Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 8:54:21
|
|
|
|
Lenči_
|
jutro! Naša Marušika je dobila po cepljenju vročino. Že včeraj zvečer ji je ter. pod pazduho kazal 37 stopinj (elektronski ter.). Je tako, da je potem realna temparatura 38 stopinj? Torej dodaš 1 stopinjo??? Dala sem ji svečko. Zdaj zjutaj ima še višjo temparaturo in mrzle nogice in rokice. Kaj naj naredim??? Pomagajta mi imamo prvič tem. sem kr živčna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:01:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ jutro! Naša Marušika je dobila po cepljenju vročino. Že včeraj zvečer ji je ter. pod pazduho kazal 37 stopinj (elektronski ter.). Je tako, da je potem realna temparatura 38 stopinj? Torej dodaš 1 stopinjo??? Dala sem ji svečko. Zdaj zjutaj ima še višjo temparaturo in mrzle nogice in rokice. Kaj naj naredim??? Pomagajta mi imamo prvič tem. sem kr živčna To ni temperatura.Če bi ji v ritki merla,odbiješ 1 stopinjo.Je pa fajn,da si ji dala svečko.Jaz sem mojim kr pred spanjem,tudi če niso imeli(nikoli je niso imeli),dala svečko preventivno po nasvetu naše P.Na zatilju ji probaj,če je hladna.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:02:34
|
|
|
|
matcar
|
Jutro vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:05:14
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ jutro! Naša Marušika je dobila po cepljenju vročino. Že včeraj zvečer ji je ter. pod pazduho kazal 37 stopinj (elektronski ter.). Je tako, da je potem realna temparatura 38 stopinj? Torej dodaš 1 stopinjo??? Dala sem ji svečko. Zdaj zjutaj ima še višjo temparaturo in mrzle nogice in rokice. Kaj naj naredim??? Pomagajta mi imamo prvič tem. sem kr živčna To ni temperatura.Če bi ji v ritki merla,odbiješ 1 stopinjo.Je pa fajn,da si ji dala svečko.Jaz sem mojim kr pred spanjem,tudi če niso imeli(nikoli je niso imeli),dala svečko preventivno po nasvetu naše P.Na zatilju ji probaj,če je hladna. Zatilje ima vroče in glavica ji tudi žari. Ful je utrujena. Zjutraj ji je kazalo na termometru 37.6, kljub temu, da je dobla svečko pred 3 urami. v zd pa se tud noben ne javi na tel.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:05:40
|
|
|
|
matcar
|
Eno vprašanje: Kot veste,sem prodala buggypod preko bolhe.Bil je dobro ohranjen,zapakiran v originalni škatli dobro leto.Uporabljala pa sem ga lani cca. 4 mesece.Zdaj pa sem dobila mail od kupca,da zahteva kupnino nazaj,ker kao ni bil ohranjen in je razpadel na cesti,ko so bili na sprehodu.S tem da sem ga pred prodajo vzela iz škatle in ga pokazala,dala narazen ter povedala,kako se zmontira.Bil je kot nov. Kaj naj naredim? Ker kolkor vem,je bilo po sistemu" videno,kupljeno".
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:07:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ jutro! Naša Marušika je dobila po cepljenju vročino. Že včeraj zvečer ji je ter. pod pazduho kazal 37 stopinj (elektronski ter.). Je tako, da je potem realna temparatura 38 stopinj? Torej dodaš 1 stopinjo??? Dala sem ji svečko. Zdaj zjutaj ima še višjo temparaturo in mrzle nogice in rokice. Kaj naj naredim??? Pomagajta mi imamo prvič tem. sem kr živčna To ni temperatura.Če bi ji v ritki merla,odbiješ 1 stopinjo.Je pa fajn,da si ji dala svečko.Jaz sem mojim kr pred spanjem,tudi če niso imeli(nikoli je niso imeli),dala svečko preventivno po nasvetu naše P.Na zatilju ji probaj,če je hladna. Zatilje ima vroče in glavica ji tudi žari. Ful je utrujena. Zjutraj ji je kazalo na termometru 37.6, kljub temu, da je dobla svečko pred 3 urami. v zd pa se tud noben ne javi na tel. Čez kako uro ji še daj eno svečko.Pa boš vidla.V ZD pa ti tak ne bojo druga rekli,kot to,da je reakcija na cepljenje in bo v 1-2 dneh vredu.Nič se ne sekiraj,je to čisto normalno.Malo jo bolj noter drži,pa probaj jo dat spat.Ponavadi se potem porihta.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:11:24
|
|
|
|
matcar
|
Upam,da niste hude! SEM ODPRLA 12.DEL!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:11:28
|
|
|
|
Lenči_
|
ja, zdaj bo zaspala.. jo moj nosi (bo kar malo v službo zamudo). Jaz pa po netu iščem info skupaj. kaka panika
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:16:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ja, zdaj bo zaspala.. jo moj nosi (bo kar malo v službo zamudo). Jaz pa po netu iščem info skupaj. kaka panika nI TU PANIKE. Tak je to po cepljenju,je čisto normalno pri takih malih.Jaz(trkam)nisem imela teh težav z nobenim od otrok,pa imam 3.To bo še danes al pa najkasneje ju3 vredu.Bo pa mogoče malo bolj sitna kot sicer.Ti ji samo daj svečko,če bo še mela vročino,pa noetr jo bolj drži.Pa pije naj dosti.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:17:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ja, zdaj bo zaspala.. jo moj nosi (bo kar malo v službo zamudo). Jaz pa po netu iščem info skupaj. kaka panika Glej,ne paničarit.Spanec ji bo v vsakem primeru koristil.Kot ti je že matcar napisala,svečke so tudi proti bolečinam.Lahko pa jo kasneje tudi probaš malo okopat,da se ohladi,če ji bo pasalo,seveda.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:22:14
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ja, zdaj bo zaspala.. jo moj nosi (bo kar malo v službo zamudo). Jaz pa po netu iščem info skupaj. kaka panika nI TU PANIKE. Tak je to po cepljenju,je čisto normalno pri takih malih.Jaz(trkam)nisem imela teh težav z nobenim od otrok,pa imam 3.To bo še danes al pa najkasneje ju3 vredu.Bo pa mogoče malo bolj sitna kot sicer.Ti ji samo daj svečko,če bo še mela vročino,pa noetr jo bolj drži.Pa pije naj dosti. hvala. Zdaj spi. Moj je šel v službo . Jaz ji bom dala pa svečko, ko se zbudi, če bo še vroča. Sem se pomirila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:23:58
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ja, zdaj bo zaspala.. jo moj nosi (bo kar malo v službo zamudo). Jaz pa po netu iščem info skupaj. kaka panika Glej,ne paničarit.Spanec ji bo v vsakem primeru koristil.Kot ti je že matcar napisala,svečke so tudi proti bolečinam.Lahko pa jo kasneje tudi probaš malo okopat,da se ohladi,če ji bo pasalo,seveda. tnx. Kaj pa krompir za zbijanje temparature? Kak se to dela?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:28:45
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ , sem pa kr daleč vstran, da bi pešaka vsekala. Saj, če ne bi bilo tak vroče bi ga komot! :) od kje bi šla peški? MELJE .. pomoje rabim kakih 45 min. pešaka.. samo je prevroče zdaj. Drugače bi mi prav prišlo za mojo rito! saj če hočeš pridem jaz po tebe mimogrede. Pa dava avtosedež not, pa je to to. Ti samo reči. bova se zmenle ja. Samo, da vidim, kak bo naša miška. Če bo zdrava in ne bo imela več tem.!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:32:44
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če bom dnar mela,ja.S tabo bom šla 200%. kolk te to kaj stane.....pri tetki božji? Odvisno,kak velikega hočeš met. ne preveč Jaz bom si dala inicialke od otrok vtetovirat.Tak lepo narisane,črne.Na dekolte.Oz. zizo! od mojga bratranca žena ima tri delfinčke (tak v krogu), ki predstavljajo tri njene hčerkice :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:49:18
|
|
|
|
katy83
|
dobro jutro. Spet smo spali celo noč . Matcar, če je kupec videl stvar preden ti je dal denar, nima kaj mrdat. Lenči_ upam, da bo Maruša čimprej ok. Sicer pa če je od cepljenja imajo samo 48ur take in podobne težave. Drži se.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:50:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Upam,da niste hude! SEM ODPRLA 12.DEL! bravo naši
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 9:51:23
|
|
|
|
elevitka
|
Dan! Naša noč je bila kolk tolk... proti prejšnjim dvem, nevem al so zobi krivi al hica (mislim da oboje). Smo že iz zgodnjega jutranjega sprehoda, naju je 2 x plohica dobila... mali je norel kot nor ko je rosilo zdaj že panča drugo rundo, nakup sva tud nardila... matcar tisto za bolho pa mislim da je po sistemu videno, kupljeno, malo na bolhi preberi mislim da majo nekje obrazložena pravila prodaje na njihovi spletni strani.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 10:11:50
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eno vprašanje: Kot veste,sem prodala buggypod preko bolhe.Bil je dobro ohranjen,zapakiran v originalni škatli dobro leto.Uporabljala pa sem ga lani cca. 4 mesece.Zdaj pa sem dobila mail od kupca,da zahteva kupnino nazaj,ker kao ni bil ohranjen in je razpadel na cesti,ko so bili na sprehodu.S tem da sem ga pred prodajo vzela iz škatle in ga pokazala,dala narazen ter povedala,kako se zmontira.Bil je kot nov. Kaj naj naredim? Ker kolkor vem,je bilo po sistemu" videno,kupljeno". Rabljena stvar nima garancije. Nič denarja vračat!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 11:08:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dobro jutro. Spet smo spali celo noč . Matcar, če je kupec videl stvar preden ti je dal denar, nima kaj mrdat. Točno tak. Ker stvar deluje po sisteku " videno kupljeno" tak ko si že sama omenla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 11:09:24
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj se bom pa spravla na 12- ko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 15:21:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ jutro! Naša Marušika je dobila po cepljenju vročino. Že včeraj zvečer ji je ter. pod pazduho kazal 37 stopinj (elektronski ter.). Je tako, da je potem realna temparatura 38 stopinj? Torej dodaš 1 stopinjo??? Dala sem ji svečko. Zdaj zjutaj ima še višjo temparaturo in mrzle nogice in rokice. Kaj naj naredim??? Pomagajta mi imamo prvič tem. sem kr živčna To ni temperatura.Če bi ji v ritki merla,odbiješ 1 stopinjo.Je pa fajn,da si ji dala svečko.Jaz sem mojim kr pred spanjem,tudi če niso imeli(nikoli je niso imeli),dala svečko preventivno po nasvetu naše P.Na zatilju ji probaj,če je hladna. se strinjam.... probaj pa vsekakor navadni termometer nabavit,ker so pri teh elektronskih full odstopanja
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 15:24:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eno vprašanje: Kot veste,sem prodala buggypod preko bolhe.Bil je dobro ohranjen,zapakiran v originalni škatli dobro leto.Uporabljala pa sem ga lani cca. 4 mesece.Zdaj pa sem dobila mail od kupca,da zahteva kupnino nazaj,ker kao ni bil ohranjen in je razpadel na cesti,ko so bili na sprehodu.S tem da sem ga pred prodajo vzela iz škatle in ga pokazala,dala narazen ter povedala,kako se zmontira.Bil je kot nov. Kaj naj naredim? Ker kolkor vem,je bilo po sistemu" videno,kupljeno". Rabljena stvar nima garancije. Nič denarja vračat! točno tako...če je pogledal,se strinjal...kupil na lastno željo....pa če mu v roku ene ure razpade,nimaš nič ti več s tem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?