Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 22:54:36
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Inigo a vam neki povem? ne ne nism noseča! dans sm bla prvič na brazilski depilaciji uf uf, sm šladomov kot da lubenice švercam med nogami ampak zdj je že kul! končnoooo..welcomeeee...jaz hodim že 4 leta A z lubenicami med nogami?
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 22:55:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 22:55:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 22:56:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 22:57:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa še to plis, pa neham... kako pa hodijo? leva noga, desna noga.. ali še priključujejo? uporabljajo obe izmenično? da mal vem, kako je v tej starosti. pri Aleksandru je to kokr kdaj ... včasih priključuje, včasih pa zašiba in dela najine korake - revček seveda komaj dohaja, ampak je treba posnemat tastara dol pa še ne znamo - itak smo pri ta počasnih. dol gremo samo stopnico ali dve, seveda z roko, potlej se prične pa afnat. Grem spat, ker komaj gledam ... ve pa čvekate, kot da je že četrtek noooočkoo!
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 22:57:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 22:59:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 23:02:32
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa hvala, zlate ste! zdej vidim, da še ni tolk grozno zadaj, sem mislila, da že vsi brez rok gor in dol... upam da bo vsaj do vrtca začel hodit sam po stopnicah, da ne bo vedno padal po tleh Ne se tok obremenjevat. Niti misliti si ne moreš, kok lahko otroci hitro napredujejo, ko so s svojimi vrstniki. Primer. naš Tim je bil edini v skupini, ki se je še plazil, ko je začel hodit v vrtec. Sicer je malo hodil, ampak če ni bilo potebno, se je raj spustil na vse štiri. Je bil boj ziher. Pa se mi je fuuul smili, ko sem ga gledala, ko se je polžek mali plazil za eno igračo, pa je prdirkal kakšen malček mimo in mu pred nosom vzel igračo. Mi je blo tok hudo, da sem se mogla prov zadrževat, da ga nisem vzela k seb in odpujsala z njim ven. Pa se je naš opogumil in v štirih dneh je lepo začel sam hodit. Je ugotovil, da se bo pa tko lahko kosal z ostalimi .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 23:03:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 23:03:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 23:05:11
|
|
|
|
tims
|
BTW, Timu se je malo umiril kašelj. Sem mu dala mal za pit. Upam pa, da ne bo kaj zbolel .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 23:05:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 24.5.2010 23:08:15
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa zakaj se ti tak obremenjuješ z vsem ..ama s čisto vsem? user posted image sej vem... sej bi mogla skulirat... sam prav ne morem, ker se taaaaak bojim, da bo na koncu vse narobe... pa sej se skuliram za 1 mesec, pol pa me spet rukne... najslabše je primerjanje. a zdaj sta z Lukcem zaključila z NFT? imata še kak pregled okol tega? Kolker se spomnim, si bla takrat vesela, da lepo napreduje.....vse pa tud ne more bit narobe. jap. tole pa drži. Se strinjam. Babuške, lepo klepetajte še naprej, jest grem pa mal kosti preštet (kot bi rekla Neboglasnica ) Lahko noč vsem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 23:09:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 23:09:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 23:09:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 23:11:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 23:13:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 23:15:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 23:18:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 23:19:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2010 23:21:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 25.5.2010 8:09:16
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 25.5.2010 8:14:42
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Inigo a vam neki povem? ne ne nism noseča! dans sm bla prvič na brazilski depilaciji uf uf, sm šladomov kot da lubenice švercam med nogami ampak zdj je že kul! res? a traki al un vosek za trdit? topel vosek in trakci pa gremo naši. hvala bogu sm bla 10 minut fertik... bikini sploh ne boli, boli tukaj zgoraj, kjer je plac za frizuro. sma pustile črtico, kr jo mam že skos. sam mi jo je poravnala jst sm se tko prej brila. tk da mi zdj ni neke razlike. fajn je sam to, ko mam dans pipiko še bolj gladko kot včeraj. to je pr britju no go! zdj sm se odločla, da bom pač hodla na brazilsko in pika. baje greš ene 5x, pol pa še ful poretko. HD, kk je pr teb? osir - sploh niso ose. so čebele. nardili nč. gasilci tega ne smejo delat več. zdj to dela nek zavod iz MB. ampak ko sm klicala tja, ne morjo nč, kr je to pred blokom, ne pred lastno bajto. zato sm mogla klicat upravnika bloka. zdj pa čaaaaaaaakaaaaaaaaaamooooooooooooo... so pa očitno take skuluirane čebele, ker se ne približajo balkonu. so kr tam. umpa - Brin divja po štengah. leva desna, ali pa prikljuluje. zdj se že špila kk bi šel. pa tut skače gor in dol. prav sonožno skoči. ampak to sploh ne morš gledat kot merilo kaj počnejo naši in kaj počne Luki. Luka ima pač nekaj težav in bo to vse nadoknadil. počasi. sva pa oba z malim spet tk nahodna. neko sranje spet cveti in oba kašljava in kihava in šmrkava... joooooooooj!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 25.5.2010 8:23:28
|
|
|
|
Majuska
|
jutro, kako ste na tole sončno jutro? Prav lep sonček imamo jaz sem sicer zaspana, ampak zaenkrat še razpoložena, mali navihanec se je ponoči spet zbujal. Ne vem, kaj ga daje, očitno je spet neka luna. Za vse nas
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostemIgre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?