![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 9:19:56
|
|
|
|
majana79
|
flaska, poklič na UE oziroma inšpektorat za okolje in prostor, ti morjo tam dat vse informacije. Pa ne se pustit odgnat. včeri je blo super, bo treba ponovit, definitivno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 9:25:11
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro... Včeraj je bilo spet super... same fajn babnce, super družba... Flasi... po nasvetu Majane... smo s teboj v boju Anžeta sem danes kljub vsemu dala v vrtec , ker mi drugače ne bo zneslo vsega narest... Mi je v tolažbo , da je z veseljem šel... ampak res sem danes imela plan doma ga imet... Možek mi je obljubil da najkasneje ob 14 odrinemo (ja, smo že prestavili za 1 uro...)... Ledenka... stiskam pesti, da se danes izide tako kot se mora... Parking na Metelkovi... do sedaj samo 1x plačala... se ga da dobit, en krog narediš...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 9:27:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ma dej nehi, že tako ima celo hišo narejeno na črno. Ampak lahko bi nas pa malo vprašali če se strinjamo Sej gre za res majhno stvar, ampak ne pomaga ravno pri sosedskih odnosih z moje strani... Eh.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 9:28:35
|
|
|
|
majana79
|
sam čaki, zakaj bi pa ti pustila neki tazga? sej ti bo samo škoda delala sploh pa, a so kontejnerji na vaši oziroma njegovi zemlji al na občinski? ker tam pa itak ne smeš nič delat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 9:35:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 sam čaki, zakaj bi pa ti pustila neki tazga? sej ti bo samo škoda delala sploh pa, a so kontejnerji na vaši oziroma njegovi zemlji al na občinski? ker tam pa itak ne smeš nič delat Mislim da je ta pas njihov, ne občinski. Mislim. Sej bom šla do lastnikov (prokleti bogati slovenci!!!!!! - začnejo se na B*- sej vsi vemo kdo je ta firma, ane... mislijo da če imajo dnar da lahko počnejo lih karkoli)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 13:17:27
|
|
|
|
koala.cek
|
dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 13:23:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek dan dober dan!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 13:23:53
|
|
|
|
koala.cek
|
ojoooojj bogi zmajčki no še bolj boge mamice, ko jih moraste takole gledati. mi smo ok. vsi uživamo na tem prekratkem dopustu. trenutno mala dva spita. ata ima priprave na popoldansko gledanje fuzbala. se jih je nekaj descov skup našlo in zdaj parlamentirajo mislim, da bo loby poln vonja po piru in prešvicanih descih. ah naj jim bo. uživajte ! upam, da vam ni prevroče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 13:23:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
kakšen je tvoj status (lokacijo mislim, razpoloženje sem že ujela)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 13:25:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
jaz zdajle uživam ob fantastični solati iz kus-kusa, zraven pijem bezgov sirup... njamsi! problem smo pa že rešili, sem kar izvajalcem naročila kako pa kaj pa bojo uštimali.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 13:45:19
|
|
|
|
majana79
|
flaska, ti si taprava! btw, a naslednjič ti bo uspelo pridet na večerjo?! da ne boš kje mela odtisov taške pa to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 14:10:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, ti si taprava! btw, a naslednjič ti bo uspelo pridet na večerjo?! da ne boš kje mela odtisov taške pa to ja, naslednjič sigurno pridem. trenutno rehabilitiram od stresov na faksu, ampak mislim da bo kmalu mimo. še en pir zvečer, pa jutri skok v morje- pa bom ko nova. pomoje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 14:18:41
|
|
|
|
majana79
|
ooo, greste mal morski zrak vohat, super do septembra se boš že sestavla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 18:02:44
|
|
|
|
Dudica1
|
O BOG POMAGAJ ...k sreči nimam tega doma...ampak obup no Zdejle je mal lažje za dihat ampak mislim da se bliža huda nevihta,grmi že grozno in kar tema je ratala...jaz moram pa v lekarno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 18:49:39
|
|
|
|
maja1488
|
Pri nas je scalo ko pri norcih. Glih ene 10 minut, se je pa prijetno shladilo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 18:50:34
|
|
|
|
maja1488
|
Aja...a je katera za kofe v PO v torek dopoldan?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 21:31:28
|
|
|
|
maja1488
|
Ja OK no, če nobena noče. Zaradi tega se vam ni treba skrit!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 21:40:06
|
|
|
|
Anonimen
|
maja, so že vse na dopustovanju. kratkem ali daljšem. vesela sem, da vam je včerajšnja večerja uspela! še bolj sem pa vesela, ker samo še jutri delam, potem pa imam dan počitka. prvi teden po dopustu se mi zdi vedno najbolj grozen. sem lenoba lena, spet nič ne gledam za novo službo. sem pa danes ugotovila, da se bom morala zopet zblondirati, če bom želela dobiti drugo delovno mesto. me že glava "peče od peroksida" ... bom počakala na avgust oz. na povabilo na razgovor, da bo barva sveža. naslednji teden bom klicala vzgojiteljico, da se zmenimo za spoznavno uro. drugače pa _ julij. najlepši mesec, ne? FLASK_A povej, ves dan že razmišljam, kateri bogataš se piše na B in se nobenega ne spomnim... pa mi tole vrta in vrta... na zs? drugače pa: super rešitev si našla!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 22:29:27
|
|
|
|
šivilja
|
Jaz sem tudi tako nepoučena o naši "smetani", da nimam bojma kdo bi bil to na B. Drugače mi pa niti približno še ni uspelo vsega pripravit za dopust in stanovanja pospravit, tako da me jutri čaka še en zanimiv dan. BOm moža in otroke poslal naprej v družbi moje mami, jaz bom pa v miru dokončala in jim potem sledila v naši konzervici brez klime, ampak bo pa vsaj mir enkrat za spremembo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 2.7.2010 22:59:06
|
|
|
|
ledenka
|
hello hello naporen dan... fijakanje gor-pa-dol. k sreči je bil M priden in očaral vse po spisku je bilo pa kar uspešno, sploh glede na to, kako je včeraj zgledalo v pon dokončamo... šivilja, če greš kasneje, greš pa lahk tud na trg bolj pozno... in na kavo z nama z Majano večerja je bila super, just what the doctor prescribed. treba ponovit, čim prej
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.7.2010 7:50:32
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Spet smo zbujeni že od 6, natančneje 10 do 6 seveda sam midva, g. mož spi spanje pravičnega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.7.2010 8:05:31
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, tudi pri nas že haramo več kot eno uro. Pa razmišljam, kam nej se dava s tamalim. Se neki poigravam z idejo, da bi šla v atlantis, mam itak še za ponucat 5 obiskov od tečaja....ampak sami se mi nekak ne gre Moj nej bi mel pa itak za delat popoldne, tko da nanj ne morem ravno računat. Zdej pa itak spi pri nekem kolegu, se noč baje ni najbolje končala. Je že včeraj neki bruhal, zgleda se je preveč surovih sardonov najedel, pa je šel vseeno ven. Tudi prav, mogoče ga pa kaj izuči....not Drugače smo se pa zbujali do pol treh, ko sem mu končno dala calpol, pol je bil pa mir. Ne vem, a so še kakšni zobki v planu? Nič ne vidim, ampak bo že kaj na tem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.7.2010 9:16:46
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! Papua, tiste ure lahko pokoristiš le med tednom. že delam. prijeten dan bo! moj je že navsezgodaj zjutraj pobril U. glavo. zdaj zgleda kot novorojenček. ni ni več kodrčkov,... tavelik pa je jokal, da ima on tudi predolge lase in da bi bil rad lušten. uživajte!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.7.2010 9:58:01
|
|
|
|
maja1488
|
Smo pokonci od 4:45 seveda mlada dama že spi. Da še tle povem...včeraj je sama stala ene pol minutke, pol pa nardila ene 3 korake. Danes ne bomo nič počeli, ker je prevroče. Je v planu sam kej pobrat iz tal, da si nog ne polomimo, ker na urgenci se mi ne ljubi ždet. Zvečer, če bo še kanc energije, bi pa trampolin postavli.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.