metuljcek321
|
Ahoj, punce! Končni izlet oz. tehniški dan je uspel, osmarčki so bli krasni, blo je fletno, sončno, razigrano, poučno. Prelep dan je spet, kar ne morem se naužit sonca. Popoldne greva z malečko na vrtčevska igrala 500 m stran - ej, nisva še sploh stestirali, pa mi je prejle kapnilo, da je skrajni čas, da se jih naužijeva. Tatka danes ne bo domov, ima zvečer sprejem v Cankarjevem domu - 50 let Vegove šole, kamor je hodil. Še prej pa čvekec pri dekanu - bo kulsko, lejdis pa home alone - oh yeah, party time. brazilka - umrem, če me tam voskajo/pulijo - uf, to pa in zame. Pri meni laufa britvica. 5 minutk in je to to. Tims - predstava - enjoy. cepljenje - dobr opravite. mojček, za kakšno odločitev gre? Vsake tolk se mi zdi, da si na misiji reševanja sveta Povej, o čem se odločaš - we're all ears. glugluglu, jp, resnično pestro je pri naši hiši, se strinjam. Umpa, ti samo sprašuj, vztrajaj, ne odnehaj - ko bosta na pregledu, reci bobu bob, naj ti da napotnico, bolje, da se enkrat preveč pregledajo stvari kot enkrat premalo. Saj gre vendar za naše otročke! Aha, Almera, potem bomo pa Anjo začeli vozit k večjim živalim - morda je to keč zadeve. Povej, kako je na bolniški? Uživaš doma? Paše, a ne? za gledališče & za razštelanje stvari at night. Upam, da bojo pisna navodila pomagala big time. IZVIRNO SPOROČILO: Almera ... Bom šla pa to na laser odstranit Define "to," please. zimska, naužijte se razvajanja v BK!