Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 14:05:58
|
|
|
|
Sacherca
|
Sami in Koala lepo je bilo se vaju spoznat , dete spi,moj pride zdaj na kosilo, tako,da picim do konca pripravt
< Sporočilo je popravil Sacherca -- 2.7.2010 14:06:20 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 15:35:52
|
|
|
|
matcar
|
Ojla! Ja,mi pa smo domov prišli,pa sta Maks in Lea prvo v bazen letela,stara pa kuhat s Saš-em. Pol smo se najedli,pa šli spat.Zaj pa sma s Saš-em v dnevni že,Maks pa še spi.Bogi,ma neki čudni dan danes. Sami,Koala-lepo vaju je bilo spoznat.Sta fajn deklini.Upam,da se bosta večkrat pridružle na kaki kavi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 15:37:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak albuma sta nareta. Ali kot bi rekla moja tašča:glej,kak si me grdo slikala ,zaj pa taaak debela zgledam na sliki (drugač pa taka suhica) ma daj nehaj...no.... čist okej deklina si Se strinjam!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 15:39:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa še poleg "hude tete" sem sedela . ..ne morem da se nebi režala Enako. Jaz mislim, da je tota vaša "huda teta" samo fora za strašenje novink. Al pa še bo Matcar pokazala svoje zobe. Ma,kaka huda teta!Dajte,no,babe! Jaz sem čisto vreji baba,z malo več lauženki...Pa pustim se ne nobenemu! Drugače pa sem vedno pripravlena pomagat vsakemu,če je le mogoče.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 16:28:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,kaka huda teta!Dajte,no,babe! Jaz sem čisto vreji baba,z malo več lauženki...Pa pustim se ne nobenemu! Drugače pa sem vedno pripravlena pomagat vsakemu,če je le mogoče. [/quote] Nič se zdaj ne zgovarjaj,kar je res je res Res si HUDA ampak zelo v pozitivnem smislu,prav en tak multupraktik s polno funkcijami( zadolžitvami).
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 16:34:46
|
|
|
|
Lenči_
|
za albumček ly117! Zgleda prav luštkano. Otročeki pa tudi srečni!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 19:37:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa še poleg "hude tete" sem sedela . ..ne morem da se nebi režala Enako. Jaz mislim, da je tota vaša "huda teta" samo fora za strašenje novink. Al pa še bo Matcar pokazala svoje zobe. Ma,kaka huda teta!Dajte,no,babe! Jaz sem čisto vreji baba,z malo več lauženki...Pa pustim se ne nobenemu! Drugače pa sem vedno pripravlena pomagat vsakemu,če je le mogoče. Matcar sicer sem te uspela do zdaj samo 1x videt, ampak sploh ne dvomim v to, da si čist vreji baba. edino kar ne vem, kaj za vraga so to lauženki?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 19:37:27
|
|
|
|
arabela*
|
čer Otročki že spijo...jaz pa bom malo jesensko pripoved gledla, pa malo fuzbal ......pa malo rr
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 19:37:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 lauženki? otroci
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 19:38:10
|
|
|
|
katy83
|
btw, slike so res super , razen 2 na katerih sem jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 19:38:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar sicer sem te uspela do zdaj samo 1x videt, ampak sploh ne dvomim v to, da si čist vreji baba. prava asica je
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 19:38:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 lauženki? otroci aha...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 19:39:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar sicer sem te uspela do zdaj samo 1x videt, ampak sploh ne dvomim v to, da si čist vreji baba. prava asica je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 19:42:03
|
|
|
|
arabela*
|
revčike...se mi prav smilita,ko že spita,samo sta bile take tečke utrujene,smo še popoldne fajn turo naredile......bomo pa jutri nadoknadli šetnjo po lentu
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 19:44:00
|
|
|
|
katy83
|
preden grem malo pospravit po bajti, vam moram povedat kak me je dans ena baba razpizdla pri frizerki: Kot sem že povedla, sem mela malega zraven, pa ga ona pogleda pa reče: Kak je rjavi, kaj ga maš kr na soncu? (halo? kr tikamo se pa to?) Pa jaz rečem, da ne, da se je že rodil bolj temne polti, da pa sva dosti zunaj, ampak v senci. No, pa ona tak z okami zavije, pa reče, pa kaj ti veš, da otrok do 1 leta ne sme bit na soncu? no in ko sem že mislila rečt, da je to moj otrok in da je sploh ne poznam kaj mi gnjavi mi reče: Kaj dojiš? pa jaz ono šokirana, pa rečem, ne več. In ona meni nazaj: joj, joj, to pa ni dobro. Mislim, pa katastrofa no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 19:45:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya revčike...se mi prav smilita,ko že spita,samo sta bile take tečke utrujene,smo še popoldne fajn turo naredile......bomo pa jutri nadoknadli šetnjo po lentu ja, sonce, šetnja, igranje to je verjetno super kombinacija za tečnobo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 19:52:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kot sem že povedla, sem mela malega zraven, pa ga ona pogleda pa reče: Kak je rjavi, kaj ga maš kr na soncu? (halo? kr tikamo se pa to?) Pa jaz rečem, da ne, da se je že rodil bolj temne polti, da pa sva dosti zunaj, ampak v senci. No, pa ona tak z okami zavije, pa reče, pa kaj ti veš, da otrok do 1 leta ne sme bit na soncu? no in ko sem že mislila rečt, da je to moj otrok in da je sploh ne poznam kaj mi gnjavi mi reče: Kaj dojiš? pa jaz ono šokirana, pa rečem, ne več. In ona meni nazaj: joj, joj, to pa ni dobro. Mislim, pa katastrofa no. ti pa kar tiho bila?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 19:56:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kot sem že povedla, sem mela malega zraven, pa ga ona pogleda pa reče: Kak je rjavi, kaj ga maš kr na soncu? (halo? kr tikamo se pa to?) Pa jaz rečem, da ne, da se je že rodil bolj temne polti, da pa sva dosti zunaj, ampak v senci. No, pa ona tak z okami zavije, pa reče, pa kaj ti veš, da otrok do 1 leta ne sme bit na soncu? no in ko sem že mislila rečt, da je to moj otrok in da je sploh ne poznam kaj mi gnjavi mi reče: Kaj dojiš? pa jaz ono šokirana, pa rečem, ne več. In ona meni nazaj: joj, joj, to pa ni dobro. Mislim, pa katastrofa no. ti pa kar tiho bila? no, to sem pa jaz. Tiho kot miš, pol pa klejem kak sem nora. Mi pa čez nekaj časa ven vdari, pol pa boljše da se oseba umakne, ker ko začnem metat nazaj sem kot . Tipična škorpijonka: čakam, čakam, ko pa pičim, pa ni pomoči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 20:04:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tipična škorpijonka: čakam, čakam, ko pa pičim, pa ni pomoči. op...škorpijoni pa so nevarni..ja
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 21:02:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kot sem že povedla, sem mela malega zraven, pa ga ona pogleda pa reče: Kak je rjavi, kaj ga maš kr na soncu? (halo? kr tikamo se pa to?) Pa jaz rečem, da ne, da se je že rodil bolj temne polti, da pa sva dosti zunaj, ampak v senci. No, pa ona tak z okami zavije, pa reče, pa kaj ti veš, da otrok do 1 leta ne sme bit na soncu? no in ko sem že mislila rečt, da je to moj otrok in da je sploh ne poznam kaj mi gnjavi mi reče: Kaj dojiš? pa jaz ono šokirana, pa rečem, ne več. In ona meni nazaj: joj, joj, to pa ni dobro. Mislim, pa katastrofa no. ti pa kar tiho bila? no, to sem pa jaz. Tiho kot miš, pol pa klejem kak sem nora. Mi pa čez nekaj časa ven vdari, pol pa boljše da se oseba umakne, ker ko začnem metat nazaj sem kot . Tipična škorpijonka: čakam, čakam, ko pa pičim, pa ni pomoči. Jaz pa bi se tak razkurla,da meni kaj takega reče!!! Samo ti si že videt bolj mile narave!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 21:03:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tipična škorpijonka: čakam, čakam, ko pa pičim, pa ni pomoči. op...škorpijoni pa so nevarni..ja Tak ne,ko kozorogi! Ti lahko moj ded potrdi!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 21:04:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar sicer sem te uspela do zdaj samo 1x videt, ampak sploh ne dvomim v to, da si čist vreji baba. prava asica je
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 21:06:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 lauženki? otroci aha... Ja,al pa fačeki!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 21:11:05
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak albuma sta nareta. Videt se bo pa dalo samo prijateljem, tak da tiste ki še niste prosim potrdite, če sem pa kero ven spustla pa me naj sama klikne. A sem lahko jaz prijateljica?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 21:11:34
|
|
|
|
matcar
|
Babe,pa mene res meče 100/h.Zaj mi je na misel prišlo,da bi se zmenle,pa šle en petek al pa soboto zvečer ven-SAME!Da ga malo razturamo! Že dolgo nisem bla nikjer!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?