Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 19:34:40
|
|
|
|
tubby
|
Dober večer kako ste punce??? vas pogrešam sm skoz v enem letanju ta T iz zdravstvenih razlogov pa za M, k nismo dobil vrtca. Pa še oba sm mela prejšnji tedn, je mela T mini počitnice. Pa je blo kar luštno. Majana kako pri vas? Lake k vam bi prišli na alergološko testiranje, je ful za čakat? Za m mi je dala k ma atopični dermatitis. A kera vem kam pa na koga se naj obrnem za službo, sm prov žalostna že
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 19:37:52
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ šivilja o šit-smrkavc. Jaz bi mu tko rit sprašila, ko bi nazaj prišel. mulc. Aja, perla od moje tašče- edina je, ki ni voščila H za rojstni dan. Nekaj takega je bil povod vsega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 19:39:00
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Dober večer kako ste punce??? vas pogrešam sm skoz v enem letanju ta T iz zdravstvenih razlogov pa za M, k nismo dobil vrtca. Pa še oba sm mela prejšnji tedn, je mela T mini počitnice. Pa je blo kar luštno. Majana kako pri vas? Lake k vam bi prišli na alergološko testiranje, je ful za čakat? Za m mi je dala k ma atopični dermatitis. A kera vem kam pa na koga se naj obrnem za službo, sm prov žalostna že Pojdi Jankoviča malo pobarat za vrtec, pa ga še vprašaj, če rabi koga na protokolu. Nažalost nimam pojma, ker je to meni čisto neznano področje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 19:39:32
|
|
|
|
šivilja
|
Smo že pokonci in jokamo na mrtvo - tolk o večerji.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 19:41:22
|
|
|
|
tubby
|
Šivilja to maš pa prav, tole o protokolu sicer pa res gremo jutr tja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 20:08:05
|
|
|
|
Leela
|
joj šivilja vam pa se dogaja... majana, ker obvladaš...katera krema za rito mazat je najboljša? F. je spet začet kašljat, grem kar persene jest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 20:10:18
|
|
|
|
PapuaNG
|
Tako, otrok v postelji, spi mislim, da še ne, ampak bo kmalu. Upam. Je spal tri ure danes v vrtcu. Mu je očitno manjkalo, ker se je malo čez 6 že zbudil. Tanja, saj bo ok, boš videla. Si hitro spet v sistemu. Jst tut malo malega pogrešam, ampak bolj zato, ker sem praktično cel dan brez njega, edino teh par uric, preden gre spat. Ja, naše življenje od zdaj naprej. Kaj šele, če bi mela tako službo, da bi ob petih al pa šestih domov prihajala...furanje kariere res ni zame še za nekaj časa. Najbolj me pa moti to, da recimo ob štirih domov pridem, pa dokler se kosilo naredi in poje, je ura najmanj pet, pa prej šest, pol ma že mali večerjo, pol pa spat. Ne moreš nič. Se bomo morali drugače organizirat al pa kosilo jest...ob osmih zvečer, ko gre mali že spat Kako kej ve organizirate dneve, tiste, ki že delate?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 20:17:16
|
|
|
|
majana79
|
kolegica k., naša bivanjska situacija je zanimiva, razložim enkrat v živo... smo skupaj, ampak spet ne v istem stanovanju tubby, mi smo tako tako... bo, sam da antibiotik ornk zagrabi a greš jutri k Zokiju na 'govorilne'? sem ledenki predlagala da gremo, pa se ni nič javila leela, jaz prisegam na lamprehtovo mazilo iz mariborskih lekarn, sam šit je, ker ga drugje ne prodajajo drugače pa Bebival mazilo, tudi za ritko, tega se pa navadno dobi v drugih lekarnah - klik (je pa po novem v tubici) papua, kolikor poznam družine jih večina ne je kosila takoj ko pridejo iz službe, ampak naredijo 'kočerjo', tako da je za otroke večerja, za starše pa šele kosilo, jedi so pa temu primerne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 20:32:21
|
|
|
|
lake
|
Tanja ok, pokliči če boš mela čas, bova že šle na kavico, sej bova itak delale še kakih 60 let . Papua Moj popoldan je res čist posvečen T., je pa res da sm že ob 14h doma, ko bom pa delala polni delavnik, bom pa ob 15h, tko da mi ostane še kr precej popoldneva. Tubby ZS.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 20:41:48
|
|
|
|
Dudica1
|
tubby tud jaz iščem službo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 20:59:20
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tubby tud jaz iščem službo kok časa že? jaz ne vem več na koga naj se obrnem, se grem jutr na zavod prijavit...do zdej se nism. Lake hvala, maš ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 21:00:25
|
|
|
|
koala.cek
|
mi imamo ''kočerjo'' tam po šesti uri. nekako se nagibam k temu, da vsaj en obrok na dan pojemo skupaj. lahko je samo juha, al pa kakšen mlečni obrok, ali pač karkoli...včasih kaj naredim že zjutraj, včasih en večer prej, včasih pa kaj na hitro pripravim iz skrinje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 21:04:08
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek mi imamo ''kočerjo'' tam po šesti uri. nekako se nagibam k temu, da vsaj en obrok na dan pojemo skupaj. lahko je samo juha, al pa kakšen mlečni obrok, ali pač karkoli...včasih kaj naredim že zjutraj, včasih en večer prej, včasih pa kaj na hitro pripravim iz skrinje... Mi pa kečerjamo posebej. Tamali okol šestih, midva pa ko zaspijo, ker drugače sam mečem vase, brez prežvečit. Grem kej pospravit, pol bi pa lahko mal kavčala. Je gospod mož odpru radler. Me že čaka kozarc.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 21:09:29
|
|
|
|
lake
|
Mi sploh ne večerjamo, ker mamo itak šele ob ene šestih kosilo. Gledam nek butast film, in raztur v dnevni sobi, ampak se mi tud približno ne lub pospravt. Sej mogoče se bo pa samo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 31.5.2010 21:11:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tubby tud jaz iščem službo kok časa že? jaz ne vem več na koga naj se obrnem, se grem jutr na zavod prijavit...do zdej se nism. Lake hvala, maš ZS Jah zdej ne dolgo,sej sicer sploh ne vem kje naj iščem in kaj...drugače sem pa bila na zavodu že enkrat ampak od tam nisem imela kaj dosti koristi samo pošiljali so me ne vem kam brezzveze in sm se odjavila.In se jaz ne bom več prijavila ke. Gledam pred socialno pano z prostimi mesti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 7:42:13
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro soooonček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 7:53:34
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali še kar. Če ne bi ob pol desetih zaspala na kavču in se zbudila ob pol dvanajstih, ko je bila prva budnica in če ne bi šla pol še cunj obešat, bi bla pa sploh polna energije. Zdej pa že v službi, spet do pol štirih. Sej bo hitro Danes se bom že malo bolj v pogon spravila, sem včeraj doma pozabila kode za v sistem, pa nič nisem mogla narest. Hvala za odgovore glede 'kočerje'. Pri meni je edino to problem, da imam malico v službi ob 12ih, pa še to ne konkretno kosilo, ampak sendvič al pa kaj podobnega. Tle itak ni nič pametnega okoli za jest, pa ne da se mi sam vase zmetat, ker imamo samo pol ure frej. Mogoče bi si začela pa kaj bolj konkrentega s seboj nosit, sam to pa spet terja malo več akcije...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 8:00:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dan! Jaz jem zelo zdravo Čez dan samo prigrizke; pico, čokolešnik, kakšno juho na hitro, sendvič, pašteto... Obrok jem pa zvečer, po 7. ali 8.uri. Ker imam MIIIIRRRR! In to je edini obrok ki imam dejansko kaj od njega, vse prej je takoimenovana 'živčna hrana'... Maja je zbolela... Kašlja ko stari ata, sluzi je za odvoz (pa jo čisto vsak dan, tudi ko je zdrava pucamo s fiziološko)... Samo čakam kdaj bo šlo naprej v bronhitis...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 8:41:07
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Danes je pa sonček ... je tako boljše razpoloženje... Šivilja... se mi zdi žalostno, da ti otrok to naredi, po drugi strani sem pa jezna, da so tako hitro odreagirali. Kje so pa takrat, ko jih otroci res rabijo???? Tanja... za rd...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 8:51:43
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Kdaj primejo antibiotiki? J. je ponoči ful bolelo še uho, se je stalno vlekel, tolkel po obrazu, ni pustil ga niti dotaknit. Nos pa tut ni še nič boljše... Danes čakam babyvac, če je to čudo res tako dobro, da potegne ven sluz od 'zadaj'. Mislim da smo celo nekaj spali v kosu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 9:40:55
|
|
|
|
Dudica1
|
dohodnina je pršla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 9:41:14
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro flaska in majana za M. in J! majana, daj mu calpol, sej je tudi proti bolečinam. nekje v 24 urah bi moral AB prijet. sestanek pri županu - lahko bi se res mamice zmenle in šle, ampak za to je treba dat širšo pobudo. Če nas bo tam 5, ne bomo dosegle nič. Ali pa, samo za nas? kosilo/večerja - midva jeva v službi, M. pa doma, potem pa bo v vrtcu. bi se morala navadit, da jem ob 6h, potem pa nič več, ampak če mam pa čas in mir ob 8h šivilja, si boljša?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 10:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro. mi2 sva s sprehoda. leeep dan, samo piha. podpisala sem pogodbo za vrtec, hkrati pa mislim na vas, ki še čakate - mora se tole urediti!!!! petrazg, lepo si se imela v NY! tubby, tudi jaz sem žalostna. sem bila prepričana, da bom hitro dobila kaj drugega, kar bi bolj ustrezalo meni in družini (glede delovnega časa)... sem upala, da me bodo v firmi sprejeli na drugo delovno mesto, a sem včeraj izvedela, da so tja dali nekoga drugega. sem bila potem ves popoldan apatična. še danes malo, ko pomislim na službo. do septembra imam še čas, si pravim. kočerje pa mi nimamo. otroka jesta v varstvu, mi2 odrasla pa vsak po svoje. kakšen dan je narejen samo iz kakšnih prigrizkov. saj vem, ni preveč zdravo, a neke rutine se mi ne da vzpostavljati. pa veliko za tiste, ki jih potrebujete! pa vprašanje... mali mali je šel v kopalnico in se začel igrati s kahlico. kasneje prismrdi do mene. bi ga morala začeti navajati na kakanje izven plenice?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 10:51:52
|
|
|
|
šivilja
|
K.tja - mogoče pa poskusiš k kahlico, če ga zanima Sem bila danes v vašem Mercatorju - je odlično založen Ledenka - slabše ni - sem se lepo namazala s kremico, ki mi jo je prinesla Petra, pa jedla sirup iz smrekovih vršičkov, pa kar gre. Je K. zvečer rekel, da ga boli grlo, pa sem še njega namazala, pa je zjutraj rekel, da ne boli več Upam, da tako tudi ostane. Flaska , H. ima tudi povečano prozvodnjo zelencev. Pa saj vi ste bili pa zdajle že nenormalno dolgo zdravi. Majana - kot je rekla Ledenka tudi P pravijo, da mu daš še Calpol proti bolečinam dokler ne prime AB Petrazg - vse skupaj je ena čudna situacija. Sem prab jezna in žalostna hkrati. Po eni strani, da se je sploh spomnil kaj takega, po drugi strani pa ta akcija CSD - na fotra, ki otroka skoraj ne povoha se ni pa noben spomnil. Ne vem zakaj je rešitev babica, če ima otro očeta in je glavni vzrok težav pomanjkanje njegove pozornosti. Ma brez veze. Tam kjer je pa res nekaj hudo narobe in otroci trpijo, si pa noben ne upa nič narest. Krivim pa tudi šolo, ker otroke samo trpajo z njihovimi pravicami, na njihove dolžnosti jih pa noben ne spomni. Moja smrklja bi morala zaspati, pa stoji ob ograjici in se dere ali pa predava, kar se ji ravno zdi bolj primerno. Dobro bi bilo kaj skuhat za kosilo. Ob enih grem pa že po He. in nečakinjo v vrtec potem ju pa peljem za zaključno prireditev na telovadbi. Jaz bi pa v postelji ležala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 1.6.2010 11:11:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem bila danes v vašem Mercatorju - je odlično založen ja, posledično temu so večinoma dolge vrste pred blagajno. šivilja, upam, da se ta neljubi dogodek čim prej uredi! glede pravic in dolžnosti pa... ja, zdaj večinoma ljudje gledamo le še na svoje pravice. poznam pa tudi sama primer, ko je šla oseba tožit svojo mamo, ker je ni želela finančno podpreti pri študiju (izrednemu, da ne bo pomote). majana, pri nas se tudi moji in njegovi starši bolj med sabo razumejo in sporazumevajo kot pa jaz z njimi... medgeneracijska razlika, kaj čem. izkoristi prisotnost tašče za počivanje. maja, upam, da se tvoj tast hitro pobere... običajno se sicer moški dlje pobirajo od žensk, ker so radi komandirani in nekako pogrešajo to varnost. kakšen krožek je dobra zadeva za prebolevanje... že toliko ura, da se morava pripraviti. ker če bo mali mali preveč utrujen, ne bo ravno prijetna pot od stanovanja do avta... Tanja_ in Papua, dobre začetke dela vama želim! čim manj stresa in slabe volje! sicer... vaju si kar težko predstavljam slabe volje na delovnem mestu. lp;
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.