|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
29.7.2010 14:21:56   
šivilja
Flaska - tvoj zs izpred skoraj enega meseca sem šele danes prebrala - pa čisto nič več ne vem, razen da smo skoraj sosedje z njihovim poslovnim prostorom. Veš sem čisto nepismena, kar se tiče slovenske "smetane" (k je itak ponavadi skisana)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
29.7.2010 14:23:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Aja...kaj pa na tisto, ko si rekla,d a se boš prijavla, pa nisi vedla a bi se al ne (don't ask kam, ker se tako dobro ne spomnem)? Vem sam, da si cvikala al boš imela čas in al boš izbrana? Al neki takega?

Aja...ti flašica.

Haha, ja... Sprejetauser posted image user posted image Za reference bo... Prav tako gre za opremljanje stanovanj.

Jojojojoj, Šiviljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zate pa sploh nimam več besed... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
29.7.2010 14:23:53   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Flaska - tvoj zs izpred skoraj enega meseca sem šele danes prebrala - pa čisto nič več ne vem, razen da smo skoraj sosedje z njihovim poslovnim prostorom. Veš sem čisto nepismena, kar se tiče slovenske "smetane" (k je itak ponavadi skisana)

eh, nič ni blo takega... je že mimouser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
29.7.2010 14:25:42   
maja1488

Punce - jaz in moji otroci imamo akutno napad klavstrofobije. Otroka se samo po kavču valjata, jaz se samo derem, hodimo čez škatle in vreče..... Meni se bo zmešalo  - za 5 ljudi je mansardno stanovanje s 65 kvadrati res premalo. Sploh po treh tednih preživetih v hiši s tremi etažami  in ima vsaka etaža vsaj 100 kvadratov in samimi travniki in gozdovi okrog hiše. Tok sem slabe volje, že dva dni spet samo oglase študiram, ker v tej bajti ni izgledov, da bi bilo kmalu kaj bolje. P aše dež je, da otrok ne morem ven nagnat.

Pa ne vem kaj je s Hano - danes je še bolj pikasta, spala itak da ni nič celo noč. Imam filing, da jo je ful grlo bolelo, tako da sumim na škrlatinko, tko da fajn, da smo brez antibiotika. Samo k uni kravi od dohtarce je ne peljem več.

Majana - kako pa kaj vaše reševanje stanovanjskega problema - kaj novega?

Grem iskat, če je kaj čokolade v bajti. Bom vsaj debela, če že srečna nisem.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno je res težek dan danes. Pa še deževen. Čokolada zihr pomaga...preverjeno.

Pa boga H. A vročino ima še vedno?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
29.7.2010 14:36:24   
Dudica1
dan babe žabe

Sem v iskanju našega avtka,dva mava že nagledana,včeri sva šla že enega pogledat,jutri greva v kranj in v soboto v ljubljano potem pa se odločimo...no jaz sem se drugač že user posted image

majana jaz sem T. dajala echinax naravno od fitobimbi...in takrat res ni blo nič...no zagotov ne morem trdit ker je tko on zelo malo bolan.
Zdaj na jesen bom kar obema dajala nekaj čez zimo samo ne vem pa še kaj...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
29.7.2010 14:48:09   
koala.cek
ene copatke moram nabavit .... za v vrtec...

http://www.striderite.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=2907&itemType=PRODUCT&iMainCat=356&iSubCat=532&iProductID=2907&sColor=78

te se mi dopadejo, samo ne vem koliko so praktične...se mi zdi da so bolj šminkerskeuser posted image

kakšne pa imajo vaši ?

tavelik ima sicer cicibanove, pa so mi še najbolj všeč. se mi zdi, da nogica fino notri stoji, da ne drsijo, gumijast podplat.....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
29.7.2010 14:49:39   
koala.cek
šivilja - v takih trenutkih otrokom samo škornje nataknem in gremo. pa naj čofotajo po lužah. sveži zrak ne škodje. mah sej slabi kot skakanje eden po drugim ne more biti.

ima H še vročino ?

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
29.7.2010 14:56:13   
Dudica1
koalček full so lepi...pri nas ima T. cicibanove in zdaj nekaj vmes ima ala robezz,samo mu bom šla nazaj kupit cicibanove,ker te se mi zdi mal drsijo.

Maj ima zaenkrat za doma ala robezz za v vrtec bo mel pa cicibanove.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
29.7.2010 14:56:19   
majana79
šivilja, nič novega... si vzamejo čas

drugače te pa razumem... meni je šlo na živce že ko smo iz dopusta prišli, zdej mi gre pa itak že na bruhanje, najrajši bi vse stran vrgla da ne bi imeli nič, potem bi imela vsaj občutek da imamo kaj prostora user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
29.7.2010 15:26:27   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  za J in H in M in ostale bolančke in okrevančke!

jaz še tole napišem, ugasnem računalnik in grem. še mal shoppinga, potem pa domov, pokat, probat vse v avto stlačit itd. ne vem, kam bomo dal mačke user posted image  v skrajnem slučaju jih pridemo v soboto iskat user posted image

se še kaj javim!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
29.7.2010 15:30:50   
majana79
ledenka, uživajte skrajno! user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
29.7.2010 15:32:11   
Dudica1
ledenka uživajte! 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
29.7.2010 15:33:22   
Dudica1
vreme je čist ...... kuham slivove cmoke za nas 3,ati dela do 21h user posted image user posted image user posted image ... pol pa mormo kam it ker če ne se mi bo zmešal notr!...unadva pa tud luna daje al kva 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
29.7.2010 16:11:35   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image  za J in H in M in ostale bolančke in okrevančke!

jaz še tole napišem, ugasnem računalnik in grem. še mal shoppinga, potem pa domov, pokat, probat vse v avto stlačit itd. ne vem, kam bomo dal mačke user posted image  v skrajnem slučaju jih pridemo v soboto iskat user posted image

se še kaj javim!

Sej vem, da ni smešno...sam jst sm skor umrla od smeha, ko sm tole brala. Sorry ledenka user posted image

A pa se mačke ne bodo zgubile tam? Kolko jih pa je?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
29.7.2010 16:13:54   
maja1488
Pa uživajte seveda user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
29.7.2010 17:18:43   
VHM
Živjo...

Čisto čudno se mi je zdelo, da vas nisem več našla med forumi na ringaraja, pa sedaj vidim, da ste/smo spet na 1. delu. Pozdravljene ponovno!

Hvala ti Mala putka, da si mi poslala sporočilo na Facebooku, tako sedaj vsaj vem, kje vas spet najdem.

Moja nosečnost gre super, sedaj sem v 22. tednu in vse je kot po planu.  Rok pa konec novembra.

Ne vem, sicer, če utegnemo na piknik konec avgusta, ampak kakšen dan/dva prej bom vsekakor vedela. Je bila pa naša K sprejeta v vrtec in tega sem bila konec junija verjetno najbolj vesela... Drugače je naša deklica ena velika baba in ne more biti pri miru niti 2 sekundi, predvidevam pa, da je pri vseh vas zadeva povsem podobna.

Se vam od sedaj dalje še sigurno kaj oglasim in vam sporočam podrobnosti!
LP
VHM.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
29.7.2010 17:26:14   
maja1488

Živjo...

Čisto čudno se mi je zdelo, da vas nisem več našla med forumi na ringaraja, pa sedaj vidim, da ste/smo spet na 1. delu. Pozdravljene ponovno!

Hvala ti Mala putka, da si mi poslala sporočilo na Facebooku, tako sedaj vsaj vem, kje vas spet najdem.

Moja nosečnost gre super, sedaj sem v 22. tednu in vse je kot po planu.  Rok pa konec novembra.

Ne vem, sicer, če utegnemo na piknik konec avgusta, ampak kakšen dan/dva prej bom vsekakor vedela. Je bila pa naša K sprejeta v vrtec in tega sem bila konec junija verjetno najbolj vesela... Drugače je naša deklica ena velika baba in ne more biti pri miru niti 2 sekundi, predvidevam pa, da je pri vseh vas zadeva povsem podobna.

Se vam od sedaj dalje še sigurno kaj oglasim in vam sporočam podrobnosti!
LP
VHM.

Ja VHM-jčka...te je lepo brat. Naj ti bo nosečnost še lepša kot prva, pa upam da se kej vidmo.

Speedy-ji so pa itak vsi user posted image

(odgovor članu VHM)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
29.7.2010 19:07:43   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja, nič novega... si vzamejo čas

drugače te pa razumem... meni je šlo na živce že ko smo iz dopusta prišli, zdej mi gre pa itak že na bruhanje, najrajši bi vse stran vrgla da ne bi imeli nič, potem bi imela vsaj občutek da imamo kaj prostora user posted image

Držim pesti!

Ja - stran metanje je meni danes tudi že prišlo na misel, namesto da pospravljam po dopustu, bi najraje vrgla v kanto. Samo bog ne daj , da možu omenim- sem se danes zagovorila, da bom eno staro posteljnino (cca 20 let) - že vso zakrpano in preperelo vrgla v kanto, pa sem jih dobila po buč. Ampak bo vseeno šla.

Torej - čokolade še nisem jedla - je bilo preveč naspidiranih ustk zraven, bo padla zvečer

Hana mislim, da nima več vročine, si je pa ne pusti merit. Ker nisem spala že od nedelje imam danes krasen glavobol in se mi ni dalo še njenega huronskega dretja poslušat, ki spremlja merjenje vročine. Se pa itak cel dan dere in vrešči. Pomoje jo nekaj vseeno matra.
Je imel pa K. enkrat škrlatinko, ki se je kazala samo z izpuščajem - potrdili so jo z brisom. Ma k.... jih gleda vse skup. Sem pa enkrat He. peljala v dežurno s klasičnimi znaki škrlatinke je pa dohtar od vrat ugotovil, da je viroza z ispuščajem in nas odslovil - smo naslednji dan ponovili vajo pri naši dohtarci, ki je vzela bris in je bil seveda pozitiven.

Danes smo šli po očija v službo, ker imamo samo en avto, ker smo drugega posodili in smo se domov grede zapeljali še mimo ene podrtije, ki se prodaja. Ma, je bilo kar zanimivo, bi se dalo kaj lepega sezidat. Imava oba kar pozitivne občutke, čeprav je še daleč do novega doma. Ima seveda tudi slabosti, a za idelano hišo nama manjka par miljonov.
Je bilo pa fuuuuuuuuuuuuuuul ogabnih oranžnih lazarjev okrog bajte. Bljak! Pa tega se je ful težko znebit.

VHM - dobrodošla nazaj, smo te pogrešale!

Zdaj vam pa neham težit, ker sem slabe volje, lačna, tečna, bolita me glava in kolk...........
Ampak po dežju vedno posije sonce!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
29.7.2010 19:08:27   
šivilja
AJa - Ledenka maksimalno uživajte, pa upam, da ne boste imeli samo dežja

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
29.7.2010 19:12:33   
majana79
šivilja, dej da te ne bom staškala! tle si pa res ne težimo! hb da vsaj tle lahko damo ven kar nas matra... tko da ti kr, go for it pa nobene slabe vesti met

aja za temperaturo... mi imamo zdej od vicks IR termometer za na čelo - meri isto kot v ritki, preverjeno, pa ful lažje je zmerit, tako da ni dretja. Sam tolk, če boš kdaj mela kak evro odveč user posted image

ja tole je pa dobro za bajtico, upam da se vam izteče tko k je treba, bomo držal pesti user posted image user posted image

o enih zdravnikih pa itak ni besed user posted image user posted image user posted image

aja, za posteljnino... lahko se ti slučajno raztrga prvič ko jo boš prala, ker je tako sprana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
29.7.2010 19:17:00   
FLASK_A
Majana, dober nasvet glede posteljnineuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
29.7.2010 19:19:47   
majana79
mam izkušnje user posted image moj je tut strašansko navezan na vse svoje obleke od gat in nogavic naprej user posted image  user posted image user posted image

itak pa nimajo pojma kako neki zgleda če razparaš oz strgaš al se pa samo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
29.7.2010 19:22:37   
šivilja

šivilja, dej da te ne bom staškala! tle si pa res ne težimo! hb da vsaj tle lahko damo ven kar nas matra... tko da ti kr, go for it pa nobene slabe vesti met

aja za temperaturo... mi imamo zdej od vicks IR termometer za na čelo - meri isto kot v ritki, preverjeno, pa ful lažje je zmerit, tako da ni dretja. Sam tolk, če boš kdaj mela kak evro odveč user posted image

ja tole je pa dobro za bajtico, upam da se vam izteče tko k je treba, bomo držal pesti user posted image user posted image

o enih zdravnikih pa itak ni besed user posted image user posted image user posted image

aja, za posteljnino... lahko se ti slučajno raztrga prvič ko jo boš prala, ker je tako sprana user posted image user posted image user posted image

Dobra info za termometer!

Posteljnino sem pa ravno oprala in se je itak strgala (sama od sebe, brez moje pomoči), zato sem pa spoh rekla, da gre stran. Ne vem, mogoče pričakuje, da jo bom šla krpat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
29.7.2010 19:24:06   
šivilja

mam izkušnje user posted image moj je tut strašansko navezan na vse svoje obleke od gat in nogavic naprej user posted image  user posted image user posted image

hmmmm, nisem zihr, moj si sam nogavice štofa. Veš nisko brez veze rekli, da so Dravlje prva vas na Gorenjskem. Pri naši bajti to še kako drži.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
29.7.2010 19:25:53   
FLASK_A

hmmmm, nisem zihr, moj si sam nogavice štofa. Veš nisko brez veze rekli, da so Dravlje prva vas na Gorenjskem. Pri naši bajti to še kako drži.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?