|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
7.6.2010 23:00:44   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Torej zgolj zaradi težav pri govoru? A ta "test zrelosti" je delal? Ma jaz (če bi šlo za mojega otroka) in bi bila v dvomih bi se verjetno odločila za odložitev šolanja. To mu ne bo škodilo, s prehitrim všolanjem pa lahko narediš precej škode. Ti pa seveda otroka najbolje poznaš in najbolj veš, kaj bo zanj najboljša rešitev.user posted image

Nobenih testov še ni imel.Vsepovsod je bilo vse vredu razen govora.
Sem danes "pogruntala",da če ne bi dobil napotnice za logopeda,bi šel čisto normalno v šolo.Glih tega,da bi pa potem vseeno imel preveč problemov v šoli,se pa najbolj bojim.Samo kaj,ko nisem strokovnjak.Meni se zdi običajni petletnik,ga ne dojemam kot nekega problematičnega.

Ma ne, saj ga noben (vsaj od strokovnjakov) ne jemlje kot problematičnega. Ima pač določeno "oviro" več kot drugi in jo mora premagat in zato rabi nekaj pomoči. Vsekakor pa ni problematičen. Kaj pa na šoli pravijo? Kaj svetijejo? So vas napotili na Svetovalni center? Če niso lahko tudi sama pokličeš in ga naročiš. Tam boš dobila več napotkov. In če se boste odločili za všolanje daj čimprej zahtevo za začetek postopka usmerjanja, da bo tudi v šoli dobil nekaj ur strokovne pomoči tedensko.

Na šoli niso tako skeptični kot jazuser posted image
Za postopek usmerjanja pa rabijo poročila logopeda,psihologa in zdravnika.Psihologa imamo komaj avgustauser posted image ,do takrat pa smo se skupaj odločili,da pustimo času čas.Vpisan je,potem pa bomo videli.Se pa šole ful veseli,tak da bi blo še slabše,če bi res ostal v vrtcu.

Ah mi (na obeh šolah, kjer sem prej delala) smo vlagali že za otroke brez vseh izvidov in zdravniških poročil. Obvezna je samo zahteva starša (oz. predlog šole, če starši nočejo vložiti) in poročilo šole oz. vrtca o otroku. Sicer pa imate psihologa avgusta, torej lahko še vedno ukrepate takoj v začetku šolskega leta. Saj bo vse ok, boš videla. Otroci, ki imajo doma podporo, pri katerih starši sodelujejo s šolo in so odprti za različne možnosti pomoči praviloma lepo napredujejo. In če gre za lažjo motnjo je velika verjetnost, da v nekaj letih izzveni. V nasprotnem primeru pa tudi ne bo konec sveta. Važno da otrok napreduje po svojih zmožnostih in da ima priložnost kar se da najbolje razviti svoje potenciale.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 851
7.6.2010 23:01:09   
LILA100
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: LILA100

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Babe jaz vas danes več ne dohajam, pa zeham tak da bom vsaki čas pojedla monitor. Zato se jaz za danes poslavljam in se grem rajši mojemu dragemu stisnit.

Nočko in se tipkamo jutri.
Nočko,Ly.Saj jaz pa bom naslednja najbrž.user posted image Pa naspi se!

kaj si utrujena od vožnje ali od iskanja tabel?user posted image user posted image user posted image
Ma,od vsega mislim,da.Me kr glava malo boli.user posted image user posted image user posted image

Ja saj sem jaz tudi full utrujena! Je to hujše kot pa fizično delo!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 852
7.6.2010 23:03:04   
katy83
tak jaz grem tudi v posteljo.
Grem še malo dragega pocartat, potem pa se bo itak tamali zbudil.

lahko noč

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 853
7.6.2010 23:03:36   
LILA100
Babike držite pesti, da se Nik zbudi v suhi postelji, danes namreč prvič spi ponoči brez pleničke!!!!

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 854
7.6.2010 23:04:01   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Babe jaz vas danes več ne dohajam, pa zeham tak da bom vsaki čas pojedla monitor. Zato se jaz za danes poslavljam in se grem rajši mojemu dragemu stisnit.

Nočko in se tipkamo jutri.
Nočko,Ly.Saj jaz pa bom naslednja najbrž.user posted image Pa naspi se!

kaj si utrujena od vožnje ali od iskanja tabel?user posted image user posted image user posted image
Ma,od vsega mislim,da.Me kr glava malo boli.user posted image user posted image user posted image

Ja saj sem jaz tudi full utrujena! Je to hujše kot pa fizično delo!
Ja,to se pa strinjam s tabo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 855
7.6.2010 23:04:10   
LILA100
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

lahko noč

nočko

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 856
7.6.2010 23:04:11   
marta82
Punce lahko noč.

BE NICE!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 857
7.6.2010 23:04:27   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

lahko noč
Nočko,Katy!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 858
7.6.2010 23:04:45   
LILA100

Punce lahko noč.

Lahko noč tudi tebi

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 859
7.6.2010 23:05:33   
matcar

Babike držite pesti, da se Nik zbudi v suhi postelji, danes namreč prvič spi ponoči brez pleničke!!!!
Držim pesti,močno,močno,močno!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 860
7.6.2010 23:05:50   
sami0804

Ah mi (na obeh šolah, kjer sem prej delala) smo vlagali že za otroke brez vseh izvidov in zdravniških poročil. Obvezna je samo zahteva starša (oz. predlog šole, če starši nočejo vložiti) in poročilo šole oz. vrtca o otroku. Sicer pa imate psihologa avgusta, torej lahko še vedno ukrepate takoj v začetku šolskega leta. Saj bo vse ok, boš videla. Otroci, ki imajo doma podporo, pri katerih starši sodelujejo s šolo in so odprti za različne možnosti pomoči praviloma lepo napredujejo. In če gre za lažjo motnjo je velika verjetnost, da v nekaj letih izzveni. V nasprotnem primeru pa tudi ne bo konec sveta. Važno da otrok napreduje po svojih zmožnostih in da ima priložnost kar se da najbolje razviti svoje potenciale.user posted image

Hvala za pomoč,marta,si mi po eni strani napisala,kar sem hotela slišati.
Bo pa dobil(če bo šel v šolo) tako fajn učiteljico s posluhom za otroke,ki bo znala iz njega potegniti najboljše.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 861
7.6.2010 23:06:03   
matcar
Grem jaz tudi postlo gret!
Nočko,babike!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 862
7.6.2010 23:08:14   
marta82

Hvala za pomoč,marta,si mi po eni strani napisala,kar sem hotela slišati.
Bo pa dobil(če bo šel v šolo) tako fajn učiteljico s posluhom za otroke,ki bo znala iz njega potegniti najboljše.

To je zelo pomembno in velika prednost. user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 863
7.6.2010 23:08:42   
LILA100
Skoraj bi vam pozabla povedat, da gremo na mini dopust v Terme Čatež ta vikend!!user posted image user posted image  Grem malo pe dat možgane na off preden začnem delat!user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 864
7.6.2010 23:09:13   
sami0804

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 7.6.2010 23:13:08 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 865
7.6.2010 23:09:27   
LILA100

Držim pesti,močno,močno,močno!user posted image user posted image user posted image

Upam da pomagajo!!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 866
7.6.2010 23:10:28   
LILA100

Grem jaz tudi postlo gret!
Nočko,babike!

Nočko, pa da neboš danes sanjala kak znake iščema!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 867
7.6.2010 23:10:47   
sami0804

Tudi,tudiuser posted image user posted image user posted image
Joj,to še nas vse čaka...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 868
7.6.2010 23:14:04   
sami0804

Skoraj bi vam pozabla povedat, da gremo na mini dopust v Terme Čatež ta vikend!!user posted image user posted image  Grem malo pe dat možgane na off preden začnem delat!user posted image user posted image

Načofotajte se še za nas,ki bomo na suhemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 869
7.6.2010 23:16:55   
LILA100

Tudi,tudiuser posted image user posted image user posted image
Joj,to še nas vse čaka...

Hvala!
Eh saj ni tak hudo, no vsaj pri nas ni bilo!

< Sporočilo je popravil LILA100 -- 7.6.2010 23:19:00 >

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 870
7.6.2010 23:17:45   
LILA100

Načofotajte se še za nas,ki bomo na suhemuser posted image user posted image user posted image

Hvala, veš da se bomo, upamo samo na lepo vreme!!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 871
7.6.2010 23:17:53   
sami0804
Lahko noč matcar in marta

No,bom pa še jaz odpeketala,grem še malo nos v knjigo potisnituser posted image user posted image user posted image
Lahko nočuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 872
7.6.2010 23:20:32   
sami0804
Hvala!
Eh saj ni tak hudo, no vsaj pri nas ni bilo!

Pri nas prvič tudi ni bilo,tamala ga pa ser.... sto na urouser posted image
Gre mimo kahle pa se na tepih polula...

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 7.6.2010 23:21:08 >

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 873
7.6.2010 23:20:38   
LILA100

Lahko noč matcar in marta

No,bom pa še jaz odpeketala,grem še malo nos v knjigo potisnituser posted image user posted image user posted image
Lahko nočuser posted image

nočko!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 874
7.6.2010 23:21:56   
LILA100
Nič grem jaz tudi spat, če ste mi vse pobegnile!user posted image

Nočko!

(odgovor članu LILA100)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?