|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
3.7.2010 10:38:19   
PapuaNG
eh, to je pa smotano z atlantisom. Ne vem, kdaj mi bo uspel med tednom tole ponucat user posted image

Pa čestitke za orve korakeuser posted image zdej se bo pa začelo veselje user posted image Naš razgrajač že od jutra hara po stanovanju gor in dol, pa ne vem, kaj bi se še igrali. Kaj kej počnete z mulci? Našemu so edino lego kocke všeč, ampak s tem se tut ne moreš igrat cel dan...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
3.7.2010 10:55:58   
Blueeyes
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gre kera v bližnji prihodnosti kej v Avstrijo?? rabila bi sirup Kolloidales Silber
http://helena-golenhofen.blogspot.com/2009_05_01_archive.html

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
3.7.2010 10:58:44   
maja1488
Blue...žal nič.
Dej na čveku v 3 dni vprašaj, tam vedno katera gre, ker so blizu doma, pa ti lahko pošlje.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
3.7.2010 11:11:01   
Blueeyes
bom poiskala ta čvek.. k se mi sanja ne kje je... vem samo za tega našga user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
3.7.2010 14:17:59   
Dudica1
Moj dragi ima pa danes RD tako da je pestro že od zjutraj...kopamo se in čofotamo user posted image user posted image user posted image popoldne pa mal obiskov pa žara...mmm user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
3.7.2010 15:19:23   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Moj dragi ima pa danes RD tako da je pestro že od zjutraj...kopamo se in čofotamo user posted image user posted image user posted image popoldne pa mal obiskov pa žara...mmm user posted image

vse najboljše dragemu.. le glej da se bosta dons razvajala v dvoje user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
3.7.2010 15:19:54   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

bom poiskala ta čvek.. k se mi sanja ne kje je... vem samo za tega našga user posted image

našla sem ga.. odprla novo temo... noben noče odpisat user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
3.7.2010 15:39:00   
KatMat
mal pocak....sej ves....morjo se ustat>majo drug casovni pas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
3.7.2010 19:36:15   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mal pocak....sej ves....morjo se ustat>majo drug casovni pas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sm dubla odgovor od ene user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
3.7.2010 20:19:33   
Dudica1
blue hvala.
Kopalk zgornji del itak nisva doble,kr neki...al barva ne paše al pa model!

Mi smo se napraznovali zdej bom pa napadla planico 2L sladoled user posted image user posted image user posted image

Jutri pa gremo gledat policijske pse in konje pa motoriste policiste in potem malo na veselicouser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
3.7.2010 20:39:08   
koala.cek
ma julij je moj mesec. pivo, morje, pikniki, razprodaje, dolge tople noči....ah jauser posted image user posted image

prispeli domov. bp. nobene gužve nikjer. smo se vmes še ustavljali in kopali. v avtu bo roba počakala do jutri. je danes tudi pipnem ne. otroka seveda navajena drugega ritma, saj smo hodili spat ob desetih, enajstih zvečer - zato zunaj še veselo pohajkujeta. moramo zaliti travco, pa sta seveda izkoristili za ponovno čofotanjeuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
3.7.2010 21:00:34   
majana79
Crknjena, otrok seveda noče spet spat. user posted image Ampak ga ma moj čez. Zgleda ga tut zobki matrajo, poleg vsega.

kolegica k., wb

Bili v mestu, na Ani Desetnici, pa mu ni lih blo zanimivo, tako da smo šli kmal domov. Je pa v mestu pasje vroče, tle pr nas je sigurno 4 stopinje hladneje.

Mogla bi likat, pa se mi ne da... user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
3.7.2010 21:07:58   
Anonimen
minilo kar prehitro, ne, koala.ček? WB! tudi zalivanje travice ni kar tako!

danes sem si ravno ogledala filmček Book of eli... mi je dal za mislit. hudo dober film, če izzvzamem nekaj tipičnih ameriških filmskih for...user posted image

mulčka danes zaspala ekspresno hitro. oba. zdaj spi tudi moj. meni pa se ne da. na tv nič pametnega, doma nobenega filma, ki ga še nisem gledala oz. Dosjejev se mi trenutno ne da gledati... je čas za knjigo?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
3.7.2010 21:39:45   
maja1488
Čer!
Koalka...WB!

Je bil moj danes pri mehaniku ob pol enajstih in so otroci še spali. Pa pravi tale fotr, da pri njih vedno tko spijo dolgo, ker gredo kej čez enajst v postlo. Mislim halooooo. OK se zgodi, pa na dopustu, drugače mi je pa to user posted image .

Aja koalkica, ne leti to nate, da ne boš mislila. Sam sem se ravno spomnila, ko si čas omenjala.

Pa od zobozdravnika vnukinji (5 in 3) gresta tut po enajstih. Tut čez polnoč. Sam OK, onidve sta pri enem letu pojedli vse borovničke al pa češnje iz kozarčka. Pa jih ni blo malo user posted image . tavečji je fotr pri nas enkrat v kozarček od deci pivo nalil. Polnega.

Dudiek, vse najboljše!
Dudi, zakaj si pa pike dobila? A si bla prehitra?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
3.7.2010 21:56:18   
majana79
aja, kolegica k., Labod ima že znižanja, če te kej zanima, sem včeri vidla

grem spat

nočko!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
4.7.2010 9:53:49   
KatMat
bi sel kdo z nami v Pekel?
al pa na Velko planino?

< Sporočilo je popravil KatMat -- 4.7.2010 9:56:58 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
4.7.2010 10:45:22   
PapuaNG
jutro,

spali spet nismo, se je zbujal non stop, spet nekje do treh se mi zdi. Ga je pa moj potem zjutraj pedenal, tko da sem po dooolgem času spet spala do pol desetih user posted image Zdej pa že jst razmišljam o temle homeopatu za malega. Ker včeraj sem mu še calpol dala pred spanjem, da ga ne bi zobki boleli (slini se še vedno ko pes, samo novih zobkov ne vidim), pa ni bilo nič bolje kot prejšnje noči. Zdej pa ne vem več, kaj narest. Ker zbudi se lih tok, da mu dudo dam, pa je spet za neki časa mir...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
4.7.2010 10:53:27   
KatMat
mi gremo v laguno! ce bo kera tam naj me zvrcne!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
4.7.2010 13:15:32   
koala.cek
spanje otrok - naša dva gresta načelomo ob pol osmih spat. tudi na dopustih smo tako prakticirali. tokrat smo naredili izjeme, ker preden smo povečerjali, je bila ura osem. potem so se otroci začeli zbirati in ob pol devetih se je začel mini disco. seveda rajanje eno uro. na koncu in to vsak večer, so dobili tisti otroci, ki so bili dopoldan v otroškem vrtcu tudi diplomo. in seveda nismo smeli manjkati. potem pa spet muzika, pa plesi, comedy šov intd...skratka pestro. mulčka sta bila pridna, nič zaspana, zadovoljna.

da pa bi to doma prakticirala, mi je pa čisto out of the way. in potem spanje do enajstih dopoldan...mah ni šans. škoda dneva. taki bodo pol življenja prespaliuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
4.7.2010 13:22:22   
koala.cek
a je katera za kofi ponedeljek, torek - recimo bolj popoldan ? mi morajo priti majstri popravit pomivalni stroj, pečico, pa še izgleda da je v en kabelski razdelilc trešlo...pa jih bom naštelala na dopoldanske ure...če se bo sploh dalouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1895
4.7.2010 13:40:48   
Leela
Tolk je nizek pritisk. Ne vem ali bo padal dež ali ne. je tako kot pred nevihto. Gremo čez eno uro gledat furmane. Je furmanski praznik in bodo konjske vprege. Otroka sta tečna, krivim vreme (saj jaz sem tud tečna)
F. je spal včeraj od pol šestih zvečer do pol sedmih zjutraj. brez, da bi se zbudil. Najbrž mu je odleglo po dveh tednih nespanja.
Tavelikega sem prijavila na G-rega plavalne počitnice v laguni za avgusta. Aja pa včeraj sem šla po dolgem času v kino gledat seks v mestu, je prav pasalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1896
4.7.2010 14:06:25   
koala.cek
leela - tole sem pa jst tud razmišljala. a ga boš dala za cel dan ?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
4.7.2010 14:41:03   
KatMat
mi smo glih iz lagune...nas je dezek pregnal....defenitivno se vracamo....bilo je super,stacionirani v naravni senčki,nobenega pretiranega vpitja,vodica 100krat boljsa kot v snoviku

Neposredna povezava do sporočila: 1898
4.7.2010 15:09:50   
KatMat
uuu hitr pojest in nazaj!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
4.7.2010 16:50:31   
PapuaNG
ni blo nč narodnjakov kati? user posted image Je sodelavec pravil, da se je enkrat mimo peljal in so bli narodnjaki za musko...

Mi smo pa pojedli, je moj skuhal orjaškega lignja. Niti nisva vedela, kako bo, ko sva kupovala, pa še pol so naju na kulinariki čist prestrašil, da je to ne vem kok zanič. No, na koncu je bilo prav okusno. Mogoče ne tok, ko hobotnica, vseeno pa ni zanič. Zdej pa brata od mojga čakam, gremo na sprehod, moj je šel pa delat. Zvečer se pa še s starci dobimo, ker gredo jutri za dva tedna v turčijo (posljavljamo se pa kot bi šli najmanj za en mesec user posted image ). Vreme je pa super zdej-ravno prav toplo-hladno...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.