|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 20:21:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1276
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 21:33:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1277
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
24.5.2010 21:42:53   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

nehte tolk pisaaaat

user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1278
24.5.2010 21:49:48   
metuljcek321
'Čer, punce!

Kako ste kaj? Upam, da vas greje sonce in riše nasmeh na vaše obraze. Mi uživamo max (razen tega, da me nkaj grlo matra že par dni - grrr), terapija kaže pozitivne rezultateuser posted image  včeraj nas je pot zanesla v ZOO, mali se je trgalo (razen pri kozicah - zadnjič jo je ena podrla na tla, k sta jo dva mulčka 3 sekunde prej za roge vlekla - pa ima zdaj STRAH pred temi živalcami), višek dneva je bil na toboganu, ofkorsuser posted image  Je pa taka pridna pupa, da kapo dol - mislim, sem brez besed. Danes je celo popoldne preživela zunaj, čvekala, komentirala na veliko, se igrala s sosedovim fantičem, gledala avione (današnji nr. 1 --> non-stop je gledala v nebo in vriskala: "Non leti, nooooon letiiiii" - ko je risal črtico, je bil pa itak odklop: "Crtico lise, cltico lise ..." wiiii, party time.), vozila svoj plastik fantastik bager & kockice v njem, brala Pepo, ... Enkratna je, res ne vem, kje so dobili takega cukrauser posted image  Ob 7ih pade dol, zdaj že nekaj dni brez dudice, ker je tko koma, da je nima čas notri dat v ustauser posted image  Že ko se previja, vsa zmatrana reče: "Anja nina nana" & jo nesem v posteljico, se obrne na bok, k sebi stisne plišastega levčka-ropotuljico (& po novem mali povštrček z vsesorte travcami za lažje dihanje - reče: "Kje pa je povstel?" ga zagrabi, prisloni h glavi) & see ya after 12 hours. Resnično sanjsko. Trkam, trkam, trkam, pa še mal trkam. Sem presrečna, prav zares!
En majčken čutim mišice, sva bla z možekom pridna, v dveh dneh - nekaj ur - razrezala & zložila 3 kubikeuser posted image  Se bo treba zdajle fino spočit. Tomorrow grem v spremstvo na končni izlet (Kropa), potem me pa čaka miljavžnt testvo za popravit.

Na hitrco:

Larauser posted image  user posted image  user posted image

Tims, a user posted image and a user posted image  from the user posted image  family

Čuki & ribič Pepe - ej, 30. 5., Polhov Gradec - we'll be there! Glih vidla jumbo plakat.

neskregan spat - kaj pa, če je (Bog ne daj) zadnjič  - tud mene to včasih prešine & se trudim, da sva zvečer OK.

Majuškauser posted image  ... ooo, pa je bil klic, res krasno, sam, da se je poštimalo.

uspešno cepljenje, napredki julijčkov, lepo preživeti vikendi, pomoč pri angleški domači nalogi (tole mij je ekstra padlo v očiuser posted image ), pridno pospravljena stanovanja, popedenani otročki, možeki & veuser posted image  user posted image  user posted image

Guten Nacht, ladies, grem se mal stiskat k mojemu dragemu ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1279
24.5.2010 21:50:38   
metuljcek321
Hi, hi, Danny DeVito je na POPiju ... mi smo ga pa vidli na Beverly Hillsu v živo, k je šel mimo s svojim terencem - opalauser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
24.5.2010 21:59:06   
Inigo
a vam neki povem? user posted image ne ne nism noseča! user posted image

dans sm bla prvič na brazilski depilaciji user posted image uf uf, sm šladomov kot da lubenice švercam med nogami user posted image user posted image user posted image ampak zdj je že kul!

Neposredna povezava do sporočila: 1281
24.5.2010 22:05:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

dans sm bla prvič na brazilski depilaciji user posted image uf uf, sm šladomov kot da lubenice švercam med nogami user posted image user posted image user posted image ampak zdj je že kul!

za lepoto je treba trpet, kaj? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
24.5.2010 22:09:31   
tims
Čeeeer

pa mi je le uspel pridt na comp. V službi nam do enih ni delal internet, ne maili, ne nič, tko da smo kr mal zabušaval. No, pa da ne bo kera mislila, da mi je bilo kej hudga.

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

hehe tims, morem te tudi jaz pohvalit kak si pridna zadnje čase z javljanjem in prav luštno je brat tvoje poste, ker so tak barviti, pa pridna si - vse lepo pokomentiraš. bravo, bravo - le tak naprej. user posted image user posted image

Joj, zdej mi bo pa že mal nerodnuser posted image user posted image . Moram pa povedat, da se res dober počutim, ko sem spet z vamiuser posted image user posted image .

Najlepša hvala vsem za čestitke tukaj in po sms.

Sicer pa ne vem, kdo si je izmislu čestitke za to, da si eno leto starejšiuser posted image . K da je v tem kakšen čaruser posted image . Hec, hec.

Kino - midva sva pa z mojim šla enkrat februarja gledat Avatar, pred tem pa tudi kakšne tri,štiri leta nič. Pa nama je prav pasalo se mal družit brez otrok. Mislim, da bi lahko kmal spet ponovila.

Alanis, sem prov mogla preštudirat, kdo siuser posted image . Ti, ampak tale tvoja tašča je pa res en pravi redek biser, no.user posted image

Inigo, ste rešili problem, ste kam klicali glede tega osirja? Jest upam, da se kmalu znebite te nadloge. Mater, tole mora biti pa res grozno, da poslušaš tak brenčanje okol sebe.

Neboglasnica, no pa ste prišparali pri tuširanju user posted image . Kok je bil pa mali moker,a? Sem ravno hotla vprašat, kako je bilo s cepljenjem, pa vidim, da je Ana junaško prenesla. A ima kakšno reakcijo? Naš Tim je HB dobro prenesel vsa cepljenja.

Almera, user posted image  pri nas je tudi muca "Ti, ti". Vsako mačko k jo Nina zagleda jo krega. Jest pa tud nisem nikoli bila ljubiteljica mačk.

Vidim da ste se pogovarjale o tihi maši. Jap, jest sem bila tud včasih med tistimi, ki sem bila sposobna po par dni nič spregovorit, pa me je moj mal spreobrnil. Zdej pa tud gledam na te stvari, tko k ti Almera.

Rebeca, ne boš verjela, ampak naš Tim ima odkar smo se preselili lučko prižgano celo noč. Ne vem zakaj, ampak pač mu jo pustim prižgano in je potem ok. Če mu jo pa ugasnem, se pa v večini primerov zgodi, da pride potem k nama v spalnico.

Majuska, no, pa sta se le pobotale z mami. user posted image user posted image

HD, čist razturavaš , boš še očala rabila, k se bo vse tok svetilouser posted image . Pa drugač, se kaj boljš počutiš zadnje čase?

Flower, kako kaže z grlom? Pa ne da boste punce zdej zbolele, k se končno začenja lepo vremeuser posted image

Umpa, držim pesti, da dobite vrtecuser posted image . BTW a ti si blond? Jest sem si pa vedno predstavljala, da maš tako barvo las k HD. Pa sploh ne vem zakajuser posted image .

Se pa moram pohvalit, da mi je dons možek naredu fantastično kosilo za roj.dan. Ribe, kropmpir z blitvo in zelena solata. Na to sem čist nora. Pa potem še torta (kupljena, ne doma narejenauser posted image ). Maldva sta mi dala pa vsak šopek rož. Toooook je bilo lepo, k sta me čakala s tistimi šopki, da bom prišla iz presobe k njimauser posted image . In itak da sem spet imela čist solzne očiuser posted image .

No, evo, glih hočem končat, pa vidim še Metuljčicouser posted image . upam, da bo Anja kmalu spet uživala tudi ob kozicah in da bo še naprej tak sončekuser posted image  

Tko. Končala sem z raportomuser posted image .

< Sporočilo je popravil tims -- 24.5.2010 22:10:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 1283
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:11:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:13:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1285
24.5.2010 22:13:01   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Mah niti ne, ko obiraš jagode, ugasneš luč, pa jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:27:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1287
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:28:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1288
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:28:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1289
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:29:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1290
24.5.2010 22:30:15   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Mah niti ne, ko obiraš jagode, ugasneš luč, pa jeuser posted image user posted image user posted image

ma kakšna ugasnjena luč, ne se hecat user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:31:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1292
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:32:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1293
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:33:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1294
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:34:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:34:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1296
24.5.2010 22:35:02   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: tims

ma kakšna ugasnjena luč, ne se hecat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  A si predstavljaš, da jo pol pa pomotoma prižgešuser posted image

Sem pa zdele glih gledala prizor s Švarcijem k se prvič dol da. Marija sveta, je imel na koncu tak izraz na obrazu, k da bi vidu kakšnega demona.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:35:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1298
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:35:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1299
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 22:36:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?