Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.8.2010 22:21:05
|
|
|
|
Tanja_
|
Aja, pa Jure za hojo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 4.8.2010 22:33:53
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Uf, samo še 2 dneva službe. lejkica greva kej na malico ta teden? Ti kr poklič, jutri pa v petek sm zjutrej. Majana J.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 0:24:36
|
|
|
|
ivanamdb
|
vecerko punce! jah, pa tud nocko, je ze pozno in sigurno vse ze spite. vceraj sm prisla nazaj na irsko, in se kurjavo vzgala! 14 stopin je blo!!!!! danes sm izvedla da ne bo nc od tiste internal position, ker je big boss american odlocil da bo to delo dal eni svoji frendici...ja kako recejo italijani "cel svet je ena velika vasica", tko da ta "mafia approach" ni samo italijanski....no comment...zenska iz kadrovskega je bla tolk v zadregi ko mi je to povedala, in se je celo opravicila in rekla da ne mislit da se vse pozicije v firmi tako dobijo....ja ja bla bla tko da jim jutr lepo recem kaj mislim, in jim iztresem vse...kot en kamion gnoja drugac, vikend je bil mal "tour de force"...cel petek potovala, pa se torek nazaj. Leela tolk vas je bilo lepo videt, cetud sm bla utrujena in sta F in D bila kot duracel zajcka drugac, moram rect da je D (vec al manj) pridna gospodicna in da jo nona lepo "dresira", odpre predal in si uzame piskotke, potem pa spet da skatlo nazaj in zapre predal! tud pospravi igrace!!!!! a ja pa se prticek uporablja!!!!! smo bli na vecerji in je atiju ukradla prticek in si je lepo usta obrisala....a ja in ce ji das umazane cunje jih da v pralni stroj...in sesalnik ji je vsec !!!!! mislim unbelievable!!!! 2 mesca jo nisam vidla tolk se je ze naucila. a ja, zdaj pa rece "tata" in "mama" in "nana" in ve kdo je kdo. a ja, in ce bi hotela vn, uzame cevlje in ti jih vrze na tleh, in rece "nah" in gre trkat na vrata.... a ja, kaj ste nekaj cvekale o vrtcu - strinjam se z Leelo to kaj je rekla o vrtcu! ok zdaj grem mal pogledat se fb in potem zu schlafen! od zjutraj bom mal vec cajta na RR....itak...a ne!?!?! in potem septembra bom fraj za kofetkanje in cveke!!!! yuuupppiiiii!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 7:07:13
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! ivana, lepo da si se spet oglasila, tvoja D. je pa fuuuul pridna, naš niti približno ne dojame kaj mu kaževa, ko pospravljamo igrače iz predalov zna pa itak samo ven metat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 7:45:43
|
|
|
|
KatMat
|
jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 7:48:37
|
|
|
|
majana79
|
kati, ke pasa?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 8:02:44
|
|
|
|
nikolet
|
jutro otroc so v vrtcu, jz pa premišljujem če bi kaj sesala k imam polno mivke, peska in stiroporja v hiši pa če sem odkrita se mi ne da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 8:07:24
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 kati, ke pasa? nada....esta borada e tu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 8:27:36
|
|
|
|
koala.cek
|
morgen, zebe me ne vem, a ne grem na morje al kaj ? uuaua - J. čestitke. Mati, zdej boš dala za pijačo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 8:29:22
|
|
|
|
ledenka
|
jutro kako ponoči odklopit otroka?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 8:31:06
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro kako ponoči odklopit otroka? [/quote/] pošleš moža k otroku
< Sporočilo je popravil nikolet -- 5.8.2010 8:32:38 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 8:36:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro kako ponoči odklopit otroka? pošleš moža k otroku nope, pri našem to ne gre... možu namreč, ne otroku
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 8:37:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: nikolet IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro kako ponoči odklopit otroka? pošleš moža k otroku nope, pri našem to ne gre... možu namreč, ne otroku
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 8:45:06
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 leela, ti maš zmeri kak pameten nasvet kako naj J. naučim žvečit? (sem že težila s tem, sam ne vem če si vidla) majana dajmo nekaj natuhtak ker F. tudi ne žveči . Noče in konec. piškotov ne grize, kruha tudi ne...če so malo večji koščki jih nekaj časa požira, potem jih začne pa v ustih spravljat in jih na koncu ven pljune. Se ne bom preveč sekirala, se bo že navadil. samo malo nepraktično je. Aja pa piti tudi noče. Mulci.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 8:47:33
|
|
|
|
Leela
|
ivana tudi vas je bilo fajn videt , jaz sem bila tudi čist crknjena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 8:52:19
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: majana79 leela, ti maš zmeri kak pameten nasvet kako naj J. naučim žvečit? (sem že težila s tem, sam ne vem če si vidla) majana dajmo nekaj natuhtak ker F. tudi ne žveči . Noče in konec. piškotov ne grize, kruha tudi ne...če so malo večji koščki jih nekaj časa požira, potem jih začne pa v ustih spravljat in jih na koncu ven pljune. Se ne bom preveč sekirala, se bo že navadil. samo malo nepraktično je. Aja pa piti tudi noče. Mulci. LOL a je on brat dvojček od J. al kako? ker naš tut noče pit no, pol pa čakiva da ju mine pa bo ledenka, nimam pojma naš je sicer danes samo enkrat dobil joško, 2x pa flaško... je pa tako hecen, ker me vidi ko se preoblečem ko pridem domov in se kar smeje ko ju vidi nikolet, used se v kot pa počakej, da te mine, to pomaga pri vseh stvareh pa mal poklepetaj z nami pa bo kolegica k., takoj ko se vidmo kati, jst sem šla pa na kofe, zdej pa eno stranko čakam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 9:05:34
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 9:12:18
|
|
|
|
majana79
|
sam da maja pride, pa vse zginejo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 9:16:37
|
|
|
|
KatMat
|
jest se vedno tuki...gledam mal oglase konjickov.... jutro maja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 9:28:46
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 sam da maja pride, pa vse zginejo Taka je veš...in nabasana, tko da boli!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 9:29:18
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek...jaz...kao....delam..... Leela - hm tudi D dolg cajta ni hotela piti (mleka se vedno ne, sam majhne pozirke, in to obcasno), zacela sem kupovati vse kozarce in loncke in sedaj ima najbolj vsec tale magic cup od aventa, iz tega tolk pije, drugac ne....vem da je "investicija"...in moj ni bil happy, ker zdaj imamo tolk lonckov in tud ker sm denar zapravila brezveze.... a ja, pa ponavad ji nona pusti loncke okoli po hisi, tako da lahk pije ce zeli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 9:32:01
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ivana tudi vas je bilo fajn videt , jaz sem bila tudi čist crknjena F in d sta res bla kot dva duracel zajcka! ufff! ko ste sli D se je se eno pol ure tam igrala....ni hotela domov.....in je cel tupperware jabolke pojedla, pa se eni punci ponujala....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 9:33:30
|
|
|
|
maja1488
|
ivana...a pol septembra boste tuki kej časa al greste v Nemčijo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 9:36:39
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 ivana...a pol septembra boste tuki kej časa al greste v Nemčijo? jaaaaaaaaaaaaaa, septembra najprej mal gremo dol v split/hvar, potem bova jaz in D se mal casa v SLO , in potem bove poooocasi, zelo pooooocasi sle v Nemcijo. tko da se vidimo!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 5.8.2010 9:41:15
|
|
|
|
majana79
|
maja, itak so sam kartice pa računi notr, denarja ni, tko da me ne bi lih bolelo ivana, naš ima tut ene 100 lončkov doma, pa nič ne pomaga jih bi lahko prodajala
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?