|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
19.5.2010 19:52:15   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

majuska... kako si danes razpoložena?... glede mame... user posted image

Zjutraj sem bila še precej slabe volje, ampak počasi prihajam k sebi. Očitno se bom morala sprijazniti, da zanjo pač nobena stvar ni dovolj dobra, trmasta sem pa tudi dovolj, da je nekaj časa ne bom klicala.

Kdaj mora tudi pa tudi ona sama narediti prvi korak user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 876
19.5.2010 19:56:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Za animal loverje - na animal planetu je Monkey month - so ves čas samo opice na TV - Bor ful uživa, ko jih gleda. Jim Jam-a se je že malo prenajedel

Aleksander je trenutno čisto nor na Garfielda ... ga gleda nepremično, z odprtimi usti in ne trzne na nobeno ogovarjanje user posted image

Populis - katere D. Brownove knjige pa imaš? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 877
19.5.2010 20:06:10   
Majuska

Vrne se mož iz službe in doma dobi ženo z najboljšim prijateljem v postelji. 
Začne ga pretepati in na koncu ga ubije.

Pa mu žena reče: "Če boš tako delal s prijatelji, kmalu ne boš imel nobenega več".

user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 878
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 20:45:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 20:47:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 880
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 20:58:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 881
19.5.2010 21:09:48   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Čutim veselje , navdušenje in vse kar doživljaš. Tako lepo napišeš da se mi kr oko orosi user posted image , ...

thanks from the bottom of my heart
Staš, mož z bolečim zobom, občutki nemoči/brezvoljnosti,  Lara, zimska family ...user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

No sem tudi jaz podobna, kot ti GR. Meni se tudi brez vas odpelje.....meni to ful pomeni, če lahko tu pojamram, ker ve me najbolj razumete, saj ste tudi same mame.

podpišem - tale RR je resnično terapevtski big time, meni je fajn, k se krešejo mnenja, k se skupaj vselimo, se podpiramo, vzpodbujamo, se smejimo & jokamo ... postale smo res ena velika družina - skupaj v dobrem in slabem - love you all, punceuser posted image

en dan je bila Irayina risbica celo na vratih nalimana, ne vem zakaj, ampak jaz sem si kr malo domišljala, da mogoče je bla najboljša hehe  user posted image user posted image user posted image

ja, prav vsaka mamica bo tko pomisnla, saj veš

zakon za mega speedy rokavčke

Kaj je blo v vrtcu, 3jemi? Kaznovan zaradi neposlušnosti? Kako pa to zgleda - mislim kazen, ne neposlušnost. Aha, že berem - vaje iz sedenja.

Timuser posted image  user posted image  user posted image , fant od fare si, mami, kar bodi ponosna. Upravičeno.

Umpa, user posted image  za knjigo - ouje, odličen uspeh, prekrasne novice. Očitno jo bom prebrala, ko bo zunajuser posted image  To bo itak zelo kmaluuser posted image

neboglasnica, tud naša pikolinka ima novi haircutuser posted image  Zdaj sta si s Stašem spet (oz. še kar) ful podobna v čupcouser posted image  Jaz samo upam, da kodri ostanejo - je čist drugačna zdaj, k ima krajše lase, moram rečt.

rebeca, dobr oprav na govorilnih!

kletvice - hja, otroci srkajo od vsepovsod, mene bo tud po moje kap, k bo kakšno prijavla, ker jaz sem to ful proti, res ne kolnem in tud pri drugih pričakujem, da ne bojo (OK, k mi kaj ornk, ornk, ornk vzdigne pisker, kaj ven prileti, ampak to je res redko).

password too shortuser posted image  user posted image  user posted image

umivanje zob - ekspresno opravilo - tolk, da dol poliže jagodno pasto, reče: "Jagoda bil," jaz še mal potelovadim po zobkih (kakšen dan mi rata več, kakšen manj), zdaj, k jo trojke matrajo, tud sama drgne (beri: grize krtačko) & to je to - sem razočarana, da nisem ubrala nekega bolj strogega sistema, priznam.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 882
19.5.2010 21:11:07   
metuljcek321

Woman is helping her husband set up his laptop.
It asks for a password.
He puts »penis« the wife falls off her chair laughing when it says »password too short«!

user posted image user posted image user posted image

Evo sem pod mizo in tipkam z eno roko, z drugo se držim za trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

hi, hi, le kam bi se moški prijel, če bi bil tak frajer, da bi se temu režaluser posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 883
19.5.2010 21:12:30   
metuljcek321

V Leclercu sem kupila jagode, so takšne drobne, domače. Ej kaj so dobre, da ti pamet stane, mljask mljask.user posted image

ej, jaz sem pa včeraj na vtu nabrala prve jagode - mnjam, mnjam - too bad, da tamali niso sedle - sva pa midva vse pohrustala

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 884
19.5.2010 21:14:29   
metuljcek321

Naša Iraya res ful lepo govori že, v bistvu mi čisto vse pove. Tudi to kaj so delali v vrtcu, kdo je vse bil tam....sem pa opazla, da se mi velikokrat zlaže kaj ...hehe pikica. Tariq pa, on pa vse za njo ponavlja. user posted image

to samo malo olepša stvari, pa prečekira, če jo res dobr poslušašuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 885
19.5.2010 21:19:25   
neboglasnica
Hoj, hoj...

Glu: user posted image user posted image Tian. Moj glavobol je pa po mojem skupek hormonov (se pripravlja na rdečega vraga), alergija, sestanji v službi, vrtcu ipd...

No ja, namesto po kopalke sem jo popoldne ucvrla v ZOO, kot je napisala Almera. Lev je tako rjovel, da so šle kocine pokonci. HB za ograjo. Zdajle sem pa z mini čvekca s Populis. Sva se usidrale v slaščičarni, komaj me je domov spravla. user posted image

Mali še kar z mašinerijo okoli skače, ga grem prepričevat, da je zaspan. Aja, ko smo s epeljali po rondoju mimo vseh tovornjakov ipd...mašinerije. Se odpeljemo mimo, ni več tega, mali skoraj doživi mini histeričen napad. Brce v stol, tuljenje.. Je menda mislil, da bo mama v krogu vozila, da jo potem v marici odpeljejo.

Zdaj pa res, nočka,

user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 886
19.5.2010 21:28:25   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
mimgrede..a otroški dodatek dobi prav vsak?? neki mi je kolegica govorla da ga dobi vsak vsak..do kdaj je pa treba oddat ??

nope, če presežeš določen znesek/osebo, ti pripada zero/nada/niente/nothing

hruškica, samo še smile prilepiš na svoj face, pa bodo slikce svetovne, 1A, prekrasne! Lep zgornji del imaš - kje si že nabavla?

Metuljček - oglasi se, ker me že skrbi, če se ne pofočkaš vsak dan

evo me, here I am

Umpa, natečaji, kolk vznemirljivo, jaz bi bla zihr za, ampak niti slučajno ne vem, kdaj bi pisala. Zdajle najprej tole za vrtec napišem, pol moram eno zadevo prevest - no, pol pa še uturim nekam natečajček - pošlji ideje, morda se mi kaj utrne. Čeprav vidim, da sem jaz bolj tip, ki napiše, ko se ji nekaj utrne, ne pa, ko dobim naslov & moram potem na to temo kombinirat.  No, we'll see. I'm definitively interesteduser posted image

glugica, kako je blo na govorilnih (oz. vidim, da so po kar velik šolah/vrtvih iemnovane pogovorne ure, na kar se še navajamuser posted image ). A, berem, da enkratno ... hm, ampak očitno je bil to bolj roditeljski, k so bli še drugi starši, otročki? Bravo za malega!!!!

Majuška, poročaj, kdaj bo klicala mami - dobr se pobotajta.

rebeca, mi smo meli danes Pepa maraton - again - na leptopu sem ji dala DVD & je gledala, gledala & gledala, vsakič znova vriskala: "Pepaaaa, pujsa pepaaaaa." Je pa res, da zdrži, če jo dam v stolček za hranjenje, ki ima ograjico. Če gleda tko na svojem malem stolčku po TV, jo hitr odnese naokol, do igrač, šiba po vseh prostorih, akcija na polno.

mini ZOO - naša je zadnjič rabla nekaj časa, da je začela božat mini živalce, jo je pa ena kozica, k sta jo sekundo prej dražila dva mulčka, zbila na tla - hopla, se je zakadila z rožički v trebušček naše tamaučice in hopa-cupa, je padla na tazadnjo - je blo nekaj joka, potem se je začela pa tko režat, da sem kar debel gledala. Češ - he, he, kva sva se zaigrali - ha, ha, ha, party s kozico big timeuser posted image

lev v ZOOju  je očitno glasbeno razpoložen - tud zadnjič, k sta bla Anja in ati v živalcu, je imel arije na sporedu.

Pa, pa, Sawyer kliče iz Losta ... I'd better go & help him off the islanduser posted image

Mirno noč!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 887
19.5.2010 21:38:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

podpišem - tale RR je resnično terapevtski big time, meni je fajn, k se krešejo mnenja, k se skupaj vselimo, se podpiramo, vzpodbujamo, se smejimo & jokamo ... postale smo res ena velika družina - skupaj v dobrem in slabem - love you all, punceuser posted image

se pridružujem - metuljčica, lepo si povedala user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 888
19.5.2010 21:39:50   
glugluglu
metuljcek, veš, da po teh letih pa že razlikujem kaj so govorilne - pogovorne ure ali pa roditeljskiuser posted image . Za Tiana so bile danes kar govorilne ure, kot sem rekla, napisala sem pa zato v množini, da smo gledali video posnetke, ker nas je bilo vsega skupaj 4: vzgojiteljica, pomočnica, Tian in jaz ter več različnih posnetkovuser posted image
Včeraj sem pa res imela roditeljski sestanek za Marka, kar pa nisem tako omenjalauser posted image

metuljcek
, btw kako si ti kaj, tvoje stanje?

user posted image za obiske in srečanja v ZOO

Neposredna povezava do sporočila: 889
19.5.2010 21:46:47   
Majuska
Naš mali pa kar ne more zaspati, ima zgleda preveč zabasan nosek. Pravzaprav se mi zdi, da problem sinusi, ker ful ne morem dihat - ko sem bila v banji, se je ful jokal, čeprav mu je dragi pridno pucal nos.

No zdaj sva ga dala na povšter, končno se je malo umiril ... upam, da mu rata zaspati user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 890
19.5.2010 22:04:15   
tims
No, pa da se po dooooolgem času oglasim še zvečer.

Nč se mi ne da.  Pospravla sem vse, oba otročka spita že od osmih, tko da sem prosta ko ptičica na veji. Aja, moj pa gleda en prov krut film. Samo začetek sem vidla, pa mi je kr slabo ratal. In sicer: dva se*ata v kopalnici (vse je v zeloooo počasnem posnetku), njun otroček se zbudi, potegne mizo k oknu (ki se je odprlo), se stegne ven in pade čez okno. Sem skor bruhala ob tem prizoru. Tko da sem se sam obrnila in začela čekerat RR... Take filme bi jest prepovedala. Res.

HD, ful maš hudo čupo, resuser posted image . Jest že pet let govorim, da si bom spet pustila dolge lase, pa po dveh mescih obupam in se grem postrišt. Zgleda da sem obsojena na kratkeuser posted image

Almera, Neboglasnica, user posted image  za srečanje v ZOO-ju.

Metuljčica, uživaj v gledanju Sawyer-jauser posted image .

Naša pa nč kej dost ne porajta TV-ja. Mogoče kakšen Baby-tv, ampak še tko površno. Drugač pa gre kr mimo tvja. Včaih bi pa kr rada vidla da bi mal pogledala.

Majuska, upam, da te mami kmal pokličeuser posted image .

Nč, jest kr grem v pojstlo.

Lahko in mirno noč vsemuser posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 22:24:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
19.5.2010 23:19:33   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, upam, da te mami kmal pokličeuser posted image .

Nč, jest kr grem v pojstlo.

Lahko in mirno noč vsemuser posted image .

jest si teh utvar raje ne delam user posted image

z dragim sva si zdajle privoščila krožnik juhe in nekaj minut pogovora. in ugotavljam, da bi to morala večkrat naredit user posted image

... mali se je zbudil in bruhnil. najbrž se mu je zabasalo zaradi sluzi ... tko je blo slišat. ojej, s tem znam imeti težave user posted image   pričenja me skrbeti, čeprav nima vročine, je pa čisto fertik in noče biti brez naju v spalnici user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 893
20.5.2010 8:03:19   
tims
Dobro jutro!

Še en dan, pa vikend. Wiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Majuska, kako je mali? Se strinjam s tabo glede pogovorov. Jih je treba met, drugač je tko, k da bi živel en mim druzga. 

A se men sam zdi al je kr nekaj malčkov bolančkanihuser posted image ? Vsem skupaj en velik koš user posted image .
Glu, super za lulanjeuser posted image .

Zdej se pa ne spomnim, če sem vas to že spraševala. A ste ve že začele z odvajanjem od plenic?

Takle pa greva midva v vrtec:
user posted image  

Prisrčno, ful.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 894
20.5.2010 8:26:25   
3jeMi
jutro!

nisem razpoložena... sem deca dala spet na hladno... ampak enostavno, punce moje, ne da se mi več... res ne... in kot je majuska napisala, pogovori... aha... en ja, drugi ne... potem ti pač vse dol pade...
... nič zakopala se bom v delo, da malo pozabim... potem po malega in grem okoli... malo stran...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naše bolančke... user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 895
20.5.2010 8:39:05   
neboglasnica

jutro!

nisem razpoložena... sem deca dala spet na hladno... ampak enostavno, punce moje, ne da se mi več... res ne... in kot je majuska napisala, pogovori... aha... en ja, drugi ne... potem ti pač vse dol pade...
... nič zakopala se bom v delo, da malo pozabim... potem po malega in grem okoli... malo stran...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naše bolančke... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 896
20.5.2010 8:49:29   
tims
3jeMI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 897
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 8:52:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 9:23:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 899
20.5.2010 9:37:20   
tims

Tims - saj hruška je tudi obupala, pa si je podaljške dala

Ja, pa sej mam še za to prekratke laseuser posted image . Pa še ne upam si jih dat. Nekateri pravjo, da si ful uničuješ lase s temuser posted image .

user posted image user posted image  si predstavljam nesrečnega Bora, kako tava po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image .

Populis, jest sm skor vsak dan tečna zjutraj. Razlog? Že to, da se morm dvignt in it v službouser posted image . Me veseli, da ti je všeč moje javljanjeuser posted image user posted image .

A dons sem že povedla da sem lačna? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?