Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:52:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ti bom javla ja. Sicer sem našla enega za 50€ ampak ga grem jutri prvo pogledat. Bom vidla kaj bo mouj reko, ker on bi najraje novega kupo, ne dovoli da si ga sposodim, koda ga bom pojedla :) Pa saj za 50€ že novega dobiš pa nebo valda 50 ojrov za desezt dni dala? Če bi že kupovala vozek za 50€,bi imela rajše novega kot rabljenega.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:53:30
|
|
|
|
arabela*
|
tak...prebrala do konca...zdaj pa grem preluftat in počasi spat vglavnem malo pred deveto pred dvorano tabor nočka
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:55:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca ...mi bomo lepo do 8ih potegnili.... lepo enim...jaz pa moram ob šestih vstat....ker grem tak rano na obisk zaj me pa že res pošteno skrbi..kaj hudiča boš pa delala od šestih do pol devetih
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:57:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca ...mi bomo lepo do 8ih potegnili.... lepo enim...jaz pa moram ob šestih vstat....ker grem tak rano na obisk zaj me pa že res pošteno skrbi..kaj hudiča boš pa delala od šestih do pol devetih kaj?...ob šesth vstanem...v miru kofe,potem pol ure rabim,da smrkle s postle spravim..pa ju oblečt,pa se nazajtrkovat...pa pol ure hoje do tja
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:57:15
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca ...mi bomo lepo do 8ih potegnili.... lepo enim...jaz pa moram ob šestih vstat....ker grem tak rano na obisk zaj me pa že res pošteno skrbi..kaj hudiča boš pa delala od šestih do pol devetih 3 babnice pa kopalnica pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:59:14
|
|
|
|
arabela*
|
nič...malo se hecam...dost je zdaj....-grem ajčibajči
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:59:59
|
|
|
|
Sacherca
|
Jaz pa pred tv. Lahko noc.......
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 23:04:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca ...mi bomo lepo do 8ih potegnili.... lepo enim...jaz pa moram ob šestih vstat....ker grem tak rano na obisk
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 23:06:05
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 23:15:42
|
|
|
|
ly117
|
jaz tudi. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 7:18:12
|
|
|
|
koala
|
Kje pri Taborski boste? sami jaz bom tudi brez otroka, je v vrtcu.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 7:32:03
|
|
|
|
rina22
|
jutro fajn se mejte na kavici
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 7:46:13
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! sem že spila. Sem bla sama sebi fauš . Perilo sem že tudi s štrika pobrala in novega obesla. Zdaj pa čakam da se Luka zbudi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 7:47:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Kje pri Taborski boste? sami jaz bom tudi brez otroka, je v vrtcu. Najboljše je da na prk placu za dvorano parkirate in se dobite tam pri križišču. Saraya upam da nisi jezna.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 7:49:15
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro... Ja,tak približno zgledam... Koala,jaz moje male prikolice prišlepam s sebo,pravzaprav me ena že zadnje pol ure gnjavi s seznamom udeleženih . In kak za vr... misliš,kje pri Taborski....nič,jaz kar grem,je doooolga pot pred mano,upam,da vas bom našla,sicer pa Saraya,hvala za št.gsm-a . Grem,preden me živčki totalno izdajo in si premislim
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 7:52:46
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Perilo sem že tudi s štrika pobrala in novega obesla. Zdaj pa čakam da se Luka zbudi. pridna maša mala pa že nekaj dni zbuja že ob 6h!!! moje cote pa še vedno visijo tak da čakam, da zaspi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 7:58:26
|
|
|
|
rina22
|
eno vprašanje... kdaj lahko začneš otroka vozit v sedežu na kolesu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 8:01:45
|
|
|
|
rina22
|
tasa, zaj sem vidla na BC strani, da je danes v spletni trgovini (samo danes) v akciji voziček marela, ki stane 49,99 eur, danes pa je znižan na 32,49 eur. samo velja samo tak, da naročiš prek spleta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 8:11:01
|
|
|
|
koala
|
rina jaz sem mojega začela vozit pri 13-ih mesecih.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 8:11:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: koala Kje pri Taborski boste? sami jaz bom tudi brez otroka, je v vrtcu. Najboljše je da na prk placu za dvorano parkirate in se dobite tam pri križišču. Saraya upam da nisi jezna. jaz čakam pred dvorano Tabor
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 11:07:33
|
|
|
|
Lenči_
|
dober dan! Hvala vsem za včerajšnje nasvete in izkušnje, ki ste mi jih zaupale :) Sem jo dala spat v pajaceku s kratkimi rokavi in kratkimi hlačnicami. Pa še tega je imela odprtega, da je ni vezal. Še zdaj je v njem Spala je od 9 zvečer (po 2 urnem nošenju) pa do pol 5 zjutraj. In ni hotela nazaj zaspat, tako , da smo se mogli it igrat in jo je pol čez pol urce svalilo in je spala do pol 7. No, potem sem aktivirala atija, da se je cartal z njo, jaz sem pa imela mini generalko po stanovanju. Ob pol 10 sva se spet vlegle in še kr ajča. Upam, da še bo malo potegnila. vozicek sem kupila preko spleta pr enemu, ki ima spletno prodajo - se pa da it pogledat, ker so tukaj v mb. Drugače se pa splača it na babycenter stran in spremlat, kdaj bodo imeli akcijo, tako kot na primer danes (napisala že rina22)! Zdaj pa grem spit kavico do konca mmmmm.. njami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 12:11:34
|
|
|
|
ly117
|
Midva že doma. Luka pridno spi, jaz pa imam čas ker nimam nič za delat pametnega in hitro za računalnik. Bom še slike naložla in jih v album dala da doste lahko malo pogledale. Aja, pa vse "ta nove" kafetarce lepo vas je bilo spoznat in upam da se še bomo večkrat dobile.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 12:41:09
|
|
|
|
arabela*
|
me smo tudi doma,M je kar v vozeku zaspala,zgleda da jo je luft zdelal ..pa sem jo samo prestavila v postlo A je pridna ko angelček.....gleda revije in riše Potem pa tak gremo še v štacuno...pa še sedaj ne vem,kaj bi kuhala Sami0804..lepo te je bilo spoznat....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?