Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 11:11:41
|
|
|
|
majana79
|
sej ponoči sva mu dala svečko, je bil pa zgleda tut ful lačen, je celo flaško zmazal, sploh nisem vedla do zjutrej je pa tako bogi, sicer živahen, ampak čist bled pa s podočnjaki zdele je zaspal, upam da vsaj kako urico, da se okrepi... šivilja, boš mogla imet še Just parti, ne samo TW
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 11:18:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana Res mu daj Calpol, jaz tudi naše šopam s tem ko ju kaj boli. Šivilja, ja, ta mesec je imela tamala polno prisotnost v varstvu. Je že čas da je malo doma ane Sem vidla da zobka rineta ven. Evo, pa je usekalo na izcedek iz nosa, kašelj, posrana je ko norc, vročina. Tako da zdaj spi z dozo Calpola.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 11:28:06
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana Res mu daj Calpol, jaz tudi naše šopam s tem ko ju kaj boli. Šivilja, ja, ta mesec je imela tamala polno prisotnost v varstvu. Je že čas da je malo doma ane Sem vidla da zobka rineta ven. Evo, pa je usekalo na izcedek iz nosa, kašelj , posrana je ko norc, vročina. Tako da zdaj spi z dozo Calpola. Ti zobje so od hudiča - naši dvojki rineta že več kot en mesec - enk še ni , da ne bo pomote. Zdaj sta k sreči že prebili, samo jo še hudo matra. Danes smo slabše spali, pa ne vem ali zaradu zob, ali njo tudi kaj grlo boli. Zdajle pa kar noče zaspat, zaspana pa za crknit. Ona bi bila v naročju in me cukala, če bi pa slučajno šla kakšna joška mimo njeni ust, se pa tudi ne bi upirala. Samo zaenkrat še mama zmaguje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 12:20:35
|
|
|
|
šivilja
|
Papua - ti še jaz napišem glede hrane. Pri nas oba v službi malicava kaj manjšega (kosmiči, sadje, sendvič) in zato vsak dan kuham kosilo. K sreči delam samo do 14.00 in sem do treh doma že z otroci. Včasih skuham prejšnji dan, večinoma pa sproti, občasno pa nam kaj skuha tast. Odvisno od urnika popoldnevov, jaz včasih pojem takoj ko je kuhano, včasih pa počakam moža. Otroci lahko jejo z nama, če želijo, vendar ker kosita že v vrtcu ali šoli hočeta ponavadi kaj drugega - npr. sadje in kakšen piškot. Če je pa kaj, kar imata zelo rada pa skuham več in pojesta popoldan ali pa za večerjo. Otroci potem večerjajo okoli 18.00 midva pa ob 20.00, ko so otroci v postelji. Najina večerja je poleti ponavadi solata, ali sendvič in kakšen jogurt. Seveda to pomeni, da med tednom nekako ne uspemo imeti skupnega obroka, zato pa za vikend jemo skupaj zajtrk in kosilo. Reklama Pampers - moja je čisto preveč arijska. Sem pa vseeno malo ponosna, ker sta v finalu dva otročka, ki sem jim jaz povedala za avdicijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 12:31:59
|
|
|
|
Dudica1
|
Končno sem poštrihala vse dilce da lahko moj dokonča...malo še nekaj manjka...Moj otrok pa še kar spi od 9h ...tako da sem lahko vse pripravila za moža ko pride...zdaj grem pa še testo mesit,da bom pa še pico nardila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 12:32:09
|
|
|
|
koala.cek
|
šivilja - ti imaš sanjski delovni čas čeprav jst to ne bi mogla delat . sem po mojem čist rojena za pisarniško delo. no naše dete malo je tudi nekaj prehlajeno. take smrklne ven meče da je joj. si delno prav želim, da ga v čertretk še ne cepijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 12:35:29
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Končno sem poštrihala vse dilce da lahko moj dokonča...malo še nekaj manjka...Moj otrok pa še kar spi od 9h ...tako da sem lahko vse pripravila za moža ko pride...zdaj grem pa še testo mesit,da bom pa še pico nardila A ga ti s holc narkozo uspavaš? Mislim, moja je spala natanko 20 min po eno urnem uspavanju.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 14:29:58
|
|
|
|
Leela
|
F. je celo noč prebedel, kašljajoč. Ima polno sluzi v pljučih, ga je moj peljal k P. Terapija so inhalacije. jaz sem pa na kofeinu. Upam, da bo danes bolje. Mu je 4.ka ven prilezla in zgleda, ko mu izraščajo zobje ima oslabljen imunski sistem. majana hvala. F. se po babyvacu veliko manj dere kot pri nalivanju s fiziološko, tako da bom to prakticirala, čeprav na ORL odsvetujejo bvac (sem brala)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 14:36:53
|
|
|
|
Leela
|
jaz stanujem precej daleč od službe in pridem precej pozno domov. Posledično so gosp. opravila zadnja na prioritetni listi. Grem raje ven s tamalimi, naredim pa kar je res nujno. kaj čem, življenje ni potica tubby služba: prijava na zavodu je BV, nič ne naredijo zate samo neke obveznosti imaš (tudi če nimaš nadomestila). Trenutno je mrtva sezona za iskanje službe, je jeseni več razpisov. Je pa iskanje ful time job, gledaš vse mogoče strani na internetu vsaj na vsake tri dni in pišeš prošnje. Vzame ogromno časa.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 14:37:22
|
|
|
|
Leela
|
flaska držim pesti, da ne gre naprej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 14:56:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Končno sem poštrihala vse dilce da lahko moj dokonča...malo še nekaj manjka...Moj otrok pa še kar spi od 9h ...tako da sem lahko vse pripravila za moža ko pride...zdaj grem pa še testo mesit,da bom pa še pico nardila A ga ti s holc narkozo uspavaš? Mislim, moja je spala natanko 20 min po eno urnem uspavanju. Ne nič posebnega,flaša-zaspi-in spi...tudi T. je bil tako priden za spat...in zdaj po kosilu gre še nekje za kakšno urico.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 15:20:49
|
|
|
|
PapuaNG
|
šivilja, če bi mela jst tut tak delavnik, ne bi blo problema. Tko pa pred četrto ni šans, da sem doma. No sej, danes je moj skuhal neke makarone, tko da si sam solato naredim, pa je. Če bo vreme, grem pa še z malim malo ven, magari na igrišče, da sem vsaj malo na zraku pa da pretegnem noge. Za čiščenje sem se pa že zmenila s frendico, da bo prihajala enkrat na teden malo spucat. Je ravno v stiski z denarjem, pa je sama predlagala, ko sem rekla,da iščem čistilko. Meni je pa tut ok, sam da mi ni treba še to počet. No sej, malo prilagajanja, pa bo že nekako. Tistega kuhanja zvečer pa ne vem, kako se bom navadila. Se mi včasih še zob ne da umit, kaj šele,da bi kuhala Tko, šihta je skoraj konec, sem bila kar pridna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 15:22:52
|
|
|
|
majana79
|
naslednjega otroka takoj po rojstvu odnesem dudici, da ga prevzgoji, potem bo šel šele domov leela, mah odsvetujejo vsi itak neki... naj pa oni spraznejo nos otroku J. enostavno ne gre nič ven, ama nič, samo s fiziološko... še baterijski ne potegne nič, in če hočem da mu je boljše, bom probala še BV
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 16:50:14
|
|
|
|
Tanja_
|
Tako, preživela prvi zaresni dan. Sem se odločila, da se pozanimam, če bi lahko julija in avgusta delala skrajšano po 6 ur. Upam, da mi uspe. Jokala sem včeraj popoldan, zvečer, danes zjutraj, med malico-ajoj, grozna sem..... majana kaj to berem?drugega otroka Torej, nisi več proti še enemu. Danes sem videla, koliko ljudi jih ne more imeti. Pa kako splavijo po tem, ko je uspelo po 5 letih IVF postopkov..Me je kar stiskalo-lahko smo srečne in se vsak dan nevemkomu zahvalimo, da imamo otročke.... šivilja si dobila moj SMS?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 17:17:25
|
|
|
|
lake
|
Tanja Sej bo Jst mam ponavadi preveč dela da bi kej dost razmišljala o tem kaj T. doma počne. Zaspana sm, pa kosila se mi ne lub skuhat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 18:32:05
|
|
|
|
Tanja_
|
Men se tud ni dalo kuhat-sva kar solato naročila. Za jutri se pa kuha rižotka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 18:43:32
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, kje majo dobre solate za naročit? Mah sej nisem proti drugemu, sam tolk dejavnikov je... Mi je pa vedno hudo, ko vidim kako se mamice zbirajo, pa pol pomislim da me pa ne bomo več vozičkale. Bi blo pa fajn spet met tako super družbo pri naslednjem. Moramo se spet kej dobit zvečer, če ne bom preveč žalostna, k se ne vidmo več. A bo kera pršla 12.6. v tivole na Lunin festival? Da se tle pri nas dobimo mal? Vmes, ko boste hotl odmorit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 18:48:28
|
|
|
|
ledenka
|
babe, mam eno karto za premiero Sex& theCity, danes ob 20h. gre katera z mano? vem, da je kratek rok, ampak moj dejt me je skenslala
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 19:11:13
|
|
|
|
Tanja_
|
majana tukile naročava http://www.halo-vucko.si/. Men so dobre.Ampak tortilje pa pice pa ne. Najbrž zato, ker v tistem kartonu v katerem prinesejo vse zmehča in vlažno rata.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 19:15:47
|
|
|
|
majana79
|
Tnx, si bom zapomnla ledenka, sori, če ne bi bil bolan, bi takoj šla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 19:35:33
|
|
|
|
šivilja
|
Ledenka - komi zdele vidla - drugač pa takoj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 19:41:28
|
|
|
|
šivilja
|
Nor dan - ob pol sedmih sem šele domov prišla - sem peljala He. in nečakinjo za zaključek telovadbe, prej sem seveda vse pobrala po vrtcih in šolah in jih doma nafutrala. H. je danes čisto boga - sitna, jokava..., pomoje so zobje. Ta trenutek se spet dere. Čez dan je spanja nabrala za pol ure Jaz sem tudi zato, da se kaj dobimo, samo ne naslednji teden v četrtek ali petek, ker bom takrat samohranilka. Pa ponedeljki tudi ne pridejo v poštev. Tanja - dobila SMS in že zrihtala. Si je napisala na list, izbrala sem vzgojiteljico (izmed dveh). Ko boš podpisovala pa vseeno še enkrat povej za katero enoto želiš, da bo ziher.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 19:43:05
|
|
|
|
šivilja
|
Tanja - tam moraš pa videti res vse grozote. Take stvari pripravijo človeka, da ima svoje otroke še bolj rad, tudi ko so sitni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 19:55:04
|
|
|
|
tubby
|
Ttako, Janković je čist brez posluha za primere kot sem jaz in še hujši, ga ne zanima s kakšnega razloga maš al nimaš stalno bivališče u Lj. še celo mamica ki stanuje v najemu, je že drugo leto brez vrtca pa oba sta u lj začasno in se šihtata da je lahko en s tamalo ena je bla s 4 otrci! 3 so u vrtcu, 4. je bil zavrnjen Leela zavod se mi splača že zarad vrtca ker takoj padem razred nižje, ko jim prinesem dokazilo da sem brezposelna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 19:58:27
|
|
|
|
majana79
|
Tubby, se mi je zdelo da bo tako... mojega glasu na volitvah žal ne bo dobil, čeprav je naredil par stvari, ampak v večini gre itak samo za njegov interes...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Varne škarje za striženje las otrokabeeAli misliš, da bi bile potrebne posebne varne škarje za striženje las majhnih otrok?Da (
55%)
Ne (
41%)
Ne vem (
4%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!