|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
4.8.2010 22:21:05   
Tanja_
Aja, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jure za hojo!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.8.2010 22:33:53   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Uf, samo še 2 dneva službe. lejkica greva kej na malico ta teden?

Ti kr poklič, jutri pa v petek sm zjutrej.

Majana
  user posted image user posted image user posted image J.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
5.8.2010 0:24:36   
ivanamdb
vecerko punce! jah, pa tud nocko, je ze pozno in sigurno vse ze spite.
vceraj sm prisla nazaj na irsko, in se kurjavo vzgala! 14 stopin je blo!!!!!
danes sm izvedla da ne bo nc od tiste internal position, ker je big boss american odlocil da bo to delo dal eni svoji frendici...ja kako recejo italijani "cel svet je ena velika vasica", tko da ta "mafia approach" ni samo italijanski....no comment...zenska iz kadrovskega je bla tolk v zadregi ko mi je to povedala, in se je celo opravicila in rekla da ne mislit da se vse pozicije v firmi tako dobijo....ja ja bla bla
tko da jim jutr lepo recem kaj mislim, in jim iztresem vse...kot en kamion gnojauser posted image user posted image
drugac, vikend je bil mal "tour de force"...cel petek potovala, pa se torek nazaj.
Leela tolk vas je bilo lepo videt, cetud sm bla utrujena in sta F in D bila kot duracel zajcka user posted image user posted image
drugac, moram rect da je D (vec al manj) pridna gospodicna in da jo nona lepo "dresira", odpre predal in si uzame piskotke, potem pa spet da skatlo nazaj in zapre predal! tud pospravi igrace!!!!! a ja pa se prticek uporablja!!!!! smo bli na vecerji in je atiju ukradla prticek in si je lepo usta obrisala....a ja in ce ji das umazane cunje jih da v pralni stroj...in sesalnik ji je vsec !!!!! mislim unbelievable!!!! 2 mesca jo nisam vidla tolk se je ze naucila. a ja, zdaj pa rece "tata" in "mama" in "nana" in ve kdo je kdo. a ja, in ce bi hotela vn, uzame cevlje in ti jih vrze na tleh, in rece "nah" in gre trkat na vrata....

a ja, kaj ste nekaj cvekale o vrtcu - strinjam se z Leelo to kaj je rekla o vrtcu!

ok zdaj grem mal pogledat se fb in potem zu schlafen!
od zjutraj bom mal vec cajta na RR....itak...a ne!?!?!
in potem septembra bom fraj za kofetkanje in cveke!!!!user posted image user posted image yuuupppiiiii!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
5.8.2010 7:07:13   
majana79
Jutro!

user posted image user posted image user posted image

ivana, lepo da si se spet oglasila, tvoja D. je pa fuuuul pridna, naš niti približno ne dojame kaj mu kaževa, ko pospravljamo igrače user posted image iz predalov zna pa itak samo ven metat user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
5.8.2010 7:45:43   
KatMat
jutro!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
5.8.2010 7:48:37   
majana79
kati, ke pasa?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
5.8.2010 8:02:44   
nikolet
jutro

otroc so v vrtcu, jz pa premišljujem če bi kaj sesala k imam polno mivke, peska in stiroporja v hišiuser posted image user posted image pa če sem odkrita se mi ne dauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
5.8.2010 8:07:24   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

kati, ke pasa?
nada....esta borada

e tu?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
5.8.2010 8:27:36   
koala.cek
morgen,

zebe meuser posted image  ne vem, a ne grem na morje al kaj ?

uuaua - J. čestitke. Mati, zdej boš dala za pijačouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
5.8.2010 8:29:22   
ledenka
jutro user posted image  

kako ponoči odklopit otroka? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
5.8.2010 8:31:06   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image  

[/quote/]

pošleš moža k otrokuuser posted image

< Sporočilo je popravil nikolet -- 5.8.2010 8:32:38 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
5.8.2010 8:36:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet

jutro user posted image  

user posted image user posted image user posted image  nope, pri našem to ne gre... možu namreč, ne otroku user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
5.8.2010 8:37:50   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: nikolet

jutro user posted image  

user posted image user posted image user posted image  nope, pri našem to ne gre... možu namreč, ne otroku user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
5.8.2010 8:45:06   
Leela

leela, ti maš zmeri kak pameten nasvet

kako naj J. naučim žvečit? (sem že težila s tem, sam ne vem če si vidla) user posted image

majana dajmo nekaj natuhtak ker F. tudi ne žveči user posted image . Noče in konec. piškotov ne grize, kruha tudi ne...če so malo večji koščki jih nekaj časa požira, potem jih začne pa v ustih spravljat in jih na koncu ven pljune. Se ne bom preveč sekirala, se bo že navadil. samo malo nepraktično je. Aja pa piti tudi noče. Mulci.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
5.8.2010 8:47:33   
Leela
ivana tudi vas je bilo fajn videt user posted image , jaz sem bila tudi čist crknjena user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
5.8.2010 8:52:19   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

leela, ti maš zmeri kak pameten nasvet

kako naj J. naučim žvečit? (sem že težila s tem, sam ne vem če si vidla) user posted image

majana dajmo nekaj natuhtak ker F. tudi ne žveči user posted image . Noče in konec. piškotov ne grize, kruha tudi ne...če so malo večji koščki jih nekaj časa požira, potem jih začne pa v ustih spravljat in jih na koncu ven pljune. Se ne bom preveč sekirala, se bo že navadil. samo malo nepraktično je. Aja pa piti tudi noče. Mulci.

LOL

a je on brat dvojček od J. al kako? user posted image user posted image ker naš tut noče pit user posted image user posted image

no, pol pa čakiva da ju mine pa bo user posted image

ledenka, nimam pojma user posted image naš je sicer danes samo enkrat dobil joško, 2x pa flaško... je pa tako hecen, ker me vidi ko se preoblečem ko pridem domov in se kar smeje ko ju vidi user posted image user posted image user posted image

nikolet, used se v kot pa počakej, da te mine, to pomaga pri vseh stvareh user posted image pa mal poklepetaj z nami pa bo

kolegica k., takoj ko se vidmo user posted image user posted image user posted image

kati, jst sem šla pa na kofe, zdej pa eno stranko čakam... user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
5.8.2010 9:05:34   
maja1488
Jutro!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
5.8.2010 9:12:18   
majana79
sam da maja pride, pa vse zginejo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
5.8.2010 9:16:37   
KatMat
jest se vedno tuki...gledam mal oglase konjickov....
jutro maja

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
5.8.2010 9:28:46   
maja1488

sam da maja pride, pa vse zginejo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Taka je veš...in nabasana, tko da boli!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
5.8.2010 9:29:18   
ivanamdb
jutrcek...jaz...kao....delam.....
Leela - hm tudi D dolg cajta ni hotela piti (mleka se vedno ne, sam majhne pozirke, in to obcasno), zacela sem kupovati vse kozarce in loncke in sedaj ima najbolj vsec tale magic cup od aventa, iz tega tolk pije, drugac ne....vem da je "investicija"...in moj ni bil happy, ker zdaj imamo tolk lonckov in tud ker sm denar zapravila brezveze.... a ja, pa ponavad ji nona pusti loncke okoli po hisi, tako da lahk pije ce zeli.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
5.8.2010 9:32:01   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ivana tudi vas je bilo fajn videt user posted image , jaz sem bila tudi čist crknjena user posted image

F in d sta res bla kot dva duracel zajcka! ufff!
ko ste sli D se je se eno pol ure tam igrala....ni hotela domov.....in je cel tupperware jabolke pojedla, pa se eni punci ponujala....

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
5.8.2010 9:33:30   
maja1488
ivana...a pol septembra boste tuki kej časa al greste v Nemčijo?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
5.8.2010 9:36:39   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ivana...a pol septembra boste tuki kej časa al greste v Nemčijo?

jaaaaaaaaaaaaaa, septembra najprej mal gremo dol v split/hvar, potem bova jaz in D se mal casa v SLO user posted image user posted image , in potem bove poooocasi, zelo pooooocasi sle v Nemcijo. tko da se vidimo!!!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
5.8.2010 9:41:15   
majana79
maja, itak so sam kartice pa računi notr, denarja ni, tko da me ne bi lih bolelo user posted image  user posted image

ivana, naš ima tut ene 100 lončkov doma, pa nič ne pomaga user posted image jih bi lahko prodajala user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?