Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:39:48
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 koalček kam pa greste ... mi bomo verjetno šli naslednjo nedeljo nekam čofotat v Barbarigo. Temperature morja so pa idealne. Toliko za osvežit, se ne maram kopat v raznih čorbah. Imamo pa planiran izlet iz Pule v Benetke, pa na Brione, Medulin...intd...tako da če bodo temperature zraka tam okoli 25stopinj bo super.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:41:22
|
|
|
|
majana79
|
kolegica k., rispekt, vi ste čist aktivni dopustniki mi smo bolj lene sorte dudi, čestitke, upam da bo tko priden k tvoj M.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:42:20
|
|
|
|
Dudica1
|
u to boste uživali...naš T. bi se tud tolk rad z ladjico peljal,da sva rekla da bomo šli na eno kratko vožnjo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:44:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 kolegica k., rispekt, vi ste čist aktivni dopustniki mi smo bolj lene sorte dudi, čestitke, upam da bo tko priden k tvoj M. u ona ma tud pridnega fantka,ful,mal je mlajši kot naš Maj in že kar govori...pač tko zadnje črke besede ful je cortek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:44:49
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 kolegica k., rispekt, vi ste čist aktivni dopustniki mi smo bolj lene sorte dudi, čestitke, upam da bo tko priden k tvoj M. u ona ma tud pridnega fantka,ful,mal je mlajši kot naš Maj in že kar govori...pač tko zadnje črke besede ful je cortek matr, vi mate pa res tam nek poseben zrak
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:46:24
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 kolegica k., rispekt, vi ste čist aktivni dopustniki mi smo bolj lene sorte dudi, čestitke, upam da bo tko priden k tvoj M. u ona ma tud pridnega fantka,ful,mal je mlajši kot naš Maj in že kar govori...pač tko zadnje črke besede ful je cortek matr, vi mate pa res tam nek poseben zrak a misliš da je zrak kriv trenutno je dež
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:49:02
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 kolegica k., rispekt, vi ste čist aktivni dopustniki mi smo bolj lene sorte dudi, čestitke, upam da bo tko priden k tvoj M. u ona ma tud pridnega fantka,ful,mal je mlajši kot naš Maj in že kar govori...pač tko zadnje črke besede ful je cortek matr, vi mate pa res tam nek poseben zrak a misliš da je zrak kriv trenutno je dež ah dež je fajn, sej bo minil jah, če pa ni zrak, pol pa hitr napišta knjigo kako met pridne otroke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:51:17
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 kolegica k., rispekt, vi ste čist aktivni dopustniki mi smo bolj lene sorte dudi, čestitke, upam da bo tko priden k tvoj M. Mi smo take sorte, da se nam tut nikamor ne da...niti do morja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:51:50
|
|
|
|
KatMat
|
o mati bozja....sej sm cist mokra....tole gnetenje me je uničilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:52:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aja moja kolegica ima drugega fantka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:53:51
|
|
|
|
Dudica1
|
majana nisem jaz za knjige pisat kati jaz sm pa že mislna kaj gneteš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:53:55
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 kolegica k., rispekt, vi ste čist aktivni dopustniki mi smo bolj lene sorte dudi, čestitke, upam da bo tko priden k tvoj M. u ona ma tud pridnega fantka,ful,mal je mlajši kot naš Maj in že kar govori...pač tko zadnje črke besede ful je cortek matr, vi mate pa res tam nek poseben zrak a misliš da je zrak kriv trenutno je dež ah dež je fajn, sej bo minil jah, če pa ni zrak, pol pa hitr napišta knjigo kako met pridne otroke Ja a ni J zdej ful priden, ko je s S-jem?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:54:48
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aja moja kolegica ima drugega fantka Mogoče bo pa v rovte šla katera od naših frajl
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:56:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek dudica - tole je super izletek http://www.ladja-lucija.si/ o hvala,zgleda super!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:56:45
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aja moja kolegica ima drugega fantka Mogoče bo pa v rovte šla katera od naših frajl ej! Z. je že oddana a si pozabila al kaj dudi, sej zdej se to tko dela, da ti sam govoriš, drugi pa pišejo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:57:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aja moja kolegica ima drugega fantka Mogoče bo pa v rovte šla katera od naših frajl če se bomo kaj dosti družili se res nikol ne ve
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:57:46
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aja moja kolegica ima drugega fantka Mogoče bo pa v rovte šla katera od naših frajl ej! Z. je že oddana a si pozabila al kaj dudi, sej zdej se to tko dela, da ti sam govoriš, drugi pa pišejo Sej imamo še M
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 12:58:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, sej zdej se to tko dela, da ti sam govoriš, drugi pa pišejo aja ... ma vseeno ne bi izdala skrivnosti haha
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 13:01:55
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, sej zdej se to tko dela, da ti sam govoriš, drugi pa pišejo aja ... ma vseeno ne bi izdala skrivnosti haha ihhhh pa veš kako bi bla bogata pol, bi prec lizing lahko odplačala sploh pa čakamo še seminarje g. dudeka za naše dece
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 13:06:15
|
|
|
|
koala.cek
|
majana...sej ni vse v dnarju ( so še bajte, parcele, jahte, zlato, delnice,......)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 13:07:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek majana...sej ni vse v dnarju ( so še bajte, parcele, jahte, zlato, delnice,......) LOL
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 13:09:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, sej zdej se to tko dela, da ti sam govoriš, drugi pa pišejo aja ... ma vseeno ne bi izdala skrivnosti haha ihhhh pa veš kako bi bla bogata pol, bi prec lizing lahko odplačala sploh pa čakamo še seminarje g. dudeka za naše dece
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 13:22:18
|
|
|
|
maja1488
|
Mislim majana...od kdaj si pa ti keš P*? In kaj ej narobe s S-jem? Glej kako je priden, pomije, pospravi, otroka pedena. Upam, da me bere
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 6.8.2010 13:34:55
|
|
|
|
šivilja
|
Jaz sem kar še bolj v "ohne worte" moodu, ko bom dobila račun za avto bom pa ali obnemela, al pa ne bom mogla utihnit še dva dni. Saj se je dan kar OK začel - sem bila v vrtcu na uvodnem sestanku z vzgojiteljico, je blo fajn, itak sem pa že stalni inventar tam. Potem sem pa opravila še tisoč in en opravek, medtem ko je bil dedi varuška. DOma pa pogruntam, da je toast, ki sem ga kupila in ima rok trajanja do 11.8. totalno popolnoma plesniv. Kok me je pogrelo. Ga bom šla zamenjat. Nekaj sem sparševala za eno parkirišče blizu službe, pa niso bili za to, da bi mi oddali, pa sem zdaj naumila ponudbo, pa jim bom šla popoldan še enkrat zatežit, mogoče jih pa omehčam, nikol se ne ve. Včeraj zvečer je moževa sodelavka/šefica pripeljala dve škatli igrač za punčke, ki jih je izločila iz asortimana svoje hčerke (jasno je hčerka medtem na morju) in zdaj se H. že cel dan ukvarja z enim vozičkom za punčke. Tok jo zanima, da ful stoji zraven in pomoje bo kar začela hodit, samo da ga bo lahko vozila gor pa dol po sobi. Tok je srčkana! Pišuka jo bom pogrešala v službi, ker ona je pa res tak otrok, da ti polepša dan, samo da jo pogledaš- se samo smeji in afne gunca. Zdaj pa rito previt in spat, ker danes ni še nič spala - je bil sprehod z dedijem preveč zanimiv, da bi dama lahko spala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
VrtecSianaSe je vaš otrok hitro navadil vrtca?Da (
83%)
Ne (
17%)
Število vseh glasov: 59Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!