|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
28.5.2010 7:55:33   
Dudica1
dobro jutro

ne vem kaj me je uščipnil včeraj,kr dihat nisem mogla,in bolelo res kot user posted image ...pojma nimam.

T. gre danes z avtobusom v Hotedršico neko čno peč gledat in je ves ponosen user posted image
Upam da mu bo všeč...

Igralo pa napreduje...danes sestavimo kolikor bo mogoče user posted image user posted image user posted image potem pa še barvanje...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 526
28.5.2010 7:56:51   
PapuaNG
jutro,

danes pa mi praznujemo prvi rojstni dan user posted image Še manj kot pol ure je do trenutka, ko sem prvič stisnila svojo malo štručko. Bila je ljubezen na prvi pogled user posted image Oh, že zdej mi grejo solze, že vidim, da bom cel dan jokasta user posted image No, mali je očitno mislil, da je že včeraj žur in se je ponoči zbujal,tako da zdej še pridno spi. Ga bom pustila še malo, potem pa on v vrtec, jst pa frizerju user posted image Pa še razmišljam, če bi si fru fru dala spet user posted image So me včeri neki nagovarjal...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 527
28.5.2010 8:06:56   
maja1488
Jutro!
Noč je kr bla...ena budnica samo. Sem pa včeraj zaspala mal čez devet z M. Je hotela, da grem z njo spat, ker je poseben dan user posted image . Tut prav user posted image

Je pa Z skokodakala 10 minut pred peto user posted image

Papua in S vse najboljše!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 528
28.5.2010 8:18:05   
Dudica1
Tiste ki imate večje fantke,ali pa če koga mogoče poznate ki oddaja al pa proda kaj cunj...men T. tolk vse zamaže sploh pa za v vrtec bi blo čist okej...tko od 110-

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 529
28.5.2010 8:18:29   
Dudica1
S. še tukaj vse najboljše!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 530
28.5.2010 8:43:44   
majana79
Jutro!

Spali... ne vem, zanič, tko k ponavadi. Se mi zdi da je malo prehlajen? Ampak nos ni preveč poln, se mi zdi kot da se mu zadaj v grlu neki nabira (ampak kašlja ne), ker je ponoči občasno zahropel. Ne vem a bi ga peljala zdravniku al ne? user posted image

papua in S., vse najboljše! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 531
28.5.2010 9:05:49   
koala.cek
mah kakšna noč. smo se vsi nekaj premetavali. mali je nekaj cvilil. čakamo zobke očitno.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 532
28.5.2010 9:12:47   
ivanamdb
jutrcek punce.

vse najboljse papua in s!!!user posted image user posted image

zdaj se pakiram in cez eno urco startam proti dublinu...ah moram se ustavit na petrolu kupit coffee to go! v bajti ni kaplje mleka...user posted image lena lena user posted image
mal sm utrujena ker sem spet nekaj vceraj prevajala, pa se to zavleklo. uh mojo strucko bom vidla jutr, ker pridem tolk pozno zvecer tko da jo bova kar pustila pri tasci.

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 28.5.2010 9:13:02 >

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 533
28.5.2010 9:20:10   
Dudica1
majana jaz ga ne bi nikamor peljala če je samo malo zahropel...dol bosta samo še kej drugega fasala...Maj je kr neki časa hropel,nič kašljal samo hropel pa je minilo.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 534
28.5.2010 10:17:13   
ledenka
papua in s, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

koalči user posted image user posted image user posted image  vse bo ok, mora bit!

M. je tud prehlajen, ob 5h sem se ga usmilila in mu spucala nos... upam, da ne bo hujšega user posted image  

petek je user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 535
28.5.2010 12:00:05   
majana79
pa smo zboleli user posted image

sva ga vseeno peljala pokazat, ker je čudno dihal, pa vmes je še zakuhal, tako da zdaj spi, jutri se moramo it pa pokazat še enkrat, ker je rekla da je danes prehitro, da bi lahko rekla kaj je

sej če bo kuhal tut popoldne, bom klicala še njegovo P, dopoldne je spet ni blo...

je pa takoj zaspal, ko smo prišli domov, tam je bil pa čisto aktiven

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 536
28.5.2010 12:29:41   
ledenka
majana user posted image user posted image user posted image  za J!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 537
28.5.2010 12:39:40   
šivilja
Majana user posted image user posted image

Sem imela varuško, ker naj bi šla k zobarju, pa nisem šla, ker sem peljala sestro iz bolnice pa kosilo sem ji skuhala. Je kar boga, ga je mogla v bistvu rodit in ga je vidla. Ma da se mi zmeša.
Je pa rekla, da v bistvu ni bila presenečena, ko je začela krvavet, ker se zadnji teden ni več počutila nosečo, pa trebuh se ji je manjšal, namesto, da bi se večal.
Škoda.
JI je pa rekel en G., da kao ne pošiljajo vsega v pregled, ker so patologi na gineko preobremenjeni - da jih ni sram. Ko si bo pa on noht na nogi zlomil, bo pa cel klinični na kup letel.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 538
28.5.2010 12:43:32   
šivilja
Lepše teme - danes je imel K. zaključek plavalnega tečaja s šolo in sem ga šla gledat - preplava celo dolžino tavelikega bazena user posted image user posted image user posted image  in sploh je relativno suveren v vodi, tako da sem presrečna, ker jaz ne maram vode (oz. se je bojim).
Medtem je bila H. pri dediju in ko sem prišla domov mu je sladko spančkala v naročju, na varuško se pa tudi že počasi navaja, edino če sva skupaj ni dobra - takrat je samo mama dobra.

Danes dobim kosilo od tasta, He. je spet v vrtcu, tako da sploh ne vem kaj bi sama s sabo...................- japajade. Samo da se mi pa res nič.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 539
28.5.2010 12:47:32   
šivilja
Majana - še ena varianta dostave eko sadja in zelenjave:
http://www.ekolife.si/si/ostali-eko-izdelki/prehrana-g193.shtml

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 540
28.5.2010 12:50:12   
majana79
hvala za pikepoke in link šivilja

joj meni bi se zmešalo... boga sestra user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 541
28.5.2010 13:02:05   
maja1488
Majana user posted image  zate in user posted image  za J.

Šivilja...groza. Upam, da se kmalu sestavi skupaj. Kolegica je splavila dvojčici v šestem mesecu in pol. Ju je tut mogla rodit, niso pa pustili, da bi ju pokopala 'normalno'. Kao da je to samo ža živorojene otroke, ki kasneje umrejo. Pa ful si je želela. No zdej je HB vse OK in je 2 dni čez rok.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 542
28.5.2010 14:26:27   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

hehe prstančke pa povsod dobijo očitno user posted image user posted image ,ne vem pa kaj fantki 

Pri našem neke avtke, pa letala

pri nas neke živalce ampak L. prstanček vzame.

koalček vse bo ok, držim pesti user posted image

majana user posted image user posted image user posted image  za J., pri sopenju in teh zadevah je najbolj smotan to, da ne veš ali se bo poslabšal ali ne.

F. včeraj do 1h zjutraj ni mogel zaspat, potem je bruhal, še sluz zraven in je bilo vredu. Kašlja kot kakšen tjulen. Upam, da se mu ne poslabša, ker bi res mogla iti v službo v ponedeljek.

šivilja čestitke K.

papua čestitke

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 543
28.5.2010 14:35:01   
maja1488
Leela...a nebi bla v ponedeljek še doma...imam zobarja, pa bi pršla en kofetk spit user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 544
28.5.2010 16:20:12   
majana79
nikakor mu ne mormo zbit temperature user posted image

a je možno da ma šesto? k mu gre tut do 39,6?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 545
28.5.2010 17:17:33   
Leela
majana  F. je imel 3 dni 39,6 °, mu ni padla 3 dni (takoj po paracetamolu na 38,5, potem takoj narasla). Je dal kri in je pokazala virozo, po treh dneh mu je vročina padla in je dobil izpuščaj. Tako, da lahko je šesta, ampak mu morajo kri vzet, da se potrdi viroza.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 546
28.5.2010 17:18:42   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Leela...a nebi bla v ponedeljek še doma...imam zobarja, pa bi pršla en kofetk spit user posted image

ja saj bom vidla kaj bo. Kafe pa lahko prideš spit kadarkoli, ko boš kdaj v postojni user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 547
28.5.2010 17:20:29   
majana79
leela, tnx, bomo videli kaj bo jutri rekla

mi je pa groza, ko je tako vroč in čist bogi user posted image sicer zdej je svečka zgleda prijela in se celo malo igra

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 548
28.5.2010 18:47:38   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

nikakor mu ne mormo zbit temperature user posted image

a je možno da ma šesto? k mu gre tut do 39,6?

Če ne pade po svečki pejt po Voltaren. Pri M paracetamol svečka ni imela nikoli haska.

Leela, sam še v pondelk smo tuki, pol gremo na morje. Lahko nas pa pridete obiskat seveda. Se bodo otroci igrali, mi pa lahko pivo pijemo user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 549
28.5.2010 19:17:59   
koala.cek
majana, vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?