Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:50:34
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zdaj,če se vse strinjate,bi se za popoldan zmenle,da so lahko naši trokeci zraven,ker se že dolgo niso vidli.Lokacijo pa predlagam Mitnico al pa Astorio.Ura ob 17-h! Meni je ok! Ki pa je Mitnica? Kaj pa pod pekersko pri galiču ali pa na žlezničarju ste že kdaj ble?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:51:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan danes sem spet za eno leto starejša in pametnejša ...zato si postrezite malo sladkega... Vse najboljše!!! Mmmmm....torta za zajtrk....slaastno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:52:10
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, ko smo že pr volitvah. A boste vse šle? Ker jaz nimam pojma sploh o čem se gre, ker ko so poročila na TVju se skrajno umikam, ker druga tak kot politike ni po TVju Men pa gre na bruhanje ko politike vidim, ker itak vsi samo za svoje potrebe delajo, ne potrebe slovencev. Jaz tudi grem in sem proti!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:52:14
|
|
|
|
arabela*
|
kaj pa davčna....ste dobile odločbo? zadovoljne?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:54:28
|
|
|
|
LILA100
|
Saraya vse najboljše!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:59:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa še eno vprašanje babike. Ima mogoče katera nahrbtnik za nošenje otroka, bi si ga sposodla. Kaj ono ko sem ti posodila ne rabiš več?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 8:59:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa davčna....ste dobile odločbo? zadovoljne? Ne še
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:05:54
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Saraya vse naj naj ob prazniku. Pa naj se ti izpolni toliko želja da boš srečna. Hvala za tortico, je pasala. Referendum, kolikor vem je posvetovalni (naj me popravi katera če se motim) in bodo itak nardili tako kot jim paše, zato ne bom šla, bom raje čas za kaj drugega porabila. Kava mi načeloma ustreza, bom pa videla kako se bo A počutil ker je zadnje dni tečka, za lokacijo pa mi je vseeno. Je pa tukaj pri Galiču (pod pekersko)prav lušno. Dohodnine pa moj še ni dobil.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:06:14
|
|
|
|
botrca
|
Vse najboljše Saraya...
< Sporočilo je popravil botrca -- 2.6.2010 9:09:21 >
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:07:08
|
|
|
|
arabela*
|
hvala
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:12:33
|
|
|
|
botrca
|
Kako brezvezno vreme , pa mrzlo kot da je oktober ne pa junij. Ki je poletje ?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:19:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kako brezvezno vreme , pa mrzlo kot da je oktober ne pa junij. Ki je poletje ? fulll brezvezno,res.......saj potem čez dva tedna pa bo vročina vsekala,da ne bo za zdržat...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:20:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vse najboljše Saraya... uuuuuuuuuffff......se jih ne bi pred vrati branla....da mi voščijo..seveda
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:24:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zdaj,če se vse strinjate,bi se za popoldan zmenle,da so lahko naši trokeci zraven,ker se že dolgo niso vidli.Lokacijo pa predlagam Mitnico al pa Astorio.Ura ob 17-h! jaz lahko...samo Mitnica mi je predaleč....Astorija bi mi ustrezala.....ker bom peški...sicer pa se je treba itak večini prilagodit,ne samo meni Ja,samo če bo pa slabo vreme,pa bi lahko šle kr v Kavajo.Drugače pa mi odgovarja Astorija.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:24:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lila100,kje sta to s tvojim,ko bodo volitve? Pa ne ki v Tekolu? Pol se boma vidle 100%.Samo uro mi povej,kdaj boš tam,ker se mi zdi,da se menjavajo. Ne nisma v Tekolu, jaz sem na Pobrežju, moj pa nekje drugje na Studencih. Škoda,sem mislila,da si tukaj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:25:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zdaj,če se vse strinjate,bi se za popoldan zmenle,da so lahko naši trokeci zraven,ker se že dolgo niso vidli.Lokacijo pa predlagam Mitnico al pa Astorio.Ura ob 17-h! jaz lahko...samo Mitnica mi je predaleč....Astorija bi mi ustrezala.....ker bom peški...sicer pa se je treba itak večini prilagodit,ne samo meni Ja,samo če bo pa slabo vreme,pa bi lahko šle kr v Kavajo.Drugače pa mi odgovarja Astorija. ja al pa Kavajo...mi tud paše...pa še M se lahko igra
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:26:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zdaj,če se vse strinjate,bi se za popoldan zmenle,da so lahko naši trokeci zraven,ker se že dolgo niso vidli.Lokacijo pa predlagam Mitnico al pa Astorio.Ura ob 17-h! Meni je ok! Ki pa je Mitnica? Kaj pa pod pekersko pri galiču ali pa na žlezničarju ste že kdaj ble? Ne,še nismo bile.Problem je,kr nekatere nimajo vedno avta na voljo,pa se bolj njim ostale prilagajamo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:28:12
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,vse naj-naj ti želim,pa ostani takšna kot si.Pa veliko zdravja,ljubezni in osebnega zadovoljstva!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:29:11
|
|
|
|
matcar
|
Aja,mi2 tudi še zdaj nisma dobila odločbe o dohodnini,pa sma bla vedno med prvimi.Tak,da komaj že čakama,ker rabima peneze.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:30:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,mi2 tudi še zdaj nisma dobila odločbe o dohodnini,pa sma bla vedno med prvimi.Tak,da komaj že čakama,ker rabima peneze. jaz sem včeraj dobila odločbo.....nakažejo pa tak komaj en mesec kasneje vedno
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:36:03
|
|
|
|
elevitka
|
dohodnina... moj je dobil v prvi rundi... 28.5 pa še nakazilo, jaz pa še ne ... tak da sem v drugi rundi (enkrat do 15.6) nakazilo pa itak kasneje.... to kar pa je moj dobil pa gremo v soboto zaružit v avstrijo (IKEA KLIČE )
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:39:35
|
|
|
|
elevitka
|
SARAYA še tukaj z moje strani voščilo !
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:44:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj pa davčna....ste dobile odločbo? zadovoljne? jaz sem že zapravla (no, nekaj še je ostalo) Ni blo dosti. Glih dovolj za položnice plačat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:46:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka dohodnina... moj je dobil v prvi rundi... 28.5 pa še nakazilo, jaz pa še ne ... tak da sem v drugi rundi (enkrat do 15.6) nakazilo pa itak kasneje.... to kar pa je moj dobil pa gremo v soboto zaružit v avstrijo (IKEA KLIČE ) elevitka v Ikeo greste? Res? Jaz bi nekja rabla, no Lija bi rabla Se lahko kaj zmenima??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.6.2010 9:47:16
|
|
|
|
tasa_m
|
kofe... meni načeloma paše popoldan, ker v petek delam zjutraj Ampak nekje tam kjer se bodo lahko igrali, ker moja mala nagajivka ni niti minute pr miru
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......