Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 7:55:33
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro ne vem kaj me je uščipnil včeraj,kr dihat nisem mogla,in bolelo res kot ...pojma nimam. T. gre danes z avtobusom v Hotedršico neko čno peč gledat in je ves ponosen Upam da mu bo všeč... Igralo pa napreduje...danes sestavimo kolikor bo mogoče potem pa še barvanje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 7:56:51
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, danes pa mi praznujemo prvi rojstni dan Še manj kot pol ure je do trenutka, ko sem prvič stisnila svojo malo štručko. Bila je ljubezen na prvi pogled Oh, že zdej mi grejo solze, že vidim, da bom cel dan jokasta No, mali je očitno mislil, da je že včeraj žur in se je ponoči zbujal,tako da zdej še pridno spi. Ga bom pustila še malo, potem pa on v vrtec, jst pa frizerju Pa še razmišljam, če bi si fru fru dala spet So me včeri neki nagovarjal...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 8:06:56
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Noč je kr bla...ena budnica samo. Sem pa včeraj zaspala mal čez devet z M. Je hotela, da grem z njo spat, ker je poseben dan . Tut prav Je pa Z skokodakala 10 minut pred peto Papua in S vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 8:18:05
|
|
|
|
Dudica1
|
Tiste ki imate večje fantke,ali pa če koga mogoče poznate ki oddaja al pa proda kaj cunj...men T. tolk vse zamaže sploh pa za v vrtec bi blo čist okej...tko od 110-
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 8:18:29
|
|
|
|
Dudica1
|
S. še tukaj vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 8:43:44
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Spali... ne vem, zanič, tko k ponavadi. Se mi zdi da je malo prehlajen? Ampak nos ni preveč poln, se mi zdi kot da se mu zadaj v grlu neki nabira (ampak kašlja ne), ker je ponoči občasno zahropel. Ne vem a bi ga peljala zdravniku al ne? papua in S., vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 9:05:49
|
|
|
|
koala.cek
|
mah kakšna noč. smo se vsi nekaj premetavali. mali je nekaj cvilil. čakamo zobke očitno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 9:12:47
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek punce. vse najboljse papua in s!!! zdaj se pakiram in cez eno urco startam proti dublinu...ah moram se ustavit na petrolu kupit coffee to go! v bajti ni kaplje mleka... lena lena mal sm utrujena ker sem spet nekaj vceraj prevajala, pa se to zavleklo. uh mojo strucko bom vidla jutr, ker pridem tolk pozno zvecer tko da jo bova kar pustila pri tasci.
< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 28.5.2010 9:13:02 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 9:20:10
|
|
|
|
Dudica1
|
majana jaz ga ne bi nikamor peljala če je samo malo zahropel...dol bosta samo še kej drugega fasala...Maj je kr neki časa hropel,nič kašljal samo hropel pa je minilo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 10:17:13
|
|
|
|
ledenka
|
papua in s, vse najboljše koalči vse bo ok, mora bit! M. je tud prehlajen, ob 5h sem se ga usmilila in mu spucala nos... upam, da ne bo hujšega petek je
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 12:00:05
|
|
|
|
majana79
|
pa smo zboleli sva ga vseeno peljala pokazat, ker je čudno dihal, pa vmes je še zakuhal, tako da zdaj spi, jutri se moramo it pa pokazat še enkrat, ker je rekla da je danes prehitro, da bi lahko rekla kaj je sej če bo kuhal tut popoldne, bom klicala še njegovo P, dopoldne je spet ni blo... je pa takoj zaspal, ko smo prišli domov, tam je bil pa čisto aktiven
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 12:29:41
|
|
|
|
ledenka
|
majana za J!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 12:39:40
|
|
|
|
šivilja
|
Majana Sem imela varuško, ker naj bi šla k zobarju, pa nisem šla, ker sem peljala sestro iz bolnice pa kosilo sem ji skuhala. Je kar boga, ga je mogla v bistvu rodit in ga je vidla. Ma da se mi zmeša. Je pa rekla, da v bistvu ni bila presenečena, ko je začela krvavet, ker se zadnji teden ni več počutila nosečo, pa trebuh se ji je manjšal, namesto, da bi se večal. Škoda. JI je pa rekel en G., da kao ne pošiljajo vsega v pregled, ker so patologi na gineko preobremenjeni - da jih ni sram. Ko si bo pa on noht na nogi zlomil, bo pa cel klinični na kup letel.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 12:43:32
|
|
|
|
šivilja
|
Lepše teme - danes je imel K. zaključek plavalnega tečaja s šolo in sem ga šla gledat - preplava celo dolžino tavelikega bazena in sploh je relativno suveren v vodi, tako da sem presrečna, ker jaz ne maram vode (oz. se je bojim). Medtem je bila H. pri dediju in ko sem prišla domov mu je sladko spančkala v naročju, na varuško se pa tudi že počasi navaja, edino če sva skupaj ni dobra - takrat je samo mama dobra. Danes dobim kosilo od tasta, He. je spet v vrtcu, tako da sploh ne vem kaj bi sama s sabo...................- japajade. Samo da se mi pa res nič.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 12:50:12
|
|
|
|
majana79
|
hvala za pikepoke in link šivilja joj meni bi se zmešalo... boga sestra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 13:02:05
|
|
|
|
maja1488
|
Majana zate in za J. Šivilja...groza. Upam, da se kmalu sestavi skupaj. Kolegica je splavila dvojčici v šestem mesecu in pol. Ju je tut mogla rodit, niso pa pustili, da bi ju pokopala 'normalno'. Kao da je to samo ža živorojene otroke, ki kasneje umrejo. Pa ful si je želela. No zdej je HB vse OK in je 2 dni čez rok.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 14:26:27
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 hehe prstančke pa povsod dobijo očitno ,ne vem pa kaj fantki Pri našem neke avtke, pa letala pri nas neke živalce ampak L. prstanček vzame. koalček vse bo ok, držim pesti majana za J., pri sopenju in teh zadevah je najbolj smotan to, da ne veš ali se bo poslabšal ali ne. F. včeraj do 1h zjutraj ni mogel zaspat, potem je bruhal, še sluz zraven in je bilo vredu. Kašlja kot kakšen tjulen. Upam, da se mu ne poslabša, ker bi res mogla iti v službo v ponedeljek. šivilja čestitke K. papua čestitke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 14:35:01
|
|
|
|
maja1488
|
Leela...a nebi bla v ponedeljek še doma...imam zobarja, pa bi pršla en kofetk spit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 16:20:12
|
|
|
|
majana79
|
nikakor mu ne mormo zbit temperature a je možno da ma šesto? k mu gre tut do 39,6?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 17:17:33
|
|
|
|
Leela
|
majana F. je imel 3 dni 39,6 °, mu ni padla 3 dni (takoj po paracetamolu na 38,5, potem takoj narasla). Je dal kri in je pokazala virozo, po treh dneh mu je vročina padla in je dobil izpuščaj. Tako, da lahko je šesta, ampak mu morajo kri vzet, da se potrdi viroza.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 17:18:42
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Leela...a nebi bla v ponedeljek še doma...imam zobarja, pa bi pršla en kofetk spit ja saj bom vidla kaj bo. Kafe pa lahko prideš spit kadarkoli, ko boš kdaj v postojni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 17:20:29
|
|
|
|
majana79
|
leela, tnx, bomo videli kaj bo jutri rekla mi je pa groza, ko je tako vroč in čist bogi sicer zdej je svečka zgleda prijela in se celo malo igra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 18:47:38
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 nikakor mu ne mormo zbit temperature a je možno da ma šesto? k mu gre tut do 39,6? Če ne pade po svečki pejt po Voltaren. Pri M paracetamol svečka ni imela nikoli haska. Leela, sam še v pondelk smo tuki, pol gremo na morje. Lahko nas pa pridete obiskat seveda. Se bodo otroci igrali, mi pa lahko pivo pijemo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 28.5.2010 19:17:59
|
|
|
|
koala.cek
|
majana, vam pošiljam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?