Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:58:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, ampak ti se lahko, jaz pa...mala, vesela, debela ma idi v kišto...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:58:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ena se je šla včeraj na otok kopat, ne? Katera? kak je blo? Mislim da nobena. Mislim,da Lenči... Ly, zabluzla si Saj ni čuda. Poglej kolko je že ura. Pa že dobro leto sem mama.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:58:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne, nisva zavarovala, ker sva se s taščo pa tastom zmenla, da če slučajno do česa pride, da bosta onadva šla mi ta prva varjanta diši...pa tak ugodno ja res je fajn cena. To kar rezerviraj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:59:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne, nisva zavarovala, ker sva se s taščo pa tastom zmenla, da če slučajno do česa pride, da bosta onadva šla mi ta prva varjanta diši...pa tak ugodno Pa fajn je v Umagu... vem...samo se mi glede na ostale ponudbe nekam poceni zdi
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 22:59:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, ampak ti se lahko, jaz pa...mala, vesela, debela ma idi v kišto... ja, grem samo mora bit taka ornk kišta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:00:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne, nisva zavarovala, ker sva se s taščo pa tastom zmenla, da če slučajno do česa pride, da bosta onadva šla mi ta prva varjanta diši...pa tak ugodno ja res je fajn cena. To kar rezerviraj. grem prečekirat..upam da bom sploh znala
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:01:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne, nisva zavarovala, ker sva se s taščo pa tastom zmenla, da če slučajno do česa pride, da bosta onadva šla mi ta prva varjanta diši...pa tak ugodno Pa fajn je v Umagu... vem...samo se mi glede na ostale ponudbe nekam poceni zdi ja, kak smo hecni ne? vedno jamramo kak je drago vse, pol pa nam kaj poceni ponudijo, pa se sprašujemo če je s tem in onim vse ok? Midva sva rekla, da pač bo kar bo. Dokler mamo kje spat, pa jest, je ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:02:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne, nisva zavarovala, ker sva se s taščo pa tastom zmenla, da če slučajno do česa pride, da bosta onadva šla mi ta prva varjanta diši...pa tak ugodno ja res je fajn cena. To kar rezerviraj. grem prečekirat..upam da bom sploh znala eh pa valda, da boš. Saj ti vse piše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:02:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, ampak ti se lahko, jaz pa...mala, vesela, debela kdo se o meni pogovarja??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:12:17
|
|
|
|
katy83
|
in kam ste zdaj vse skliznle?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:16:33
|
|
|
|
marta82
|
Jaz se za danes poslavljam. Lepo spite.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:17:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in kam ste zdaj vse skliznle? jaz sem na "morju"...ma kak imajo čudno..saj ne vem..kje je hotekl in kje ne...kje naj klikam in kje ne
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:19:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in kam ste zdaj vse skliznle? jaz sem na "morju"...ma kak imajo čudno..saj ne vem..kje je hotekl in kje ne...kje naj klikam in kje ne ž Jaz pa ne znam tega prek neta ,ne upam... Pa moraš kaki avans plačat ob rezervaciji?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:20:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in kam ste zdaj vse skliznle? Nikamor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:21:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz se za danes poslavljam. Lepo spite. hvala enako. lahko noč,
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:22:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in kam ste zdaj vse skliznle? jaz sem na "morju"...ma kak imajo čudno..saj ne vem..kje je hotekl in kje ne...kje naj klikam in kje ne ž Jaz pa ne znam tega prek neta ,ne upam... Pa moraš kaki avans plačat ob rezervaciji? dobiš prvo položnico domov, se mi tdi da 20%, ko to plačaš, je komaj rezervirano, ostalo pa plačaš 14 dni pred odhodom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:22:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in kam ste zdaj vse skliznle? jaz sem na "morju"...ma kak imajo čudno..saj ne vem..kje je hotekl in kje ne...kje naj klikam in kje ne ž Jaz pa ne znam tega prek neta ,ne upam... Pa moraš kaki avans plačat ob rezervaciji? baje..ja
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:24:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in kam ste zdaj vse skliznle? jaz sem na "morju"...ma kak imajo čudno..saj ne vem..kje je hotekl in kje ne...kje naj klikam in kje ne kak ne? tam daj informativni izračun rezervacije pa ti vse piše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:25:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in kam ste zdaj vse skliznle? jaz sem na "morju"...ma kak imajo čudno..saj ne vem..kje je hotekl in kje ne...kje naj klikam in kje ne kak ne? tam daj informativni izračun rezervacije pa ti vse piše al pa na tel. pokliči jutri, pa ti oni vse naredijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 4.7.2010 23:25:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in kam ste zdaj vse skliznle? jaz sem na "morju"...ma kak imajo čudno..saj ne vem..kje je hotekl in kje ne...kje naj klikam in kje ne kak ne? tam daj informativni izračun rezervacije pa ti vse piše ma ne najdem..kje moram označit...ali želim hotel ali apartma..
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?