Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:30:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Torej kava petek 16.7.2010, Mitnica med 9-10h. Vabljene! tak hitro? ja, saj je ok. Pol je itak hica. Mitnica? kaj to je tam oni kafič, če se pelješ proti Kamnici na levi strani, na vogalu? Pa neka igrala so zunaj? nobena me ne šmirgla To je Mitnica,ja.Mene ne bo,delam do 11-h! ja in?.....pa se malo kasneje zmenimo in prideš tudi ti......noooo Samo pol kafe spijem,pa šibam domov.Pol urce bi si lahko vtrgala fraj,ko sem glih tam blizu na šihtu. eto...zmenjeno
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:31:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Evo mene nazaj. dolgo si bila pod prho)) Ja veš kak je to, ko se vsaki pol leta tuširaš. Ko sem nazaj prišla je bil moj gori, malo prej pa sem nam še postlala v dnevni. So nas iz spalnice ven vrgli.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:32:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če bom dnar mela,ja.S tabo bom šla 200%. kolk te to kaj stane.....pri tetki božji? Odvisno,kak velikega hočeš met.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:33:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ko sem nazaj prišla je bil moj gori, malo prej pa sem nam še postlala v dnevni. So nas iz spalnice ven vrgli. kaj ti to?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:33:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če bom dnar mela,ja.S tabo bom šla 200%. kolk te to kaj stane.....pri tetki božji? Odvisno,kak velikega hočeš met. ne preveč
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:36:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če bom dnar mela,ja.S tabo bom šla 200%. kolk te to kaj stane.....pri tetki božji? Odvisno,kak velikega hočeš met. ne preveč Jaz bom si dala inicialke od otrok vtetovirat.Tak lepo narisane,črne.Na dekolte.Oz. zizo!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:37:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ko sem nazaj prišla je bil moj gori, malo prej pa sem nam še postlala v dnevni. So nas iz spalnice ven vrgli. kaj ti to? Moja dva pri nas spita. Pri njih malarijo delajo in še ni končano. Zdaj sta pa iz dopusta prišla pa nimata kje spat. Pa sma jima najino spalnico odstopla, mi pa smo se v dnevni utaborili.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:38:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če bom dnar mela,ja.S tabo bom šla 200%. kolk te to kaj stane.....pri tetki božji? Odvisno,kak velikega hočeš met. ne preveč Jaz bom si dala inicialke od otrok vtetovirat.Tak lepo narisane,črne.Na dekolte.Oz. zizo! lepo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:39:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ko sem nazaj prišla je bil moj gori, malo prej pa sem nam še postlala v dnevni. So nas iz spalnice ven vrgli. kaj ti to? Moja dva pri nas spita. Pri njih malarijo delajo in še ni končano. Zdaj sta pa iz dopusta prišla pa nimata kje spat. Pa sma jima najino spalnico odstopla, mi pa smo se v dnevni utaborili. Še dobro,da sta šla za sebe,drugače jih ne bi imela kam dat.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:40:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če bom dnar mela,ja.S tabo bom šla 200%. kolk te to kaj stane.....pri tetki božji? Odvisno,kak velikega hočeš met. ne preveč Jaz bom si dala inicialke od otrok vtetovirat.Tak lepo narisane,črne.Na dekolte.Oz. zizo! lepo Ja.Sem se tak odločla,ker drugače ne vem,kaj bi si dala,mi je vse lepo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:40:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ko sem nazaj prišla je bil moj gori, malo prej pa sem nam še postlala v dnevni. So nas iz spalnice ven vrgli. kaj ti to? Moja dva pri nas spita. Pri njih malarijo delajo in še ni končano. Zdaj sta pa iz dopusta prišla pa nimata kje spat. Pa sma jima najino spalnico odstopla, mi pa smo se v dnevni utaborili. Še dobro,da sta šla za sebe,drugače jih ne bi imela kam dat. No saj bi šlo.Samo te bi danes pojstlo sestavljala jutri pa spet raztavljala. Tak da je to lažje. Ja drugač pa še dobro.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:43:53
|
|
|
|
matcar
|
Nič,počasi bom odpeketala spat.Se mi že ful spi. Nočko,babike!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:47:16
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:50:22
|
|
|
|
petea
|
Ko se ura bliža polnoči, smo na RR še skoraj samo Štajerci ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:51:40
|
|
|
|
petea
|
Se bo treba kmalu odločiti, kako se bo imenoval 12. del mariborskega klepeta - je ostala samo še ena stran za odločitev ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 22:53:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Se bo treba kmalu odločiti, kako se bo imenoval 12. del mariborskega klepeta - je ostala samo še ena stran za odločitev ... Joj pa res.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 23:04:49
|
|
|
|
ly117
|
Grem spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 12.7.2010 23:06:00
|
|
|
|
Sacherca
|
Tudi jaz. Lahko noc
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 6:42:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Torej kava petek 16.7.2010, Mitnica med 9-10h. Vabljene! Dobro ste se zmenle. Kaj bi se samo na mene ozirale. Se opravičujem, da sem vam sploh gnjavla Če bomo v čet prišli nazaj v MB, pol mogoče pridem na kavico, ker mava zaj izjemoma avto, ko je moj na "bolniški". Se nimaš kaj opravičevat. je na žalost nesreča prišla vmes. Bomo pa se drugič tam dobli. ja, bomo vidli, kak bo. če pač komu bo. ni pa res smiselno, da bi se vse sem vozle samo zaradi mene. Pa nehaj že komplicirat, saj se enkrat dobimo tu, enkrat tam. Bomo se že enkrat doble pri tebi. pa saj vem, da kompliciram taka sem, kaj češ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 6:43:26
|
|
|
|
rina22
|
Jutro meni je taak vroče.. sem bila malo zunja, pa se mi zdi, da je že full vroče - kaj šele bo pa še neke opravke mamo danes, me je kar groza, kak bo T prenašala to, ko je tak vroče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 8:18:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa grem po Jana v vrtec pol pa upam, na otok . Fajn bodite. fajn čofotajte in lep avatar! Luštn poba hvala
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 8:19:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Drugače pa sem bila danes pri zdravnici. Imam angino. Dobila Ospen 1500. Upam,da bo zdaj hitro boljše.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 8:20:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Lepo ste načvekale Mi smo pa bili ta čas pri pediatrinji. Naša M. tehta pri 4 mesecih in 1 tednu 8200g in je 69 cm velika . Dobili smo tudi drugič cepleni. lepe mere
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 8:21:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya marta...lep kužek...pa lep Tinej... podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 13.7.2010 8:26:06
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro, je že vroče jaz pa moram v mesto . Spala zelo slabo z Janom vred, ne vem kaj mu je zadnje dni samo se zbuja in premetava. Ma saj bo. Kavo sem že spila, zdaj se pa grem oblečt pa pičim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?