![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 22:24:55
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Tims glede RD, meni paše da mi ni treba pripravljati za prijatelje, ker nimam lepih izkušenj, polna hiša otrok, ki se podi okoli, staršem se nič ne mudi, da jih odpeljejo ( se je parkrat zgodilo da sem jih imela cel dan do 23 in še dlje), tako da jih nič ne pogrešam. Pripravim pa za kolege in žlahto ( to je okoli 30 ljudi), ki s seboj pripeljejo otroke tako da imajo vseeno lep RD, samo nimajo pa samih otrok. Ojoj, na tak način pa tud mi ne bi praznovali. Pri nas ponavadi začnemo okoli treh in traja do sedmih, pol osmih. Je pa verjetno razlika, ker smo v bloku. Ko pa smo imeli piknik,smo začeli okoli enajstih, okoli šestih pop. pa lepo zaključili. Mogoče tud zato, ker sva vsakič naredila na nedeljo, pa ni nikomur do tega, da bi bil potem v ponedeljek čist fertik.
< Sporočilo je popravil tims -- 4.6.2010 22:36:32 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 22:28:52
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: nanka Tims glede RD, meni paše da mi ni treba pripravljati za prijatelje, ker nimam lepih izkušenj, polna hiša otrok, ki se podi okoli, staršem se nič ne mudi, da jih odpeljejo ( se je parkrat zgodilo da sem jih imela cel dan do 23 in še dlje), tako da jih nič ne pogrešam. Pripravim pa za kolege in žlahto ( to je okoli 30 ljudi), ki s seboj pripeljejo otroke tako da imajo vseeno lep RD, samo nimajo pa samih otrok. Jap, to zna biti grdo. Jaz pa staršem kar lepo povem, da naj se spokajo in pridejo po otroke takrat in takrat. Konec debate. Pa bratcev in sestric, ki niso povabljeni, ne rabim. Grdo, ampak tako je. Edino jutri sem enemu očku, možu kolegice, ki je že tri mesece v bolnici in je sam za vse rekla, da naj še malega sina pusti pri nas, da si bo vsaj za tri ure oddahnil. Izjema, ampak tip je res za vse sam in vem, kako mu bo odleglo, da si nafila baterije. jaz že na vabilo napišem točno uro od do, se približno držijo in tako tudi drugi delajo. Za bratce in sestrice pa tudi posebej povem ali Da ali ne. ja bogi mož oz. kolegica, upam, da ni kaj hujšega pri takih malih otrocih, to pa bo mož res vesel, da bo malo frej
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 22:35:42
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu jaz že na vabilo napišem točno uro od do, se približno držijo in tako tudi drugi delajo. Za bratce in sestrice pa tudi posebej povem ali Da ali ne. Jaz sem tako naredila, ko smo imeli "čajanko" za prijatelje, ko so spoznavali Aleksandra ... obisk smo omejili na 3 ure, najkasneje ob 19h je bil auf
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 22:35:47
|
|
|
|
tims
|
Glu, meni je prav zanimivo, kako se lahko mnenja razhajajo. Jaz imam za Tima na Vrhniki meni osebno najboljšega P na svetu. Res. Zna z otroki, vedno jim da roko, jih vpraša kako so, starše glih tok da sploh pogleda. Tudi ko pove diagnozo, vedno govori z otrokom. Seveda na njim razumljiv način. Rad se poheca, nikol ga nisem vidla slabe volje.... In potem na koncu, pošlje otroka k sestri, al pa ga nekako drugače zamoti in začne staršem malo bolj resno razlagat kaj je narobe, katera zdravila bo jemal.... Ma, ga ne zamenjam za nič. No, ena znanka je bila pa s svojo dojenčico samo enkrat pri njemu in se je odločila, da bo raje hodila k drugemu, ker jo je ta ful razočaral. Pol pa bodi pameten.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 22:52:11
|
|
|
|
glugluglu
|
tims, ena moja kolegica je pa iz Logatca od naše P šla ravno na Vrhniko k enemu moškemu P in je ful zadovoljna, najbrž je isti . Meni bi tudi tak način ustrezal. Ja mnenja so res različna tu pri tej P iz Viča imam res prav 2 ornk nasprotna mnenja .
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 4.6.2010 22:59:38
|
|
|
|
Majuska
|
Jaz sem z našo P v Domžalah prav zadovoljna. Rada ima otroke, zna z njimi, dovolj strokovna in na simpl način pove, kako je z zdravjem otroka. Komaj še gledam, pa grlo me mal boli ... nočko
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.6.2010 8:23:35
|
|
|
|
neboglasnica
|
Jutrooo! HD: očitno ste našli in zdajle že uživate na Krku Staš se je sicer zbudil odlične volje ob petih, pa sem ga samo prestavila na najino posteljo in se obrnila. Mulc je mnogo mnogo kasneje zadremal še za pol ure. Je pa ves flekast. Sem klicala k P, pravijo, da naj poskušam najprej s Claritinom, potem pa čez pol ure preverim. Je pa res, da je včeraj po enem letu jedel sveže breskve. Pri meni to v kombinaciji s senenim nahodom tudi povzroča težave.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2010 9:08:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2010 9:08:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2010 9:09:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2010 9:29:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2010 9:30:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.6.2010 9:46:48
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, danes častim jaz... Približno taka bo narejena čez eno uro... Samo cifra bo druga.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.6.2010 9:55:00
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, evo danes smo imeli budnico ob 6h ... po flaški je mali še nekaj časa skakal po najini postelji, potlej sta me fanta pustila spat do 9h. Zdajle sem že pristavila za juho. Če se ne motim, sem od mame dobila svežo špinačo, bom kar to naredila za danes pa za moje razvajenke
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.6.2010 10:17:07
|
|
|
|
nanka
|
Mojcek kako drugi delajo ne vem, vem pa da moj vse pošteno plača in to kar nanese. Ima pa razpredelnico km in vpisuje tako službene kot privat km. So plusi službenega vozila nič ne rečem, ampak plačaš pa tudi veliko, tako da mene jezi samo to ko kdo reče blagor tebi ker imaš službeni avto, kakšna je pa boniteta pa nobenega ne zanima, oziroma to da plačuješ boniteto pa radi preslišijo. Danes sem si izračunala otroški dodatek in za bruto 2,5 Eura na družinskega člana padem v višji razred, tako da bo nižji otroški.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.6.2010 10:20:16
|
|
|
|
nanka
|
Mi za današnje kosilo žarimo na vrtu, njami kozice na žaru, čevapčiči in nabodala. Solato sem že nabrala, krompir gre počasi v pečico. Nimam pojma kdaj bo kosilo, ker je Tjaša na maturi, Matic na nogometni tekmi, tašča na pevskih vajah. Moram počakati da se vsa družina zbere.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.6.2010 10:34:45
|
|
|
|
glugluglu
|
dobro jutro, danes me je ob 8. 00 zbudil telefon namesto otrok , prav lepo, Tian je kar potegnil spanje tja do 8.15, vmes si je sam postregel s čajem, najbrž tam okoli 6.00 potem pa nazaj zaspal, škoda, da mu še ponoči to ne uspe. mi moramo pa kaj pospravit po hiši, ker je totalen raztur, pa travo je treba pokosit, jaz pa kar tle visim in še kavo pijem, bo tole bolj na easy danes vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.6.2010 10:46:47
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Mojcek kako drugi delajo ne vem, vem pa da moj vse pošteno plača in to kar nanese. Ima pa razpredelnico km in vpisuje tako službene kot privat km. So plusi službenega vozila nič ne rečem, ampak plačaš pa tudi veliko, tako da mene jezi samo to ko kdo reče blagor tebi ker imaš službeni avto, kakšna je pa boniteta pa nobenega ne zanima, oziroma to da plačuješ boniteto pa radi preslišijo. Danes sem si izračunala otroški dodatek in za bruto 2,5 Eura na družinskega člana padem v višji razred, tako da bo nižji otroški. nanka jaz tudi pravim tistim, ki imajo službene avte blagor njim, pa vem, da se plača boniteta in tudi vem koliko je pri nas lahko tole, ker more biti vse lepo formalno urejeno. V glavnem dejstvo, je, da če, preračunaš, da bi namesto službenega šel raje v nakup lastnega avta z istim delom, najbrž znese računica v prid službenemu avtu? Drugače ga ne bi imel, če mu da služba to možnost? So pa najbrž tudi primeri, da nekdo zaradi narave dela mora imeti službeni avto, tudi, če se mu ne splača, ker se pa firmi slabše splača, da ti plačuje kilometrine, kot, da ti da avto.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.6.2010 11:00:18
|
|
|
|
nanka
|
Glu, ja nakup avta je res dražji drži, samo njemu ne plačujejo km, dajo rajši služben avto, je pa res da si znamko ne moreš izbrati, se pravi če bi sama kupila bi sigurno kupila cenejšega, pa ne čisto novega ampak dve leti starega. Ma ja so tako plusi kot tudi minusi, nekje si na boljšem nekje na slabšem. Moj naredi ogromno službenih km ( ima tako delovno mesto, avto bo julija tar 4 leta pa ima 180.000 prevoženih km)
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.6.2010 11:04:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Nimam pojma kdaj bo kosilo, ker je Tjaša na maturi, Matic na nogometni tekmi, tašča na pevskih vajah. Moram počakati da se vsa družina zbere. Držimo pesti!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu mi moramo pa kaj pospravit po hiši, ker je totalen raztur, pa travo je treba pokosit, jaz pa kar tle visim in še kavo pijem, bo tole bolj na easy danes vse skupaj. No, jutri smo pa mi brez "glave" družine in če ste doma???? Popoldan mislim. Nam bo pa Staš vse muffine pojedel.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.6.2010 11:19:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Nam bo pa Staš vse muffine pojedel. srečko mali
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 6.del 5.6.2010 11:25:43
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Nam bo pa Staš vse muffine pojedel. srečko mali Požeruh je... Sem jih kar ven poslala, da naj zunaj čakajo na kosilo: goveji zrezki v omaki z grahom, kruhovi cmoki, zelena solata, sladica. Potem pa ajd spavanje, ob 15.30 pa naj bi prišli obiski. Ana od same zmede kar taca naokrog, komaj čaka... Pika mala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2010 12:28:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2010 12:52:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.6.2010 12:56:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.