|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
27.5.2010 13:22:14   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sestavljamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

upam na kake slikce, ko bo fertik!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 501
27.5.2010 13:25:23   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Obe dekleti mi spita - dvajset minut miru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo ob rahlo napačnem času - čez pol ure naj bi šla po nečakinjo, pa še kosilo moramo pojest user posted image  Ah, bo že.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 502
27.5.2010 13:30:20   
ledenka

Obe dekleti mi spita - dvajset minut miru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo ob rahlo napačnem času - čez pol ure naj bi šla po nečakinjo, pa še kosilo moramo pojest user posted image  Ah, bo že.

user posted image  nikol zadovoljna!

še dobro, da smo mame mojstrice improvizacije, očetje bi že komplicirali user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 503
27.5.2010 13:30:46   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kati jaz že tud cel teden mislim na en bazen da bi šli mal čofotat.Bomo videli kako bo ta vikend,če bi se kam zapeljali
jaz mislim terme olimija

u super,midva sva bvla parkrat tam še samska user posted image ,v apartmaju ki je povezan s podzemnim hodnikom user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 504
27.5.2010 13:44:55   
maja1488
Dan. Kaj se dogaja?

Imam pomito po tleh...višek čistoče zadnje tedne user posted image

Uf album...sem pogledala. Boga družinica. Naj jim sonček sveti.

KatMat...super vam gre tole. Tut jst komi čakam slikce! Kako je Tiji  v vrtcu? a se je privadila.

Šivilja...sam da spita, tut če boste šli lačni po nečakinjo. Uživaj v miru, dokler traja user posted image

Kaj sm še pozabla...hmm

Leela...pa kaj je zdaj to...tile pomladni laringitisi znajo bit hujši kot zimski...vsaj pri nas. Zarad prahu najbrž. Naj mine. Upam, da se kej vidmo na kofetu.

Me 3 gremo v arboretum v soboto, v nedeljo morm pa vse spakirat. Ne vem kje naj se lotim. V torek odrinemo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 505
27.5.2010 13:46:15   
maja1488
Olimje...lepo je...sicer se moj spomin konča v tisti luknji od diskača user posted image  Smo imeli vedno službene seminarje in ostale stvari v termah.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 506
27.5.2010 14:28:40   
KatMat
tija je spet zbolela....spet vrtec...drugace se ma fajn

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 507
27.5.2010 14:30:06   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Olimje...lepo je...sicer se moj spomin konča v tisti luknji od diskača user posted image  Smo imeli vedno službene seminarje in ostale stvari v termah.

user posted image user posted image user posted image
jaja, ko smo bli young pa free pa brez mularije user posted image  (sem tud danes z enimi kolegi obujala spomine... na divje cajte) user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 508
27.5.2010 14:31:18   
ledenka

tija je spet zbolela....spet vrtec...drugace se ma fajn
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 509
27.5.2010 14:43:16   
ledenka
http://bibaleze.si/clanek/rubrika/dojencek/video-tako-lacen-da-bi-pojedel-bratca.html
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 510
27.5.2010 15:15:39   
KatMat
hihi škratka

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 511
27.5.2010 17:15:36   
FLASK_A
Katmatuser posted image user posted image user posted image za Tijo! Kaj pa je? Prehlajena?

Čakam slikce ko bo fertik!user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 512
27.5.2010 17:17:08   
FLASK_A
Drugače pa... Mularija se zunaj igra, uf maja mi bo očitno vse kivijeve liste v njenem dosegu pojedlauser posted image Moram it ukrepat... 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 513
27.5.2010 19:57:21   
koala.cek
čer, pišuka ---- crknjena sem. user posted image

so me pa na pregledu kar fajn prestrašili, tako da zdaj 14 dni živim v strahu in trepetu. user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 514
27.5.2010 19:57:26   
majana79
and... we're back!

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 515
27.5.2010 19:59:15   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

so me pa na pregledu kar fajn prestrašili, tako da zdaj 14 dni živim v strahu in trepetu. user posted image user posted image

kaj pa je blo??

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 516
27.5.2010 20:03:01   
majana79

ma ne no, sej bo vse kul, boš vidla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 517
27.5.2010 20:21:50   
meduzica
pozdravljene majčice !!! me že tako dolgo ni bilo tu gori da sem vas komaj našla ... ma mi je šele potem potegnilo da ste najbrž forum zamenjale in lej ga zlomka čisto zares user posted image user posted image

da poročam .. sem tako zaposlena z službo in potem našim predragim otročičkom da ni časa prižgat računalnik.

mi smo kar ok. mali vstaja na nogice, tudi že kak korakec naredi (seveda ob opori) ampak je še zelo nestabilen in nogic še ne zna pravilno obteževati zato moramo veliko vadit kar pa jasno s službo in tono drugih obveznosti zelo težko ... nas je zadnjič fizioterapevtka okregala tako da smo danes spet eno privat uro nabavli pa še drug teden dve in bomo poskusili bit bolj pridni ...

kako pa kaj vaši otročički? in kako ste ve ? večina že nazaj v službah, upam da vam ni prehudo ...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 518
27.5.2010 20:40:35   
maja1488

Koalka...smo v mislih s tabo. Itak bo vse OK. Si me pa spomnila, da se morm na bris naročit. Me je že kolegica majana (hvala draga) pa sm pozabila. Again user posted image

KatMat...taki so prvi meseci. Bosta mogli potrpet. HB si še doma, da se lahko skup cartata. M je bla ful bolna kake pol leta. Jst sem pa norela, ker me ni hotla nobena kura zamenjat (v stari službi to).

Neposredna povezava do sporočila: 519
27.5.2010 21:00:35   
maja1488
O da še pohvalim M. Sva šle k zobozdravniku in je brez besed, čisto mirno pustila, da ji je pobrusil in dal plombico. In pol je bla vsa ponosna, ko je dohtar reku, da je bla oh in sploh pridna...
Je še prstanček dobila. Ah, jst sm tut žarela od sreče user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 520
27.5.2010 21:02:54   
Dudica1
hehe prstančke pa povsod dobijo očitno user posted image user posted image ,ne vem pa kaj fantki 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 521
27.5.2010 21:06:37   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

hehe prstančke pa povsod dobijo očitno user posted image user posted image ,ne vem pa kaj fantki 

Pri našem neke avtke, pa letala

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 522
27.5.2010 21:38:07   
eelyy
čerrrr punce.. kaj se dogaja tle gor,me zadnje dni ni nič gor je sonček tko da smo skos zunejuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 523
27.5.2010 21:52:12   
Dudica1
grem spat...prej popoldne me je tko okrog prsi...prav okrog in okrog neki tko tiščal,pojma nimam kaj,me je moj nesu notr v postlo da je počasi spustiluser posted image ...pojma nimam kaj bi blo.

nočko

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 524
27.5.2010 22:38:40   
majana79
dudi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče si se kej preveč naprezala

grem... itak bo spet neprespana noč

nočko!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?