Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 29.7.2010 19:35:20
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mam izkušnje moj je tut strašansko navezan na vse svoje obleke od gat in nogavic naprej itak pa nimajo pojma kako neki zgleda če razparaš oz strgaš al se pa samo hmmmm, nisem zihr, moj si sam nogavice štofa. Veš nisko brez veze rekli, da so Dravlje prva vas na Gorenjskem. Pri naši bajti to še kako drži. dej nehi moj sploh do njih ne pride, ker gredo v smeti ko se pojavijo prvi znaki iznošenosti tvoj je očitno preveč natančen pri pregledovanju svojih stvari
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 29.7.2010 19:42:56
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mam izkušnje moj je tut strašansko navezan na vse svoje obleke od gat in nogavic naprej itak pa nimajo pojma kako neki zgleda če razparaš oz strgaš al se pa samo hmmmm, nisem zihr, moj si sam nogavice štofa. Veš nisko brez veze rekli, da so Dravlje prva vas na Gorenjskem. Pri naši bajti to še kako drži. dej nehi moj sploh do njih ne pride, ker gredo v smeti ko se pojavijo prvi znaki iznošenosti tvoj je očitno preveč natančen pri pregledovanju svojih stvari Ma preštet vse do zadnjega cverna, ne more nič "izginiti", takoj opazi. Zdaj grem pa res jest, pa še laptop mi bo crknil. Upam, da bo H. spala dlje kot 5 min
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 29.7.2010 19:47:16
|
|
|
|
koala.cek
|
a lohka samo zavreščim....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 29.7.2010 19:49:58
|
|
|
|
majana79
|
kolegica k., dej si duška
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 29.7.2010 19:51:53
|
|
|
|
Tanja_
|
Čer... Kar paše tole vreme za v službo hodit. Edino H je sitna, ne vem,kaj jo trga zadnje dni. Jutri je petek šivilja a tok daleč sta že z nakupom hiške?Super!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 29.7.2010 20:58:04
|
|
|
|
Tanja_
|
A lananai je pa noseča?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 29.7.2010 21:42:59
|
|
|
|
lake
|
Joj babe, sej ni čudn da tok pada, dej nehite tok čvekat .Sm mela preveč za prebrat. Majana, tubby, petrazg, ajetam fajn je blo vidt vas in zmajčke. A lananai da je noseča? Čestitke Morm na FB pogledat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 29.7.2010 21:54:40
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Čer... Kar paše tole vreme za v službo hodit. Edino H je sitna, ne vem,kaj jo trga zadnje dni. Jutri je petek šivilja a tok daleč sta že z nakupom hiške?Super! Saj tko daleč spet nisva, ampak nisva je takoj zavrgla. Je pa čista podrtija, sploh ne vem, če bi si upala notri stopit. Jaz pa še nisem bila na sestanku pri vzgojiteljici - gre pa H. takoj s prvim v vrtec, če bo šlo pa še malo prej. Lake - sem bila jaz tudi v mislih z vami, samo tako marogasti nismo ravno za v družbo. Koala.cek - sem jaz tudi danes dopoldan otroke ven napokala, ker mi ni šlo več, samo smo šli kar v crocsih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 6:57:42
|
|
|
|
koala.cek
|
morgen. peeeeetekkkkkk !!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 7:48:43
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Spali grozno. Tile zobki so en . A ima katera kaj Calgela, ki ga več ne rabi? Namreč...spet ga ni za dobit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 7:53:35
|
|
|
|
OliveOyl
|
Oj KATI tnx za vabilo.Lih takrat nameravamo na morje, če slučajno kdo zboli preidem (brez bolančkov seveda) sam itak ne bo noben bolan a ne? Včeraj smo bili spet na orl-ju pucali ven gnoj iz ušesa, drugače pa poso-kuća,kuća poso...he,he... Ve kdo za kakšno fensi službo ala zobna asistentka ali tehnik v ambulanti?? maja calgela pa nimamo. Evo že teži tle okul, dobro da grem popoldne delat, ma sem žleht...
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 30.7.2010 7:54:15 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 8:28:58
|
|
|
|
maja1488
|
Olivca...ti pišem na FB za službo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 8:51:01
|
|
|
|
Dudica1
|
maja kaj pa men...za službo Jutro Sm mela že taščo na kavi,popoldne greva še dva avta pogledat upam da kaj uspešno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 8:53:23
|
|
|
|
OliveOyl
|
maja imaš sporočilo na fb, dudi ti se pa ne grebaj a je prav? joj res upam da se vidimo na pikniku....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 8:55:11
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maja kaj pa men...za službo Jutro Sm mela že taščo na kavi,popoldne greva še dva avta pogledat upam da kaj uspešno. Dudi....nisem vedla, a hočeš bit zobna asistentka No zdej se lahko grebeš z olivo...sam pazi, ona ima popaja doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 8:58:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maja kaj pa men...za službo Jutro Sm mela že taščo na kavi,popoldne greva še dva avta pogledat upam da kaj uspešno. Dudi....nisem vedla, a hočeš bit zobna asistentka No zdej se lahko grebeš z olivo...sam pazi, ona ima popaja doma ...ne ne nečem bit nič zobnega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 9:29:04
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 maja kaj pa men...za službo Jutro Sm mela že taščo na kavi,popoldne greva še dva avta pogledat upam da kaj uspešno. Dudi....nisem vedla, a hočeš bit zobna asistentka No zdej se lahko grebeš z olivo...sam pazi, ona ima popaja doma ...ne ne nečem bit nič zobnega Jst mam dost gnilobe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 9:45:07
|
|
|
|
Leela
|
punce vas je fajn brat... elly čestitke kako lepa novica . Tudi lananai čestitke in VHM. Drugi krog se je že začel . Imam bolj malo časa. sedaj se je še F. od L. nalezel. L. je že vredu. Sva bila prej pri P in zdaj čakam na izvide krvi. Pa ena specializantka ji pomaga in je gužva za znoret, ker gre bolj počasi, pa še ostalli P so na dopustu. V službi sem imela en crash z novo sodelavko. Sploh ne komunicirave, če jo kaj vprašam (ker jo pač moram zaradi dela) je odrezava, pamet soli. Skratka poln kufer sem jo imela. In ker jo ne morem poslat v pm pred občinstvom, da ne bi imeli na moj račun show sem se mogla s šefico pogovort. Ker njeno obnašanje pa ne mislim v neskončnost tiho prenašat Me zanima kaj bo, ker smo se v oddelku vedno super razumeli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 10:01:36
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Joj babe, sej ni čudn da tok pada, dej nehite tok čvekat .Sm mela preveč za prebrat. Majana, tubby, petrazg, ajetam fajn je blo vidt vas in zmajčke. A lananai da je noseča? Čestitke Morm na FB pogledat. Ja hvala tudi tebe in tvojo princesko edina punca med fanti je bila mormo ponovit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 10:47:26
|
|
|
|
ledenka
|
jutro še kar pakiram še cote me čakajo... pa par drobnsrij. upam, da gremo danes, ker si je moj očitno nabutal sestanke bi povedal, bi tud jaz šla na šiht, ne pa da trošim dopust kar tako! dudi, naše mačke (ok, pravzaprav sta dve ) so samo noter, tako bo tudi na dopustu upam, da ne bom pogrešala vozička, nimamo placa, da bi ga zraven vzeli sicer pa pridemo naslednji teden še za kak dan domov.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 11:37:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ledenka, a se boste preselili da še kar pakiraš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 12:08:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ledenka, a se boste preselili da še kar pakiraš skorajda če bi mela pol ure, bi komot spokala... tako pa sva šla tankat, pol je kao jedu kosilo, zdaj pa je zaspal pa upam, da bom mela res pol ure miru
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 12:27:09
|
|
|
|
maja1488
|
So mi odpeljali pomivaca Zdej bi se pa rada včlanila v kub pomivak. Kateri se prijavim?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 12:29:44
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek majana - jest bi mu na tvojem mestu začela dajat kakšne multivitaminske napitke...malo prečekiraj v lekarni bolniško ti pa ja mora sedaj dati, kaj pa češ z otrokom ? joj, kako mi gredo tile dohtarji na živce. eni imajo res glupo razmišljanje. v lekarni so rekl samo pikovit, da drugo ne, zdravnica pa imunoglukan al neki tazga bom šla iskat pol jest tiji dam imunoglukan....od takrat se nismo imeli vecjega prehlada.... IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 KatMat...ko smo bli na eni žurki, so imeli sodčke piva (laško), če se ne motim 50 litrske. Niso bli tako kot so po gostilnah, ko imaš 'centralno' pumpo ampak je bla tista špinca tut za enkratno uporabo (za tisti sod in nč več). Finta tega sodčka je bla, da je bil notr (okoli) dušik in je hladilo. Cena pa če se ne motim 40€ za sod. Je pa baje finta, da ga je treba prej naročit in potem ga moreš vrnit. Aja..za piknik to govorim, ne zate osebno kati Če mogoče katera ve kaj več? yes ...vem vem....AMPAK fora v tem...sodi so 25 in 30l zdej pa je vprašanje kok se bo piva pilo...ce bi blo to 50 odraslih bi se splacal ker pa smo punce zravn pa bo kera raj radler al pa kaksenga bandidosa popila je pa to drugac ker sod plačaš ce ga spijes al pa ne...pol ti ga ne bodo odstel...+ pipo IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Spali grozno. Tile zobki so en . A ima katera kaj Calgela, ki ga več ne rabi? Namreč...spet ga ni za dobit. jaz....samo enkrat namazala pa nikol vec....ti ga posljem? IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Oj KATI tnx za vabilo.Lih takrat nameravamo na morje, če slučajno kdo zboli preidem (brez bolančkov seveda) sam itak ne bo noben bolan a ne? Včeraj smo bili spet na orl-ju pucali ven gnoj iz ušesa, drugače pa poso-kuća,kuća poso...he,he... Ve kdo za kakšno fensi službo ala zobna asistentka ali tehnik v ambulanti?? maja calgela pa nimamo. Evo že teži tle okul, dobro da grem popoldne delat, ma sem žleht... upam da se vidimo no..... drugac sem pa tud jest en oglas videla zate za sluzbo...ce najdem ti ga dam na zs tubby....a vi pridete na piknik?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 30.7.2010 12:33:25
|
|
|
|
maja1488
|
O katmat...sem mislila, a so vaši deci pivci . Za Calgel, pol mi ga ena kolegica prinese, pa bom vidla kok ga je še notr. Če ga ni več dosti, pol bi te prosila. Baje jih enkrat avgusta spet dobijo. Bom takrat ene 5 tub vzela, glede na to, da enkrat je, pol spet ni... Ti sporočim popoldan, pa če bo treba, mi lahko pol drug teden pošlješ. Valda mi nebi prnesla takega za en dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Novoletni prazniki – za skrb in za veseljeNekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?