|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
5.8.2010 19:29:30   
majana79
o hvala, upam da si bom zapomnila kupit user posted image  

je pa prou zoprno tole no user posted image ponavadi mi sikapur pomaga in ga zatre, ampak danes očitno ne bo šlo...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
5.8.2010 19:37:09   
maja1488
Ivana user posted image user posted image user posted image ...sem ful vesela zate!

Majana...a veš, da se ne smeš lupčkat user posted image user posted image  pol to za kazen stakneš user posted image user posted image
Preden me začneš taškat...dej si tee tree olje gor. S palčko za ušesa ga namaži. Meni je boljše kot sikapur.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
5.8.2010 19:44:12   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Majana...a veš, da se ne smeš lupčkat user posted image user posted image  pol to za kazen stakneš user posted image user posted image
Preden me začneš taškat...dej si tee tree olje gor. S palčko za ušesa ga namaži. Meni je boljše kot sikapur.

k bi se usaj!!! pol bi vedla od česa je user posted image user posted image

bom probala še tea tree

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
5.8.2010 19:53:42   
Tanja_
Evo majana http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1632

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
5.8.2010 19:57:00   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

bom probala še tea tree

preveč si posodo dgnila mogoče...

mislim... a sploh še kdo živi brez tea tree olja in kreme?user posted image Jaz dam eno kapljico na začetku herpesa, pol pa čez dam na debelo bepanthen. Nazadnje mi je en velik herpes šel v samo 4h dneh!!! Tako da... Od zdaj naprej uporabljam samo še ta recept.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
5.8.2010 20:12:04   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

bom probala še tea tree

preveč si posodo dgnila mogoče...

mislim... a sploh še kdo živi brez tea tree olja in kreme?user posted image Jaz dam eno kapljico na začetku herpesa, pol pa čez dam na debelo bepanthen. Nazadnje mi je en velik herpes šel v samo 4h dneh!!! Tako da... Od zdaj naprej uporabljam samo še ta recept.

Ooo zihr je ribala user posted image user posted image  packa

Pa preventivno dej mal duše na kruh. Jst ga nč ne bepanthenam. Sam olje 2x na dan. In gre tut v ene 3 dneh.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
5.8.2010 20:14:29   
maja1488
Aja Z je zakuhala.  Sem najprej mislila, da je zaradi zobk, zdej je šlo pa na 39.5 in se mi zdi, da je za zobke to mal preveč vroče. Bomo vili kaj bo ponoči. Jutri bo zagotovo doma.

Sem samohranilka in sem planirala, da gremo pohajat s puncama v soboto, pa najbrž nič ne bo. Tej zapečkarci sam omenim, da kam gremo takoj vročino faše.

Naslednjič jo bom na finto...ne bom nč rekla da kam gremo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
5.8.2010 20:40:14   
Dudica1
Mamo nov avtouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
5.8.2010 20:42:14   
šivilja
O punce, danes je bilo pa malo čveka kot v dobrih starih časih. Sem skoraj H. zbudila, ko sem brala.

Ivana - go girl, go!!!

Pitje - H. tudi ni hotela nič pit, zdaj pa lepo pije iz ene Nukove flaške-kozarčka, navadnega kozarca, plastenke, po slamci... Je pa itak vse, zdaj začenja že sama jest z žlico.

Ukinjanje nočnega dojenja - zanekrat še neuspešno, definitivno je pa fizična ločenost najboljši recept

Dudi - bravo za avto in službo

Danes sem se šla solo šoping v Celovcu - sem bila v Ikei in Adidasu. V ikei je bilo 90% nakupa za otroke, v adidasu pa vse za moški del familije. ma je pasalo biti par ur sam. Čeprav se mi je v Tržiču na pumpi nalimala ena stara gospa, ki ji je kao avto crknil in je želela it v Celovec v banko in sem jo peljala. Pol je imela pa kar idej, da bi šla z mano v Ikeo, pa verjetno se je nadejala še prevoza nazaj. Samo mi je že rahlo presedala in sem jo na enem križišču ven skipala, čepraj je kar težila naj jo peljem naprej. Pa se nisem dala.
Sem pa nazaj grede pobrala dva štoparja - mlad nemški par, ki študira na Dunaju in gresta na štop do Romunije.

Se nam je pa včeraj tamal avto pokvaril - se ga ni dalo ugasnit. Se je spet pokazalo, da je dobrota sirota - prejšnji teden, ko smo s H. leteli domov iz vikenda, sem tamal avto pustila sestrični in ta okvara je posledica. Je električar razložil, da je polomljena ključavnica za vžig in da je to doživel drugič v svoji več kot dvajsetletni karieri. TO se pa zgodi tako, da je nekdo na silo vžigal, ko se je volan zaskočil in namesto, da bi previdno volan sprostil je na silo vrtel ključ. Jasno, da ji tega ne morem dokazat, samo midva še z nobenim avtom nisva imela nobene okvare razen praznega akumulatorja, oni imajo pa avto konstantno na servisu pa je star šele pet let - ta trenutek imajo pokvarjeno sklopko ali celo motor. In je zato želela še naprej imeti moj avto, pa se nisem strinjala.
Da ne govorim o tem, da je mimogrede navrgla, da če dobimo kakšen listek za prehitro vožnjo je ona kriva user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa ko je avto vrnila (na mojo zahtevo, njej se ni nič mudilo) ni šla nič tankat, čeprav je prevozila celo Savinjsko dolino, pol je pa spraševala, če naj zdaj kaj da za bencin. Mislim, sploh nimam besed.
Ta avto je res star že deset let, samo dela ko urca in posodila sva ga že tudi moji mami, sestri in njenemu možu in serveda tastu in nikoli ni bilo nobenih težav. Ma, sem besna, da mi kar iz ušes piha.
Moja mati pravi, da tega seveda ne morem dokazat, da je ona kriva in da naj bom tiho, samo mislim, da mi ne bo uspelo imeti ust zaprtih.

Zdaj sem vam na veliko zatežila, zdaj grem pa večerjat - je možek pripravil.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
5.8.2010 20:52:59   
KatMat
lahko noc babe žabe

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
5.8.2010 20:53:25   
maja1488
Ja šit šivilja no. Jst nebi bla tiho. Tudi če se bo zgovarjala in rekla, da ni bla ona, bo pri sebi vedla da je kriva. Pa naj jo žre ta krivda in znanje, da veš, da je ona to naredila. Najbrž pa njen 'mož' al kdorkoli doma ve, da najbrž ona kvari vse avte. Če se vsaj malo spozna na avtomobile ve, da pri petih letih načeloma ne gre sklopka kr tako.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
5.8.2010 21:12:03   
majana79
šivilja, to je pa res bedno user posted image midva ničesar več ne posojava, nikomur, ker nikoli ne dobiva nazaj tako kot sva posodila ali pa sploh ne pride nazaj in potem fehtaš k da je njihovo user posted image

eni ljudje nimajo nobene mere....

jaz bi jo samo vprašala, če je opazila kaj nenavadnega z avtom, ko ga je imela

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
5.8.2010 21:30:04   
šivilja

Ja šit šivilja no. Jst nebi bla tiho. Tudi če se bo zgovarjala in rekla, da ni bla ona, bo pri sebi vedla da je kriva. Pa naj jo žre ta krivda in znanje, da veš, da je ona to naredila. Najbrž pa njen 'mož' al kdorkoli doma ve, da najbrž ona kvari vse avte. Če se vsaj malo spozna na avtomobile ve, da pri petih letih načeloma ne gre sklopka kr tako.

Sta kr oba taka talenta - ona in mož

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
5.8.2010 21:30:46   
šivilja

šivilja, to je pa res bedno user posted image midva ničesar več ne posojava, nikomur, ker nikoli ne dobiva nazaj tako kot sva posodila ali pa sploh ne pride nazaj in potem fehtaš k da je njihovo user posted image

eni ljudje nimajo nobene mere....

jaz bi jo samo vprašala, če je opazila kaj nenavadnega z avtom, ko ga je imela

Saj sem ji že en tak vljuden sms poslala, samo takrat še nisem imela vseh info

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
5.8.2010 21:39:19   
majana79
a pa je kej odgovorila? user posted image

viš, žlahta je strgana plahta, pravijo pri nas... in to kr drži

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
5.8.2010 21:43:18   
majana79
nč, grem v mižale... je bil en težek večer user posted image

nočko!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
6.8.2010 7:02:53   
majana79
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

zadnja in spet prva, nemogoče user posted image

HBDP!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
6.8.2010 7:55:59   
Dudica1
jutro

MAJANA bo boljš nekoč ane user posted image

mene pa uho mal boli pa si mažem s tea tree user posted image pa ne vem a naj grem k zdravnici al nej še počakamuser posted image če bo samo boljš...

pa na vrhnikom moram še neki kupit za naš avto popoldne ga pa zapijemo user posted image

Evo kakšnega zajtrka že dolg nismo mele ane:

eno dooooobro kavo
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
6.8.2010 8:10:56   
koala.cek
morgen - še par uric oddelam in zavpijem arivederči!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
6.8.2010 8:19:18   
maja1488
Jutro! Grozna noč spet. Mah...sej se bosta kmalu poročili in šli od bajte ane?

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
6.8.2010 8:34:24   
KatMat
jutroooo
hvala za zajtrk...

hehehe maja....dobra zeljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
6.8.2010 8:38:13   
FLASK_A
Dudiuser posted image user posted image user posted image za avto! Pa srečno vožnjo!

Šivilja user posted image Pa kaj ljudem ni jasno. Jaz bi tut popenila. Kako pravijo- avto in bab se nikol ne posoja. user posted image

Maja, ja itak se bosta kmal odselili. Še par vikendov, pa bouser posted image

Jaz vas čist preveč berem. Nevem kako ampak Jaka je nekje staknil en bacil in je ponoč zakuhal. Sam od tukej se je lahko nalezel, ko skoz govora o tej vročini.user posted image Sem bila pa celo noč pokonc. Jeb*ela cesta pa ti krči! Me bojo ob živce spravli, nikol nisem mirnauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
6.8.2010 8:41:36   
KatMat
kaksni krci...?

pikepokice jaka

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
6.8.2010 8:50:59   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
kaksni krci...?
pikepokice jaka

Ma nagnjen je k vročinskim krčem. Pri vsaki vročini sem pol čist fertik.user posted image

Hvala...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
6.8.2010 8:51:49   
maja1488
Flaška, to Z telepatsko okoli pošilja. Čakam, da še majana napiše, da ji J kuha, pol pa RESNO začnem verjet v to sranje user posted image

No midve sva doma, madam zapečkarca že spi, jst sm perilo obesla, danes bom spet kuhala fižolete za v skrinjo in bučke rezala. Če se mi bo dalo seveda. Zaenkrat se odločam al nej bom še mal tuki z vami (če bo kej z vas) al naj grem spat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

gripa
Lelly28 RR

Ali ste cepljeni proti gripi?

da (7%)

ne (93%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!