3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Rebeca, še kakšna kletvica bo padla . Naš Tim me pa zdej direkt vpraša: "Mami, kaj pomeni P*I*Z*D*A? Mami, kaj pomeni S*E*X? Mami, kaj pomeni...." In mamici se počas že trga. Pa mi pokaže sredinca, pa spet vpraša , kaj to pomen . Adijo pamet. Vidim, da res vsi že na polno govorijo. Naša edin NE,NEEEE reče vsake tolk časa. Drugač pa imava zadnje čase probleme z umivanjem zob. Sem se zadnjič prov spomnila na našo Lex, k je govorila, kakšne probleme ima pri Alini, ko si umivata zobke. Zdej pa vem kako je to . Na žalost. 3jeMi, no, je bil vsaj priden, pa je lepo odsedel svojo kazen . Zdej veš, kaj lahko narediš, ko (oz.če) ti bo nagajal. Jest bi pa lubenico jedla. Eno tako rdečo, sočno, sladko.... mmmmmmmm ad1.... joj, kaj nas vse še čaka?... upam, da bo: OČI, kaj to pomeni...? drugače pa jaz tudi čakam kdaj bo rekel "matej", ker moj karnaprej za vsako stvar: Mater, kaj je to. Mater, zakaj si to naredil... ad2... umivanje zob... mah, ja pri nas kar z veseljem to naredi, ampak v družbi očka... samo... jojoj.... umivalnik in ogledalo je pa.... recimo, da vsak večer napol zglancam kopalnico... ad3... no, saj ni panike... zdaj ko ga prime ta žlehtna, mu samo s prstom pokažem smer proti sobi in gre kar sam, zapre vrata za sabo, malo zatuli in pride ven... ma, saj točno ve, samo malo mora špikat... ad3.... SMOOOOOOOOOOOOTKAAAAAAAAAAA!!!!... jest bi tudt!!!
|