Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 9:44:35
|
|
|
|
Leela
|
ja jaz sem mu kupila tudi ogromno lončkov, še od L. jih imam. Zdaj sem dooidy cup nabavla pa da vidimo. nekaj je pil po športnem nastavku iz plastenke. bo že. maja leeeepa denarnička. kje to kupiš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 9:55:03
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 ivana...a pol septembra boste tuki kej časa al greste v Nemčijo? jaaaaaaaaaaaaaa, septembra najprej mal gremo dol v split/hvar, potem bova jaz in D se mal casa v SLO , in potem bove poooocasi, zelo pooooocasi sle v Nemcijo. tko da se vidimo!!! pol mi pa ti konjicka lahko pripeljes.... evo ga http://www.equigaia.si/Konji-naprodaj/konj/Pintabian/%C5%BDrebec/Nem%C4%8Dija/1270056060fsJU1b0GA6zJApqtgJR9A6VVEmQNB5Ug uuuu lep konjicek! ma te "indijanske" barve!...men so pa vsec frizijski...boljs prenasajo tezo..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 9:56:12
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela nekaj je pil po športnem nastavku iz plastenke. bo že. maja leeeepa denarnička. kje to kupiš? naš tudi sej danes mata obmesečnico F. in J. pa M. od ledenke tudi leela, mislim da jih imajo v Mičkatorju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 9:59:12
|
|
|
|
ivanamdb
|
leela, majana - hm...potem lahk odpremo trgovino lonckov....hm, ne vem, ko so ze rekle, ce so ok polulani potem ni velik problem, a ne. drugac tudi ce pojejo sadje dobijo tud tekocino. ja in recimo to kaj tasca pusti okoli po hisi kozarcke, ker potem ko jih D vidi, uzame, pa en pozirek in pusti...pa cez pol urce spet tako...drugac ne vem kje sem vceraj brala da ni dobro da veliko pijejo ko jejo, ker potem nocejo vec jest..... mislim...nism vec pametna...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:02:05
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Leela nekaj je pil po športnem nastavku iz plastenke. bo že. maja leeeepa denarnička. kje to kupiš? naš tudi sej danes mata obmesečnico F. in J. pa M. od ledenke tudi leela, mislim da jih imajo v Mičkatorju Leela...v merkatorju v PO
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:03:17
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 sej danes mata obmesečnico F. in J. pa M. od ledenke tudi ups saj res, enkrat jutri bi se spomnila meni je P rekla naj mu štimam bolj tekočo hrano, da dobi tekočino.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:06:35
|
|
|
|
lake
|
Malca Naša pije samo iz flaše z nastavkom (costella), ali iz kozarca, magični lončki niso bli nič učinkoviti. Iz flaške pa pije samo mleko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:08:26
|
|
|
|
KatMat
|
mi mamo pa mleko iz prestrizenega nastavka na nukovi flaski....caj in ostalo tekocino pa iz katere koli flaske....ali direkt iz kozarcka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:12:46
|
|
|
|
koala.cek
|
džizus, pod mizo bom zlezla mulc je imel pestro noč. pitje - naš popije vse kar teče. se pa začne kar trest ko vidi pirovsko flašo pije pa iz vseh možnih kozarcev, flaš,... nimamo nič posebnega določenega. naj se kar navadi na takšne kot jih imamo in katere uporabljamo mi. basta. bi pa enkrat za spremembo pohvalila našega ata. zjutraj zrihta oba mulčka, enega pelje k babiservis, drugega pa v vrtec. in jim gre prav super. in priznam, da mi prav paše, ker me že navsezgodaj ne boli glava od samega dretja. Čeprav on pravi ( majana, sem se nate spomnila ), da se nič ne derejo in da ne ve, kaj z njimi delam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:19:16
|
|
|
|
Dudica1
|
morning
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:19:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana, za J!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:19:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 morning težko tebi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:20:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 morning težko tebi... HA HA Jaz sem bla ob 8h že v lidlu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:21:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
pridna Dudi No takrat sem pa jaz res lih ustala...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:22:39
|
|
|
|
Dudica1
|
ja sej se mi je zdel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:23:26
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb http://www.equigaia.si/Konji-naprodaj/konj/Frizijec/Kastrat/Italija/12792296821i8MtgS1pOdw4ocXxs88NNFfEc7Flr4c uuuuu lep!!! čeprav moj sanjski konj je tale http://www.equigaia.si/Konji-naprodaj/konj/Shire/Kobila/Zdru%C5%BEeno%20kraljestvo/12715087316q5ZtTppM3UHkX2OmuRZWIFUOxH3FGNB ta je res super!!!! a je to una angleska pasma? Največja od vseh modernih konjskih pasem je shire. Izhaja iz velikih angleških konj,ki so v srednjem veku nosili težko oborožene viteze v boj. Ime je dobil po področju Midland shire counties, odkoder izvirajo njegovi predniki. Do sredine osemdesetih let prejšnjega stoletja so pasmo poznali pod imenom English Cart Horse. Zaradi izredne moči so bili iskani za vleko vozov in obdelovanje zemlje. Večina jih lahko brez težave potegne tovore,težke do pet ton. Danes jih vidimo po angleških mestih kako vlečejo vozove naložene s sodi piva. Na deželi se pojavljajo shire konji na kmečkih prireditvah in tekmovanjih v oranju. Shire mora biti visok najmanj 165 cm da ga združenje rejcev potrdi. Neki shire ki se je rodil leta 1846 je do četrtega leta zrastel celih 215cm in pri tem tehtal skoraj 1524kg. Konji te pasme so črne,temno rjave ali sivo bele barve z belo liso na čelu,ter belimi "čopi" okoli kopit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:25:16
|
|
|
|
ivanamdb
|
Največja od vseh modernih konjskih pasem je shire. Izhaja iz velikih angleških konj,ki so v srednjem veku nosili težko oborožene viteze v boj. Ime je dobil po področju IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb http://www.equigaia.si/Konji-naprodaj/konj/Frizijec/Kastrat/Italija/12792296821i8MtgS1pOdw4ocXxs88NNFfEc7Flr4c uuuuu lep!!! čeprav moj sanjski konj je tale http://www.equigaia.si/Konji-naprodaj/konj/Shire/Kobila/Zdru%C5%BEeno%20kraljestvo/12715087316q5ZtTppM3UHkX2OmuRZWIFUOxH3FGNB ta je res super!!!! a je to una angleska pasma? Največja od vseh modernih konjskih pasem je shire. Izhaja iz velikih angleških konj,ki so v srednjem veku nosili težko oborožene viteze v boj. Ime je dobil po področju Midland shire counties, odkoder izvirajo njegovi predniki. Do sredine osemdesetih let prejšnjega stoletja so pasmo poznali pod imenom English Cart Horse. Zaradi izredne moči so bili iskani za vleko vozov in obdelovanje zemlje. Večina jih lahko brez težave potegne tovore,težke do pet ton. Danes jih vidimo po angleških mestih kako vlečejo vozove naložene s sodi piva. Na deželi se pojavljajo shire konji na kmečkih prireditvah in tekmovanjih v oranju. Shire mora biti visok najmanj 165 cm da ga združenje rejcev potrdi. Neki shire ki se je rodil leta 1846 je do četrtega leta zrastel celih 215cm in pri tem tehtal skoraj 1524kg. Konji te pasme so črne,temno rjave ali sivo bele barve z belo liso na čelu,ter belimi "čopi" okoli kopit. jp jp, to je ta! moj je reku da ce bomo enkrat kupili konja, mi kupi tega, ker je bolj steifel in pretrpi vecjo tezo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:28:10
|
|
|
|
Dudica1
|
dons pa neki boooooooooo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 10:30:37
|
|
|
|
nikolet
|
evo pa sem posesala.... zdej pa si pečem kosilo bom mela piščančka v solati aja, sej pr men tud to ne gre k smo skup v sobi pa sem bližje otrokom tak da me moj sam butne, da pol jz vstanem, sam mam HB srečo mi otroka spita celo noč sam če smo kaj bolni je pol mal zbujenja... grem piščeta obrnit.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Novoletni prazniki – za skrb in za veseljeNekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?