|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
5.8.2010 9:44:13   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ivana...a pol septembra boste tuki kej časa al greste v Nemčijo?

jaaaaaaaaaaaaaa, septembra najprej mal gremo dol v split/hvar, potem bova jaz in D se mal casa v SLO user posted image user posted image , in potem bove poooocasi, zelo pooooocasi sle v Nemcijo. tko da se vidimo!!!
pol mi pa ti konjicka lahko pripeljes....user posted image user posted image user posted image

evo ga
http://www.equigaia.si/Konji-naprodaj/konj/Pintabian/%C5%BDrebec/Nem%C4%8Dija/1270056060fsJU1b0GA6zJApqtgJR9A6VVEmQNB5Ug

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
5.8.2010 9:44:35   
Leela
ja jaz sem mu kupila tudi ogromno lončkov, še od L. jih imam. Zdaj sem dooidy cup nabavla pa da vidimo. nekaj je pil po športnem nastavku iz plastenke. bo že.

maja leeeepa denarnička. kje to kupiš?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
5.8.2010 9:55:03   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jaaaaaaaaaaaaaa, septembra najprej mal gremo dol v split/hvar, potem bova jaz in D se mal casa v SLO user posted image user posted image , in potem bove poooocasi, zelo pooooocasi sle v Nemcijo. tko da se vidimo!!!
pol mi pa ti konjicka lahko pripeljes....user posted image user posted image user posted image

evo ga
http://www.equigaia.si/Konji-naprodaj/konj/Pintabian/%C5%BDrebec/Nem%C4%8Dija/1270056060fsJU1b0GA6zJApqtgJR9A6VVEmQNB5Ug

uuuu lep konjicek! ma te "indijanske" barve!...men so pa vsec frizijski...boljs prenasajo tezo..user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
5.8.2010 9:56:12   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

nekaj je pil po športnem nastavku iz plastenke. bo že.

naš tudi user posted image

sej danes mata obmesečnico F. in J.

pa M. od ledenke tudi user posted image

leela, mislim da jih imajo v Mičkatorju

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
5.8.2010 9:59:12   
ivanamdb
leela, majana - hm...potem lahk odpremo trgovino lonckov....hm, ne vem, ko so ze rekle, ce so ok polulani potem ni velik problem, a ne. drugac tudi ce pojejo sadje dobijo tud tekocino. ja in recimo to kaj tasca pusti okoli po hisi kozarcke, ker potem ko jih D vidi, uzame, pa en pozirek in pusti...pa cez pol urce spet tako...drugac ne vem kje sem vceraj brala da ni dobro da veliko pijejo ko jejo, ker potem nocejo vec jest..... mislim...nism vec pametna...user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
5.8.2010 10:02:05   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

nekaj je pil po športnem nastavku iz plastenke. bo že.

naš tudi user posted image

leela, mislim da jih imajo v Mičkatorju

Leela...v merkatorju v PO

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
5.8.2010 10:03:17   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ups saj res, enkrat jutri bi se spomnila user posted image

meni je P rekla naj mu štimam bolj tekočo hrano, da dobi tekočino.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
5.8.2010 10:06:35   
lake
Malca user posted image

Naša pije samo iz flaše z nastavkom (costella), ali iz kozarca, magični lončki niso bli nič učinkoviti. Iz flaške pa pije samo mleko.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
5.8.2010 10:06:49   
KatMat

evo ga

uuuu lep konjicek! ma te "indijanske" barve!...men so pa vsec frizijski...boljs prenasajo tezo..user posted image user posted image
uuu lepi lepi...glih zdele sm enga nasla

evo

http://www.equigaia.si/Konji-naprodaj/konj/Frizijec/Kastrat/Italija/12792296821i8MtgS1pOdw4ocXxs88NNFfEc7Flr4c

čeprav moj sanjski konj je tale
http://www.equigaia.si/Konji-naprodaj/konj/Shire/Kobila/Zdru%C5%BEeno%20kraljestvo/12715087316q5ZtTppM3UHkX2OmuRZWIFUOxH3FGNB

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
5.8.2010 10:08:26   
KatMat
mi mamo pa mleko iz prestrizenega nastavka na nukovi flaski....caj in ostalo tekocino pa iz katere koli flaske....ali direkt iz kozarcka

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
5.8.2010 10:12:46   
koala.cek
džizus, pod mizo bom zlezlauser posted image  mulc je imel pestro noč.

pitje - naš popije vse kar teče. se pa začne kar trest ko vidi pirovsko flašouser posted image

pije pa iz vseh možnih kozarcev, flaš,... nimamo nič posebnega določenega. naj se kar navadi na takšne kot jih imamo in katere uporabljamo mi. basta.

bi pa enkrat za spremembo pohvalila našega ata. zjutraj zrihta oba mulčka, enega pelje k babiservis, drugega pa v vrtec. in jim gre prav super. user posted image user posted image  in priznam, da mi prav paše, ker me že navsezgodaj ne boli glava od samega dretja. Čeprav on pravi ( majana, sem se nate spomnila ), da se nič ne derejo in da ne ve, kaj z njimi delamuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
5.8.2010 10:13:54   
ivanamdb

http://www.equigaia.si/Konji-naprodaj/konj/Frizijec/Kastrat/Italija/12792296821i8MtgS1pOdw4ocXxs88NNFfEc7Flr4c

uuuuu lep!!!

http://www.equigaia.si/Konji-naprodaj/konj/Shire/Kobila/Zdru%C5%BEeno%20kraljestvo/12715087316q5ZtTppM3UHkX2OmuRZWIFUOxH3FGNB

ta je res super!!!! a je to una angleska pasma?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
5.8.2010 10:19:01   
FLASK_A

evo ga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

okej, tale je pa res fuuul lep!

Tvoj sanjski mi pa ne sedeuser posted image

Jaz sem pa za črneuser posted image

http://www.equigaia.si/Konji-naprodaj/konj/Frizijec/%C5%BDrebec/Nem%C4%8Dija/1280927822fpRYQiubGA7F2EOI41nZNOUL9BRqeWD9

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
5.8.2010 10:19:16   
Dudica1
morning

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
5.8.2010 10:19:24   
FLASK_A
Majanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za J!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
5.8.2010 10:19:42   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

morning

user posted image

težko tebi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
5.8.2010 10:20:32   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

morning

user posted image

težko tebi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HA HA
Jaz sem bla ob 8h že v lidlu user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
5.8.2010 10:21:59   
FLASK_A
pridna Dudi user posted image No takrat sem pa jaz res lih ustala...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
5.8.2010 10:22:39   
Dudica1
ja sej se mi je zdel user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
5.8.2010 10:23:26   
KatMat

uuuuu lep!!!

Največja od vseh modernih konjskih pasem je shire. Izhaja iz velikih angleških konj,ki so v srednjem veku nosili težko oborožene viteze v boj. Ime je dobil po področju Midland shire counties, odkoder izvirajo njegovi predniki. Do sredine osemdesetih let prejšnjega stoletja so pasmo poznali pod imenom English Cart Horse. Zaradi izredne moči so bili iskani za vleko vozov in obdelovanje zemlje. Večina jih lahko brez težave potegne tovore,težke do pet ton. Danes jih vidimo po angleških mestih kako vlečejo vozove naložene s sodi piva. Na deželi se pojavljajo shire konji na kmečkih prireditvah in tekmovanjih v oranju. Shire mora biti visok najmanj 165 cm da ga združenje rejcev potrdi. Neki shire ki se je rodil leta 1846 je do četrtega leta zrastel celih 215cm in pri tem tehtal skoraj 1524kg. Konji te pasme so črne,temno rjave ali sivo bele barve z belo liso na čelu,ter belimi "čopi" okoli kopit.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
5.8.2010 10:25:16   
ivanamdb
Največja od vseh modernih konjskih pasem je shire. Izhaja iz velikih angleških konj,ki so v srednjem veku nosili težko oborožene viteze v boj. Ime je dobil po področju

uuuuu lep!!!

Največja od vseh modernih konjskih pasem je shire. Izhaja iz velikih angleških konj,ki so v srednjem veku nosili težko oborožene viteze v boj. Ime je dobil po področju Midland shire counties, odkoder izvirajo njegovi predniki. Do sredine osemdesetih let prejšnjega stoletja so pasmo poznali pod imenom English Cart Horse. Zaradi izredne moči so bili iskani za vleko vozov in obdelovanje zemlje. Večina jih lahko brez težave potegne tovore,težke do pet ton. Danes jih vidimo po angleških mestih kako vlečejo vozove naložene s sodi piva. Na deželi se pojavljajo shire konji na kmečkih prireditvah in tekmovanjih v oranju. Shire mora biti visok najmanj 165 cm da ga združenje rejcev potrdi. Neki shire ki se je rodil leta 1846 je do četrtega leta zrastel celih 215cm in pri tem tehtal skoraj 1524kg. Konji te pasme so črne,temno rjave ali sivo bele barve z belo liso na čelu,ter belimi "čopi" okoli kopit.

jp jp, to je ta! moj je reku da ce bomo enkrat kupili konja, mi kupi tega, ker je bolj steifel in pretrpi vecjo tezo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
5.8.2010 10:25:20   
KatMat

evo ga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.equigaia.si/Konji-naprodaj/konj/Frizijec/%C5%BDrebec/Nem%C4%8Dija/1280927822fpRYQiubGA7F2EOI41nZNOUL9BRqeWD9

a ni luskan??????? joj k bi ga skoz krtacla....take nagajive pike ma...

a moj sanjski ti ne sede???ufff....cudovit....pa ce si je zdela moja Slavina velika,bi tukaj kar obmolknila

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
5.8.2010 10:28:10   
Dudica1
dons pa neki boooooooooo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
5.8.2010 10:30:37   
nikolet
evo pa sem posesala....

zdej pa si pečem kosilo bom mela piščančka v solatiuser posted image

aja, sej pr men tud to ne gre k smo skup v sobi pa sem bližje otrokom tak da me moj sam butne, da pol jz vstanem,user posted image   sam mam HB srečo mi otroka spita celo noč sam če smo kaj bolni je pol mal zbujenja... 

grem piščeta obrnit.....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
5.8.2010 10:31:06   
FLASK_A

evo ga

a ni luskan??????? joj k bi ga skoz krtacla....take nagajive pike ma...

a moj sanjski ti ne sede???ufff....cudovit....pa ce si je zdela moja Slavina velika,bi tukaj kar obmolknila

pol bi pa lojtro rabila za gor prit user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?