glugluglu
|
jaz sem pa doma, sama, slučajno , ne bom dolgo, sem pa zato, ker sem šla prej domov, da grem rihtat papirje za subvencije stanovanjskega sklada. BTW, če katero zanima naj mi na ZS sporoči! Sicer zgleda, da ne bo nič, ker hočejo imeti overjen podpis od mojega dragega, kar bo do sobote fizično nemogoče izpeljati, ker sem se tako pozno spomnila (oz. če mi ne bi prijateljica poslala mail, sploh ne bi vedela), na UE pa njegovo skenirano pooblastilo ni zaleglo. Ampak se po glavi tolčem, ker je ta razpis bil tudi že lansko leto pa sem takrat mislila, da ne pridemo not, ker smo že prej imeli drugo stanovanje, sedaj sem pa ornk prebrala in vidim, da nam zadeva lepo pripada. rebeca, jaz sem tudi slišala , da je Tian izustil kletvico pa najprej nisem bila ziher, ampak je kar bilo...... umpalumpa, meni zadnje čase samo kriminalne ali pa kakšne strašljive zgodbe padejo na pamet, take variante, ko se mi kaj zgodi in potem pomislim na najslabše in potem mi v glavi začne domišljila o kakšni grozni zgodbi malo čudno, ne?- bom pa navijala zate HD, otroški dodatek je odvisen na prihodka na družinskega člana, ampak, če so ti na podlagi prihodkov ugotovili, da plačuješ vrtec po znižani ceni, potem bi tudi za otroški dodatek padla v podobni razred se mi zdi, nisem pa ravno ziher no. čistilka v stanovanju meni še vedno ne potegne, pa še sedaj nam tupijo (v šoli na roditeljskem sestanku ravno včeraj), da sta ta prva dva tako velika, da morata imeti doma kakšno tako obveznost in se vključevati tudi v kakšno pospravljanje ah nič, ura teče, grem imam pa tudi jaz danes še pogovorno uro za Tiana
|