Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.6.2010 22:09:47
|
|
|
|
matcar
|
Jaz se poslavljam za danes.Sem neka zmantrana,pa še popoldan nisem šla nič počivat. Ja,ja,saj vem,da sem brez vezna. Samo še komaj držim oči odprte. Nočko,punce!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.6.2010 22:11:38
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kava, ja kdaj pa kje pa se nacrtama. To pa bi se blo treba zmanit.Ju3 in v četrtek popoldan jaz ne morem,drugače pa gre ven. Ja te bi pa najbolj bil petek - itak stalnica. Ne vem, naj povejo punce kdaj imajo čas. Naj mi še ena zaupa, kje imate stalnico??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.6.2010 22:13:39
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ne tega pa jaz nimam. Saj verjetno nima nobena vprašam pa lahko. To je res,ja. Pa saj bi si ga kupla pa nimam penezov. Pa poceni tudi niso. No ja mogoče pa ga ima katera. Upanje umre zadnje. Se strinjam s tabo! Jaz ga imam! Kdaj bi ga pa rabla, ler mi ga še občasno uporabljamo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.6.2010 22:15:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ne tega pa jaz nimam. Saj verjetno nima nobena vprašam pa lahko. To je res,ja. Pa saj bi si ga kupla pa nimam penezov. Pa poceni tudi niso. No ja mogoče pa ga ima katera. Upanje umre zadnje. Se strinjam s tabo! Jaz ga imam! Kdaj bi ga pa rabla, ler mi ga še občasno uporabljamo! Res, jaz bi si ga sposodla za v nedeljo, ko gremo na Pohorje ker je Šortni vikend Maribora in da da nebi z vozičkom tam furala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.6.2010 22:18:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kava, ja kdaj pa kje pa se nacrtama. To pa bi se blo treba zmanit.Ju3 in v četrtek popoldan jaz ne morem,drugače pa gre ven. Ja te bi pa najbolj bil petek - itak stalnica. Ne vem, naj povejo punce kdaj imajo čas. Naj mi še ena zaupa, kje imate stalnico?? Stalnica so bili pri nas petki, oz. kafetkanje ob petkih. Dobivale pa smo se različno. Edino pozimi smo se večkrat doble v Kavaju ker imajo veliko igralnico, tak da lokacije se da vedno prilagodit.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.6.2010 22:18:50
|
|
|
|
ly117
|
Matcar prvo nisi brezvezna. Če se ti spi valda da boš šla spat. Pa nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.6.2010 22:33:04
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,ne tega pa jaz nimam. Saj verjetno nima nobena vprašam pa lahko. To je res,ja. Pa saj bi si ga kupla pa nimam penezov. Pa poceni tudi niso. No ja mogoče pa ga ima katera. Upanje umre zadnje. Se strinjam s tabo! Jaz ga imam! Kdaj bi ga pa rabla, ler mi ga še občasno uporabljamo! Res, jaz bi si ga sposodla za v nedeljo, ko gremo na Pohorje ker je Šortni vikend Maribora in da da nebi z vozičkom tam furala. Ja ni problema, ker v nedeljo tak oba z mojim delama na volitvah!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.6.2010 22:34:36
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kava, ja kdaj pa kje pa se nacrtama. To pa bi se blo treba zmanit.Ju3 in v četrtek popoldan jaz ne morem,drugače pa gre ven. Ja te bi pa najbolj bil petek - itak stalnica. Ne vem, naj povejo punce kdaj imajo čas. Naj mi še ena zaupa, kje imate stalnico?? Stalnica so bili pri nas petki, oz. kafetkanje ob petkih. Dobivale pa smo se različno. Edino pozimi smo se večkrat doble v Kavaju ker imajo veliko igralnico, tak da lokacije se da vedno prilagodit. Aha, nisem dobro prebrala! Jaz imam cel dan čas tak da ostale povejte kdaj in kje!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.6.2010 22:39:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Ja ni problema, ker v nedeljo tak oba z mojim delama na volitvah! Res. Fajn. Si mi polepšala večer. Te lahko prosim da bi ga prinesla seboj ko se bomo doble na kavi ali sem že preveč nadležna. Drugač se pa boma že ven zmenle. Aja pa 1000x hvala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.6.2010 22:40:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Aha, nisem dobro prebrala! Jaz imam cel dan čas tak da ostale povejte kdaj in kje! No bomo še vidle če se kera nam pridruži pa se bomo fiksno pol zmenle.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.6.2010 22:43:00
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Ja ni problema, ker v nedeljo tak oba z mojim delama na volitvah! Res. Fajn. Si mi polepšala večer. Te lahko prosim da bi ga prinesla seboj ko se bomo doble na kavi ali sem že preveč nadležna. Drugač se pa boma že ven zmenle. Aja pa 1000x hvala. Ni problema, rada pomagam če le lahko! Ja veš da ti ga bom prinesla s sabo, razen če bom brez avta in pešaka, se boma še zmenle, ko določimo lokacijo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.6.2010 22:47:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 Ja ni problema, ker v nedeljo tak oba z mojim delama na volitvah! Res. Fajn. Si mi polepšala večer. Te lahko prosim da bi ga prinesla seboj ko se bomo doble na kavi ali sem že preveč nadležna. Drugač se pa boma že ven zmenle. Aja pa 1000x hvala. Ni problema, rada pomagam če le lahko! Ja veš da ti ga bom prinesla s sabo, razen če bom brez avta in pešaka, se boma še zmenle, ko določimo lokacijo! Točno tako. Pa še enkrat hvala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.6.2010 22:57:19
|
|
|
|
ly117
|
Nič, jaz grem ajat. Nočko punce.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 7:51:37
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro. Jaz fraj, vreme pa za bruhat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:06:34
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:09:12
|
|
|
|
matcar
|
Lila100,kje sta to s tvojim,ko bodo volitve? Pa ne ki v Tekolu? Pol se boma vidle 100%.Samo uro mi povej,kdaj boš tam,ker se mi zdi,da se menjavajo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:10:21
|
|
|
|
matcar
|
Zdaj,če se vse strinjate,bi se za popoldan zmenle,da so lahko naši trokeci zraven,ker se že dolgo niso vidli.Lokacijo pa predlagam Mitnico al pa Astorio.Ura ob 17-h!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:10:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dobro jutro. Jaz fraj, vreme pa za bruhat Saj to pa je vedno,ko smo doma.Jaz pa danes delam popoldan,pa že zaj vem,da bom gužvo mela.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:11:21
|
|
|
|
tasa_m
|
No, ko smo že pr volitvah. A boste vse šle? Ker jaz nimam pojma sploh o čem se gre, ker ko so poročila na TVju se skrajno umikam, ker druga tak kot politike ni po TVju Men pa gre na bruhanje ko politike vidim, ker itak vsi samo za svoje potrebe delajo, ne potrebe slovencev.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:22:33
|
|
|
|
elevitka
|
Jutro! tasa jaz definitivno grem (proti arbitraži- ne bo se nekdo tretji ki sploh ni iz SLO odločal kje naj bo naša meja) krasno poletje ne ! mast kurja mi bomo na moje sam čez okno gledali
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:26:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, ko smo že pr volitvah. A boste vse šle? Ker jaz nimam pojma sploh o čem se gre, ker ko so poročila na TVju se skrajno umikam, ker druga tak kot politike ni po TVju Men pa gre na bruhanje ko politike vidim, ker itak vsi samo za svoje potrebe delajo, ne potrebe slovencev. Jaz tudi grem.Kak pa bom volila,pa še ne vem.Moram se najprej posvetovat,ker sploh ne vem,zakaj se gre prav.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:32:22
|
|
|
|
matcar
|
Grem pospravit malo,ker je že prava bomba v bajti.Pridem vmes nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:46:51
|
|
|
|
arabela*
|
dan danes sem spet za eno leto starejša in pametnejša ...zato si postrezite malo sladkega...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:47:53
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lila100,kje sta to s tvojim,ko bodo volitve? Pa ne ki v Tekolu? Pol se boma vidle 100%.Samo uro mi povej,kdaj boš tam,ker se mi zdi,da se menjavajo. Ne nisma v Tekolu, jaz sem na Pobrežju, moj pa nekje drugje na Studencih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:50:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zdaj,če se vse strinjate,bi se za popoldan zmenle,da so lahko naši trokeci zraven,ker se že dolgo niso vidli.Lokacijo pa predlagam Mitnico al pa Astorio.Ura ob 17-h! jaz lahko...samo Mitnica mi je predaleč....Astorija bi mi ustrezala.....ker bom peški...sicer pa se je treba itak večini prilagodit,ne samo meni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......