res imam možnost, da splavam. Saj mi kar gre no. Ampak včasih pa rabim kakšen nasvet, al pa ziher bom rabla kako tolažbo, ko me bo kdo razp .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:36:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 balkonske vrata a vas ni strah,da se kaj uturi not? jaz sem si včasih upala.....pa se je vedno kak nočni bauc našel in nam družbo delal.. ..... Pri nas ni te bojazni. Se mi je pa zgodilo,ko sma bla še pri mojem v bloku,da nama je tista tavelika kobilica priletela noetr,v četrti štok.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:36:42
|
|
|
|
elevitka
|
mi mamo tud balkon skoz odprt (zarad mačke) sam vrata od spalnice dol zaprta (spet zarad mačke) nič ne pride not... sam luči ne prižigamo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:37:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sem vas htela vprašat v kaj imate ve male oblečene ko jih date ajat zdaj v tej hici ? jaz sem ga oblekla v bodi z kratkimi rokavi in noče bit niti z plenico pokrit, okno imam kipjeno in v sobi 25 stopinj. jaz odprem okno na kip, mali je pa v takih full tankih hlačkah s stopalci, ki imajo kao naramnice. Saj ne vem kaj je to? Žabice? Tak da rokice ima gole, pa še to včasih švica. Pokrit pa je s poletno odejico, ampak tak zbrca to dol. ne vem..jaz po sebi vedno nekak gledam..jaz imam vedno i poleti i pozimi odejo,mi paše,ker ne morem odkrita spat pa kje ste to besedo kip našle? prvič slišim Ja,reče se tak.No jaz drugače pravim oberliht. ja ja...eto ga..oberliht jaz rečem ja
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:37:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sem pa vas dokaj redno brala. ne vem za kaj se nisem že prej pridružla. Bi zdaj imela že 5 zvezdic. a ti si ena izmed "tistih" ja, ja jaz sem ena "tistih". smo pa te veseli ooooooooo, kak lepo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:37:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, fajn, same izkušene mamice, potem pa res imam možnost, da splavam. Saj mi kar gre no. Ampak včasih pa rabim kakšen nasvet, al pa ziher bom rabla kako tolažbo, ko me bo kdo razp . Saj me se še vedno sprašujemo za nasvete,če katero kaj mantra,tudi glede otrok.Tak,da ti kr vprašaj,kar te bo težilo.Če bomo le mogle,ti bomo z veseljem pomagale.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:38:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 balkonske vrata a vas ni strah,da se kaj uturi not? jaz sem si včasih upala.....pa se je vedno kak nočni bauc našel in nam družbo delal.. ..... Pri nas ni te bojazni. Se mi je pa zgodilo,ko sma bla še pri mojem v bloku,da nama je tista tavelika kobilica priletela noetr,v četrti štok. mene verjetno na psihiatrijo odpeljejo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:38:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mi mamo tud balkon skoz odprt (zarad mačke) sam vrata od spalnice dol zaprta (spet zarad mačke) nič ne pride not... sam luči ne prižigamo Jaz je tudi ne,že zaradi komarjev.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:39:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 balkonske vrata a vas ni strah,da se kaj uturi not? jaz sem si včasih upala.....pa se je vedno kak nočni bauc našel in nam družbo delal.. ..... Pri nas ni te bojazni. Se mi je pa zgodilo,ko sma bla še pri mojem v bloku,da nama je tista tavelika kobilica priletela noetr,v četrti štok. mene verjetno na psihiatrijo odpeljejo Saj jaz sem tudi skakala ko zmešana.Pa še na glavo mi je priletela.Igit!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:39:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 balkonske vrata a vas ni strah,da se kaj uturi not? jaz sem si včasih upala.....pa se je vedno kak nočni bauc našel in nam družbo delal.. ..... Kaj bi se te bala domačih živali. Pri nas so vsi dobrodošli razen komarjev.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:40:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sem pa vas dokaj redno brala. ne vem za kaj se nisem že prej pridružla. Bi zdaj imela že 5 zvezdic. a ti si ena izmed "tistih" ja, ja jaz sem ena "tistih". smo pa te veseli Velik podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:40:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja ja...eto ga..oberliht jaz rečem ja Jaz pa ali oberliht ali pa kip. Edino tukaj jih ne morem kipnit.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 11.6.2010 22:41:08
|
|
|
|
katy83
|
moj dragi pa je okoli bajte na vseh okni sam naredil komarnike malo se hvalim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.