Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 13:58:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Jaz bom tud doma.... crknila v mukah od tečnobe presneti dež ga že mam konkretno čez glavo! ma daj.....ni tak hudo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 13:59:01
|
|
|
|
arabela*
|
Meni pa je tak fino danes......sama lepo uživam...brezskrbno.........samo caj prehitro beži.......
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 14:00:31
|
|
|
|
arabela*
|
Mene pa je ravnateljica prej klicala in bomo vseeno septembra premestili A v vrtec na Gregorčičevo.....upam, da bo ji fajn tam
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 14:01:33
|
|
|
|
arabela*
|
če je kateri tečno...oz nima kaj za delat...in seveda obvlada angleško.......jo lahko malo zaposlim
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 14:02:42
|
|
|
|
elevitka
|
Saraya men je hudo ko morem bit noter, tud T. je siten če ne gre nič ven in ker je tako vreme že malce predolgo za moje pojme sem še tolko bolj sitna. za vrtec... če pa si sama potem pa le uživaj! nič šole danes?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 14:06:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka za vrtec... če pa si sama potem pa le uživaj! nič šole danes? zakaj pa ....A noče it v tisti vrtec, ampak bo morala,ker tu ni prostora....... šole je konec.....čez dva tedna še imam ustne zagovore in finitos
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 14:07:17
|
|
|
|
arabela*
|
elevitka.....luškan fantič.....(avatar)
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 14:12:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Jaz bom tud doma.... crknila v mukah od tečnobe presneti dež ga že mam konkretno čez glavo! ma daj.....ni tak hudo ja tebi ko si sama, če pa maš cuj tečnega pa se ti lahko zmeša elevitka, midve greva pol v Bumbarja če hočeš zraven?! Lahko tam kavico spijema, mala dva pa se igrata
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 17:16:18
|
|
|
|
elevitka
|
aja noče v vrtec... pol pa sorry saraya kaj naj rečem :) sem mislila da si med nami ki se borimo za prostor v vrtcu tasa... sem zdaj komaj prebrala.... zdaj sta že verjetno šli... mhm
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 17:18:48
|
|
|
|
elevitka
|
aja še eno pitanje ... sem na FB vidla da ste (skoraj) vse tam... žalna knjiga Lani v spomin ne poznam zgodbe... sem pa radovedna bom vas vprašala če ve kaj se je zgodilo? glede na št. oboževalcev je neka odmevna zadeva tole
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 19:05:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aja še eno pitanje ... sem na FB vidla da ste (skoraj) vse tam... žalna knjiga Lani v spomin ne poznam zgodbe... sem pa radovedna bom vas vprašala če ve kaj se je zgodilo? glede na št. oboževalcev je neka odmevna zadeva tole jaz nisem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 19:05:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa... sem zdaj komaj prebrala.... zdaj sta že verjetno šli... mhm nisma šle, sma raje pucale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 19:36:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aja noče v vrtec... pol pa sorry saraya kaj naj rečem :) sem mislila da si med nami ki se borimo za prostor v vrtcu ne..saj že eno leto hodi,samo smo imeli šanso izbirat v kateri enoti bomo.....In sedaj grejo vsi njeni iz te skupine v šolo..ona pa bo premeščena......in smo se odločili za Gregorčičevo. Prej sem ji povedla in...se bo že navadla
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 19:36:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa... sem zdaj komaj prebrala.... zdaj sta že verjetno šli... mhm nisma šle, sma raje pucale najbolj pametno
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 19:37:28
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo bili na lepinji.....se najedla kot pujsek...sedaj jih spokam spat...potem pa še kaj uletim sem))
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 21:15:13
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 21:26:35
|
|
|
|
ly117
|
No pa sem le uspela prit za računalnik. Pa mimogrede, se vidi da je celo dopoldne deževalo , ker ste kar nekaj nakloftale. No saj bi se vam dopoldan pridružla, pa sem imela eno majhno nezgodo, mi je oz. sma z Likecom polila modem in je naredilo samo pok, pok pok in se skadilo iz njega. Tak da sem počakala da pride moj domov in šla situacijo rešit. HB je bila tako prijazna in mi ga je menjala tak da nisem rabla nič plačat. Če sem jih pred 2 mesecoma šinfala kako počasne so, jih pa morem zdaj pohvalit. Sicer sem pa danes imela itak taki dan, da če bi bila z L zunaj bi ga še verjetno zgubla. Ker najprej mi je zjutraj šlo mleko prek ko sem ga grela, pol sma modem polila. Ko sem pa šla pospravljat in pode brista pa sem se v ek omare tako kresnila da sem vidla vse zvezde. No pol sem se pa odločla da se vsedem pred TV in nisem do kosila naredla nič. Pa še HB da smo imeli žgance samo ker bi bila velika verjetnost da bi še kuhno vžala, če bi kuhala kaj bolj kompliciranega. No po kosilu pa se je stanje malo normaliziralo. Mater zdaj sem pa skoraj roman napisala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 21:27:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zdaj,če se vse strinjate,bi se za popoldan zmenle,da so lahko naši trokeci zraven,ker se že dolgo niso vidli.Lokacijo pa predlagam Mitnico al pa Astorio.Ura ob 17-h! Men je vseeno. Mi obe lokaciji ustrezata.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 21:34:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa še eno vprašanje babike. Ima mogoče katera nahrbtnik za nošenje otroka, bi si ga sposodla. Kaj ono ko sem ti posodila ne rabiš več? Ne botrca je L že prevelik in preteški za njega.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 21:34:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa davčna....ste dobile odločbo? zadovoljne? Jap. Dobila včeraj in sem zelo zadovoljna.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 21:34:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,vse naj-naj ti želim,pa ostani takšna kot si.Pa veliko zdravja,ljubezni in osebnega zadovoljstva! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 21:35:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka dohodnina... moj je dobil v prvi rundi... 28.5 pa še nakazilo, jaz pa še ne ... tak da sem v drugi rundi (enkrat do 15.6) nakazilo pa itak kasneje.... Nakazilo bo 28.7. Žal nič prej.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 21:35:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala UUUUUUUUUUUU elelvitka ma pa novi avatar. Lepi je tvoj princ. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 21:35:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Iiiiiiiiiiiiiiiiiii..matcar....luškana sta bauceka na avatarju Še en podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 21:55:26
|
|
|
|
ly117
|
Aja, še to sem pozabla omenit da je L pokukala leva dvojka ven.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......