šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, nič novega... si vzamejo čas drugače te pa razumem... meni je šlo na živce že ko smo iz dopusta prišli, zdej mi gre pa itak že na bruhanje, najrajši bi vse stran vrgla da ne bi imeli nič, potem bi imela vsaj občutek da imamo kaj prostora Držim pesti! Ja - stran metanje je meni danes tudi že prišlo na misel, namesto da pospravljam po dopustu, bi najraje vrgla v kanto. Samo bog ne daj , da možu omenim- sem se danes zagovorila, da bom eno staro posteljnino (cca 20 let) - že vso zakrpano in preperelo vrgla v kanto, pa sem jih dobila po buč. Ampak bo vseeno šla. Torej - čokolade še nisem jedla - je bilo preveč naspidiranih ustk zraven, bo padla zvečer Hana mislim, da nima več vročine, si je pa ne pusti merit. Ker nisem spala že od nedelje imam danes krasen glavobol in se mi ni dalo še njenega huronskega dretja poslušat, ki spremlja merjenje vročine. Se pa itak cel dan dere in vrešči. Pomoje jo nekaj vseeno matra. Je imel pa K. enkrat škrlatinko, ki se je kazala samo z izpuščajem - potrdili so jo z brisom. Ma k.... jih gleda vse skup. Sem pa enkrat He. peljala v dežurno s klasičnimi znaki škrlatinke je pa dohtar od vrat ugotovil, da je viroza z ispuščajem in nas odslovil - smo naslednji dan ponovili vajo pri naši dohtarci, ki je vzela bris in je bil seveda pozitiven. Danes smo šli po očija v službo, ker imamo samo en avto, ker smo drugega posodili in smo se domov grede zapeljali še mimo ene podrtije, ki se prodaja. Ma, je bilo kar zanimivo, bi se dalo kaj lepega sezidat. Imava oba kar pozitivne občutke, čeprav je še daleč do novega doma. Ima seveda tudi slabosti, a za idelano hišo nama manjka par miljonov. Je bilo pa fuuuuuuuuuuuuuuul ogabnih oranžnih lazarjev okrog bajte. Bljak! Pa tega se je ful težko znebit. VHM - dobrodošla nazaj, smo te pogrešale! Zdaj vam pa neham težit, ker sem slabe volje, lačna, tečna, bolita me glava in kolk........... Ampak po dežju vedno posije sonce!
|