metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška mimgrede..a otroški dodatek dobi prav vsak?? neki mi je kolegica govorla da ga dobi vsak vsak..do kdaj je pa treba oddat ?? nope, če presežeš določen znesek/osebo, ti pripada zero/nada/niente/nothing hruškica, samo še smile prilepiš na svoj face, pa bodo slikce svetovne, 1A, prekrasne! Lep zgornji del imaš - kje si že nabavla? IZVIRNO SPOROČILO: Almera Metuljček - oglasi se, ker me že skrbi, če se ne pofočkaš vsak dan evo me, here I am Umpa, natečaji, kolk vznemirljivo, jaz bi bla zihr za, ampak niti slučajno ne vem, kdaj bi pisala. Zdajle najprej tole za vrtec napišem, pol moram eno zadevo prevest - no, pol pa še uturim nekam natečajček - pošlji ideje, morda se mi kaj utrne. Čeprav vidim, da sem jaz bolj tip, ki napiše, ko se ji nekaj utrne, ne pa, ko dobim naslov & moram potem na to temo kombinirat. No, we'll see. I'm definitively interested glugica, kako je blo na govorilnih (oz. vidim, da so po kar velik šolah/vrtvih iemnovane pogovorne ure, na kar se še navajam ). A, berem, da enkratno ... hm, ampak očitno je bil to bolj roditeljski, k so bli še drugi starši, otročki? Bravo za malega!!!! Majuška, poročaj, kdaj bo klicala mami - dobr se pobotajta. rebeca, mi smo meli danes Pepa maraton - again - na leptopu sem ji dala DVD & je gledala, gledala & gledala, vsakič znova vriskala: "Pepaaaa, pujsa pepaaaaa." Je pa res, da zdrži, če jo dam v stolček za hranjenje, ki ima ograjico. Če gleda tko na svojem malem stolčku po TV, jo hitr odnese naokol, do igrač, šiba po vseh prostorih, akcija na polno. mini ZOO - naša je zadnjič rabla nekaj časa, da je začela božat mini živalce, jo je pa ena kozica, k sta jo sekundo prej dražila dva mulčka, zbila na tla - hopla, se je zakadila z rožički v trebušček naše tamaučice in hopa-cupa, je padla na tazadnjo - je blo nekaj joka, potem se je začela pa tko režat, da sem kar debel gledala. Češ - he, he, kva sva se zaigrali - ha, ha, ha, party s kozico big time lev v ZOOju je očitno glasbeno razpoložen - tud zadnjič, k sta bla Anja in ati v živalcu, je imel arije na sporedu. Pa, pa, Sawyer kliče iz Losta ... I'd better go & help him off the island Mirno noč!