Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:15:35
|
|
|
|
rina22
|
Super slikice ste naredile Lepo, da vam je blo fajn Jaz mam speeeeeet nekaj vprašanj, tokrat v zvezi s krstom.... - Ko ste meli krst, ste dali povabljencem kakšno malo pozornost, kot spomin na krst? In kdaj ste jim to dali? - Kje se da kupit bel prt, oz. kaj ste meli vi? Še nekaj sem hotla, pa se zdaj ne morem spomnit....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:19:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Super slikice ste naredile Lepo, da vam je blo fajn Ni še dokončan. Še čaram nekaj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:20:27
|
|
|
|
rina22
|
ly, ti kar v miru naredi bom šla še pol malo prečekirat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:26:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz mam speeeeeet nekaj vprašanj, tokrat v zvezi s krstom.... - Ko ste meli krst, ste dali povabljencem kakšno malo pozornost, kot spomin na krst? In kdaj ste jim to dali? - Kje se da kupit bel prt, oz. kaj ste meli vi? nismo še imeli krsta za nobeno,ravno zarad ceremonij. ga pa nameravam v bodoče izvest...ampak s tem,da bom jaz obema botra in nobenih povabljencev,le babici in dedka....Ne maram ceremonij okol tega
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:27:13
|
|
|
|
sami0804
|
Vidim,da je naše fročeke pobralo kot po tekočem traku na poti domov,S. je tudi mrknila,preden smo prišli do avtoceste,še M,je začel malo stekleno gledat tam proti domu . Ja,ne morem si kaj,da ne napišem malo vtisov o današnji kavi,dokler so še sveži. Zakaj sem že zjutraj imela nenormalno tremo??...No,glede na to,da sem nova,moram priznat,da ste se res potrudile,da sem se lažje vklopila...pa še poleg "hude tete" sem sedela . Sacherca,tebi pa posebej zahvala za dobro postrežbo in gostoljubje...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:29:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Super slikice ste naredile Lepo, da vam je blo fajn Ni še dokončan. Še čaram nekaj. jaz vidim nič
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:30:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa še poleg "hude tete" sem sedela . ..ne morem da se nebi režala
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:35:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa še poleg "hude tete" sem sedela . ..ne morem da se nebi režala Enako.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:36:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Zakaj sem že zjutraj imela nenormalno tremo?? Nebi vedla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:40:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa še poleg "hude tete" sem sedela . ..ne morem da se nebi režala Enako. Jaz mislim, da je tota vaša "huda teta" samo fora za strašenje novink. Al pa še bo Matcar pokazala svoje zobe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:41:43
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz mam speeeeeet nekaj vprašanj, tokrat v zvezi s krstom.... - Ko ste meli krst, ste dali povabljencem kakšno malo pozornost, kot spomin na krst? In kdaj ste jim to dali? - Kje se da kupit bel prt, oz. kaj ste meli vi? nismo še imeli krsta za nobeno,ravno zarad ceremonij. ga pa nameravam v bodoče izvest...ampak s tem,da bom jaz obema botra in nobenih povabljencev,le babici in dedka....Ne maram ceremonij okol tega Mi smo se pa odločli, da izpeljemo 1. rojstni dan in krst obenem saj ne bo veliko ljudi, pa vseeno če je katera že mela krst, mi naj prosim pomaga..............
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:45:01
|
|
|
|
ly117
|
Tak albuma sta nareta. Videt se bo pa dalo samo prijateljem, tak da tiste ki še niste prosim potrdite, če sem pa kero ven spustla pa me naj sama klikne.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:46:23
|
|
|
|
ly117
|
Rina jaz bi ti pomagala če bi lahko. Mi ga še nismo imeli in ga verjetno tudi ne bomo imeli.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:48:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak albuma sta nareta. Videt se bo pa dalo samo prijateljem, tak da tiste ki še niste prosim potrdite, če sem pa kero ven spustla pa me naj sama klikne. sem te že prosla za prijateljico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:50:16
|
|
|
|
katy83
|
nič, grem zdaj k frizerju, končno Pa tamali in mama gresta zraven, ker moj ni fraj, jaz pa hočem k frizeru mater sem trmasta , no še dobro, da ma kolegica frizerski salon, ker drugje bi nas malo čudno gledali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:50:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak albuma sta nareta. Videt se bo pa dalo samo prijateljem, tak da tiste ki še niste prosim potrdite, če sem pa kero ven spustla pa me naj sama klikne. Kake lepe slikice Samo sem pa ugotovila da vas dooosti niti ne poznam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:53:42
|
|
|
|
rina22
|
ly, zaj sem se spomnila - kaj si bla mogoče včeraj ti v europarku tam okrog 6h? se mi je tak zdelo, samo sem samo bolj ko ne hrbet vidla, pa še to od daleč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 13:59:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak albuma sta nareta. Ali kot bi rekla moja tašča:glej,kak si me grdo slikala ,zaj pa taaak debela zgledam na sliki (drugač pa taka suhica) ma daj nehaj...no.... čist okej deklina si
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 14:00:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, zaj sem se spomnila - kaj si bla mogoče včeraj ti v europarku tam okrog 6h? se mi je tak zdelo, samo sem samo bolj ko ne hrbet vidla, pa še to od daleč Ne, tisti čas sem se po mestu šprancirala.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 14:00:19
|
|
|
|
arabela*
|
Nič...pičimo me u štacun.... se tipkamo zvečer
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 14:01:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak albuma sta nareta. Ali kot bi rekla moja tašča:glej,kak si me grdo slikala ,zaj pa taaak debela zgledam na sliki (drugač pa taka suhica) Jaz nič kriva, na fotoaparat se pritoži.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 14:01:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak albuma sta nareta. Ali kot bi rekla moja tašča:glej,kak si me grdo slikala ,zaj pa taaak debela zgledam na sliki (drugač pa taka suhica) ma daj nehaj...no.... čist okej deklina si Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 2.7.2010 14:05:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, zaj sem se spomnila - kaj si bla mogoče včeraj ti v europarku tam okrog 6h? se mi je tak zdelo, samo sem samo bolj ko ne hrbet vidla, pa še to od daleč Ne, tisti čas sem se po mestu šprancirala. aja, te sem pa narobe vidla. pa še brez očal sem bila
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?