tims
|
Čeeeer pa mi je le uspel pridt na comp. V službi nam do enih ni delal internet, ne maili, ne nič, tko da smo kr mal zabušaval. No, pa da ne bo kera mislila, da mi je bilo kej hudga. IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ hehe tims, morem te tudi jaz pohvalit kak si pridna zadnje čase z javljanjem in prav luštno je brat tvoje poste, ker so tak barviti, pa pridna si - vse lepo pokomentiraš. bravo, bravo - le tak naprej. Joj, zdej mi bo pa že mal nerodn . Moram pa povedat, da se res dober počutim, ko sem spet z vami . Najlepša hvala vsem za čestitke tukaj in po sms. Sicer pa ne vem, kdo si je izmislu čestitke za to, da si eno leto starejši . K da je v tem kakšen čar . Hec, hec. Kino - midva sva pa z mojim šla enkrat februarja gledat Avatar, pred tem pa tudi kakšne tri,štiri leta nič. Pa nama je prav pasalo se mal družit brez otrok. Mislim, da bi lahko kmal spet ponovila. Alanis, sem prov mogla preštudirat, kdo si . Ti, ampak tale tvoja tašča je pa res en pravi redek biser, no. Inigo, ste rešili problem, ste kam klicali glede tega osirja? Jest upam, da se kmalu znebite te nadloge. Mater, tole mora biti pa res grozno, da poslušaš tak brenčanje okol sebe. Neboglasnica, no pa ste prišparali pri tuširanju . Kok je bil pa mali moker,a? Sem ravno hotla vprašat, kako je bilo s cepljenjem, pa vidim, da je Ana junaško prenesla. A ima kakšno reakcijo? Naš Tim je HB dobro prenesel vsa cepljenja. Almera, pri nas je tudi muca "Ti, ti". Vsako mačko k jo Nina zagleda jo krega. Jest pa tud nisem nikoli bila ljubiteljica mačk. Vidim da ste se pogovarjale o tihi maši. Jap, jest sem bila tud včasih med tistimi, ki sem bila sposobna po par dni nič spregovorit, pa me je moj mal spreobrnil. Zdej pa tud gledam na te stvari, tko k ti Almera. Rebeca, ne boš verjela, ampak naš Tim ima odkar smo se preselili lučko prižgano celo noč. Ne vem zakaj, ampak pač mu jo pustim prižgano in je potem ok. Če mu jo pa ugasnem, se pa v večini primerov zgodi, da pride potem k nama v spalnico. Majuska, no, pa sta se le pobotale z mami. HD, čist razturavaš , boš še očala rabila, k se bo vse tok svetilo . Pa drugač, se kaj boljš počutiš zadnje čase? Flower, kako kaže z grlom? Pa ne da boste punce zdej zbolele, k se končno začenja lepo vreme Umpa, držim pesti, da dobite vrtec . BTW a ti si blond? Jest sem si pa vedno predstavljala, da maš tako barvo las k HD. Pa sploh ne vem zakaj . Se pa moram pohvalit, da mi je dons možek naredu fantastično kosilo za roj.dan. Ribe, kropmpir z blitvo in zelena solata. Na to sem čist nora. Pa potem še torta (kupljena, ne doma narejena ). Maldva sta mi dala pa vsak šopek rož. Toooook je bilo lepo, k sta me čakala s tistimi šopki, da bom prišla iz presobe k njima . In itak da sem spet imela čist solzne oči . No, evo, glih hočem končat, pa vidim še Metuljčico . upam, da bo Anja kmalu spet uživala tudi ob kozicah in da bo še naprej tak sonček Tko. Končala sem z raportom .
< Sporočilo je popravil tims -- 24.5.2010 22:10:26 >
|