Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:32:14
|
|
|
|
ly117
|
Nočko botrca.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:32:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ti bom javla ja. Sicer sem našla enega za 50€ ampak ga grem jutri prvo pogledat. Bom vidla kaj bo mouj reko, ker on bi najraje novega kupo, ne dovoli da si ga sposodim, koda ga bom pojedla :) Pa saj za 50€ že novega dobiš
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:32:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Matr kaj vam je fedre utrgalo danes Ne, zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:35:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dober večer..samo pozdravim vas in šibam :) Iščem eno fajno marelo za morje. Saraja kak vozek si ti imela tisto marelo? Pikolo? Majo tak cene navite jaz pa jo rabim za samo 10 dni kje..kdaj? Tega ko imam sedaj? ja pikolo....najboljši vozek vseh časov... eh...sem jih v katalogu vidla že za 20 eur...samo brez strehice
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:36:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya danes se ti pa lapa, a ne. mal pa žiher
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:36:53
|
|
|
|
Sacherca
|
Ma ste naklofale ulala Med risanko vas zacela brat,pol malega pospremla,pol je moj prisel iz sluzbe,sva se mogla nacvekat..Zdaj pa se vma prit do konca Malo se posurfam,pol grem pa na forenzike...pa spat...mi bomo lepo do 8ih potegnili....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:37:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nič grem si še nohte nalakirat, pa počasi proti spalnici. A bom jaz jutri edini klošar na kavi al kaj?!? Ne, ker jaz si jih tudi ne lakiram, in ko jih pogledaš niso prav nič lepi.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:38:16
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nič grem si še nohte nalakirat, pa počasi proti spalnici. A bom jaz jutri edini klošar na kavi al kaj?!? Ne,ne jaz tudi...Sva z malim danes cofola pa so moji lasi nikakvi.Ampak,ker naju jutri popoldan isto caka,si bom frizuro sele v soboto zrihtala..Da se me ne bo kera vstrasla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:38:40
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tortica.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:39:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mimogrede,je bližje Dvorana Tabor,kot klasek,zraven tega pri klaseku nimaš kje parkirat.Verjemi,ker delam v Š.pa se vedno zjezam,ker ne dobim parkinga.Pa saj ni važno,zmenite se,pridem jaz sama tja z malimi. pa cela ceremonja.....meni je dalje dvorana tabor,ker peški pridem.....zato smo se dogovarjale
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:41:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj je pozicij To so artikli,pokasirani v eni minuti.In moraš jih met okoli 40 oz. več. zaradi tega jih dost noče v lidl in hofer... ...ker jim zmečejo na kup v sekundi
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:42:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa če neboš nikjer najšla drugega ti jaz mojega posodim. Ima pa tudi naklon. jaz bi ti mojega posodla,samo ga rabim
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:42:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A boste vse imele otroke zraven? Jaz ga bom imela. Bo pa botrca sama prišla.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:43:50
|
|
|
|
Sacherca
|
Meni je pa super in jaz si vse v vozek devam potem pa tam na strani lepo v vrecke ali pa pri avtu...Sem vcasih v Mercatorju prehitra za katero prodajalko ,kako hitro si v vozek mecem...Potem pa lepo pri avtu v miru spakam vse.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:44:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya saj smo se fiksno pri dvorani Tabor zmenle jap (kaj če pri centru mode parkiram bo ok?) ma jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:45:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca V glavnem vaju pricakujevan jutri... koga?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:46:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ti bom javla ja. Sicer sem našla enega za 50€ ampak ga grem jutri prvo pogledat. Bom vidla kaj bo mouj reko, ker on bi najraje novega kupo, ne dovoli da si ga sposodim, koda ga bom pojedla :) Pa saj za 50€ že novega dobiš pa nebo valda 50 ojrov za desezt dni dala?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:47:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nič grem si še nohte nalakirat, pa počasi proti spalnici. A bom jaz jutri edini klošar na kavi al kaj?!? mene tud že strah postaja
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:47:36
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca V glavnem vaju pricakujevan jutri... koga? Vis to,cisto ste me zmesale....Vas pricakujeva jutri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:48:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca ...mi bomo lepo do 8ih potegnili.... lepo enim...jaz pa moram ob šestih vstat....ker grem tak rano na obisk
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:48:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca V glavnem vaju pricakujevan jutri... koga? Vis to,cisto ste me zmesale....Vas pricakujeva jutri
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:49:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A boste vse imele otroke zraven? jaaaaaaaaaaaaaaaa....vsaj jaz , bi bil ju greh doma pustit,ko imajo tak fajn igrišče
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 1.7.2010 22:51:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Meni je pa super in jaz si vse v vozek devam potem pa tam na strani lepo v vrecke ali pa pri avtu...Sem vcasih v Mercatorju prehitra za katero prodajalko ,kako hitro si v vozek mecem...Potem pa lepo pri avtu v miru spakam vse. meni je tud fajn..ja...samo za določene ljudi pravim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?